Reklama na e-Konkursy.info

Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

rooney

#6837842 Napisano: 15.01.2022 19:34:21
Paragony w Delikatesach Centrum - czy jest problemem, że nie ma na nich nazwy DC ani logo sklepu? Jest nazwa firmy właściciela, ewidentnie jakaś franczyza... Ale sklepik jest jak najbardziej pod szyldem DC i adres jest na liście sklepów. Po prostu wątpliwości zasiał we mnie mnie wzór paragonu konkursowego.
0 0

maverick

#6837843 Napisano: 15.01.2022 19:41:24
rooney napisał(a):

Paragony w Delikatesach Centrum - czy jest problemem, że nie ma na nich nazwy DC ani logo sklepu? Jest nazwa firmy właściciela, ewidentnie jakaś franczyza... Ale sklepik jest jak najbardziej pod szyldem DC i adres jest na liście sklepów. Po prostu wątpliwości zasiał we mnie mnie wzór paragonu konkursowego.

Myślę, że może nie zgłaszają, będę miał mniejsza konkurencję emotka  
A tak całkiem serio, jeśli miasto jest na liście po rozwinięciu i adres z ulicą i numerem się zgadza to graj śmiało - pod jedną lokalizacja na pewno nie ma DC i np. Intermarche 😉👍
1 rooney 0

rooney

#6837844 Napisano: 15.01.2022 19:43:15
maverick napisał(a):

rooney napisał(a):

Myślę, że może nie zgłaszają, będę miał mniejsza konkurencję emotka  A tak całkiem serio, jeśli miasto jest na liście po rozwinięciu i adres z ulicami numerem się zgadza to graj śmiało - pod jedną lokalizacja na pewno nie ma DC i np. Intermarche 😉👍

Dziękuję - i spokojnie - ja nie z tych hurtowych graczy  emotka  
0 0

maverick

#6837845 Napisano: 15.01.2022 19:47:05
rooney napisał(a):

maverick napisał(a):

rooney napisał(a):

Myślę, że może nie zgłaszają, będę miał mniejsza konkurencję emotka  A tak całkiem serio, jeśli miasto jest na liście po rozwinięciu i adres z ulicami numerem się zgadza to graj śmiało - pod jedną lokalizacja na pewno nie ma DC i np. Intermarche 😉👍

Dziękuję - i spokojnie - ja nie z tych hurtowych graczy  emotka  

Ja też  emotka
A wracając do tematu to dodam tylko, że u mnie np sklepy to ewidentnie DC, ale na paragonie jest np Spółdzielnia Rolniczo Handlowa lub na innym u góry adres Centrali DC w Komornikach i sklep nr x w miejscowości Y i tyle.
Powodzenia emotka
1 rooney 0

magy2020

#6837851 Napisano: 15.01.2022 20:28:44
vanillasky-2017 napisał(a):

mariolakal napisał(a):

Czy TWIN odpowiedział komukolwiek na reklamacje dot. niedostarczenia Heinekenów?Wczoraj minęły regulaminowe 14 dni na odpowiedź.

Mojej znajomej, która wygrała 30 listopada w grudniu nic nie odpowiedzieli, a po ponownej reklamacji : "Dzień dobry, Dziękujemy za wiadomość. Sprawdzamy Twoje zgłoszenie.PozdrawiamyZespół Heineken Polska"/12 stycznia

Dziękuję za odpowiedź emotka  Na moje maile TWIN nie odpowiada, u znajomej tak samo...

Ja nie wiem czy ta sama agencja organizowała ten konkurs w ubiegłym roku, ale jeśli tak to do tej pory nie otrzymałam nagrody. Pisałam do nich 5 razy , ani razu nie odpowiedzieli. Troszku słabo.
0 0

asantesana

#6837855 Napisano: 15.01.2022 21:13:53
magy2020 napisał(a):

mariolakal napisał(a):

Czy TWIN odpowiedział komukolwiek na reklamacje dot. niedostarczenia Heinekenów?Wczoraj minęły regulaminowe 14 dni na odpowiedź.

Mojej znajomej, która wygrała 30 listopada w grudniu nic nie odpowiedzieli, a po ponownej reklamacji : "Dzień dobry, Dziękujemy za wiadomość. Sprawdzamy Twoje zgłoszenie.PozdrawiamyZespół Heineken Polska"/12 stycznia

Dziękuję za odpowiedź emotka  Na moje maile TWIN nie odpowiada, u znajomej tak samo...

Ja nie wiem czy ta sama agencja organizowała ten konkurs w ubiegłym roku, ale jeśli tak to do tej pory nie otrzymałam nagrody. Pisałam do nich 5 razy , ani razu nie odpowiedzieli. Troszku słabo.

Mnie tez agencja nie odpisuje, Heineken na fb tylko "popycha sprawę", ale póki co nigdzie jej nie dopchał.
0 0

vanillasky-2017

#6837868 Napisano: 16.01.2022 08:44:21
asantesana napisał(a):

magy2020 napisał(a):

mariolakal napisał(a):

Mnie tez agencja nie odpisuje, Heineken na fb tylko "popycha sprawę", ale póki co nigdzie jej nie dopchał.

Dziękuję za odpowiedziemotka
0 0

siuperm

#6837869 Napisano: 16.01.2022 09:01:05
asantesana napisał(a):

magy2020 napisał(a):

mariolakal napisał(a):

U mnie jest ta sama sytuacja, na fb odpisują, że już dzisiaj ktoś odpisze, a odpowiedzi na maila brak. 
0 0

Monika11

#6837872 Napisano: 16.01.2022 09:11:14
Odnośnie Heinekena- nie będę piramidy robić - odpiszcie na @ z wygraną, szybko odpisują .Mi napisali w piątek 

Dzień dobry, Bardzo przepraszamy za zaistniałą sytuację i dziękujemy za cierpliwość. Przyjęliśmy Twoje zgłoszenie. Oczywiście prześlemy nagrody. Bardzo prosimy o dane do wysyłki, wraz z numerami telefonu dla kuriera, laureata oraz osoby obdarowanej. Jednocześnie chcielibyśmy zaznaczyć, że mamy opóźnienia w dodruku kartek z życzeniami. Jeśli to nie stanowi dla Ciebie problemu możemy wysłać nagrody od razu w przypadku wyboru opcji z kartką wysyłka będzie wydłużona . Prosimy o informacje. 

stamp2

#6837904 Napisano: 16.01.2022 16:09:27
czy w T-mobile po wysłaniu zgłoszenia przychodzi potwierdzenie na maila,lub jest jakiś komunikat na stronie?emotka
0 0

byekitty

#6837905 Napisano: 16.01.2022 16:25:46
stamp2 napisał(a):

czy w T-mobile po wysłaniu zgłoszenia przychodzi potwierdzenie na maila,lub jest jakiś komunikat na stronie?emotka

kiedyś na dole było podziękowanie. teraz nie ma nic. nie mam pojęcia czy dotarło, wygląda jakby poszło w próżnię...
tydzień temu w ogóle nie można było wziąć udziału, bo był komunikat bad gateway, coś im nie poszło z naprawą...
0 0

faworek

#6837912 Napisano: 16.01.2022 18:01:49
byekitty napisał(a):

stamp2 napisał(a):

kiedyś na dole było podziękowanie. teraz nie ma nic. nie mam pojęcia czy dotarło, wygląda jakby poszło w próżnię...tydzień temu w ogóle nie można było wziąć udziału, bo był komunikat bad gateway, coś im nie poszło z naprawą...

ja miałam podziękowanie na stronie po wysłaniu zgłoszenia
0 0

montezuma

#6837913 Napisano: 16.01.2022 18:30:34
[quote=

faworek]

...

Miałaś? Kiedy?
0 0

anialistopad

#6837917 Napisano: 16.01.2022 19:09:23
infante napisał(a):

paula9891 napisał(a):

infante napisał(a):

Loteria Kikkoman brał ktoś udział ? przychodzi powiadomienie jakieś na email ? Zgłosiłam i kręciło mi się kółko przez 2h i nic nie się nie pokazało emotka

Był @ i potwierdzenie na stronie, że nic nie wygrałam emotka PSpróbuj jeszcze raz.

Dziękuję wszystkim za info. Emaila brak, jak chciałam jeszcze raz to info, że paragon już zgłoszony. Napisałam do organizatora...

U .nie to samo teraz i 0 emaila
0 0

faworek

#6837924 Napisano: 16.01.2022 20:18:40
montezuma napisał(a):

[quote=

faworek]

...

Miałaś? Kiedy?tydzień temu jakoś
0 0

lucya

#6837938 Napisano: 16.01.2022 21:35:22
Czy przychodzą Wam maile z potwierdzeniem udziału w konkursie Letyshops? Jeśli tak, to po jakim czasie?
0 0

montezuma

#6837939 Napisano: 16.01.2022 21:48:40
faworek napisał(a):

tydzień temu jakoś

Tydzień temu to wszyscy mieli potwierdzenia emotka
Już wczoraj pisałem o tym, że strona konkursowa nie działa jak powinna...
Wysyłamy na Berdyczów emotka
Jutro zamierzam do nich napisać... choć Blue Media działa mi na nerwy jeśli chodzi o sposób komunikacji z ludźmi...
0 0

lukasz6

#6837948 Napisano: 16.01.2022 22:59:56
Szajsowate nagrody bony po 20 zł w Kikkoman, a i tak forumowicze grają zamiast bojkotować takie loterie. Potem narzekania, że badziewne nagrody. Na miejscu organizatora dałbym bony po 5 zł, to i tak będzie zainteresowanie. Nie wróżę poprawy w kwestii cenniejszych nagród. Taka refleksja mnie naszła emotka

paula9891

#6837949 Napisano: 16.01.2022 23:10:16
lukasz6 napisał(a):

Szajsowate nagrody bony po 20 zł w Kikkoman, a i tak forumowicze grają zamiast bojkotować takie loterie. Potem narzekania, że badziewne nagrody. Na miejscu organizatora dałbym bony po 5 zł, to i tak będzie zainteresowanie. Nie wróżę poprawy w kwestii cenniejszych nagród. Taka refleksja mnie naszła emotka

Ale przecież tam są też skutery i hulajnogi... Poza tym... Mi np. po prostu był potrzebny sos sojowy. W dodatku był w promocji emotka  
2 mia, kwadracik 0

Kwiat Paproci

#6837950 Napisano: 16.01.2022 23:45:53
Mam pytanie dotyczące konkursu letyshop - jak znaleźć, które sklepy/ sprzedawcę mają cashback?
w którym sklepie na Allegro można robić zakupy aby brać udział w konkursie?
Jest może jakaś lista sklepów/ sprzedawców?
Kto mi pomoże emotka  
za wszelkie info z góry dziękuję  emotka
0 0