Reklama na e-Konkursy.info

Konkurs Kup, schrup i leć. Lorenz Aldi

Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

74WIOLKA

#7083160 Napisano: 08.03.2023 09:42:13
[quote=
Wszystko napisałam zgodnie z regulaminem i  nie mam potwierdzenia:( adamo86]
74WIOLKA napisał(a):

74WIOLKA napisał(a):

[quote=Nie dostałam to co zrobiłam żle?
sesyjnie1]Tak, jest odpowiedz SMS w listerine

Błąd w prefixie? może zły numer?
Więcej opcji chyba nie ma
0 0

zielonaszpilka

#7083162 Napisano: 08.03.2023 09:46:00
74WIOLKA napisał(a):

[quote=

74WIOLKA napisał(a):

74WIOLKA napisał(a):

Więcej opcji chyba nie maObstawiam jednak błąd w pefiksie. A jeśli nie to sprawdź jeszcze czy nie masz numeru w blokowanych i sprawdź folder spam na telefonie - niektóre telefony mają taki folder.
0 0

southlander

#7083164 Napisano: 08.03.2023 09:51:05
nanajka81 napisał(a):

Ewelina558 napisał(a):

Firma x zrobiła konkurs na Facebooku na najbardziej kreatywną odpowiedź. Wybrała niemal najsłabszą, nie odpowiadającą na wszystkie pytania zawarte w regulaminie. Okazało się, że w ostatnich konkursach ten laureat wygrał już wczesniej dwa razy. Nie zdarza się to przecież często, szczególnie, że w każdym wygrywa tylko jedna osoba. Pod postem konkursowym kobieta wrzuciła screeny potwierdzające dziwność sytuacji. Inny zdziwił również wybór akurat tej odpowiedzi. A firma ,, rozwiązała " problem usuwając te komentarze. Co ewidentnie potwierdza, że nie było to rozegrane fair.

U każdego kreatywność znaczy co innego. Wybrali co im spasowało. Mnie irytują np konkursy: "napisz krótko" a ludzie piszą poematy albo wiersze i to wygrywa, mimo iż krótkie nie jest. Albo "napisz w pięciu słowach z czym kojarzy ci się wiosna" i... w odpowiedzi eseje... Albo "narysuj z czym kojarzy Ci się zima - na zdjęciu uwzględnij nasze produkty, którymi stworzyłeś obrazek" i wygrywa profesjonalna praca narysowana przynajmniej miesiąc wcześniej  (była wrzucona na insta miesiąc wcześniej) i oczywiście na zdjęciu ani kawałka produktów organizatora. Albo wygrywa ktoś i się okazuje że wygranej pracy nie ma w komentarzach... Ot wygrał i od razu usunął. Tak więc nie ma co się denerwować - dziwnych przypadków jest więcej.

Jest jeszcze legendarne "dokończ zdanie", gdzie dziwnym trafem nagrodzona praca to zazwyczaj nie tylko to jedno zdanie, ale też kilka-kilkanaście kolejnych zdań. Kiedyś nawet sfrustrowany zwróciłem uwagę organizatorowi że "dokończ zdanie" jasno wskazuje że wraz z kropką zdanie się kończy i dalszy ciąg nie powinien być uwzględniany w ocenie.  Oczywiście były potem jakieś pokrętne tłumaczenia "każdy ma prawo interpretować polecenie inaczej" więc od tamtej pory olewam logikę, bo mogę albo się frustrować, albo się dostosować.
2 mia, nanajka81 0

74WIOLKA

#7083172 Napisano: 08.03.2023 10:33:08
[quote=Treść sms-a od "LISTERINE".nr paragonu.odpowiedź
To mam jakiegoś pecha,bo potwierdzenia ani zwrotu z Kujawskiego  też nie dostałam.
zielonaszpilka]
74WIOLKA napisał(a):

[quote=

74WIOLKA napisał(a):

74WIOLKA napisał(a):

Więcej opcji chyba nie maObstawiam jednak błąd w pefiksie. A jeśli nie to sprawdź jeszcze czy nie masz numeru w blokowanych i sprawdź folder spam na telefonie - niektóre telefony mają taki folder.
0 0

zielonaszpilka

#7083176 Napisano: 08.03.2023 10:50:32
74WIOLKA napisał(a):

W jakiej sieci masz telefon?
0 0

anaesth

#7083183 Napisano: 08.03.2023 11:11:21
southlander napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

Ewelina558 napisał(a):

Firma x zrobiła konkurs na Facebooku na najbardziej kreatywną odpowiedź. Wybrała niemal najsłabszą, nie odpowiadającą na wszystkie pytania zawarte w regulaminie. Okazało się, że w ostatnich konkursach ten laureat wygrał już wczesniej dwa razy. Nie zdarza się to przecież często, szczególnie, że w każdym wygrywa tylko jedna osoba. Pod postem konkursowym kobieta wrzuciła screeny potwierdzające dziwność sytuacji. Inny zdziwił również wybór akurat tej odpowiedzi. A firma ,, rozwiązała " problem usuwając te komentarze. Co ewidentnie potwierdza, że nie było to rozegrane fair.

U każdego kreatywność znaczy co innego. Wybrali co im spasowało. Mnie irytują np konkursy: "napisz krótko" a ludzie piszą poematy albo wiersze i to wygrywa, mimo iż krótkie nie jest. Albo "napisz w pięciu słowach z czym kojarzy ci się wiosna" i... w odpowiedzi eseje... Albo "narysuj z czym kojarzy Ci się zima - na zdjęciu uwzględnij nasze produkty, którymi stworzyłeś obrazek" i wygrywa profesjonalna praca narysowana przynajmniej miesiąc wcześniej  (była wrzucona na insta miesiąc wcześniej) i oczywiście na zdjęciu ani kawałka produktów organizatora. Albo wygrywa ktoś i się okazuje że wygranej pracy nie ma w komentarzach... Ot wygrał i od razu usunął. Tak więc nie ma co się denerwować - dziwnych przypadków jest więcej.

Jest jeszcze legendarne "dokończ zdanie", gdzie dziwnym trafem nagrodzona praca to zazwyczaj nie tylko to jedno zdanie, ale też kilka-kilkanaście kolejnych zdań. Kiedyś nawet sfrustrowany zwróciłem uwagę organizatorowi że "dokończ zdanie" jasno wskazuje że wraz z kropką zdanie się kończy i dalszy ciąg nie powinien być uwzględniany w ocenie.  Oczywiście były potem jakieś pokrętne tłumaczenia "każdy ma prawo interpretować polecenie inaczej" więc od tamtej pory olewam logikę, bo mogę albo się frustrować, albo się dostosować.

A pamiętasz dyskusję na temat odpowiedzi, która wygrała samochód w Wawelu? Tekst dalej wisi na ich FB, post chyba jakoś z lipca 2021. Skoro "szanująca się" agencja tak ocenia, to co dopiero jakieś działy marketingu prowadzące FB marki emotka
1 nanajka81 0

mietowa

#7083187 Napisano: 08.03.2023 11:17:39
Emememe napisał(a):

74WIOLKA napisał(a):

Treść sms-a od "LISTERINE".nr paragonu.odpowiedź
To mam jakiegoś pecha,bo potwierdzenia ani zwrotu z Kujawskiego  też nie dostałam.

Może to kwestia ulokowania znaków " ", wg regulaminu powinien być na początku i końcu zgłoszenia a Ty masz "Listerine". nr paragonu?

Tych znaków w ogóle się nie zamieszcza w zgłoszeniu emotka

rufus

#7083190 Napisano: 08.03.2023 11:21:10
Ładnie jedzie Grażynka  emotka

zielonaszpilka

#7083191 Napisano: 08.03.2023 11:22:41
rufus napisał(a):

Grażynka ma dużo hektarów do obsadzenia to i dużo paragonów emotka

ilonaxx5

#7083192 Napisano: 08.03.2023 11:30:02
rufus napisał(a):

No i dobrze w vilofle też niektórzy mieli dużo i jakoś nikt nie miał z tym problem u że

1 rufus 0

rufus

#7083194 Napisano: 08.03.2023 11:43:16
ilonaxx5 napisał(a):

rufus napisał(a):

No i dobrze w vilofle też niektórzy mieli dużo i jakoś nikt nie miał z tym problem u że

Ja nie mam z tym problemu emotka
2 mia, ilonaxx5 0

74WIOLKA

#7083196 Napisano: 08.03.2023 11:45:28
[quote=nju mobile
zielonaszpilka]W jakiej sieci masz telefon?
0 0

74WIOLKA

#7083197 Napisano: 08.03.2023 11:48:15
[quote=To znaczy,że źle napisałam?
Nie używać żadnych znaków?
mietowa]
Emememe napisał(a):

74WIOLKA napisał(a):

Może to kwestia ulokowania znaków " ", wg regulaminu powinien być na początku i końcu zgłoszenia a Ty masz "Listerine". nr paragonu?

0 0

adamo86

#7083199 Napisano: 08.03.2023 11:50:11
74WIOLKA napisał(a):

mietowa]

Emememe napisał(a):

74WIOLKA napisał(a):

Cudzysłowu nie używaj.
LISTERINE.nr paragonu.odpowiedz

74WIOLKA

#7083205 Napisano: 08.03.2023 12:05:50
[quote=Dziękuję za informację.
Jeszcze raz spróbuje.
adamo86]
74WIOLKA napisał(a):

mietowa]

Emememe napisał(a):

74WIOLKA napisał(a):

Cudzysłowu nie używaj.
LISTERINE.nr paragonu.odpowiedz
0 0

74WIOLKA

#7083206 Napisano: 08.03.2023 12:07:57
[quote=Tak jak wyżej napisałam to tak samo w SMS+ie.
Spróbuje bez znaków.
Emememe]
74WIOLKA napisał(a):

1 Emememe 0

nanajka81

#7083220 Napisano: 08.03.2023 13:01:05
rufus napisał(a):

ilonaxx5 napisał(a):

rufus napisał(a):

ja też nie i w sumie to mi się śmiać chce że tak walczy Grażynka o odchwaszczacze. A z drugiej strony pewnie potem wystawi je na OLX i będzie nimi handlować więc może i poświęcony czas na drapanie zdrapek się jej zwróci...
0 0

adamo86

#7083221 Napisano: 08.03.2023 13:03:03
nanajka81 napisał(a):

rufus napisał(a):

ilonaxx5 napisał(a):

rufus napisał(a):

ja też nie i w sumie to mi się śmiać chce że tak walczy Grażynka o odchwaszczacze. A z drugiej strony pewnie potem wystawi je na OLX i będzie nimi handlować więc może i poświęcony czas na drapanie zdrapek się jej zwróci...

Raczej walczy o główną, bo żeby imię i nazwisko się pojawiło trzeba chyba grać z paragonem emotka

nanajka81

#7083230 Napisano: 08.03.2023 13:34:05
adamo86 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

rufus napisał(a):

ilonaxx5 napisał(a):

rufus napisał(a):

Raczej walczy o główną, bo żeby imię i nazwisko się pojawiło trzeba chyba grać z paragonem emotka

Czyli rolniczka albo jakaś handlarka bo kto normalny by kupował takie specyficzne rzeczy tak po prostu.
0 0

Majkii

#7083251 Napisano: 08.03.2023 15:01:40
Dużo mieliście zgłoszeń zanim się trafiło w loterii Winiary SMS?
1 rooney 0