Reklama na e-Konkursy.info

Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

incendio12

#6829276 Napisano: 08.12.2021 20:10:38
aneta411 napisał(a):

incendio12 napisał(a):

O co chodzi na stronie Tyskiego z tym imieniem które trzeba podać żeby wejść do formularza? Nie ma tam mojego imienia i w ogóle wielu imion tam nie ma  emotka  Pewnie to nie ma znaczenia ale na wszelki wypadek pytam, może ktoś wie jaki jest sens tego emotka

Sensu nie znam emotka  ale każde imię można dodać. Zacznij wpisywać to pojawi się "add" - najedź na to i Twoje imię przejdzie.

O kurcze na telefonie chyba nie było takiej opcji - następnym razem sprawdzę, dzięki :) Mam nadzieję że jednak nie ma to jakiegoś znaczenia 
1 kumulacja 0

marzenier

#6829289 Napisano: 08.12.2021 21:04:20
incendio12 napisał(a):

aneta411 napisał(a):

incendio12 napisał(a):

O co chodzi na stronie Tyskiego z tym imieniem które trzeba podać żeby wejść do formularza? Nie ma tam mojego imienia i w ogóle wielu imion tam nie ma  emotka  Pewnie to nie ma znaczenia ale na wszelki wypadek pytam, może ktoś wie jaki jest sens tego emotka

Sensu nie znam emotka  ale każde imię można dodać. Zacznij wpisywać to pojawi się "add" - najedź na to i Twoje imię przejdzie.

O kurcze na telefonie chyba nie było takiej opcji - następnym razem sprawdzę, dzięki :) Mam nadzieję że jednak nie ma to jakiegoś znaczenia 

Na telefonie też jest opcja dodanie imienia,ale absolutnie nie ma to znaczenia.Jak zagrasz jako Antek,a wygrasz i wypełnisz formularz jako Anna,to nie będą robić problemów;) 
1 aneta411 0

nanajka81

#6829336 Napisano: 09.12.2021 07:06:36
Emi napisał(a):

mampytanie napisał(a):

diabkate napisał(a):

Emi napisał(a):

Kiedy Heniek informował za 07.12, bo laureaci są na stronie

Jak sprawdzałam wczoraj Laureatów z 6 to ich nie było, ale z 7 były dwie osoby, więc nie wiem, co tam się u nich podziało i czy już informowali. emotka

Wygląda na to, że to ten cały konkurs powinien był być nazwany loterią emotka

Dziwny ten konkurs w tym roku . Wczoraj widziałam laureatów z 06.12 a dzisiaj cała lista z 07.12 - Loteria ściema, tak jak i jeden laureat= jedna nagroda emotka  

Jak co roku jedno, wielkie ściemniactwo tam. Można się produkować, wymyślać super życzenia ale jak się nie ma szczęścia w losowaniu to Cię nie wylosują i tyle z twoich super życzeń...

olunka

#6829466 Napisano: 09.12.2021 13:25:22
czy ktos dzisiaj dostał zwrotkę ze stokrotki - Pur i somat? czekam od wczorajemotka
0 0

olivkap

#6829481 Napisano: 09.12.2021 13:47:33
olunka napisał(a):

czy ktos dzisiaj dostał zwrotkę ze stokrotki - Pur i somat? czekam od wczorajemotka

Też czekam od wczoraj i nic... zdążyłam już zapomnieć, że nie dostałam  emotka
0 0

edzia21

#6829492 Napisano: 09.12.2021 14:10:05
olivkap napisał(a):

olunka napisał(a):

A wczesniej zwrotki byly?
0 0

pipistrello

#6829501 Napisano: 09.12.2021 14:15:24
edzia21 napisał(a):

olivkap napisał(a):

olunka napisał(a):

Były, ja dostałam z numeru SMOLAR - to ten, z którego informują o wygranych, a nie z numeru 70988
0 0

natinka

#6829525 Napisano: 09.12.2021 14:39:18
Czy dostał ktoś zwrotkę z loterii ,,Wawel" Lewiatan ?
0 0

olunka

#6829531 Napisano: 09.12.2021 14:55:46
domenicasun napisał(a):

pipistrello napisał(a):

edzia21 napisał(a):

olivkap napisał(a):

olunka napisał(a):

Były, ja dostałam z numeru SMOLAR - to ten, z którego informują o wygranych, a nie z numeru 70988

Cześć! Ja też nie mam zwrotki. Zgłoszenie wysłałam wczoraj. Napisałam ponad 2 godziny temu do Smolara, ale póki co nie otrzymałam odpowiedzi. Sieć Play

teraz przyszła zwrotka - nadawca SMOLAR
0 0

domenicasun

#6829535 Napisano: 09.12.2021 15:00:39
olunka napisał(a):

domenicasun napisał(a):

pipistrello napisał(a):

edzia21 napisał(a):

olivkap napisał(a):

olunka napisał(a):

Cześć! Ja też nie mam zwrotki. Zgłoszenie wysłałam wczoraj. Napisałam ponad 2 godziny temu do Smolara, ale póki co nie otrzymałam odpowiedzi. Sieć Play

teraz przyszła zwrotka - nadawca SMOLAR

Do mnie też przed chwilą dotarła zwrotka.
0 0

pawelkoo

#6829550 Napisano: 09.12.2021 16:00:30
Jadą słodycze z Kinder bueno (DPD) oraz zestawy z Kinder Logic (kurier Inpost).

happybee

#6829662 Napisano: 09.12.2021 20:00:38
czy w Tyskim konieczne jest branie udziału w dzien zrobienia zakupu? czy można kupić dziś, a grać jutro? nie wiem czy paragon nie przepada... 
0 0

marzenier

#6829664 Napisano: 09.12.2021 20:04:25
happybee napisał(a):

czy w Tyskim konieczne jest branie udziału w dzien zrobienia zakupu? czy można kupić dziś, a grać jutro? nie wiem czy paragon nie przepada... 

Możesz kupić I czekać na wene nawet tydz.

@gnieszk@

#6829670 Napisano: 09.12.2021 20:42:08
Zrobiłam zakupy na Milkę w Dino w niedzielę 05.12.2021. Do głowy mi nie przyszło, że skoro sklepy tej sieci są normalnie czynne w niedzielę to z jakiegoś nieznanego powodu agencja zrobiła sobie wykluczenie. Wiem, że doznali paranoi i urazu po konkursie w Biedronce, który rozpoczęli w niedzielę niehandlową, a pule nagród były dzienne, ale rany Julek...
Czy ktoś miał może ten sam problem i kontaktował się z Karlsbad-em w tej sprawie?
0 0

zielonaszpilka

#6829671 Napisano: 09.12.2021 20:45:54
@gnieszk@ napisał(a):

Zrobiłam zakupy na Milkę w Dino w niedzielę 05.12.2021. Do głowy mi nie przyszło, że skoro sklepy tej sieci są normalnie czynne w niedzielę to z jakiegoś nieznanego powodu agencja zrobiła sobie wykluczenie. Wiem, że doznali paranoi i urazu po konkursie w Biedronce, który rozpoczęli w niedzielę niehandlową, a pule nagród były dzienne, ale rany Julek...Czy ktoś miał może ten sam problem i kontaktował się z Karlsbad-em w tej sprawie?

Ktoś pisał o tym w wątku chyba Wkurza mnie albo Pomocy. Zerknij, może autorka tych nieszczęsnych niedzielnych zakupów już do nich pisała.
Edit. https://www.e-kon...rza-mnie?strona=4810 lubiekisiel miała taką sytuację
1 @gnieszk@ 0

visserarthur

#6829673 Napisano: 09.12.2021 20:58:30
zielonaszpilka napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

Zrobiłam zakupy na Milkę w Dino w niedzielę 05.12.2021. Do głowy mi nie przyszło, że skoro sklepy tej sieci są normalnie czynne w niedzielę to z jakiegoś nieznanego powodu agencja zrobiła sobie wykluczenie. Wiem, że doznali paranoi i urazu po konkursie w Biedronce, który rozpoczęli w niedzielę niehandlową, a pule nagród były dzienne, ale rany Julek...Czy ktoś miał może ten sam problem i kontaktował się z Karlsbad-em w tej sprawie?

Ktoś pisał o tym w wątku chyba Wkurza mnie albo Pomocy. Zerknij, może autorka tych nieszczęsnych niedzielnych zakupów już do nich pisała.Edit. https://www.e-kon...rza-mnie?strona=4810 lubiekisiel miała taką sytuację

Bo w Karlsbad jest chyba tak, że jak kupiłaś np. 01.12.2021, a zgłosiłaś 20.12.2021, to bierzesz udział w losowaniu za 01.12, więc skoro wyłączyli 05.12, a wtedy kupiłaś, to nie masz w jakim dniu wziąć udziału w losowaniu...
0 0

rufus

#6829694 Napisano: 09.12.2021 22:42:17
Heniek puscil maile za wczoraj?
0 0

martucha-jk

#6829703 Napisano: 09.12.2021 23:11:18
visserarthur napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

Ktoś pisał o tym w wątku chyba Wkurza mnie albo Pomocy. Zerknij, może autorka tych nieszczęsnych niedzielnych zakupów już do nich pisała.Edit. https://www.e-kon...rza-mnie?strona=4810 lubiekisiel miała taką sytuację

Bo w Karlsbad jest chyba tak, że jak kupiłaś np. 01.12.2021, a zgłosiłaś 20.12.2021, to bierzesz udział w losowaniu za 01.12, więc skoro wyłączyli 05.12, a wtedy kupiłaś, to nie masz w jakim dniu wziąć udziału w losowaniu...

O kurczę, poważnie to tak u nich działa?
0 0

visserarthur

#6829705 Napisano: 09.12.2021 23:16:10
martucha-jk napisał(a):

visserarthur napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

Przed rozpoczęciem losowania Numery Porządkowe, o których mowa w pkt 14 wraz z przypisanymi do nich datami zakupu zostają podzielone na 13 grup, z których każda przypada na jeden dzień prowadzenia sprzedaży promocyjnej.

fan-mandaryny

#6829708 Napisano: 09.12.2021 23:31:55
visserarthur napisał(a):

martucha-jk napisał(a):

visserarthur napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

Przed rozpoczęciem losowania Numery Porządkowe, o których mowa w pkt 14 wraz z przypisanymi do nich datami zakupu zostają podzielone na 13 grup, z których każda przypada na jeden dzień prowadzenia sprzedaży promocyjnej.

Dokładnie, numery porządkowe zgłoszeń, które automatycznie są przydzielane, a nie, że segregują zgłoszenia ze względu na datę na paragonach. Na przykład, kupisz produkty Milki 9.12, a zarejestrujesz 10.12 - w takim przypadku twoje zgłoszenie bierze udział w losowaniu dla dnia 10.12 wśród innych zgłoszeń wysyłanych tego dnia. A co w przypadku, gdy kupił ktoś tego 5.12 - tu wypadałoby do nich napisać, wtedy powiedzą Wam, który dzień wpisać i będą kazać pewnie zachować korespondencję. Tego 5.12 dało się chyba rejestrować zgłoszenia, ale na pewno nie paragony wydrukowane tego dnia, ale inne. Wydaje mi się, że te zgłoszenia będą brały udział za dzień 6.12. Być może się mylę.
1 @gnieszk@ 0