Reklama na e-Konkursy.info

Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

monisss

#6823655 Napisano: 18.11.2021 14:39:28
mahuska napisał(a):

monisss napisał(a):

mahuska napisał(a):

Do kiedy Avanti ma czas na poinformowanie o wynikach pierwszego etapu "Świętuj podwójnie z Lay’s i Cheetos"

do 26.11 emotka  

Dzięki a ja już wczoraj myślałam że będę bogataemotka

też czekam i trzymam kciuki za Ciebie emotka  
0 0

mia

#6823657 Napisano: 18.11.2021 14:42:45
onlyrybka napisał(a):

Dzwonią z Orange i mówią, że to tylko weryfikacja czy się brało udział w konkursie (???). Jak przyjdzie mail to będzie nagroda…. emotka
Chcą mail, imię, nazwisko i adres. 

Normalny numer, czy zastrzeżony?
0 0

yougerd

#6823658 Napisano: 18.11.2021 14:42:48
xooxoo napisał(a):

pikawka napisał(a):

xooxoo napisał(a):

pikawkananajka81 napiszę tutaj, żeby nie robić offtopu w wątku ze zdjęciami. Ja zamówiłam z Lecha rozmiar S i jest idealnie dobra. Rękawy jedynie nieco dłuższe ale tak na szerokość to nie powiedziałabym, że to duży rozmiar. Raczej rozmiarówka wypada standardowo.

A jest do wyboru 2xl? 

Tutaj nie wiem, bo nie zwróciłam uwagi. Wiem, że na pewno nie ma XS, Ale czy wyższe X, to nie wiem.

Tak, w Lec hu są bluzy XXL.
0 0

darog

#6823659 Napisano: 18.11.2021 14:42:49
paula9891 napisał(a):

darog napisał(a):

freyja88 napisał(a):

onlyrybka napisał(a):

Dzwonią z Orange i mówią, że to tylko weryfikacja czy się brało udział w konkursie (???). Jak przyjdzie mail to będzie nagroda…. emotka Chcą mail, imię, nazwisko i adres. 

PESEL nie chcieli? Ojoj, chyba moja reklamacja w Orange i pismo do UOKIK coś jednak dało.Ściagali dane wrażliwe zupełnie im nie potrzebne do danej nagrody

@freja88 !! BRAWO!My też pisma słaliśmy, tym razem biorą dane+ adresy i "jak przyjdzie  mail to będzie nagroda"?
- a jak nie przyjdzie? to tak sobie adresy i dane biorą?!

Nie rozumiem tych ich durnych pytań: czy brał ktoś udział w konkursie podawania danych i wtedy albo wyslą mail albo nie..
W DODATKU ZNÓW NIE WIADOMO CO WYGRANE
bo przecież oni przyznają konkretne nagrody dopiero jak dane osobowe dostaną a nie nagradzają tekstów konkursowych

Do mnie kiedyś zadzwonili i jako pierwsza napisałam na forum. Też nie powiedzieli co wygrałam, ale to była główna. Nie narzekam na nich, wątpię, żeby wykorzystywali nasze dane, bo co mieliby z nimi robić?
I rozumiem rozgoryczenie, bo poprosili o pesel, ktoś sie nakrecił, a dostał np. doładowanie... Można się wkurzyć. Ale mimo wszystko nie wieszajcie na nich psów, dają super nagrody, a jak tak dalej pójdzie, to się wkurzą i pieniądze przeznaczone na marketing wydadzą w inny sposób, nie na konkursy.
Nie musicie podawać danych, ani przyjmować nagród, ktoś inny się ucieszy
emotka

Ale MY nie mamy pretensji do ORANGE tylko do Firmy przeprowadzającej konkurs - do Organizatora. 
ORANGE może wybrać agencję- która postępuje zgodnie z prawem i zanim zadzwoni do laureata - to ma już listę
KTO CO WYGRAŁ 
- i nie musi podpasowywać tego pod dane osobowe..bo np ktoś kiedyś wygrał...to teraz we doładowanie?

Sponsorem jest Orange. a nie ci co dzwonią ...

onlyrybka

#6823664 Napisano: 18.11.2021 14:50:16
freyja88 napisał(a):

onlyrybka napisał(a):

Dzwonią z Orange i mówią, że to tylko weryfikacja czy się brało udział w konkursie (???). Jak przyjdzie mail to będzie nagroda…. emotka Chcą mail, imię, nazwisko i adres. 

PESEL nie chcieli? Ojoj, chyba moja reklamacja w Orange i pismo do UOKIK coś jednak dało.
Ściagali dane wrażliwe zupełnie im nie potrzebne do danej nagrody

Brawo Ty  emotka  Peselu nie chcieli, choć ich weryfikacja jest nadal dziwna.
1 darog 0

onlyrybka

#6823666 Napisano: 18.11.2021 14:55:34
mia napisał(a):

onlyrybka napisał(a):

Normalny numer, czy zastrzeżony?

Normalny 58...
1 mia 0

magisterek

#6823668 Napisano: 18.11.2021 15:02:52
darog napisał(a):

paula9891 napisał(a):

darog napisał(a):

freyja88 napisał(a):

onlyrybka napisał(a):

PESEL nie chcieli? Ojoj, chyba moja reklamacja w Orange i pismo do UOKIK coś jednak dało.Ściagali dane wrażliwe zupełnie im nie potrzebne do danej nagrody

@freja88 !! BRAWO!My też pisma słaliśmy, tym razem biorą dane+ adresy i "jak przyjdzie  mail to będzie nagroda"?- a jak nie przyjdzie? to tak sobie adresy i dane biorą?!

Nie rozumiem tych ich durnych pytań: czy brał ktoś udział w konkursie podawania danych i wtedy albo wyslą mail albo nie..
W DODATKU ZNÓW NIE WIADOMO CO WYGRANE
bo przecież oni przyznają konkretne nagrody dopiero jak dane osobowe dostaną a nie nagradzają tekstów konkursowych

Do mnie kiedyś zadzwonili i jako pierwsza napisałam na forum. Też nie powiedzieli co wygrałam, ale to była główna. Nie narzekam na nich, wątpię, żeby wykorzystywali nasze dane, bo co mieliby z nimi robić?
I rozumiem rozgoryczenie, bo poprosili o pesel, ktoś sie nakrecił, a dostał np. doładowanie... Można się wkurzyć. Ale mimo wszystko nie wieszajcie na nich psów, dają super nagrody, a jak tak dalej pójdzie, to się wkurzą i pieniądze przeznaczone na marketing wydadzą w inny sposób, nie na konkursy.
Nie musicie podawać danych, ani przyjmować nagród, ktoś inny się ucieszy
emotka

Ale MY nie mamy pretensji do ORANGE tylko do Firmy przeprowadzającej konkurs - do Organizatora. 
ORANGE może wybrać agencję- która postępuje zgodnie z prawem i zanim zadzwoni do laureata - to ma już listę
KTO CO WYGRAŁ 
- i nie musi podpasowywać tego pod dane osobowe..bo np ktoś kiedyś wygrał...to teraz we doładowanie?

Sponsorem jest Orange. a nie ci co dzwonią ...

Ja to już nawet na DOŁADOWANIE się nie łapię 😉
0 0

awe

#6823677 Napisano: 18.11.2021 15:51:34
onlyrybka napisał(a):

Dzwonią z Orange i mówią, że to tylko weryfikacja czy się brało udział w konkursie (???). Jak przyjdzie mail to będzie nagroda…. emotka
Chcą mail, imię, nazwisko i adres. 

a ode mnie chcieli tez pesel emotka
0 0

awe

#6823680 Napisano: 18.11.2021 15:58:14
kreatia napisał(a):

awe napisał(a):

Orange dzwoni, żeby potwierdziać udział i każe czekać na info o wygranej na meluemotka  dziwna ta weryfikacja

Jakieś dane chcieli czy tylko pure info?Graty!

Sorry, że dopiero teraz - ale wnuk mnie wciągnął w zabawę:) pełne dane adresowe , mail, telefon i pesel chcieli ode mnie
3 kreatia, mia, ZetZ 0

mia

#6823697 Napisano: 18.11.2021 16:47:53
awe napisał(a):

kreatia napisał(a):

awe napisał(a):

Orange dzwoni, żeby potwierdziać udział i każe czekać na info o wygranej na meluemotka  dziwna ta weryfikacja

Sorry, że dopiero teraz - ale wnuk mnie wciągnął w zabawę:) pełne dane adresowe , mail, telefon i pesel chcieli ode mnie

Super. Jednak znów lecą sobie totalnie w kulki. emotka
Czyli teoretycznie tak - od kogo chcą pesel ma lepszą nagrodę. Od kogo nie chcą - doładowanie. Wtedy pytanie - po ch.. im adres?  emotka
1 darog 0

onlyrybka

#6823699 Napisano: 18.11.2021 16:55:46
mia napisał(a):

awe napisał(a):

kreatia napisał(a):

awe napisał(a):

Super. Jednak znów lecą sobie totalnie w kulki. Czyli teoretycznie tak - od kogo chcą pesel ma lepszą nagrodę. Od kogo nie chcą - doładowanie. Wtedy pytanie - po ch.. im adres?  emotka

Na pewno jest więcej osób, do których dzwonili, dajcie znać czy chcieli pesel czy tylko adres.  Z doładowaniami chyba nigdy nie dzwonili, ale kto ich tam wie.
1 mia 0

lirianka

#6823704 Napisano: 18.11.2021 17:04:14
Czy w konkursie Żywiec Zdrój Carrefour na paragonie może być tylko woda albo tylko napoje za 10 zł, czy musi być i to i to? emotka
0 0

FBmarta22

#6823705 Napisano: 18.11.2021 17:07:23
onlyrybka napisał(a):

mia napisał(a):

awe napisał(a):

kreatia napisał(a):

awe napisał(a):

Super. Jednak znów lecą sobie totalnie w kulki. Czyli teoretycznie tak - od kogo chcą pesel ma lepszą nagrodę. Od kogo nie chcą - doładowanie. Wtedy pytanie - po ch.. im adres?  emotka

Na pewno jest więcej osób, do których dzwonili, dajcie znać czy chcieli pesel czy tylko adres.  Z doładowaniami chyba nigdy nie dzwonili, ale kto ich tam wie.

No właśnie, z doładowaniami chyba nigdy nie dzwonili  (doładowania wpadają mi zawsze i jeszcze nigdy nie było telefonu). W zasadzie, to nie dzwonili nawet przy kartach do Media Expert za 500 i 1000 zł...
Słyszałam tylko o jednym przypadku z konka Orange gdzie było mnóstwo kart do ME po 100 zł, że zadzwonili a później dali stówę... tylko, że to w ogóle było wtedy jakoś inaczej, bo wszystko się odbywało przez Messengera Smartix.pl
Serio zadzwonili kiedyś do kogoś a dali doładowanie?

fineessa

#6823738 Napisano: 18.11.2021 19:48:25
koniczynka123 napisał(a):

Czy kody z żabki można łączyć przy 1 zakupach?

Ktoś kiedys pisał ze można 

darog

#6823741 Napisano: 18.11.2021 19:52:39
Rezerwa z Kinder Bueno jak powiadamia?
mail?
sms?
DZIĘKI za odp.
0 0

rogaliczek

#6823742 Napisano: 18.11.2021 19:55:30
mr_mac napisał(a):

rogaliczek napisał(a):

Czy ktoś z Was nie dostał bonu 100 zł z Dino Ruszaj w stronę słońca po rzekomo złej weryfikacji?  Ja złożyłam reklamację gdyż prawidłowy produkt zakupiłam. 

Tak, nawet nie wiedziałem, że już powinny zostać wysłane. Masz może gdzieś zapisany regulamin? Bo ten na stronie odnosi do innego konkursu.

Ja zadzwonilam do nich i reklamację złożyłam mailowo i czekam na odpowiedź. 
0 0

misiamarysia

#6823743 Napisano: 18.11.2021 19:58:33
fineessa napisał(a):

Mnie się nie udało, ale może to kwestia bystrego sprzedawcy. Pani, u której płaciłam, nie mogła się nadziwić, że są takie kody.

magisterek

#6823747 Napisano: 18.11.2021 20:21:00
mia napisał(a):

awe napisał(a):

kreatia napisał(a):

awe napisał(a):

Super. Jednak znów lecą sobie totalnie w kulki. emotka Czyli teoretycznie tak - od kogo chcą pesel ma lepszą nagrodę. Od kogo nie chcą - doładowanie. Wtedy pytanie - po ch.. im adres?  emotka

Do mnie dzwonili zawsze emotka W tamtym roku nawet do jednego z pierwszych, kazali podać pesel i adres... nagrodą okazało się TYLKO doładowanie. I od tego czasu, w kolejnych konkursach tj. w ostatnim t-mobile i zapewne w tym Orange nie załapie się nawet na doładowanie emotka Ileż można wygrać emotka

To była ironia, bo dla mnie jeśli dzwonią do kogoś to od razu powinni podać co hasło wygrało, a nie dane osobowe.
O tyle dobrze, że jeszcze nie chcą w formularzu podawania od razu imienia i nazwiska jak Avanti, które na tym etapie już wie kogo hasła będzie czytała i nagradzała emotka Smuteczek.
2 darog, mia 0

pioge7

#6823749 Napisano: 18.11.2021 20:26:53
misiamarysia napisał(a):

fineessa napisał(a):

Mnie się nie udało, ale może to kwestia bystrego sprzedawcy. Pani, u której płaciłam, nie mogła się nadziwić, że są takie kody.

u mnie bez problemu połączył Pan wszystkie bony na raz... jeszcze dopytywał z jakiego to konkursu i sam się chwalił że w zdrapkach wydrapał grę, chyba PS.

avantanowa

#6823752 Napisano: 18.11.2021 20:35:57
pioge7 napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

fineessa napisał(a):

u mnie bez problemu połączył Pan wszystkie bony na raz... jeszcze dopytywał z jakiego to konkursu i sam się chwalił że w zdrapkach wydrapał grę, chyba PS.

ja tam od razu nastawiam na komorce na bon i mowie, ze place bonem Zabki, co, kto, jak, gdzie, skad - nie tlumacze. Niektorzy tam klikaja szukajac, zawsze znajduja, inni ogarnieci widza, ze jest platnosc bonem. A ciekawskim mowie, ze dostalam, chociaz mam ochote powiedziec: kontrola, czy znacie obsluge systemu!