Reklama na e-Konkursy.info

Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

koala33

#6823618 Napisano: 18.11.2021 13:10:47
mietowa napisał(a):

pawlis11 napisał(a):

avantanowa napisał(a):

pawlis11 napisał(a):

pawlis11 napisał(a):

avantanowa napisał(a):

pawlis11 napisał(a):

gosienia8501 napisał(a):

Witam ! Dobrzy ludZie Podzielcie się swoim doswiadczeniem (może być na priv), jaki mniej więcej styl haseł preferuje agencja Avanti  ? Bo już próbowałam wszystkiego i nigdy niemoge nic wygrać 😭 Biorę udział w każdym Konkursie tej agencji, ale zawsze rozczarowanie, co oni lubią hmmm 🤷‍♀️ Pepsi Lays wytrwale kupuje odkładają się w zbędne kilogramy, Wiersze tworze, a tu za każdym razem porażka😡 z góry dziękuje za wskazówki Pozdrawiam 

Już nawet nie chodzi o zmniejszanie czyichś szans (można od kogoś na tacy dostać "styl haseł", a mimo wszystko nie umieć go zastosować u siebie), ale zwyczajnie o to, że niektórzy sobie wydeptują ścieżkę do sukcesu często latami i licznymi niepowodzeniami w jednym, drugim i piątym konkursie. Jeśli ktoś na takie sukcesy pracuje długo i wytrwale, samemu dochodząc do tego jak dla której agencji pisać, to ciężko, żeby za prośbą odsłaniał wszystkie swoje karty i dawał innym możliwość pójścia na skróty. Chcesz wygrywać, to próbuj, przegrywaj i wyciągaj wnioski. Nie jest łatwo, ale uwierz, że sukces smakuje wtedy podwójnie dobrze, bo nikt Ci nie sprzedał "patentu" - to Twój wymęczony patent. Ale nie od razu Rzym coś tam. emotka

bethan

#6823621 Napisano: 18.11.2021 13:18:16
koala33 napisał(a):

Jeśli ktoś na takie sukcesy pracuje długo i wytrwale, samemu dochodząc do tego jak dla której agencji pisać, to ciężko, żeby za prośbą odsłaniał wszystkie swoje karty i dawał innym możliwość pójścia na skróty.

Nawet jak nie pracuje długo i wszystko przychodzi mu łatwo, to z jakiej paki miałby zdradzać swój warsztat randomowym ludkom? No bez jaj.
1 domika 0

pikawka

#6823622 Napisano: 18.11.2021 13:18:19

Już nawet nie chodzi o zmniejszanie czyichś szans (można od kogoś na tacy dostać "styl haseł", a mimo wszystko nie umieć go zastosować u siebie), ale zwyczajnie o to, że niektórzy sobie wydeptują ścieżkę do sukcesu często latami i licznymi niepowodzeniami w jednym, drugim i piątym konkursie. Jeśli ktoś na takie sukcesy pracuje długo i wytrwale, samemu dochodząc do tego jak dla której agencji pisać, to ciężko, żeby za prośbą odsłaniał wszystkie swoje karty i dawał innym możliwość pójścia na skróty. Chcesz wygrywać, to próbuj, przegrywaj i wyciągaj wnioski. Nie jest łatwo, ale uwierz, że sukces smakuje wtedy podwójnie dobrze, bo nikt Ci nie sprzedał "patentu" - to Twój wymęczony patent. Ale nie od razu Rzym coś tam. emotka

Dokładnie zgadzam się z koala, ciężko tak zdradzić złoty środek na agencję.... mi 2 lata zeszło, żeby dowiedzieć się o co chodzi columbit-owi a teraz w jednym miesiscu 3 nagrody zdobylam... więc nie zdradzę nikomu, nie podam na tacy rozwiązania jeśli sama kombinowalam wieeeeelokrotnie. 

xooxoo

#6823625 Napisano: 18.11.2021 13:23:10
pikawka napisał(a):

xooxoo napisał(a):

pikawkananajka81 napiszę tutaj, żeby nie robić offtopu w wątku ze zdjęciami. Ja zamówiłam z Lecha rozmiar S i jest idealnie dobra. Rękawy jedynie nieco dłuższe ale tak na szerokość to nie powiedziałabym, że to duży rozmiar. Raczej rozmiarówka wypada standardowo.

A jest do wyboru 2xl? 

Tutaj nie wiem, bo nie zwróciłam uwagi. Wiem, że na pewno nie ma XS, Ale czy wyższe X, to nie wiem.
0 0

nataszka

#6823626 Napisano: 18.11.2021 13:23:56
Jak wybierają memy w minutkę -główne?  Z całej puli wygranych kodów minutkowych ?
0 0

mr_mac

#6823628 Napisano: 18.11.2021 13:28:54
rogaliczek napisał(a):

Czy ktoś z Was nie dostał bonu 100 zł z Dino Ruszaj w stronę słońca po rzekomo złej weryfikacji?  Ja złożyłam reklamację gdyż prawidłowy produkt zakupiłam. 

Tak, nawet nie wiedziałem, że już powinny zostać wysłane. Masz może gdzieś zapisany regulamin? Bo ten na stronie odnosi do innego konkursu.
0 0

awe

#6823632 Napisano: 18.11.2021 13:39:18
Orange dzwoni, żeby potwierdziać udział i każe czekać na info o wygranej na meluemotka  dziwna ta weryfikacja

kreatia

#6823635 Napisano: 18.11.2021 13:44:00
awe napisał(a):

Orange dzwoni, żeby potwierdziać udział i każe czekać na info o wygranej na meluemotka  dziwna ta weryfikacja

Jakieś dane chcieli czy tylko pure info?
Graty!
0 0

paula9891

#6823636 Napisano: 18.11.2021 13:45:19
awe napisał(a):

Gratulacje! Oni raczej dzwonią po kolei od najlepszych nagród, więc na pewno jest czego gratulować emotka
0 0

incendio12

#6823637 Napisano: 18.11.2021 13:48:29
mr_mac napisał(a):

rogaliczek napisał(a):

Czy ktoś z Was nie dostał bonu 100 zł z Dino Ruszaj w stronę słońca po rzekomo złej weryfikacji?  Ja złożyłam reklamację gdyż prawidłowy produkt zakupiłam. 

Tak, nawet nie wiedziałem, że już powinny zostać wysłane. Masz może gdzieś zapisany regulamin? Bo ten na stronie odnosi do innego konkursu.

Bony prawidłowo zweryfikowane były już dawno, ja nawet już swój wydałam  emotka
0 0

freyja88

#6823640 Napisano: 18.11.2021 13:54:04
paula9891 napisał(a):

awe napisał(a):

Gratulacje! Oni raczej dzwonią po kolei od najlepszych nagród, więc na pewno jest czego gratulować emotka

Niestety nie zawsze tak jest. Ja jestem tego przykładem i nie tylko Ja. Robią co chcą, lepiej się nie nastawiać, choć życzę, by paula miała rację.
1 darog 0

onlyrybka

#6823641 Napisano: 18.11.2021 14:01:52
Dzwonią z Orange i mówią, że to tylko weryfikacja czy się brało udział w konkursie (???).
Jak przyjdzie mail to będzie nagroda…. emotka
Chcą mail, imię, nazwisko i adres. 

pioge7

#6823642 Napisano: 18.11.2021 14:01:53
incendio12 napisał(a):

mr_mac napisał(a):

rogaliczek napisał(a):

Bony prawidłowo zweryfikowane były już dawno, ja nawet już swój wydałam  emotka

też nie dostałem. Napisałem do nich i ponoć nie odznaczyłem jakiejś zgody... pisali, żeby złożyć podanie do komisji konkursowej. Napisałem, czekam...
0 0

freyja88

#6823643 Napisano: 18.11.2021 14:03:44
onlyrybka napisał(a):

Dzwonią z Orange i mówią, że to tylko weryfikacja czy się brało udział w konkursie (???). Jak przyjdzie mail to będzie nagroda…. emotka
Chcą mail, imię, nazwisko i adres. 

PESEL nie chcieli? Ojoj, chyba moja reklamacja w Orange i pismo do UOKIK coś jednak dało.
Ściagali dane wrażliwe zupełnie im nie potrzebne do danej nagrody

matryczek

#6823644 Napisano: 18.11.2021 14:08:31
awe napisał(a):

Gratki! Z jakiego numeru dzwonią? 
0 0

darog

#6823646 Napisano: 18.11.2021 14:11:58
freyja88 napisał(a):

onlyrybka napisał(a):

Dzwonią z Orange i mówią, że to tylko weryfikacja czy się brało udział w konkursie (???). Jak przyjdzie mail to będzie nagroda…. emotka Chcą mail, imię, nazwisko i adres. 

PESEL nie chcieli? Ojoj, chyba moja reklamacja w Orange i pismo do UOKIK coś jednak dało.
Ściagali dane wrażliwe zupełnie im nie potrzebne do danej nagrody

@freja88 !! BRAWO!
My też pisma słaliśmy, tym razem biorą dane+ adresy i "jak przyjdzie  mail to będzie nagroda"?
- a jak nie przyjdzie? to tak sobie adresy i dane biorą?!

Nie rozumiem tych ich durnych pytań: czy brał ktoś udział w konkursie podawania danych i wtedy albo wyslą mail albo nie..
W DODATKU ZNÓW NIE WIADOMO CO WYGRANE
bo przecież oni przyznają konkretne nagrody dopiero jak dane osobowe dostaną a nie nagradzają tekstów konkursowych

glena

#6823647 Napisano: 18.11.2021 14:13:12
xooxoo napisał(a):

pikawka napisał(a):

xooxoo napisał(a):

pikawkananajka81 napiszę tutaj, żeby nie robić offtopu w wątku ze zdjęciami. Ja zamówiłam z Lecha rozmiar S i jest idealnie dobra. Rękawy jedynie nieco dłuższe ale tak na szerokość to nie powiedziałabym, że to duży rozmiar. Raczej rozmiarówka wypada standardowo.

A jest do wyboru 2xl? 

Tutaj nie wiem, bo nie zwróciłam uwagi. Wiem, że na pewno nie ma XS, Ale czy wyższe X, to nie wiem.

Jest XXL emotka  ale jeszcze nie wiem, jak rozmiarowo wypada, bo mam z 3 etapu, a tych jeszcze nie słali. Nie wiem, jak się rozmiarówka ma do zeszłorocznej, ale dla mnie S z zeszłorocznych była dość duża, ale ja mam niecały 160cm wzrostu i jestem raczej drobna
1 xooxoo 0

darog

#6823649 Napisano: 18.11.2021 14:16:17
freyja88 napisał(a):

paula9891 napisał(a):

awe napisał(a):

Niestety nie zawsze tak jest. Ja jestem tego przykładem i nie tylko Ja. Robią co chcą, lepiej się nie nastawiać, choć życzę, by paula miała rację.

POTWIERDZAM.
0 0

paula9891

#6823651 Napisano: 18.11.2021 14:22:14
darog napisał(a):

freyja88 napisał(a):

onlyrybka napisał(a):

Dzwonią z Orange i mówią, że to tylko weryfikacja czy się brało udział w konkursie (???). Jak przyjdzie mail to będzie nagroda…. emotka Chcą mail, imię, nazwisko i adres. 

PESEL nie chcieli? Ojoj, chyba moja reklamacja w Orange i pismo do UOKIK coś jednak dało.Ściagali dane wrażliwe zupełnie im nie potrzebne do danej nagrody

@freja88 !! BRAWO!
My też pisma słaliśmy, tym razem biorą dane+ adresy i "jak przyjdzie  mail to będzie nagroda"?
- a jak nie przyjdzie? to tak sobie adresy i dane biorą?!

Nie rozumiem tych ich durnych pytań: czy brał ktoś udział w konkursie podawania danych i wtedy albo wyslą mail albo nie..
W DODATKU ZNÓW NIE WIADOMO CO WYGRANE
bo przecież oni przyznają konkretne nagrody dopiero jak dane osobowe dostaną a nie nagradzają tekstów konkursowych

Do mnie kiedyś zadzwonili i jako pierwsza napisałam na forum. Też nie powiedzieli co wygrałam, ale to była główna. Nie narzekam na nich, wątpię, żeby wykorzystywali nasze dane, bo co mieliby z nimi robić?
I rozumiem rozgoryczenie, bo poprosili o pesel, ktoś sie nakrecił, a dostał np. doładowanie... Można się wkurzyć. Ale mimo wszystko nie wieszajcie na nich psów, dają super nagrody, a jak tak dalej pójdzie, to się wkurzą i pieniądze przeznaczone na marketing wydadzą w inny sposób, nie na konkursy.
Nie musicie podawać danych, ani przyjmować nagród, ktoś inny się ucieszy
emotka
1 monisss 0

mahuska

#6823653 Napisano: 18.11.2021 14:27:25
monisss napisał(a):

mahuska napisał(a):

Do kiedy Avanti ma czas na poinformowanie o wynikach pierwszego etapu "Świętuj podwójnie z Lay’s i Cheetos"

do 26.11 emotka  

Dzięki a ja już wczoraj myślałam że będę bogataemotka