Reklama na e-Konkursy.info

Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

nelunia

#6844817 Napisano: 16.02.2022 12:44:12
Cheetos za który etap informuje?
0 0

adamo86

#6844820 Napisano: 16.02.2022 12:50:14
nelunia napisał(a):

za 5 etap
1 nelunia 0

paulaaa

#6844822 Napisano: 16.02.2022 12:52:07
nelunia napisał(a):

Za piąty
1 nelunia 0

basiag

#6844857 Napisano: 16.02.2022 14:31:02
czy Smolar podpina wyniki pod Loterię Hortex ?
0 0

tad_pole

#6844890 Napisano: 16.02.2022 16:12:18
Mam pytanie do osób, które wysyłały po kilka zgłoszeń do Cheetos z jednego konta na FB, ale podawały różne maile. Czy udało Wam się wygrać więcej niż jedną nagrodę? Nie mogę znaleźć zapisku w regulaminie, a zastanawiam się, bo podałam dwa różne maile ze swojego konta i w tym czasie mama podała również jeden z tych maili w swoim zgłoszeniu. Zastanawiam się kto wygrał i czy bezpieczniej nie podać po prostu dwóch różnych danych emotka  Podpowiecie? emotka  
0 0

tad_pole

#6844891 Napisano: 16.02.2022 16:14:07
I czy w przypadku kilku wygranych można nadać dokumenty w jednej przesyłce czy lepiej oddzielnie?
0 0

giti

#6844893 Napisano: 16.02.2022 16:25:16
ja z Cheetos na 3 rozne konta wygrywalem za pierwszym razem, a teraz od dwoch etapow wysylam znowu ze swojego konta i totalnie nic... Wiec zaczynam jednak mocno myslec ze nie ma tego w regulaminie ale mimo to staraja sie chyba jak najmniej nagradzac te same osoby kilkukrotnie... zreszta tutaj tez nie widze, zeby te same osoby duzo razy sie wpisywaly chyba, tylko raczej co chwile nowe.. hmm ? 
0 0

korti2022

#6844895 Napisano: 16.02.2022 16:38:34
Dzisiejsze niezdecydowanie na stronie Biedronki emotka

godz. 12:43
"Ze zwycięzcami skontaktujemy się telefonicznie. Pierwszych zwycięzców ogłosimy już 16.02.2022!"

godz. 14:00
"Ze zwycięzcami skontaktujemy się telefonicznie."

godz. 16:30 (obecnie)
"Z pierwszymi zwycięzcami skontaktujemy się telefonicznie już 16.02.2022 r. i wkrótce ich ogłosimy. "
0 0

zielonaszpilka

#6844898 Napisano: 16.02.2022 16:43:47
kejt_son napisał(a):

Mam pytanie do osób, które wysyłały po kilka zgłoszeń do Cheetos z jednego konta na FB, ale podawały różne maile. Czy udało Wam się wygrać więcej niż jedną nagrodę? Nie mogę znaleźć zapisku w regulaminie, a zastanawiam się, bo podałam dwa różne maile ze swojego konta i w tym czasie mama podała również jeden z tych maili w swoim zgłoszeniu. Zastanawiam się kto wygrał i czy bezpieczniej nie podać po prostu dwóch różnych danych emotka  Podpowiecie? emotka  

A w jakim celu podawać z jednego konta na fb różne maile? 
1 mietowa 0

byekitty

#6844899 Napisano: 16.02.2022 16:44:00
kortyzol napisał(a):

Dzisiejsze niezdecydowanie na stronie Biedronki emotka godz. 12:43
"Ze zwycięzcami skontaktujemy się telefonicznie. Pierwszych zwycięzców ogłosimy już 16.02.2022!"

godz. 14:00
"Ze zwycięzcami skontaktujemy się telefonicznie."

godz. 16:30 (obecnie)
"Z pierwszymi zwycięzcami skontaktujemy się telefonicznie już 16.02.2022 r. i wkrótce ich ogłosimy. "

plączą się w zeznaniach coś emotka  
1 korti2022 0

ananaska

#6844905 Napisano: 16.02.2022 17:16:11
Czy ktoś może wie,po co w formularzu Sophii na bogato jest prośba o podanie numeru konta?
0 0

simonapp

#6844906 Napisano: 16.02.2022 17:18:14
Co z wynikami Lovela? Regulaminowo miały być do 11lutego.
Szkoda, że Columbit na swojej stronie nie podaje zwycięzców. 
Taki tam porządek, (ale dla przejrzystości) bardzo jednak tego elementu brakuje 
1 agaluna 0

paulaaa

#6844907 Napisano: 16.02.2022 17:23:17
giti napisał(a):

ja z Cheetos na 3 rozne konta wygrywalem za pierwszym razem, a teraz od dwoch etapow wysylam znowu ze swojego konta i totalnie nic... Wiec zaczynam jednak mocno myslec ze nie ma tego w regulaminie ale mimo to staraja sie chyba jak najmniej nagradzac te same osoby kilkukrotnie... zreszta tutaj tez nie widze, zeby te same osoby duzo razy sie wpisywaly chyba, tylko raczej co chwile nowe.. hmm ? 

Ja wysłałam na Cheetos 3 zgłoszenia (II, IV i V etap) i wszystkie z tego samego konta i ten sam mail i w każdym mam wygraną  emotka  więc chyba jednak nie patrzą na to, czy ktoś już wygrał u nich. Chociaż za pierwszym razem trafiłam główną, więc teraz sobie wmawiam, że to dlatego w kolejnych etapach  dają już tylko stówki emotka

zielonaszpilka

#6844910 Napisano: 16.02.2022 17:25:36
ananaska napisał(a):

Czy ktoś może wie,po co w formularzu Sophii na bogato jest prośba o podanie numeru konta?

Dla tych co wygrali 1000 zl
0 0

ananaska

#6844911 Napisano: 16.02.2022 17:27:37

a skoro ja wygrałam nagrodę III stopnia (czyli to wiadereczko), to też muszę wypełniać to pole oraz wysyłać oryginał paragonu pocztą? (dla mnie bez sensu)
0 0

glena

#6844913 Napisano: 16.02.2022 17:39:56
ananaska napisał(a):

a skoro ja wygrałam nagrodę III stopnia (czyli to wiadereczko), to też muszę wypełniać to pole oraz wysyłać oryginał paragonu pocztą? (dla mnie bez sensu)

W treści wiadomości, o której mowa w pkt 6.3. powyżej, Organizator poprosi Laureata Nagrody o dostarczenie w ciągu 5 dni roboczych od dnia powiadomienia o wygranej listem poleconym,
celem weryfikacji, oryginału Dowodu Zakupu dokumentującego zakup Produktu Promocyjnego,
zarejestrowanego wraz ze Zgłoszeniem, prawidłowo wypełnionego i podpisanego przez Laureata
oświadczenia według wzoru stanowiącego Załącznik nr 1 do niniejszego Regulaminu oraz podanie przez Laureata Nagrody I i III Stopnia imienia i nazwiska i adresu do korespondencji, a w przypadku Laureatów Nagrody II stopnia podanie imienia i nazwiska oraz numeru konta
bankowego (dane niezbędne do skutecznego wydania oraz doręczenia Nagrody).
1 ananaska 0

zielonaszpilka

#6844915 Napisano: 16.02.2022 17:46:03
ananaska napisał(a):

Tak, wysyłasz i zapewne masz taką informację w mailu, bo i w regulaminie jest. W oświadczeniu przy numerze konta jest informacja, które osoby ją wypełniają - laureaci nagród II stopnia. Jeśli nie jesteś tym laureatem to nie wypełniasz tego pola.

tad_pole

#6844921 Napisano: 16.02.2022 18:13:53
zielonaszpilka napisał(a):

kejt_son napisał(a):

No właśnie zawsze podawałam jeden, ale ostatnim razem zakręciłam się i odruchowo raz wpisałam ten drugi emotka
0 0

zielonaszpilka

#6844927 Napisano: 16.02.2022 18:40:19
kejt_son napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

kejt_son napisał(a):

No właśnie zawsze podawałam jeden, ale ostatnim razem zakręciłam się i odruchowo raz wpisałam ten drugi emotka

To żeś namieszała dziewczyno... Kurczę, szczerze mówiąc nie wiem jak tę sytuację rozwiązać. Teoretycznie w regulaminie nie ma zapisu, że jedna osoba może posługiwać się jednym adresem e-mail, ale pisanie do agencji, które dane wygrały, na pewno będzie dziwnie wyglądać i nie wczytywałam się za bardzo w regulamin, więc nie wiem czy nie mogą podciągnąć tego pod złamanie jakiegoś innego punktu regulaminu. Znowu wpisywanie dwóch danych do formularza to też nie jest dobra opcja. Na Twoim miejscu pewnie bym zaryzykowała, oceniła które zgłoszenie miało większą szansę na nagrodę i wpisała te dane.

edit. Ewentualnie jeszcze jeśli zgłoszenia z konta mamy i Twojego konta są wysłane w innych dniach to można spróbować dojść po godzinie otrzymania emaila (porównując tę godzinę z innymi konkursowiczami, którzy wygrali i wiedzą z jakiego dnia mają nagrodę)
lub też jednak napisać do agencji, kto z tego maila wygrał, bo nie mogę się doszukać w regulaminie punktu, który byście miały złamać wysyłając ten sam mail w zgłoszeniu. Nie wiem tylko czy tłumaczyć się (jakoś sensownie) dlaczego podałyście tego samego maila czy w ogóle pominąć ten temat i tylko zapytać o imię osoby, która wysłała nagrodzone zgłoszenie.

giti

#6844935 Napisano: 16.02.2022 19:09:33
Yyy a skad cheetos ma znac imie osoby ktora wygrala? Przeciez na facebooku widoczna jest nazwa uzytkownika i ja moge tam sie nazywa Krysia Samosia, a jak wygram to wysle dane prawdziwego imienia nazwiska i w formularz u podajezz tylko e-mail zwycieski wiec co za roznica jakie dane podasz? 
Oni musza miec przypisane nagrody tylko do emaila a nazwa uzytkownika na fb nie ma zadnego znaczenia przeciez bo nie kazdy musi podawac tam swoje prawdziwe dane..