Reklama na e-Konkursy.info

Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

margotkowe

#6842710 Napisano: 05.02.2022 16:06:15
faworek napisał(a):

Czy mógłby ktoś mi łopatologicznie wytłumaczyć jak zrobić zakupy przez Letyshops? Najpierw muszę się zarejestrować na stronie Letyshops. Potem klikam przejdź na Allegro i mogę kupić cokolwiek z Allegro za min. 40zł, czy to będzie gdzieś oznaczone, co bierze udział w konkursie? emotka  ten cashback to sam się uruchomi? emotka

Jeśli przejdziesz przez stronę Letyshops na Allegro i w trakcie przechodzenia pojawi się napis "Cashback jest aktywny", możesz kupić co zechcesz za minimum 40zł i cashback sam się naliczy (najczęściej pojawia się w Letyshops po dobie od zakupu) emotka  Można też zainstalować wtyczkę do przeglądarki i za jej pomocą uruchamiać cashback na stronach, ale nie jest to konieczne emotka  
1 faworek 0

faworek

#6842717 Napisano: 05.02.2022 16:34:37
dzię
margotkowe napisał(a):

faworek napisał(a):

Czy mógłby ktoś mi łopatologicznie wytłumaczyć jak zrobić zakupy przez Letyshops? Najpierw muszę się zarejestrować na stronie Letyshops. Potem klikam przejdź na Allegro i mogę kupić cokolwiek z Allegro za min. 40zł, czy to będzie gdzieś oznaczone, co bierze udział w konkursie? emotka  ten cashback to sam się uruchomi? emotka

Jeśli przejdziesz przez stronę Letyshops na Allegro i w trakcie przechodzenia pojawi się napis "Cashback jest aktywny", możesz kupić co zechcesz za minimum 40zł i cashback sam się naliczy (najczęściej pojawia się w Letyshops po dobie od zakupu) emotka  Można też zainstalować wtyczkę do przeglądarki i za jej pomocą uruchamiać cashback na stronach, ale nie jest to konieczne emotka  

bardzo Ci dziękuję <3 

sylzab2294

#6842739 Napisano: 05.02.2022 20:11:53
Czy udaje Wam się wysłać zgłoszenie na Martini?
U mnie taki komunikat: "Wystąpił błąd podczas zapisywania zgłoszenia." emotka
0 0

pioge7

#6842740 Napisano: 05.02.2022 20:17:03
oświeci mnie ktoś???

wygrałem oszałamiające 20 zł w grześkach
w formularzu jest :

Wgraj czytelne zdjęcie dowodu zakupu z widocznym zwycięskim numerem dowodu zakupu oraz produktem/produktami promocyjnymi.

mam wgrać paragon wygrany czy paragon z opakowaniami po Grześkach? bo nie rozumiem tego emotka emotka emotka
0 0

fiona25

#6842741 Napisano: 05.02.2022 20:27:48
pioge7 napisał(a):

oświeci mnie ktoś???wygrałem oszałamiające 20 zł w grześkach
w formularzu jest :

Wgraj czytelne zdjęcie dowodu zakupu z widocznym zwycięskim numerem dowodu zakupu oraz produktem/produktami promocyjnymi.

mam wgrać paragon wygrany czy paragon z opakowaniami po Grześkach? bo nie rozumiem tego emotka emotka emotka

Moim zdaniem masz wgrać paragon , który zgłosiłeś do loterii i na którym według wszystkich znaków na ziemi i w niebie powinny znajdować sie Grześki  emotka

pioge7

#6842742 Napisano: 05.02.2022 20:28:47
fiona25 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

oświeci mnie ktoś???wygrałem oszałamiające 20 zł w grześkach w formularzu jest :

Moim zdaniem masz wgrać paragon , który zgłosiłeś do loterii i na którym według wszystkich znaków na ziemi i w niebie powinny znajdować sie Grześki  emotka

dziękuję
nie mogłem rozkimać tego emotka

0 0

daisygirl

#6842757 Napisano: 05.02.2022 23:22:49
sylzab2294 napisał(a):

Czy udaje Wam się wysłać zgłoszenie na Martini?U mnie taki komunikat: "Wystąpił błąd podczas zapisywania zgłoszenia." emotka

też tak mam.

sylzab2294

#6842760 Napisano: 05.02.2022 23:43:21
daisygirl napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

Czy udaje Wam się wysłać zgłoszenie na Martini?U mnie taki komunikat: "Wystąpił błąd podczas zapisywania zgłoszenia." emotka

też tak mam.

dzięki emotka
0 0

paulaaa

#6842822 Napisano: 06.02.2022 17:23:39
Mam pytanie do osób, które puszczały już zgłoszenie w konkursie Haribo. Czy jak dostaliscie maila z podziękowaniami za udział w konkursie to wyświetlała Wam się w mailu treść Waszego zgłoszenia? U mnie jest pustka, a z treści maila wynika, że powinna wyświetlić się moja odpowiedź  emotka
0 0

pioge7

#6842823 Napisano: 06.02.2022 17:25:02
paulaaa napisał(a):

Mam pytanie do osób, które puszczały już zgłoszenie w konkursie Haribo. Czy jak dostaliscie maila z podziękowaniami za udział w konkursie to wyświetlała Wam się w mailu treść Waszego zgłoszenia? U mnie jest pustka, a z treści maila wynika, że powinna wyświetlić się moja odpowiedź  emotka

mam tak samo. Na różnych pocztach: gmail, o2, onet... także to chyba u każdego jest.
0 0

mihau-ole

#6842825 Napisano: 06.02.2022 17:30:42
paulaaa napisał(a):

masz wyłączonego adblocka w przeglądarce podczas odczytywania wiadomości na poczcie?
0 0

paulaaa

#6842826 Napisano: 06.02.2022 17:32:05
Dzięki napisał(a):

paulaaa napisał(a):

mam tak samo. Na różnych pocztach: gmail, o2, onet... także to chyba u każdego jest.

0 0

krab24

#6842827 Napisano: 06.02.2022 17:32:25
Nie mogę wysłać zgłoszenia na konkurs: Grześki. Pojawia się komunikat:

COŚ POSZŁO NIE TAK… Wystąpił nieoczekiwany błąd i nie otrzymaliśmy Twojego zgłoszenia.
Spróbuj jeszcze raz.
Jeżeli problem będzie się powtarzał, skontaktuj się z Obsługą Loterii .

Co może być przyczyną? Poradzicie coś?                 
0 0

paulaaa

#6842828 Napisano: 06.02.2022 17:36:24
mihau-ole napisał(a):

paulaaa napisał(a):

masz wyłączonego adblocka w przeglądarce podczas odczytywania wiadomości na poczcie?

tak
0 0

paulaaa

#6842829 Napisano: 06.02.2022 17:37:39
pioge7 napisał(a):

paulaaa napisał(a):

to trochę się uspokoiłam, dzięki emotka
0 0

madllen

#6842830 Napisano: 06.02.2022 17:41:48
krab24 napisał(a):

Nie mogę wysłać zgłoszenia na konkurs: Grześki. Pojawia się komunikat:                 COŚ POSZŁO NIE TAK… Wystąpił nieoczekiwany błąd i nie otrzymaliśmy Twojego zgłoszenia.
Spróbuj jeszcze raz.
Jeżeli problem będzie się powtarzał, skontaktuj się z Obsługą Loterii .

Miałam taki komunikat chwilę temu. Spróbowałam raz jeszcze zgłosić ten sam paragon wtedy pojawił się komunikat już na etapie wpisywania, że paragon o tym numerze został zgłoszony.. Sprawdziłam skrzynkę, nic nie było ale za chwilę przyszedł mail potwierdzający udział. Reasumując zgłoszenie poszło/ zapisało się mimo tego dziwnego komunikatu i zakładam, że pudło.. bo maila o wygranej brak. Jedynie ten potwierdzający udział.
1 krab24 0

incendio12

#6842833 Napisano: 06.02.2022 17:52:56
nanajka81 napisał(a):

madllen napisał(a):

krab24 napisał(a):

Nie mogę wysłać zgłoszenia na konkurs: Grześki. Pojawia się komunikat:                 COŚ POSZŁO NIE TAK… Wystąpił nieoczekiwany błąd i nie otrzymaliśmy Twojego zgłoszenia. Spróbuj jeszcze raz. Jeżeli problem będzie się powtarzał, skontaktuj się z Obsługą Loterii .

Miałam taki komunikat chwilę temu. Spróbowałam raz jeszcze zgłosić ten sam paragon wtedy pojawił się komunikat już na etapie wpisywania, że paragon o tym numerze został zgłoszony.. Sprawdziłam skrzynkę, nic nie było ale za chwilę przyszedł mail potwierdzający udział. Reasumując zgłoszenie poszło/ zapisało się mimo tego dziwnego komunikatu i zakładam, że pudło.. bo maila o wygranej brak. Jedynie ten potwierdzający udział.

dokładnie miałam taki sam przypadek... Coś im się zepsuło i paragony pożera a wygranych nie daje...

U mnie dokładnie tak samo, zgłaszam, pojawia się komunikat że coś poszło nie tak i mam zgłosić ponownie, a potwierdzenie na mailu jest emotka
1 krab24 0

ola120

#6842834 Napisano: 06.02.2022 18:07:29
incendio12 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

madllen napisał(a):

krab24 napisał(a):

Nie mogę wysłać zgłoszenia na konkurs: Grześki. Pojawia się komunikat:                 COŚ POSZŁO NIE TAK… Wystąpił nieoczekiwany błąd i nie otrzymaliśmy Twojego zgłoszenia. Spróbuj jeszcze raz. Jeżeli problem będzie się powtarzał, skontaktuj się z Obsługą Loterii .Co może być przyczyną? Poradzicie coś?                 

dokładnie miałam taki sam przypadek... Coś im się zepsuło i paragony pożera a wygranych nie daje...

U mnie dokładnie tak samo, zgłaszam, pojawia się komunikat że coś poszło nie tak i mam zgłosić ponownie, a potwierdzenie na mailu jest 

U mnie rano było to samo. Ale kilka minut wcześniej ktoś trafil z forum 1000. 
1 krab24 0

ReneK

#6842841 Napisano: 06.02.2022 18:48:31
U mnie tez taki komunikat wyswietlil sie! po czym przyszedl mail o wygranej emotka

anionimowo

#6842867 Napisano: 06.02.2022 23:03:59
Hej mam do Was pytanie czy dostaliście zwrotki (podziękowania) na maila za udział w konkursie Lay's i Cheetos?
0 0