Reklama na e-Konkursy.info

Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Yoko

#7097220 Napisano: 01.06.2023 10:47:15
Mam pytanie do osób, które wygrały w konkursie Whiskas: Wysłaliście zdjęcie z czy bez produktu Whiskas? W formularzu i regulaminie te informacje się chyba rozmijają.emotka
0 0

kalina590

#7097233 Napisano: 01.06.2023 11:18:39
titinunu napisał(a):

wiolka252 napisał(a):

Fairtrade ktoś czeka ze mną na wyniki? 
Tak mi się marzy ekspres 😅 ale to tylko marzy 😁

Ja czekam emotka

I ja, i ja czekam  emotka  Jestem loteryjna łamaga emotka  Ale trzymam ✊ za nasze szczęście!

wiolka252

#7097234 Napisano: 01.06.2023 11:20:40
kalina590 napisał(a):

titinunu napisał(a):

wiolka252 napisał(a):

Fairtrade ktoś czeka ze mną na wyniki? 
Tak mi się marzy ekspres 😅 ale to tylko marzy 😁

Ja czekam emotka

I ja, i ja czekam  emotka  Jestem loteryjna łamaga emotka  Ale trzymam ✊ za nasze szczęście!

To tak jak ja 😂
0 0

banka-manka

#7097235 Napisano: 01.06.2023 11:22:26
Yoko napisał(a):

Mam pytanie do osób, które wygrały w konkursie Whiskas: Wysłaliście zdjęcie z czy bez produktu Whiskas? W formularzu i regulaminie te informacje się chyba rozmijają.emotka

Z produktem, w 2 etapie. 
I jest fontanna, czyli najgorsza nagroda według regulaminu.
1 Yoko 0

anialistopad

#7097240 Napisano: 01.06.2023 11:43:36
W aplikacji inpost smolar przygotowuje koszulki z tigera
1 Majkii 0

Cynamon28

#7097260 Napisano: 01.06.2023 12:44:06
anialistopad napisał(a):

W aplikacji inpost smolar przygotowuje koszulki z tigera

Szybcy
0 0

andii

#7097261 Napisano: 01.06.2023 12:45:42
banka-manka napisał(a):

Yoko napisał(a):

Z produktem, w 2 etapie. 

I faktycznie się delektuje na zdjęciu?  Bo mój niechce zapozowac 🤣

banka-manka

#7097269 Napisano: 01.06.2023 12:58:54
andii napisał(a):

banka-manka napisał(a):

Yoko napisał(a):

Z produktem, w 2 etapie. 

Udało się ją uchwycić z idealnie wystawionym językiem jak się oblizuje. Bo żeby w ogóle chciała pozować, musiałam ją karmić smaczkami emotka
Tylko, że ona jest czarna jak smoła, cała. I przez to mało fotogeniczna. Tylko widać oczka, różowy jęzor i wielką, czarną kulę  (nie zrzuciła jeszcze zimowego zapasu - choć co ja się oszukuje - ten kot jest tak leniwy, że nawet latem będzie tak gruba) emotka

Konkursowaona

#7097270 Napisano: 01.06.2023 13:06:56
banka-manka napisał(a):

andii napisał(a):

banka-manka napisał(a):

Yoko napisał(a):

Z produktem, w 2 etapie. 

Udało się ją uchwycić z idealnie wystawionym językiem jak się oblizuje. Bo żeby w ogóle chciała pozować, musiałam ją karmić smaczkami emotka
Tylko, że ona jest czarna jak smoła, cała. I przez to mało fotogeniczna. Tylko widać oczka, różowy jęzor i wielką, czarną kulę  (nie zrzuciła jeszcze zimowego zapasu - choć co ja się oszukuje - ten kot jest tak leniwy, że nawet latem będzie tak gruba) emotka

Moja też cała czarna, w dodatku nie lubi smaczków, prawie nic nie lubi jeść prócz swojej jednej karmy i nie ma czym jej przekupić, będzie tylko zabijać pogardliwym wzrokiem na zdjęciu, już widzę jak to pięknie wyjdzie 😁

nanajka81

#7097277 Napisano: 01.06.2023 13:34:06
Konkursowaona napisał(a):

banka-manka napisał(a):

andii napisał(a):

banka-manka napisał(a):

Yoko napisał(a):

Z produktem, w 2 etapie. 

Moja też cała czarna, w dodatku nie lubi smaczków, prawie nic nie lubi jeść prócz swojej jednej karmy i nie ma czym jej przekupić, będzie tylko zabijać pogardliwym wzrokiem na zdjęciu, już widzę jak to pięknie wyjdzie 😁

. z produktem whiskas jak kot je je. Zdjęcie mało wybitne bo kot nie chciał współpracować ale smaczki jeszcze od biedy zje, innej karmy whiskas nienawidzi. Wygraliśmy fontannę (akurat ją chciałam bo jak mojemu naleję wody do miski to jakoś jej nie widzi, może jak mu będzie coś bulgotać to będzie pił...)
1 andii 0

andii

#7097286 Napisano: 01.06.2023 14:00:56
nanajka81 napisał(a):

Konkursowaona napisał(a):

banka-manka napisał(a):

andii napisał(a):

banka-manka napisał(a):

Yoko napisał(a):

Z produktem, w 2 etapie. 

. z produktem whiskas jak kot je je. Zdjęcie mało wybitne bo kot nie chciał współpracować ale smaczki jeszcze od biedy zje, innej karmy whiskas nienawidzi. Wygraliśmy fontannę (akurat ją chciałam bo jak mojemu naleję wody do miski to jakoś jej nie widzi, może jak mu będzie coś bulgotać to będzie pił...)

A potwierdzenie na @ przychodzi?
0 0

np72np

#7097297 Napisano: 01.06.2023 14:55:44
banka-manka napisał(a):

@Kwiat napisał(a):

Monika11 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

katrin1 napisał(a):

Czy da się wygrać w Rodowitej samym tekstem?

w pierwszym etapie wygrałem samym tekstem. Teraz się nie udaje.

ja w drugim samym tekstem emotka  , a w trzecim lipa emotka

A myślicie ze mu wszyscy poinformowani.... może jeszcze jest jakaś nadzieja....

Wczoraj przez przypadek wysłali mejle do wszystkich zwycięzców na raz. I jako odbiorcy jest wpisanych 80 adresów.
Więc bony wszystkie poinformowane.

Czyli żeby wygrać Thermomixa musi być filmik czy zdjęcie?  Czy wiadomo na co zwracają uwagę?

lasiglasty

#7097301 Napisano: 01.06.2023 15:09:20
Czy na konkurs Elmex może być pasta Sensitiv Whitening? Czy tylko klasyczna Sensitiv bez dodatkowych funkcji? Jak to rozumiecie? 

Konkurs "POZBĄDŹ SIĘ NADWRAŻLIWOŚCI!" Elmex - e-Konkursy.info

. Sprzedażą promocyjną objęte są wszystkie produkty marki elmex® w postaci pasty na nadwrażliwość, dostępne w Sklepach (zwane dalej „Produktami Promocyjnymi”).

0 0

niewyspanamama

#7097304 Napisano: 01.06.2023 15:20:09
Naprawdę namysłów za wczoraj juz poszedl ? emotka  A to nie zebranie komisji mialo byc na dniach dopiero ?
0 0

sabaka

#7097305 Napisano: 01.06.2023 15:22:50
niewyspanamama napisał(a):

Naprawdę namysłów za wczoraj juz poszedl ? emotka  A to nie zebranie komisji mialo byc na dniach dopiero ?

No była dziś komisja. Z  ostatnich 3 dni zgłoszenia przeczytali i wybrali i poinformowali już nawet. Lepsze tempo niż Fortis mają
2 atanerka, mia 0

Agulina

#7097306 Napisano: 01.06.2023 15:25:43
A główne z Namysłowa tez juz poinformowane?
0 0

karols

#7097307 Napisano: 01.06.2023 15:28:48
bolek2323 napisał(a):

A główne z Namysłowa tez juz poinformowane?

nikt nie chwalił się wygrana jeszcze, więc mam nadzieję że nie
0 0

mia

#7097308 Napisano: 01.06.2023 15:29:30
lasiglasty napisał(a):

Czy na konkurs Elmex może być pasta Sensitiv Whitening? Czy tylko klasyczna Sensitiv bez dodatkowych funkcji? Jak to rozumiecie? 

Konkurs "POZBĄDŹ SIĘ NADWRAŻLIWOŚCI!" Elmex - e-Konkursy.info

. Sprzedażą promocyjną objęte są wszystkie produkty marki elmex® w postaci pasty na nadwrażliwość, dostępne w Sklepach (zwane dalej „Produktami Promocyjnymi”)

Każda, która ma w nazwie Elmex Sensitive.

banka-manka

#7097317 Napisano: 01.06.2023 16:23:38
Konkurs Milka/Oreo w Netto - nie potrafię namierzyć w regulaminie informacji ile znaków może zawierać przesłane hasło i czy mogą być użyte polskie znaki?
0 0

monisss

#7097318 Napisano: 01.06.2023 16:25:33
banka-manka napisał(a):

Konkurs Milka/Oreo w Netto - nie potrafię namierzyć w regulaminie informacji ile znaków może zawierać przesłane hasło i czy mogą być użyte polskie znaki?

Jak nie ma to chyba musi być 1 sms?
0 0