Reklama na e-Konkursy.info

Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Majkii

#6846202 Napisano: 22.02.2022 23:33:44
rene napisał(a):

Napisałam do Fortisa odnośnie ilości szt. Produktów Promocyjnych!w Loterii Coca Cola!bo wczoraj wygrałam zegarek a na paragonie mialam 1 szt.!zgodnie z Reg!!!i tym co na stronie konkursowej! troszkę się niepokoję tym nowym zapisememotka emotka
Jak odpisza dam znaćemotka

Coca-Cola Zero, Coca-Cola Zero Orange Vanilla, FantaWTF, Fanta Zero Shokata, Kinley Mandarine, Kinley Yuzu, Kropla Beskidu Gazowana, Kropla
Beskidu Musująca, Kropla Beskidu Niegazowana, Kropla Beskidu Niegazowana z dziubkiem,
AHA Jagoda Granat, AHA Limonka Arbuz, AHA Truskawka Ogórek, Fuze Tea Brzoskwiniowy
z różą Zero, Fuze Tea Marakuja Zero, Sprite Ice, Fanta Strawberry Kiwi, w dowolnym
opakowaniu,

Jak masz coś z tego na paragonie w ilości sztuk JEDEN to wszystko w porządku.
0 0

emi

#6846203 Napisano: 22.02.2022 23:36:46
misiamarysia napisał(a):

anaesth napisał(a):

rooney napisał(a):

Ciekawy news a propos wielkiej loterii Biedronki: https://media.bie...kanie-z-biedronka W regulaminie chyba nie bylo zapisu, że trzeba się "ujawnić"? emotka  Fajnie, że pani się pokazała.

"W skład szczęśliwego koszyka zakupowego wypełnionego w czasie zakupów 12 lutego na kwotę 131,33 zł wchodziły m. in. produkty marki własnej Biedronki: litrowy napój owsiany GoVege, sos chilli Asia Flavour i warzywa na patelnię Mroźna Kraina, a także woda, mandarynki oraz dwa rodzaje bułek i pączki."A z czym te pączki? emotka

No dokładnie o tym samym pomyślałam, że nawet dwa rodzaje bułek i pączki, wszystko podane, ale może ona wyraziła na to zgodę, bo jest też napisane, gdzie pracuje, wszystko.

Chyba tylko ta Pani podała jak na tacy  wszystkie dane.
Przy innych już nie ma spisu paragonu.
Nagroda marzenie chyba każdego, ale Regulamin dopuszcza pracowników Biedronki   emotka
1 monisss 0

ReneK

#6846204 Napisano: 22.02.2022 23:42:53
Przytoczyłam oczywiście Regulamin emotka !
A Na Formularzu napisane że dwa!emotka ale wczoraj tego nie zauważyłam jak wysłałamemotka
0 0

monisss

#6846206 Napisano: 23.02.2022 07:36:41
emi napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

anaesth napisał(a):

rooney napisał(a):

Ciekawy news a propos wielkiej loterii Biedronki: https://media.bie...kanie-z-biedronka W regulaminie chyba nie bylo zapisu, że trzeba się "ujawnić"? emotka  Fajnie, że pani się pokazała.

"W skład szczęśliwego koszyka zakupowego wypełnionego w czasie zakupów 12 lutego na kwotę 131,33 zł wchodziły m. in. produkty marki własnej Biedronki: litrowy napój owsiany GoVege, sos chilli Asia Flavour i warzywa na patelnię Mroźna Kraina, a także woda, mandarynki oraz dwa rodzaje bułek i pączki."A z czym te pączki? emotka

No dokładnie o tym samym pomyślałam, że nawet dwa rodzaje bułek i pączki, wszystko podane, ale może ona wyraziła na to zgodę, bo jest też napisane, gdzie pracuje, wszystko.

Chyba tylko ta Pani podała jak na tacy  wszystkie dane.Przy innych już nie ma spisu paragonu.
Nagroda marzenie chyba każdego, ale Regulamin dopuszcza pracowników Biedronki   emotka

no i dobrze emotka  przecież oni też robią zakupy emotka nie mają jak tutaj oszukać, muszą przecież kupić na swoją kartę. Mam nadzieję, ze chociaż 1 pracownik wygra emotka    
0 0

bezaczek7

#6846211 Napisano: 23.02.2022 08:29:12
A ja się pytam od kiedy jest lista sklepów do wyboru, skoro mam zgłoszonych kilka paragonów, w tym biedronkę i lokalny?  emotka emotka emotka  wybrałam nie ten sklep z listy? No chyba niemożliwe...emotka
Edit chodzi o colę zero.
0 0

basiag

#6846213 Napisano: 23.02.2022 08:39:34
monisss napisał(a):

emi napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

anaesth napisał(a):

rooney napisał(a):

Chyba tylko ta Pani podała jak na tacy  wszystkie dane.Przy innych już nie ma spisu paragonu.Nagroda marzenie chyba każdego, ale Regulamin dopuszcza pracowników Biedronki   emotka

no i dobrze emotka  przecież oni też robią zakupy emotka nie mają jak tutaj oszukać, muszą przecież kupić na swoją kartę. Mam nadzieję, ze chociaż 1 pracownik wygra emotka    

z jednej strony to prawda, też powinni mieć szansę, ale zakombinować zawsze się da. Byłam kiedyś w Namysłowie, widziałam jak kasjerka w Kauflandzie miała pod ręką 5 kart payback, jak któryś klient nie miał tej karty, ona brała naprzemiennie te swoje i nabijała na nich punkty. Więc zakombinować zawsze się da emotka
2 brucee, emi 0

myszania

#6846215 Napisano: 23.02.2022 09:05:20
rene napisał(a):

Przytoczyłam oczywiście Regulamin emotka !A Na Formularzu napisane że dwa!emotka ale wczoraj tego nie zauważyłam jak wysłałamemotka

Ale gdzie w regulaminie jest info o dwóch? Bo czytam i nie widzę? Oczywiście też wysłała z jednym emotka
0 0

androm

#6846217 Napisano: 23.02.2022 09:12:25
Mnie w tej Biedronkowej loterii zastanawia czemu oni nie dadzą ludziom 500 tysięcy w gotówce tylko każą na siłę kupować nieruchomość, wchodzić w umowę, ponosić koszty notarialne.

zielonaszpilka

#6846218 Napisano: 23.02.2022 09:13:18
bezaczek7 napisał(a):

A ja się pytam od kiedy jest lista sklepów do wyboru, skoro mam zgłoszonych kilka paragonów, w tym biedronkę i lokalny?  emotka emotka emotka  wybrałam nie ten sklep z listy? No chyba niemożliwe...emotka Edit chodzi o colę zero.

Listę do wyboru dodali chyba wczoraj. Zapewne dlatego, że masa osób zgłaszała nieregulaminowe paragony i po doczytaniu pisała z prośbą o usunięcie zgłoszenia. W regulaminie od początku była lista sklepów w których można robić zakupy na loterię. Jest to loteria w konkretnych sieciach, a nie w dowolnej. Biedronki tam nie ma. 
2 madllen, emi 0

malenka89

#6846226 Napisano: 23.02.2022 09:56:56
Czy ktoś wysyłał dzisiaj na Wedel Carrefour? Posłałam, ale nie mam zwrotki.
0 0

aster222

#6846227 Napisano: 23.02.2022 09:57:24
myszania napisał(a):

rene napisał(a):

Przytoczyłam oczywiście Regulamin emotka !A Na Formularzu napisane że dwa!emotka ale wczoraj tego nie zauważyłam jak wysłałamemotka

Ale gdzie w regulaminie jest info o dwóch? Bo czytam i nie widzę? Oczywiście też wysłała z jednym emotka

Obowiązuje regulamin czyli zakup 1 produktu. Na stronie loterii jest błąd info od Fortis.

myszania

#6846228 Napisano: 23.02.2022 09:59:03
aster222 napisał(a):

myszania napisał(a):

rene napisał(a):

Obowiązuje regulamin czyli zakup 1 produktu. Na stronie loterii jest błąd info od Fortis.

No i super!
1 ReneK 0

isana123

#6846230 Napisano: 23.02.2022 10:13:28
Czy z Pingui przychodzi na @ powiadomienie o zgłoszeniu do konkursu?
0 0

adamo86

#6846232 Napisano: 23.02.2022 10:16:09
isana123 napisał(a):

Zgłaszałem na początku lutego ale nie widzę żadnego potwierdzenia na mailu, więc chyba nie.
1 isana123 0

isana123

#6846233 Napisano: 23.02.2022 10:16:47
adamo86 napisał(a):

isana123 napisał(a):

Zgłaszałem na początku lutego ale nie widzę żadnego potwierdzenia na mailu, więc chyba nie.

Dziękuję za info emotka
0 0

Diana02

#6846236 Napisano: 23.02.2022 10:26:46
Dziewczyny. czy jak wygrałam Piniatę to mąż też może na ten sam adres? Inne ip, inne urządzenia, tylko adres taki sam bo nie widzę nic w regulaminie emotka
0 0

domika

#6846237 Napisano: 23.02.2022 10:28:04
Diana02 napisał(a):

Dziewczyny. czy jak wygrałam Piniatę to mąż też może na ten sam adres? Inne ip, inne urządzenia, tylko adres taki sam bo nie widzę nic w regulaminie emotka

może być emotka
1 Diana02 0

samuraj

#6846238 Napisano: 23.02.2022 10:28:45
Diana02 napisał(a):

chłopaki też emotka Tak można brać na męża emotka

ReneK

#6846240 Napisano: 23.02.2022 10:40:27
Odpowiedź
FORTIS COCA COLA! emotka
I WSZYSTKO JASNE emotka

martunik3

#6846250 Napisano: 23.02.2022 11:43:25
Jeśli organizator chce adnotacje i  pieczątkę sklepu potw. zakupione rzeczy to ma to być gdzie? Na przodzie czy tyle paragonu, a może osobnej kartce?
Dajcie proszę info.
0 0