Reklama na e-Konkursy.info

Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

daisygirl

#6839176 Napisano: 21.01.2022 14:07:34
isana123 napisał(a):

jak jesteśmy przy piniatach: 1 osoba może wygrać więcej niż 1 raz?

z tego co kojarze w regulaminie to nie? 
0 0

diabkate

#6839180 Napisano: 21.01.2022 14:12:56
daisygirl napisał(a):

isana123 napisał(a):

Jedna osoba - jedna nagroda. Pisali coś o IP nawet, z tego co pamiętam.
0 0

daisygirl

#6839186 Napisano: 21.01.2022 14:20:01
diabkate napisał(a):

daisygirl napisał(a):

isana123 napisał(a):

Właśnie ciekawe czy komuś się udało z tego samego komputera 2 razy przy innych danych.
0 0

domika

#6839194 Napisano: 21.01.2022 14:35:15
daisygirl napisał(a):

diabkate napisał(a):

daisygirl napisał(a):

isana123 napisał(a):

Właśnie ciekawe czy komuś się udało z tego samego komputera 2 razy przy innych danych.

Tak. emotka
1 monisss 0

monisss

#6839197 Napisano: 21.01.2022 14:37:31
domika napisał(a):

daisygirl napisał(a):

diabkate napisał(a):

daisygirl napisał(a):

isana123 napisał(a):

Tak. emotka

uff bo też puściałam. ale nie dla siebie i marzę, żeby wygrać emotka   
1 paula9891 0

Kwiat Paproci

#6839216 Napisano: 21.01.2022 15:57:23
Mam problem nie wiem jaki numer wpisać 
Agencja Karlsbad chce numer transakcji a moje Delikatesy takiego numeru na paragonie nie mają.
Jest tylko nr wydruku i nr systemowy.emotka
Co Wy wpisujecie ?
0 0

olivkap

#6839217 Napisano: 21.01.2022 15:59:03
@Kwiat napisał(a):

Mam problem nie wiem jaki numer wpisać Agencja Karlsbad chce numer transakcji a moje Delikatesy takiego numeru na paragonie nie mają.
Co Wy wpisujecie ?

Numer systemowy, często na paragonie ten sam numer nazywany jest numerem transakcji i systemowym.

Kwiat Paproci

#6839221 Napisano: 21.01.2022 16:07:17
olivkap napisał(a):

@Kwiat napisał(a):

Mam problem nie wiem jaki numer wpisać Agencja Karlsbad chce numer transakcji a moje Delikatesy takiego numeru na paragonie nie mają. Jest tylko nr wydruku i nr systemowy.emotka
Co Wy wpisujecie ?

Numer systemowy, często na paragonie ten sam numer nazywany jest numerem transakcji i systemowym.

No tak, ale na wzorcowym paragonie podanym przez agencje nie jest zaznaczony nr systemowy oni wytłuściłem tylko numer transakcji ( mimo, iż nr systemowy jest na wzorcowym paragonie), wiec chyba nie mogę go wpisać
0 0

kraszpanda

#6839226 Napisano: 21.01.2022 16:14:23
[quote=

@Kwiat Paproci]Mam problem nie wiem jaki numer wpisać Agencja Karlsbad chce numer transakcji a moje Delikatesy takiego numeru na paragonie nie mają.
Co Wy wpisujecie ?

Wpisz numer systemowy, też miałam problem z moimi Delikatesami i napisałam do nich maila. Powiedzieli, żeby wpisać nr systemowy  emotka

olivkap

#6839227 Napisano: 21.01.2022 16:15:10
@Kwiat napisał(a):

olivkap napisał(a):

@Kwiat napisał(a):

Mam problem nie wiem jaki numer wpisać Agencja Karlsbad chce numer transakcji a moje Delikatesy takiego numeru na paragonie nie mają. Jest tylko nr wydruku i nr systemowy.emotka Co Wy wpisujecie ?

No tak, ale na wzorcowym paragonie podanym przez agencje nie jest zaznaczony nr systemowy oni wytłuściłem tylko numer transakcji ( mimo, iż nr systemowy jest na wzorcowym paragonie), wiec chyba nie mogę go wpisać

Na wzorcowym paragonie numer systemowy jest taki sam jak numer transakcji.

agusiac87

#6839248 Napisano: 21.01.2022 17:39:39
Czy z Prince polo przychodzi potwierdzenie na @ ?
0 0

emi

#6839249 Napisano: 21.01.2022 17:41:58
sabanerro napisał(a):

emi napisał(a):

Czy do loterii Gellwe, jeśli na paragonie nie istnieje nr transakcji, wpisujecie nr systemowy, który jest na dole dołu paragonu ?

U mnie na paragonach z Żabki na dole jest Nr sys. 1214xx i ja to wpisuję, bo z pierwszego zdjęcia paragonu "syst. nr transakcji"  wnioskuję że nr transakcji=nr systemowy. Czy dobrze robię to nie wiem

Dziękuję emotka
Też tak zrobiłam, paragon też z Żaby, opis (bez Gellwe )  Słodki Kubek i ten numer emotka  , z innych sklepów są dwa numery i faktycznie Nr transakcji jest taki jak systemowy, a tu inaczej.
0 0

pikawka

#6839265 Napisano: 21.01.2022 19:27:17
Chcę PINIATĘ!  Na lipcowe urodziny synka, będzie zgraja dzieciaków. emotka

Mam 2 paragony, dziś w końcu wysylam. 
Może ktośbna priv podpowie co tam komisja lubi, bez szczegółów wiadomo, jakaś mini wskazówka, jedna, dwie czy dziesięć emotka emotka
1 mysia 0

paula9891

#6839266 Napisano: 21.01.2022 19:40:11
pikawka napisał(a):

Chcę PINIATĘ!  Na lipcowe urodziny synka, będzie zgraja dzieciaków. emotka Mam 2 paragony, dziś w końcu wysylam. 
Może ktośbna priv podpowie co tam komisja lubi, bez szczegółów wiadomo, jakaś mini wskazówka, jedna, dwie czy dziesięć emotka emotka

Ja też bardzo chciałam, bo córka ma w lutym urodziny. Mimo, że czytałam wygrany tekst, 3 próby i 0 nagród 😝 No cóż...
1 mysia 0

mietowa

#6839268 Napisano: 21.01.2022 19:42:58
sabanerro napisał(a):

emi napisał(a):

sabanerro napisał(a):

emi napisał(a):

Czy do loterii Gellwe, jeśli na paragonie nie istnieje nr transakcji, wpisujecie nr systemowy, który jest na dole dołu paragonu ?

U mnie na paragonach z Żabki na dole jest Nr sys. 1214xx i ja to wpisuję, bo z pierwszego zdjęcia paragonu "syst. nr transakcji"  wnioskuję że nr transakcji=nr systemowy. Czy dobrze robię to nie wiem

Dziękuję emotka Też tak zrobiłam, paragon też z Żaby, opis (bez Gellwe )  Słodki Kubek i ten numer emotka  , z innych sklepów są dwa numery i faktycznie Nr transakcji jest taki jak systemowy, a tu inaczej.

Ja robię zdjęcie paragonu na tle kupionego produktu. Jeszcze nie miałam przyjemności wygrać, więc nie wiem czy to przechodzi emotka

Radzę Wam czytać regulaminy. W niektórych jest wyraźnie zaznaczone (nie wiem, czy tutaj), że paragon musi wskazywać, że o dany produkt chodzi. Zwłaszcza jeśli produkt może być kupiony gdziekolwiek. Bo wiecie, jeśli sami żądają, żeby coś kupione było np. w ITM, no to można już trochę umyć ręce od opisu. Ale tutaj nie.
I zawsze wyobrażajcie sobie, że wygraliście na taki paragon główną - tutaj auto. Czy naprawdę nie szkoda nerwów, skoro produkt konkursowy kosztuje grosze? 
P.S. Zdjęcie na tle produktu moim zdaniem zda się dokładnie na nic. To paragon jest dokumentem uprawniającym do odbioru nagrody, koniec, kropka. 
0 0

emi

#6839270 Napisano: 21.01.2022 19:51:58
mietowa napisał(a):

sabanerro napisał(a):

emi napisał(a):

sabanerro napisał(a):

emi napisał(a):

Dziękuję emotka Też tak zrobiłam, paragon też z Żaby, opis (bez Gellwe )  Słodki Kubek i ten numer emotka  , z innych sklepów są dwa numery i faktycznie Nr transakcji jest taki jak systemowy, a tu inaczej.

Ja robię zdjęcie paragonu na tle kupionego produktu. Jeszcze nie miałam przyjemności wygrać, więc nie wiem czy to przechodzi emotka

Radzę Wam czytać regulaminy. W niektórych jest wyraźnie zaznaczone (nie wiem, czy tutaj), że paragon musi wskazywać, że o dany produkt chodzi. Zwłaszcza jeśli produkt może być kupiony gdziekolwiek. Bo wiecie, jeśli sami żądają, żeby coś kupione było np. w ITM, no to można już trochę umyć ręce od opisu. Ale tutaj nie.I zawsze wyobrażajcie sobie, że wygraliście na taki paragon główną - tutaj auto. Czy naprawdę nie szkoda nerwów, skoro produkt konkursowy kosztuje grosze? 
P.S. Zdjęcie na tle produktu moim zdaniem zda się dokładnie na nic. To paragon jest dokumentem uprawniającym do odbioru nagrody, koniec, kropka. 

Czy kisiel i budyń Słodki Kubek produkuje jeszcze ktoś poza Gellwe ? Akurat w Żabce te produkty są najdroższe a nie najtańsze, więc nie dlatego tu kupione.
Z C4 i Leclerc i Biedronki  też opis Soda oczyszczonaemotka
0 0

montezuma

#6839272 Napisano: 21.01.2022 19:54:06
Sieć ogólnopolska - Stokrotka - gellwe proszek do pieczenia... a na paragonie sam "proszek..." 
I baw się później w jakieś durne pieczątki od kierownika sklepu - poświadczające, że to jest GELLWE emotka
0 0

mietowa

#6839273 Napisano: 21.01.2022 19:55:17
emi napisał(a):

mietowa napisał(a):

sabanerro napisał(a):

emi napisał(a):

sabanerro napisał(a):

emi napisał(a):

Radzę Wam czytać regulaminy. W niektórych jest wyraźnie zaznaczone (nie wiem, czy tutaj), że paragon musi wskazywać, że o dany produkt chodzi. Zwłaszcza jeśli produkt może być kupiony gdziekolwiek. Bo wiecie, jeśli sami żądają, żeby coś kupione było np. w ITM, no to można już trochę umyć ręce od opisu. Ale tutaj nie.I zawsze wyobrażajcie sobie, że wygraliście na taki paragon główną - tutaj auto. Czy naprawdę nie szkoda nerwów, skoro produkt konkursowy kosztuje grosze? P.S. Zdjęcie na tle produktu moim zdaniem zda się dokładnie na nic. To paragon jest dokumentem uprawniającym do odbioru nagrody, koniec, kropka. 

Czy kisiel i budyń Słodki Kubek produkuje jeszcze ktoś poza Gellwe ? Akurat w Żabce te produkty są najdroższe a nie najtańsze, więc nie dlatego tu kupione.
Z C4 i Leclerc i Biedronki  też opis Soda oczyszczonaemotka

Nie wiem, czy ktoś jeszcze to produkuje. Jeśli tylko Gellwe, to pewnie jest ok. A jeśli chodzi o ceny, nawet drogi Słodki Kubek w Żabce to wciąż produkt za kilka groszy. 
Też biorę udział w tej loterii i puszczam tylko takie paragony, co do których nie mam wątpliwości. "Sody oczyszczonej" bym nie puściła. Ale wiadomo, każdy robi, jak uważa emotka
0 0

Kwiat Paproci

#6839274 Napisano: 21.01.2022 20:00:44
olivkap napisał(a):

@Kwiat napisał(a):

olivkap napisał(a):

@Kwiat napisał(a):

Mam problem nie wiem jaki numer wpisać Agencja Karlsbad chce numer transakcji a moje Delikatesy takiego numeru na paragonie nie mają. Jest tylko nr wydruku i nr systemowy.emotka Co Wy wpisujecie ?

Na wzorcowym paragonie numer systemowy jest taki sam jak numer transakcji.

Dzięki za info emotka
0 0

emi

#6839275 Napisano: 21.01.2022 20:01:38
mietowa napisał(a):

emi napisał(a):

mietowa napisał(a):

sabanerro napisał(a):

emi napisał(a):

sabanerro napisał(a):

emi napisał(a):

Radzę Wam czytać regulaminy. W niektórych jest wyraźnie zaznaczone (nie wiem, czy tutaj), że paragon musi wskazywać, że o dany produkt chodzi. Zwłaszcza jeśli produkt może być kupiony gdziekolwiek. Bo wiecie, jeśli sami żądają, żeby coś kupione było np. w ITM, no to można już trochę umyć ręce od opisu. Ale tutaj nie.I zawsze wyobrażajcie sobie, że wygraliście na taki paragon główną - tutaj auto. Czy naprawdę nie szkoda nerwów, skoro produkt konkursowy kosztuje grosze? P.S. Zdjęcie na tle produktu moim zdaniem zda się dokładnie na nic. To paragon jest dokumentem uprawniającym do odbioru nagrody, koniec, kropka. 

Czy kisiel i budyń Słodki Kubek produkuje jeszcze ktoś poza Gellwe ? Akurat w Żabce te produkty są najdroższe a nie najtańsze, więc nie dlatego tu kupione.Z C4 i Leclerc i Biedronki  też opis Soda oczyszczonaemotka

Nie wiem, czy ktoś jeszcze to produkuje. Jeśli tylko Gellwe, to pewnie jest ok. A jeśli chodzi o ceny, nawet drogi Słodki Kubek w Żabce to wciąż produkt za kilka groszy. 
Też biorę udział w tej loterii i puszczam tylko takie paragony, co do których nie mam wątpliwości. "Sody oczyszczonej" bym nie puściła. Ale wiadomo, każdy robi, jak uważa emotka

Soda Oczyszczona akurat kupiona w dużych marketach, obok nazwy jest symbol produktu.
Nie wiem jaki sklep/market daje prawidłowy paragon tzn z nazwą Gellwe
0 0