Reklama na e-Konkursy.info

Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

maryjane

#6917755 Napisano: 09.09.2022 10:21:11
darog napisał(a):

maryjane napisał(a):

Kurcze, jestem od rana niespokojna. Wysłałam zgłoszenie w konkursie Kinder wraz ze zdjęciem dziecka. Potem poczytałam Wasze komentarze i zwątpiłam. Czy w razie wygranej (chyba już mi się odechciało) wizerunek mojego dziecka będzie rozpowszechniony czy będę miała na to wpływ? Przyznaję, że zrobiłam to dość pochopnie, najchętniej bym to jakoś odkręciła, ale chyba nie ma takiej możliwości. Co myślicie?

...no wiesz...jeśli to TWOJE dziecko na zdjęciu - to przecież jako OPIEKUN PRAWNY je reprezentujesz i możesz w każdej chwili wycofać się i na każdym etapie. 

.................................niestety uczestnicy lubią te z"kraść" z netu ładne "dzieci czyjeś" i dopiero po przeczytaniu regulaminu wpadają w taki właśnie niepokój: a co to będzie jak wygram i czeka mnie proces sądowy od czyjeś mamy lub tatusia tego sympatycznego malucha??? 

Szczęście w nieszczęściu, że wysłałam prawdziwe zdjęcie, a nie "kradzione" . Oby tak było.

0 0

monia0303

#6922474 Napisano: 09.09.2022 10:42:10
maryjane napisał(a):

darog napisał(a):

maryjane napisał(a):

Kurcze, jestem od rana niespokojna. Wysłałam zgłoszenie w konkursie Kinder wraz ze zdjęciem dziecka. Potem poczytałam Wasze komentarze i zwątpiłam. Czy w razie wygranej (chyba już mi się odechciało) wizerunek mojego dziecka będzie rozpowszechniony czy będę miała na to wpływ? Przyznaję, że zrobiłam to dość pochopnie, najchętniej bym to jakoś odkręciła, ale chyba nie ma takiej możliwości. Co myślicie?

...no wiesz...jeśli to TWOJE dziecko na zdjęciu - to przecież jako OPIEKUN PRAWNY je reprezentujesz i możesz w każdej chwili wycofać się i na każdym etapie. 

.................................niestety uczestnicy lubią te z"kraść" z netu ładne "dzieci czyjeś" i dopiero po przeczytaniu regulaminu wpadają w taki właśnie niepokój: a co to będzie jak wygram i czeka mnie proces sądowy od czyjeś mamy lub tatusia tego sympatycznego malucha??? 

Szczęście w nieszczęściu, że wysłałam prawdziwe zdjęcie, a nie "kradzione" . Oby tak było.

Ja wysłałam takie zrobione 5 lat temu więc jak sami będą sesje robić to by się nieźle zdziwili emotka

nique

#6922475 Napisano: 09.09.2022 10:54:19
Jak odsyłamy dane na Olen Stop Cafe?  Na Messengerze czy na jakiegoś maila? 
0 0

ditomaso

#6922480 Napisano: 09.09.2022 11:23:08
tad_pole napisał(a):

ch_magd napisał(a):

ditomaso napisał(a):

asper01 napisał(a):

sabart napisał(a):

rooney napisał(a):

Agnes napisał(a):

rooney napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

rooney napisał(a):

A kto właśnie odkrył, że z premedytacją wyrzucał WIECZKA z serków Rolmlecz (mimo wcześniejszego zrobienia fotek)? emotka

tam jest info by zostawić wieczko i paragon

tak, wiem, teraz doczytałam emotka emotka emotka

emotka no to pięknie wczoraj wylądował w koszu

dlatego pomyślałam, że tu napiszę, żeby ostrzec inne gapy emotka emotka  właśnie wylizałam i opłukałam dzisiejsze emotka

Dziękuję, wygrzebane 😉

Moje już dawno na wysypisku! emotka  Aż jedno w sumie...

W jakich sklepach owe serki kupujcie?

W Biedronce

Ja kupiłam dzisiaj w Biedronce i podpisane "SerHomogWanil200g" emotka  Myślicie, że przejdzie?

W Stokrotce są też te serki ale opis na paragonie słaby.
Serek Homog.150 g R.
0 0

szalonawiewiorka

#6922482 Napisano: 09.09.2022 11:27:37
maryjane napisał(a):

prawo w tej kwestii jest bardzo konkretne i wystarczy jeden Twój mail, że cofasz wszystkie zgody na rozpowszechnianie i zarządzanie wizerunkiem swojego dziecka i NIKT nie zaryzykuje.
1 maryjane 0

adamo86

#6922484 Napisano: 09.09.2022 11:29:42
szalonawiewiorka napisał(a):

maryjane napisał(a):

prawo w tej kwestii jest bardzo konkretne i wystarczy jeden Twój mail, że cofasz wszystkie zgody na rozpowszechnianie i zarządzanie wizerunkiem swojego dziecka i NIKT nie zaryzykuje.

A nie wiążę się to wtedy ze zrzeczeniem się prawa do nagrody?
0 0

agaga

#6922487 Napisano: 09.09.2022 11:45:39
A ja jestem podwójną Gapą w loterii Rolmecz, bo załączyłam zdjęcia JPEG (system mi przyjął) a napisane jest, że tylko JPG i PNG…
0 0

adamo86

#6922488 Napisano: 09.09.2022 11:47:19
agaga napisał(a):

A ja jestem podwójną Gapą w loterii Rolmecz, bo załączyłam zdjęcia JPEG (system mi przyjął) a napisane jest, że tylko JPG i PNG…

To chyba nie ma znaczenia. To praktycznie ten sam format i nie powinno być problemu.

nikos

#6922489 Napisano: 09.09.2022 11:52:46
adamo86 napisał(a):

agaga napisał(a):

To chyba nie ma znaczenia. To praktycznie ten sam format i nie powinno być problemu.

Dokładnie tak. To jest ten sam format kompresji obrazu. Jeśli agencja nie uzywa DOSa ani początkowych Windowsów, to bez problemu otworzy Twój plik emotka
0 0

Agnes

#6922490 Napisano: 09.09.2022 11:55:09
agaga napisał(a):

jak przeszło to ok
gapą to jestem ja bo moje wieczko wysłane zdjęciem już jest na jakimś wysypisku śmieci
1 rooney 0

agaga

#6922492 Napisano: 09.09.2022 12:01:51
nikos napisał(a):

adamo86 napisał(a):

agaga napisał(a):

Dokładnie tak. To jest ten sam format kompresji obrazu. Jeśli agencja nie uzywa DOSa ani początkowych Windowsów, to bez problemu otworzy Twój plik emotka

To nieco mnie pocieszyliście 😁 może uda się ustrzelić lunch boxy 😝
0 0

agaga

#6922494 Napisano: 09.09.2022 12:04:13
Te oryginały wieczek od serków to pewnie do nagród głównych… trzeba byłoby mieć farta żeby wygrać i pecha, żeby akurat nie mieć akurat tego wieczka 🤦🏻‍♀️ No to czekamy na wyniki 😉
1 rooney 0

adamo86

#6922495 Napisano: 09.09.2022 12:07:43
agaga napisał(a):

Te oryginały wieczek od serków to pewnie do nagród głównych… trzeba byłoby mieć farta żeby wygrać i pecha, żeby akurat nie mieć akurat tego wieczka 🤦🏻‍♀️ No to czekamy na wyniki 😉

Tylko, że mogą żądać przesłania wszystkich wieczek na jednym zdjęciu. Więc jak jedno wyrzucisz, nawet nie to które wygrało, to może być problem.
0 0

olunka

#6922546 Napisano: 09.09.2022 14:41:32
czy naprawdę nikt nie grał w tym konkursie?
https://www.e-kon...y-zabka#.Yxs0OrTP3IU
Bo podobno poinformowali laureatów:(
0 0

anialistopad

#6922548 Napisano: 09.09.2022 14:56:21
Orlen stop cafe cały czas informuja czy na raz poszło?
0 0

kwadracik

#6922558 Napisano: 09.09.2022 15:26:51
anialistopad napisał(a):

Orlen stop cafe cały czas informuja czy na raz poszło?

Nie wiem.Ja dostałam wiadomość wczoraj,ale przeczytałam dopiero dziś .
0 0

kejm

#6922575 Napisano: 09.09.2022 16:07:00
Czy Kinder kody na zegarki wysyła smsem czy mailowo? 
0 0

incendio12

#6922576 Napisano: 09.09.2022 16:10:01
kejm napisał(a):

Do mnie przyszedł sms emotka  
1 kejm 0

samuraj

#6922577 Napisano: 09.09.2022 16:14:17
kejm napisał(a):

@ i SMS 
2 kejm, maverick 0

incendio12

#6922581 Napisano: 09.09.2022 16:20:47
samuraj napisał(a):

kejm napisał(a):

@ i SMS 

Faktycznie, u mnie mail w spamie  emotka
1 kejm 0