Reklama na e-Konkursy.info

Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

magdalena-chili

#6845705 Napisano: 20.02.2022 13:22:33
as32572 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

as32572 napisał(a):

stoonooga napisał(a):

Z napisał(a):

Czy Everydayme wysyłało już próbki Fairy i Swiffer z zeszłego roku?

Z miesiąc temu dostałam

Dzięki,chyba nie mam co zamawiać próbek bo to już kolejne jakie do mnie nie docierają

może listonosz ci wrzucił w skrzynkę i ktoś wyciągnął? Bo oni wysyłają listem niepoleconym.

Jest to możliwe,ale że ciągle jest ktoś w domu to bardziej obstawiam że ta przesyłka wcale nie dotarła. Podobnie jak wcześniej próbki Kikkomana i jakiejs vege pasty. 

do mnie listonosz nie puka do drzwi, jeśli nie potrzebuje podpisu - po prostu wrzuca do skrzynki, tak chyba jest szybciej. I też ciągle ktoś jest w domu. Tak po prostu jest szybciej (tak podejrzewam)  
0 0

nanajka81

#6845716 Napisano: 20.02.2022 16:08:29
magdalena-chili napisał(a):

as32572 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

as32572 napisał(a):

stoonooga napisał(a):

Z napisał(a):

Z miesiąc temu dostałam

Dzięki,chyba nie mam co zamawiać próbek bo to już kolejne jakie do mnie nie docierają

może listonosz ci wrzucił w skrzynkę i ktoś wyciągnął? Bo oni wysyłają listem niepoleconym.

Jest to możliwe,ale że ciągle jest ktoś w domu to bardziej obstawiam że ta przesyłka wcale nie dotarła. Podobnie jak wcześniej próbki Kikkomana i jakiejs vege pasty. 

do mnie listonosz nie puka do drzwi, jeśli nie potrzebuje podpisu - po prostu wrzuca do skrzynki, tak chyba jest szybciej. I też ciągle ktoś jest w domu. Tak po prostu jest szybciej (tak podejrzewam)  

u mnie właśnie listonosz też wrzuca wszystko do skrzynki i te próbki też wepchnął a zawsze ktoś w domu jest...
0 0

agaolech89

#6845738 Napisano: 20.02.2022 20:17:14
Minanajka81 napisał(a):

magdalena-chili napisał(a):

as32572 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

as32572 napisał(a):

stoonooga napisał(a):

Z napisał(a):

Z miesiąc temu dostałam

u mnie właśnie listonosz też wrzuca wszystko do skrzynki i te próbki też wepchnął a zawsze ktoś w domu jest...

Poprostu w związku z covidem takie są wymogi i nawet niektóre polecone nie wymagają podpisu odbiorców. Piszę to jako wieloletni listonosz(ka) emotka  

jarekaska

#6845796 Napisano: 21.02.2022 11:28:30
Moi drodzy, 
nietypowe pytanko : Czy w konkursie Milka DC dostaliście info o wygranej na poczty tlen.pl? Pytam, bo ktoś z rodzinki właśnie do mnie dzwonił i pochwalił się 500+ emotka  z piątku (gmail) a na tlenie wielkie 0 u nas... Może to przypadek, ale wolę podpytać tutaj, bo wiem, że czasami są problemy z daną pocztą
0 0

dorcia77

#6845797 Napisano: 21.02.2022 11:31:08
jarekaska napisał(a):

Moi drodzy, nietypowe pytanko : Czy w konkursie Milka DC dostaliście info o wygranej na poczty tlen.pl? Pytam, bo ktoś z rodzinki właśnie do mnie dzwonił i pochwalił się 500+ emotka  z piątku (gmail) a na tlenie wielkie 0 u nas... Może to przypadek, ale wolę podpytać tutaj, bo wiem, że czasami są problemy z daną pocztą

tak, dostałam na tlena
1 jarekaska 0

jarekaska

#6845798 Napisano: 21.02.2022 11:40:55
dorcia77 napisał(a):

jarekaska napisał(a):

Moi drodzy, nietypowe pytanko : Czy w konkursie Milka DC dostaliście info o wygranej na poczty tlen.pl? Pytam, bo ktoś z rodzinki właśnie do mnie dzwonił i pochwalił się 500+ emotka  z piątku (gmail) a na tlenie wielkie 0 u nas... Może to przypadek, ale wolę podpytać tutaj, bo wiem, że czasami są problemy z daną pocztą

tak, dostałam na tlena

Dziękuję pięknie za odpowiedź emotka  Czyli problem był z moimi hasłami - nie z pocztą 
0 0

agata1221

#6845808 Napisano: 21.02.2022 12:04:21
Z Sophii na bogato nikt z forum nie wygrał kasy lub telefonu?
Widziałam na forum, że poszło tylko kilka coolerów. Co więcej zaczęli informować o wygranych mailowo, a zgodnie z regulaminem najpierw powinna zostać opublikowana lista zwycięzców na ich stronie.
Zastanawiające..
1 Diarika 0

byekitty

#6845812 Napisano: 21.02.2022 12:12:07
agata1221 napisał(a):

Z Sophii na bogato nikt z forum nie wygrał kasy lub telefonu?Widziałam na forum, że poszło tylko kilka coolerów. Co więcej zaczęli informować o wygranych mailowo, a zgodnie z regulaminem najpierw powinna zostać opublikowana lista zwycięzców na ich stronie.
Zastanawiające..

IPhony poszły tego samego dnia, więc kasa na pewno też.
1 agata1221 0

zielonaszpilka

#6845815 Napisano: 21.02.2022 12:15:03
byekitty napisał(a):

agata1221 napisał(a):

Z Sophii na bogato nikt z forum nie wygrał kasy lub telefonu?Widziałam na forum, że poszło tylko kilka coolerów. Co więcej zaczęli informować o wygranych mailowo, a zgodnie z regulaminem najpierw powinna zostać opublikowana lista zwycięzców na ich stronie.Zastanawiające..

IPhony poszły tego samego dnia, więc kasa na pewno też.

Sophia poszła cała - niektórym "na bogato" - trzeba czytać między wierszami emotka

bezaczek7

#6845836 Napisano: 21.02.2022 13:50:50
Czy ktoś ma potwierdzone info czy na loterię rexona można kupić męski sztyft? Nie dostałam odpowiedzi z agencji.
0 0

zielonaszpilka

#6845839 Napisano: 21.02.2022 13:53:17
bezaczek7 napisał(a):

Czy ktoś ma potwierdzone info czy na loterię rexona można kupić męski sztyft? Nie dostałam odpowiedzi z agencji.

Oczywiście, że można. Skąd w ogóle wątpliwość?
0 0

agnesita

#6845850 Napisano: 21.02.2022 14:09:25
bezaczek7 w regulaminie jest dowolny dezodorant a sztyft to antyperspirant więc jak dla mnie nie można 
0 0

zielonaszpilka

#6845851 Napisano: 21.02.2022 14:10:00
Emememe napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

bezaczek7 napisał(a):

Oczywiście, że można. Skąd w ogóle wątpliwość?

Jak to się ma do tego co jest na stronie konkursowej? W opisie na forum jest, że dowolne produkt a na stronie jak byk, że dezodorant.

W regulaminie jest dowolny dezodorant rexona. Rexona używa tylko nazwy antyperspirant - ma antyperspiranty w sprayu, w kulce i w sztyfcie. Nie ma znaczenia co się kupi - można brać udział i że sztyftem i że sprayem. Wizualizacja na stronie konkursowej to tylko przykład. W Kinder na stronie też są zdjęcia produktów, które biorą udział i nie ma tam zwizualizowanych wszystkich produktów Kinder, ale jest napisane, że biorą udział wszystkie produkty. 
0 0

zielonaszpilka

#6845852 Napisano: 21.02.2022 14:11:24
agnesita napisał(a):

bezaczek7 w regulaminie jest dowolny dezodorant a sztyft to antyperspirant więc jak dla mnie nie można 

Rexona na swojej stronie nie używa słowo dezodorant - Wszystko jest opisane jako antyperspirant, bo rexona nie produkuje dezodorantów sensu stricto. 

0 0

bezaczek7

#6845884 Napisano: 21.02.2022 15:02:07
agnesita napisał(a):

Właśnie m.in.stąd ta wątpliwość. Mi dezodorant kojarzy się tylko ze sprejem emotka  no nie wiem. Wolałabym mieć wyjaśnienie na piśmie, ale zaraz koniec loterii, a od paru dni nie mam odpowiedzi. Waham się po prostu, czy można sztyft. Może się doszukuję drugiego dna, ale jakby mieli negatywnie zweryfikować paragon...
0 0

zielonaszpilka

#6845902 Napisano: 21.02.2022 15:47:23
bezaczek7 napisał(a):

agnesita napisał(a):

Właśnie m.in.stąd ta wątpliwość. Mi dezodorant kojarzy się tylko ze sprejem emotka  no nie wiem. Wolałabym mieć wyjaśnienie na piśmie, ale zaraz koniec loterii, a od paru dni nie mam odpowiedzi. Waham się po prostu, czy można sztyft. Może się doszukuję drugiego dna, ale jakby mieli negatywnie zweryfikować paragon...

Dezodorant ma funkcję tylko maskująca zapach, antyperspirant ogranicza wydzielanie potu. Nie ma znaczenia czy to aerozol, sztyft czy kulka, bo i to i to może być antyperspirantem jak i dezodorantem. Rexona nie robi dezodorantów. Na każdym tym produkcie jest napisane antyperspirant. 
Masz już ten paragon? Co masz na nim napisane?
Zresztą, to ewentualnie tylko 100 zł;)
0 0

anialistopad

#6845904 Napisano: 21.02.2022 15:50:15
Graj spokojnie w poprzedniej edycji miałam i sztyft i kulkę rexony i weryfikację przeszły 

agaluna

#6845923 Napisano: 21.02.2022 16:15:13
Czy z BIC poszło wszystko na raz?
0 0

madllen

#6845924 Napisano: 21.02.2022 16:18:40
agaluna napisał(a):

Czy z BIC poszło wszystko na raz?

Z pewnością tak emotka
0 0

agaluna

#6845927 Napisano: 21.02.2022 16:23:56