Reklama na e-Konkursy.info

Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Kwiat Paproci

#6839276 Napisano: 21.01.2022 20:02:05
kraszpanda napisał(a):

[quote=

@Kwiat Paproci]Mam problem nie wiem jaki numer wpisać Agencja Karlsbad chce numer transakcji a moje Delikatesy takiego numeru na paragonie nie mają. Jest tylko nr wydruku i nr systemowy.emotka
Co Wy wpisujecie ?

Wpisz numer systemowy, też miałam problem z moimi Delikatesami i napisałam do nich maila. Powiedzieli, żeby wpisać nr systemowy  emotka Dzięki za info  emotka
0 0

mietowa

#6839277 Napisano: 21.01.2022 20:05:17
Aż wyjęłam swoje paragony. Kisiel GELLWE - C4. BitŚmietaGellwe - Biedronka. A to tylko dwa pierwsze z brzegu emotka
0 0

diabkate

#6839278 Napisano: 21.01.2022 20:06:19
emi napisał(a):

mietowa napisał(a):

emi napisał(a):

mietowa napisał(a):

sabanerro napisał(a):

emi napisał(a):

sabanerro napisał(a):

emi napisał(a):

Czy do loterii Gellwe, jeśli na paragonie nie istnieje nr transakcji, wpisujecie nr systemowy, który jest na dole dołu paragonu ?

U mnie na paragonach z Żabki na dole jest Nr sys. 1214xx i ja to wpisuję, bo z pierwszego zdjęcia paragonu "syst. nr transakcji"  wnioskuję że nr transakcji=nr systemowy. Czy dobrze robię to nie wiem

Dziękuję emotka Też tak zrobiłam, paragon też z Żaby, opis (bez Gellwe )  Słodki Kubek i ten numer emotka  , z innych sklepów są dwa numery i faktycznie Nr transakcji jest taki jak systemowy, a tu inaczej.

Ja robię zdjęcie paragonu na tle kupionego produktu. Jeszcze nie miałam przyjemności wygrać, więc nie wiem czy to przechodzi emotka

Radzę Wam czytać regulaminy. W niektórych jest wyraźnie zaznaczone (nie wiem, czy tutaj), że paragon musi wskazywać, że o dany produkt chodzi. Zwłaszcza jeśli produkt może być kupiony gdziekolwiek. Bo wiecie, jeśli sami żądają, żeby coś kupione było np. w ITM, no to można już trochę umyć ręce od opisu. Ale tutaj nie.I zawsze wyobrażajcie sobie, że wygraliście na taki paragon główną - tutaj auto. Czy naprawdę nie szkoda nerwów, skoro produkt konkursowy kosztuje grosze? P.S. Zdjęcie na tle produktu moim zdaniem zda się dokładnie na nic. To paragon jest dokumentem uprawniającym do odbioru nagrody, koniec, kropka. 

Czy kisiel i budyń Słodki Kubek produkuje jeszcze ktoś poza Gellwe ? Akurat w Żabce te produkty są najdroższe a nie najtańsze, więc nie dlatego tu kupione.Z C4 i Leclerc i Biedronki  też opis Soda oczyszczonaemotka

Nie wiem, czy ktoś jeszcze to produkuje. Jeśli tylko Gellwe, to pewnie jest ok. A jeśli chodzi o ceny, nawet drogi Słodki Kubek w Żabce to wciąż produkt za kilka groszy. Też biorę udział w tej loterii i puszczam tylko takie paragony, co do których nie mam wątpliwości. "Sody oczyszczonej" bym nie puściła. Ale wiadomo, każdy robi, jak uważa emotka

Soda Oczyszczona akurat kupiona w dużych marketach, obok nazwy jest symbol produktu.
Nie wiem jaki sklep/market daje prawidłowy paragon tzn z nazwą Gellwe

Ja kupuję zwykle w Carrefourze, bo tam na paragonie jest przy produktach "Gellwe". Proszek do pieczenia za 39gr. emotka
1 mietowa 0

mampytanie

#6839284 Napisano: 21.01.2022 20:44:43
mampytanie napisał(a):

Nakrętka z coca-coli 500 ml, gdzie jest ten kod? Albo zapis w regulaminie, że są to jakoś specjalnie oznaczone butelki z kodem? Jakoś nie widzę ani jednego, ani drugiego…

Up, up, ktoś coś?
0 0

ikropka

#6839285 Napisano: 21.01.2022 20:46:04
mampytanie napisał(a):

mampytanie napisał(a):

Nakrętka z coca-coli 500 ml, gdzie jest ten kod? Albo zapis w regulaminie, że są to jakoś specjalnie oznaczone butelki z kodem? Jakoś nie widzę ani jednego, ani drugiego…

Up, up, ktoś coś?

te świątecznie miały kod, na nowszych chyba nie ma
0 0

diabkate

#6839289 Napisano: 21.01.2022 21:04:53
mampytanie napisał(a):

mampytanie napisał(a):

Up, up, ktoś coś?

Ja wczoraj wyczaiłam, które butelki prawdopodobnie mają kody na nakrętkach, poza świątecznymi (choć potwierdzę to dopiero jak kupię colę).
Zeskanowałam kody QR na dwóch różnie oznaczonych etykietkach - jeden przekierował na stronę, drugi do aplikacji. Ten drugi koło kodu QR ma też okienko z tą "białą falą", ale bez napisu.
0 0

mampytanie

#6839291 Napisano: 21.01.2022 21:05:58
ikropka napisał(a):

mampytanie napisał(a):

mampytanie napisał(a):

Up, up, ktoś coś?

te świątecznie miały kod, na nowszych chyba nie ma

Dzięki za info. Szkoda, że regulamin nic nie wspomina o specjalnej edycji z kodami.
0 0

stokrotka238

#6839299 Napisano: 21.01.2022 21:30:27
Czy w Kinder wygrywają rymowanki czy proza? Nie wiem w co uderzać...
0 0

margarittta

#6839300 Napisano: 21.01.2022 21:32:18
stokrotka238 napisał(a):

rymowanki emotka

tereniagno

#6839304 Napisano: 21.01.2022 21:42:09
montezuma napisał(a):

Sieć ogólnopolska - Stokrotka - gellwe proszek do pieczenia... a na paragonie sam "proszek..." I baw się później w jakieś durne pieczątki od kierownika sklepu - poświadczające, że to jest GELLWE emotka

Pisałam już wcześniej na ten temat w wątku "wkurza mnie"(chyba),
miałam ten problem w ITM. Wygrałam w Gellwe i na paragonie miałam-galaretka - bez żadnego producenta,
ponieważ wszystko wrzucają w jeden worek:galeretki,kisiele,soda i wszystkie inne produkty.
Nie mam pojęcia w jaki sposób oni robią inwenturę, skoro nigdzie nie mają zaznaczonej firmy emotka
Po ok.miesiąca od kupna, pojechałam do ITM po pieczątkę i podpis, że taki produkt kupiłam.
Oczywiście był problem, ponieważ kierowniczka powiedziała, ze ona nie wie jaki produkt kupiłam.
Wtedy wkurzyłam się i powiedziałam, że gdyby mieli dobrze wprowadzony i opisany  towar w systemie,
to dziś by mnie tu nie było. Poszła do księgowej zapytać, czy może przystawić pieczątkęemotka
0 0

izkak

#6839305 Napisano: 21.01.2022 21:43:24
Wypełniał już ktoś formularz Astra? Wysyłamy same dane bez paragonu? emotka
0 0

paula9891

#6839306 Napisano: 21.01.2022 21:51:46
izkak napisał(a):

Wypełniał już ktoś formularz Astra? Wysyłamy same dane bez paragonu? emotka

Wszyscy dostali taki formularz. Wypełniłam, ale pewnie wyślą jeszcze jeden, bo nie chce mi się wierzyć, żeby dali nagrody bez paragonów.
1 izkak 0

giti

#6839313 Napisano: 21.01.2022 22:01:48
margarittta napisał(a):

stokrotka238 napisał(a):

rymowanki emotka

u mnie proza trafiona, a rymowanka pudło.. 

diabkate

#6839324 Napisano: 21.01.2022 23:00:01
stokrotka238 napisał(a):

U mnie proza, ale mam wrażenie, że nieistotna jest dla nich forma, tylko treść.
0 0

dwaburekoty

#6839325 Napisano: 21.01.2022 23:05:24
diabkate napisał(a):

stokrotka238 napisał(a):

Ani forma, ani treść emotka .
Mam na to żelazny dowód - uwierz mi na słowo emotka
2 daisygirl, mia 0

adamo86

#6839326 Napisano: 21.01.2022 23:08:32
dwaburekoty napisał(a):

diabkate napisał(a):

stokrotka238 napisał(a):

Ani forma, ani treść emotka .Mam na to żelazny dowód - uwierz mi na słowo emotka

W sensie że jakimś beznadziejnym tekstem wygrałaś? emotka
1 daisygirl 0

jokan

#6839327 Napisano: 21.01.2022 23:10:51
adamo86 napisał(a):

dwaburekoty napisał(a):

diabkate napisał(a):

stokrotka238 napisał(a):

Ani forma, ani treść emotka .Mam na to żelazny dowód - uwierz mi na słowo emotka

W sensie że jakimś beznadziejnym tekstem wygrałaś? emotka

loteryjka? emotka
0 0

diabkate

#6839328 Napisano: 21.01.2022 23:19:46
dwaburekoty napisał(a):

diabkate napisał(a):

stokrotka238 napisał(a):

Jaki to dowód?
Wypowiadam się w oparciu o więcej niż jedno wygrane zgłoszenie.
0 0

visserarthur

#6839339 Napisano: 22.01.2022 02:25:56
mietowa napisał(a):

sabanerro napisał(a):

emi napisał(a):

sabanerro napisał(a):

emi napisał(a):

Czy do loterii Gellwe, jeśli na paragonie nie istnieje nr transakcji, wpisujecie nr systemowy, który jest na dole dołu paragonu ?

U mnie na paragonach z Żabki na dole jest Nr sys. 1214xx i ja to wpisuję, bo z pierwszego zdjęcia paragonu "syst. nr transakcji"  wnioskuję że nr transakcji=nr systemowy. Czy dobrze robię to nie wiem

Dziękuję emotka Też tak zrobiłam, paragon też z Żaby, opis (bez Gellwe )  Słodki Kubek i ten numer emotka  , z innych sklepów są dwa numery i faktycznie Nr transakcji jest taki jak systemowy, a tu inaczej.

Ja robię zdjęcie paragonu na tle kupionego produktu. Jeszcze nie miałam przyjemności wygrać, więc nie wiem czy to przechodzi emotka

Radzę Wam czytać regulaminy. W niektórych jest wyraźnie zaznaczone (nie wiem, czy tutaj), że paragon musi wskazywać, że o dany produkt chodzi. Zwłaszcza jeśli produkt może być kupiony gdziekolwiek. Bo wiecie, jeśli sami żądają, żeby coś kupione było np. w ITM, no to można już trochę umyć ręce od opisu. Ale tutaj nie.I zawsze wyobrażajcie sobie, że wygraliście na taki paragon główną - tutaj auto. Czy naprawdę nie szkoda nerwów, skoro produkt konkursowy kosztuje grosze? 
P.S. Zdjęcie na tle produktu moim zdaniem zda się dokładnie na nic. To paragon jest dokumentem uprawniającym do odbioru nagrody, koniec, kropka. 

Jak już się wygra, można ewentualnie spróbować pójść po pieczątkę, a jak nie, to weryfikacja należy do Organizatora. Jeśli o auto chodzi, na pewno bym do sądu z tym poszedł. Zależy jeszcze, jak Sponsor- czy jest zainteresowany. Np. Albedo nie robi już akcji Wedla, jak się przedstawiciele Wedla na nich wściekli, albo Pani z Fortisa pisała do mnie maila z przeprosinami, jak napisałem do Pana z Monstera, że (w cudzysłowie) agencja ma w d... info, że w sklepie nie ma produktów konkursowych (a skoro konkurs był w tej sieci, to na logikę, powinny być dostępne)
1 emi 0

mampytanie

#6839345 Napisano: 22.01.2022 09:11:57
sabanerro napisał(a):

emi napisał(a):

mietowa napisał(a):

Aż wyjęłam swoje paragony. Kisiel GELLWE - C4. BitŚmietaGellwe - Biedronka. A to tylko dwa pierwsze z brzegu emotka

A to moje pierwsze z brzegu, też jest Biedronka.Nie mam pojęcia gdzie szukać sklepów, które na paragonie umieszczają Gellweemotka Może wpisujmy kto ma właściwy, z jakiego sklepu pochodziemotka

W Leclerc masz nr EAN wpisany więc jest ok moim zdaniem bo unikatowy dla produktu chyba 
stokrotka238 napisał(a):

U mnie rymowanka, plus dużo o produktach Kinder. Może losowali, bo nie była na jakimś mega poziomie

Nie sądzę, że losują. U mnie 100% skuteczności, a pisałam (w oczach moich) całkiem przyjemnym stylem i już w momencie wysłania wręcz „czułam”, że to jest to emotka   Chcę wziąć udział jeszcze jeden, ostatni raz. Jak się uda, mogę Wam oficjalnie powiedzieć, że nie losują emotka  
1 niunia-k 0