Reklama na e-Konkursy.info

Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

mietowa

#6841981 Napisano: 02.02.2022 10:18:09
kaka72 napisał(a):

Czy w LAYS przychodzi na @ potwierdzenie wysłania zgłoszenia, bo ja mam tylko kod do Canal+

Nie emotka
1 kaka72 0

bezaczek7

#6841987 Napisano: 02.02.2022 10:37:33
domika napisał(a):

U nas całkiem cicho. Z reklamacją jest problem, koleżance nie chłodzi a grzeje - pisała kilka maili i zero odpowiedzi.

Może nieprzydatna informacja, ale czy nie ma gdzieś pstryczka na chłodzenie/grzanie? Miałam kiedyś taką dizajnerską lodóweczkę i tam był pstryczek do zmiany. Nie wygrałam w Jagerku, to nie wiem co to za urządzenie.
0 0

pioge7

#6841989 Napisano: 02.02.2022 10:39:44
paula9891 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Właśnie o to mi chodzi co pisze koala33.cashback mam w oczekujących, niby jest info tam w pytaniach, że jeśli jest w oczekujących to można już grać, ale czemu się to jednym zmienia z 40/40 a innym zostaje z 0/40.u siostry ta sama sytuacja, 
zakupy już za grubo ponad 2000 na kilka transakcji, cashback jest w oczekujących a w tym jes 0/40 

Ja zwracałam uwagę tylko na status. Wzięłam udział, bo był oczekujący, a miałam 0/40 zł. Teraz weszłam i widzę, ze się zmieniło na 40/40 zł.
W międzyczasie nie otrzymałam zwrotki, więc napisałam do nich @. Otrzymałam informację, że biorę udział w konkursie (nie potwierdziłam maila). Także moim zdaniem śmiało graj emotka

Aha, czyli jeśli potwierdzili to chyba tak może być emotka  
dziękuje, w takim razie próbuje emotka  chociaż patrząc na ilość nagród a ile osób wzięło udział to nie wiem czy jest sens emotka  
1 paula9891 0

monia0303

#6841997 Napisano: 02.02.2022 11:21:26
28 stycznia dostałam maila od monstera (dopiero dzisiaj znaleziony) 
Dzień dobry,
W związku z wygraną w konkursie Monster Energy X Halo Infinite prosimy o informację, czy chcą państwo otrzymać grę wideo Halo Infinite w wersji na konsolę lub e-voucher do Emipiku o wartości 219 złotych, umożliwiający zakup tejże gry w wersji na komputery osobiste.
Czy ktoś się kontaktował czy ten voucher do empiku jest do wykorzystania tylko na zakup gry czy jakiś ogólny na wszystko?
0 0

misiamarysia

#6842016 Napisano: 02.02.2022 12:19:37
Uważajcie, w dzisiejszej przesyłce z czapką Heineken bony do Carrefour są wrzucone luzem, można je łatwo przeoczyć, ja prawie wyrzuciłam do pojemnika na śmieci, ale coś mnie tknęło, że tam poza czapką było jeszcze coś wygrane i znalazłam je na dnie "przyklejone" do koperty .
1 titinunu 0

titinunu

#6842025 Napisano: 02.02.2022 12:30:06
misiamarysia napisał(a):

Uważajcie, w dzisiejszej przesyłce z czapką Heineken bony do Carrefour są wrzucone luzem, można je łatwo przeoczyć, ja prawie wyrzuciłam do pojemnika na śmieci, ale coś mnie tknęło, że tam poza czapką było jeszcze coś wygrane i znalazłam je na dnie "przyklejone" do koperty .

Tak, uważajcie, bo mój mąż wygrzebywał ze śmietnikaemotka  Nic tam nie było

eli75

#6842027 Napisano: 02.02.2022 12:33:27
monia0303 napisał(a):

28 stycznia dostałam maila od monstera (dopiero dzisiaj znaleziony) Dzień dobry,
W związku z wygraną w konkursie Monster Energy X Halo Infinite prosimy o informację, czy chcą państwo otrzymać grę wideo Halo Infinite w wersji na konsolę lub e-voucher do Emipiku o wartości 219 złotych, umożliwiający zakup tejże gry w wersji na komputery osobiste.
Czy ktoś się kontaktował czy ten voucher do empiku jest do wykorzystania tylko na zakup gry czy jakiś ogólny na wszystko?

Z tego co mi wiadomo ogólny na wszystko emotka
1 monia0303 0

juzef

#6842151 Napisano: 02.02.2022 18:12:49
Czy u was w konkursie letyshops mimo istniejącego zakupu na Allegro z statusem Oczekujące ten ostatni checkbox przy napisie 3. Zrób zakupy na Allegro przez Letyshops za minimum 40 zł w okresie od 11.01.2022 r. do 28.02.2022 r.
i otrzymaj cashback w statusie "Oczekujący" lub "Uwzględniony"   pokazuje "x" zamiast ptaszka?

Zastanawiam się co jest nie halo emotka
0 0

anialistopad

#6842179 Napisano: 02.02.2022 19:19:38
Loteria voight to do końca już poinformowana ?
0 0

Keisa

#6842181 Napisano: 02.02.2022 19:25:39
anialistopad napisał(a):

Dotychczas poinformowali laureatów, którzy wygrali w pierwszym etapie, który trwał 01.12.2021 - 31.12.2021 r. emotka
Na poinformowanie laureatów drugiego etapu, który trwał 01.01.2022 r. - 31.01.2022 r. mają czas do 11.02.2022 r. emotka

greka

#6842182 Napisano: 02.02.2022 19:25:58
anialistopad napisał(a):

chyba II etap  jeszcze nie zaczęty  emotka

glena

#6842196 Napisano: 02.02.2022 21:03:30
mandarynka16 napisał(a):

mstelmas11 napisał(a):

Widzę że dużo ludzi ma problem z opisami paragonów z Asi ,mi też przepadła nagroda, bo paragon z Auchan też stwierdzili że żle opisany. Zdjęcie z produktem im niewystarcza ,a po pieczątki specjalnie jechać szmat drogi nie będę. Więc też nagroda przepadła. Nie mili są i nie fajni. emotka  

jeżeli mój odrzucą ( miałam w opisie tylko literki Ha ) to napiszę bezpośrednio do Hosue of Asia, pomimo tego, że nie jestem z tych wojujących. Agencja takim zachowaniem, lenistwem, działa na szkodę klienta i zraża ludzi do ich marki

mi taki właśnie zakwestionowali - papier ryżowy HA+zdjęcie produktu im nie wystarczy... U Ciebie zaakceptowali?
0 0

mandarynka16

#6842204 Napisano: 02.02.2022 21:43:24
glena napisał(a):

mandarynka16 napisał(a):

mstelmas11 napisał(a):

Widzę że dużo ludzi ma problem z opisami paragonów z Asi ,mi też przepadła nagroda, bo paragon z Auchan też stwierdzili że żle opisany. Zdjęcie z produktem im niewystarcza ,a po pieczątki specjalnie jechać szmat drogi nie będę. Więc też nagroda przepadła. Nie mili są i nie fajni. emotka  

jeżeli mój odrzucą ( miałam w opisie tylko literki Ha ) to napiszę bezpośrednio do Hosue of Asia, pomimo tego, że nie jestem z tych wojujących. Agencja takim zachowaniem, lenistwem, działa na szkodę klienta i zraża ludzi do ich marki

mi taki właśnie zakwestionowali - papier ryżowy HA+zdjęcie produktu im nie wystarczy... U Ciebie zaakceptowali?

Jeszcze nie mam info od nich, a już trochę czasu minęło. Czy oni informują tylko o negatywnej czy o pozytywnej też ?
0 0

darog

#6842207 Napisano: 02.02.2022 23:08:22
domika napisał(a):

elektro napisał(a):

Czy lodówki Jagermeistera głośno chodzą?U mnie doszła i nie wiem czy reklamować.

U nas całkiem cicho. Z reklamacją jest problem, koleżance nie chłodzi a grzeje - pisała kilka maili i zero odpowiedzi.

potwierdzam, nie odpowiadają na maile, rok temu też prowadzili konkurs i na 4 maile o gwarancje do PS 5 nie odpisali do dziś. 
w tej edycji na reklamacje też już ponad miesiąc nie odpowiadają, nawet na monit z firmy kurierskiej bezpośrednio z DPD odnośnie zniszczonej przesyłki.
0 0

fan-mandaryny

#6842212 Napisano: 03.02.2022 00:16:39
Czy w konkursach promocyjnych (zakup tych produktów na określoną kwotę), kiedy zapłacimy bonem i (rzecz jasna) za całą transakcję zapłacimy parę groszy, to nie będzie problemu z weryfikacją takiego paragonu w razie ewentualnej wygranej?
0 0

edzia21

#6842213 Napisano: 03.02.2022 03:07:56
fan-mandaryny napisał(a):

Czy w konkursach promocyjnych (zakup tych produktów na określoną kwotę), kiedy zapłacimy bonem i (rzecz jasna) za całą transakcję zapłacimy parę groszy, to nie będzie problemu z weryfikacją takiego paragonu w razie ewentualnej wygranej?

Nie będzie.
0 0

ktosiek1

#6842214 Napisano: 03.02.2022 06:54:06
glena napisał(a):

mandarynka16 napisał(a):

mstelmas11 napisał(a):

Na Waszym miejscu pisałabym do sponsora. HA to jest właśnie wskazanie na markę produktu przecież. Ewidentnie agencja robi wygranym pod górkę, chyba chcą dla siebie te nagrody zachować albo w ogóle nie mają pojęcia o weryfikacji paragonów.
0 0

greka

#6842215 Napisano: 03.02.2022 07:15:48
glena napisał(a):

mandarynka16 napisał(a):

mstelmas11 napisał(a):

u mnie przeszło (chyba, bo nie mam zwrotki ) z opisem HOA bez zdjęcia produktu
0 0

barraquito

#6842222 Napisano: 03.02.2022 08:21:24
greka napisał(a):

glena napisał(a):

mandarynka16 napisał(a):

mstelmas11 napisał(a):

u mnie przeszło (chyba, bo nie mam zwrotki ) z opisem HOA bez zdjęcia produktu

To jest dramat z tymi pieczatkami, rozumiem ze jak ktos glowna wylosuje to tak, ale zeby za drobizne wolali pieczatek to juz przesada. 
1 greka 0

martunik3

#6842237 Napisano: 03.02.2022 09:28:03
Co dziś wiezie DPD? emotka
0 0