Reklama na e-Konkursy.info

Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

gosienia8501

#6823477 Napisano: 17.11.2021 20:09:19
Witam ! Dobrzy ludZie Podzielcie się swoim doswiadczeniem (może być na priv), jaki mniej więcej styl haseł preferuje agencja Avanti  ? Bo już próbowałam wszystkiego i nigdy nie
moge nic wygrać 😭 Biorę udział w każdym Konkursie tej agencji, ale zawsze rozczarowanie, co oni lubią hmmm 🤷‍♀️ Pepsi Lays wytrwale kupuje odkładają się w zbędne kilogramy, Wiersze tworze, a tu za każdym razem porażka😡 z góry dziękuje za wskazówki Pozdrawiam 
0 0

fan-mandaryny

#6823486 Napisano: 17.11.2021 21:28:32
gosienia8501 napisał(a):

Witam ! Dobrzy ludZie Podzielcie się swoim doswiadczeniem (może być na priv), jaki mniej więcej styl haseł preferuje agencja Avanti  ? Bo już próbowałam wszystkiego i nigdy niemoge nic wygrać 😭 Biorę udział w każdym Konkursie tej agencji, ale zawsze rozczarowanie, co oni lubią hmmm 🤷‍♀️ Pepsi Lays wytrwale kupuje odkładają się w zbędne kilogramy, Wiersze tworze, a tu za każdym razem porażka😡 z góry dziękuje za wskazówki Pozdrawiam 

Mam to samo - to Avanti uparte. Natomiast bzdurne hasło nieraz od niechcenia ułożone wystarczy, by gdziekolwiek coś wygrać, a potem próbujesz mega ambitnie i nic z tego. Wiem coś o tym. Mam wrażenie, że niektóre agencje już znają te numery/maile tych osób, które już wygrały i dwa razy nie przejdzie. Na przykład Columbit raz mi zmywarkę przyznał z Selgrosa, a potem garnki w Makro, kiedy nie było pytania, a dokończenie zdania (zadanie o tej samej tematyce). Po sparafrazowaniu i dopisaniu czegoś nowego przyznał mi gary. Uważam, że bardzo w porządku zrobili, przyznając mi w ogóle nagrodę. Na pewno sprawdzili, że hasło było moje i stwierdzili, że to nie plagiat, po numerze telefonu - zgłosiłem podobne - wg mnie mocne hasła (drugie o wiele lepsze, a nagrodzili mnie garnkami, które chciałem). Wszystko jest względne (nasze mocne hasło, a dla kogoś innego denne), dlatego trzeba nieraz próbować do skutku. Jedną osobę (jurora) zadowoli badziewie - wyliczanka-rymowanka, a inną górnolotne myśli. Ja jestem bardziej umysł ścisły i nie czytam książek, więc też można wygrywać. Na pewno dużo tu polonistów, którzy mają lekkie pióro i to oni zgarniają plony nagród. Tolino nie przyznało nic akurat, ale Colubmit aż dwa razy i jak to wytłumaczyć? Potem ani z Kauflandu, ani z BICa w Biedrze i Carreofurze nic a nic (w obydwu konkursach nawet kredek nie dostałem za kilka zgłoszeń, a hasła były sztos). O drukarce i o odkurzaczu obecnie już nie wspomnę. Więc podejrzewam, że dostałem bana. Co ciekawe, ostatnio Tolino się zlitowało i mam zestaw detergentów z Finisha z Polo Marketu, a uderzyłem już do nich innym hasłem o oszczędzaniu wody i udało się.  A z FitBoxów żadnego odzewu - a wysłałem ok. 20 haseł.
Może tak być, że jury konkursowe chce, by więcej osób wygrywało (stąd jakby czasowy "ban" na te same osoby, co już wygrały). Bo mówi się powszechnie o konkursach jako oszustwach, więc im więcej różnych osób będzie wygrywać, uwierzą w to, tym te osoby będą rozgłaszać, że można wygrać i inne osoby będą kupować tę drożyznę, by wysyłać smsy i wygrywać. Nie tylko wygrywają osoby, które układają rymy (nie każdy to potrafi). Wtedy nie byłoby równych szans. U mnie na przykład proza też wygrała. Mogą też umówić się, że nagradzają fify/fity - proza i wierszyki. Może tak być, że będzie dobry wierszyk, a "utopi" się w tym morzu infantylnych. I właśnie ten infantylny wygra albo dobra proza. Podobno samochód wygrał tłumacz Szymborskiej - są nawet artykuły na ten temat. Ale pewnie konkursowi wyjadacze (i nie piszę tego z przekąsem) coś wiedzą o tym. Bo ja dopiero od roku się w to wciągnąłem, ale samochodu nie wygrałem...
Nie wiem, czy ktoś Ci odpisze, ale raczej krucho z dobrymi radami, bo każdy sobie rzepkę skrobie. Najwyżej zgani za cokolwiek.
A co do samych loterii paragonowych (w szczególności bramkowych), to raczej wątpię, że ludzie najczęściej wygrywają tam w sposób uczciwy - mówi to informatyk.
Agencje obiecują, że banują gdy ktoś zgłasza ten sam paragon i wykluczają. A ludzie grają na jednym paragonie i jakoś tego nie sprawdzają, nie są w stanie monitorować, a ich systemy są felerne, do niczego.

avantanowa

#6823491 Napisano: 17.11.2021 22:26:41
pawlis11 napisał(a):

gosienia8501 napisał(a):

Witam ! Dobrzy ludZie Podzielcie się swoim doswiadczeniem (może być na priv), jaki mniej więcej styl haseł preferuje agencja Avanti  ? Bo już próbowałam wszystkiego i nigdy niemoge nic wygrać 😭 Biorę udział w każdym Konkursie tej agencji, ale zawsze rozczarowanie, co oni lubią hmmm 🤷‍♀️ Pepsi Lays wytrwale kupuje odkładają się w zbędne kilogramy, Wiersze tworze, a tu za każdym razem porażka😡 z góry dziękuje za wskazówki Pozdrawiam 

Mam to samo - to Avanti uparte. Natomiast bzdurne hasło nieraz od niechcenia ułożone wystarczy, by gdziekolwiek coś wygrać, a potem próbujesz mega ambitnie i nic z tego. Wiem coś o tym. Mam wrażenie, że niektóre agencje już znają te numery/maile tych osób, które już wygrały i dwa razy nie przejdzie. Na przykład Columbit raz mi zmywarkę przyznał z Selgrosa, a potem garnki w Makro, kiedy nie było pytania, a dokończenie zdania (zadanie o tej samej tematyce). Po sparafrazowaniu i dopisaniu czegoś nowego przyznał mi gary. Uważam, że bardzo w porządku zrobili, przyznając mi w ogóle nagrodę. Na pewno sprawdzili, że hasło było moje i stwierdzili, że to nie plagiat, po numerze telefonu - zgłosiłem podobne - wg mnie mocne hasła (drugie o wiele lepsze, a nagrodzili mnie garnkami, które chciałem). Wszystko jest względne (nasze mocne hasło, a dla kogoś innego denne), dlatego trzeba nieraz próbować do skutku. Jedną osobę (jurora) zadowoli badziewie - wyliczanka-rymowanka, a inną górnolotne myśli. Ja jestem bardziej umysł ścisły i nie czytam książek, więc też można wygrywać. Na pewno dużo tu polonistów, którzy mają lekkie pióro i to oni zgarniają plony nagród. Tolino nie przyznało nic akurat, ale Colubmit aż dwa razy i jak to wytłumaczyć? Potem ani z Kauflandu, ani z BICa w Biedrze i Carreofurze nic a nic (w obydwu konkursach nawet kredek nie dostałem za kilka zgłoszeń, a hasła były sztos). O drukarce i o odkurzaczu obecnie już nie wspomnę. Więc podejrzewam, że dostałem bana. Co ciekawe, ostatnio Tolino się zlitował i zestaw detergentów z Finisha z Polo Marketu, a uderzyłem już do nich innym hasłem o oszczędzaniu wody i udało się.  A z FitBoxów żadnego odzewu - a wysłałem ok. 20 haseł.Może tak być, że jury konkursowe chce, by więcej osób wygrywało (stąd jakby czasowy "ban" na te same osoby, co już wygrały). Bo mówi się, że to oszustwo, więc im więcej różnych osób będzie wygrywać, tym te osoby będą rozgłaszać, że można wygrać i inne osoby będą kupować tę drożyznę, by wysyłać smsy i wygrywać. Nie tylko wygrywają osoby, które układają rymy (nie każdy to potrafi). Wtedy nie byłoby równych szans. U mnie na przykład proza też wygrała. Mogą też umówić się, że nagradzają fify/fity - proza i wierszyki. Może tak być, że będzie dobry wierszyk, a "utopi" się w tym morzu infantylnych. I właśnie ten infantylny wygra albo dobra proza. Podobno samochód wygrał tłumacz Szymborskiej - są nawet artykuły na ten temat. Ale pewnie konkursowi wyjadacze (i nie piszę tego z przekąsem) coś wiedzą o tym. Bo ja dopiero od roku się w to wciągnąłem, ale samochodu nie wygrałem...
Nie wiem, czy ktoś Ci odpisze, ale raczej krucho z dobrymi radami, bo każdy sobie rzepkę skrobie. Najwyżej zgani za cokolwiek.
A co do samych loterii paragonowych (w szczególności bramkowych), to raczej wątpię, że ludzie najczęściej wygrywają tam w sposób uczciwy - mówi to informatyk.
Agencje obiecują, że banują gdy ktoś zgłasza ten sam paragon i wykluczają. A ludzie grają na jednym paragonie i jakoś tego nie sprawdzają, nie są w stanie monitorować, a ich systemy są felerne, do niczego.

O matko, a ja mam to z avanti juz od kilku lat (nic mi nie daje podobny nick-tylko na forum/zalozony kilka lat temu/nie moglam sie zalogowac wiec mam nowe konto), czlowieku - zejdz na ziemie ze swoim ego, swietnie, ze w siebie wierzysz i wygrywasz, ale sa tu ludzie, ktorzy auto wygrywaja po kilku-czesto kilkunastu latach a Ty biadolisz, ze nie wygrales w ciagu roku i to z pewnoscia sa tlumacze Szymborskiej zgarniajacy Ci sprzed noska samochody. 20 hasel?, mozesz wyslac i 200 nie wygrywajac nic, a moze akurat to jedno bedzie dobre. Daj sobie spokoj z weszeniem spiskow. 
0 0

matryczek

#6823497 Napisano: 17.11.2021 23:01:13
Czy z konkursu Develey "I co tu więcej dodawać" https://www.e-konkursy.info/konkurs/konkurs-i-co-tu-wiecej-dodawac-develey rozsyłali już maile za wyniki z 16.11?
0 0

fbmonika1966

#6823498 Napisano: 17.11.2021 23:06:55
dla palaczy w BIEDRONCE,przy zakupie 2 paczek WINSTON LUB LD,DOSTAJESZ BON 5 ZL DO WYKORZYSTANIA,akcja trwa do 30.11.2021,za bon nie mozna kupicpapierosow,alkoholi i prod.zywienia pocz.musisz miec karte biedronkalub znac nr.telefonu osoby ktora ja maemotka
0 0

fbmonika1966

#6823499 Napisano: 17.11.2021 23:11:05
www.SupraKonkurs.pl,do 30.11.2021,kup 1 wino supra---emotka tutaj pisze,bo nie umiem dodawac nowych konkow,pierwszy raz to robie.poprosze bez punktow karnych i moze mi kto wytlumaczy jak torobic-priv.tylko bez chichow.
0 0

dany-duszek

#6823500 Napisano: 17.11.2021 23:28:36
fbmonika1966 napisał(a):

dla palaczy w BIEDRONCE,przy zakupie 2 paczek WINSTON LUB LD,DOSTAJESZ BON 5 ZL DO WYKORZYSTANIA,akcja trwa do 30.11.2021,za bon nie mozna kupicpapierosow,alkoholi i prod.zywienia pocz.musisz miec karte biedronkalub znac nr.telefonu osoby ktora ja maemotka

a nie trzeba najpierw kupić byle jakich papierosów i dopiero przy kolejnych zakupach trzeba kupić 2 paczki papierosów Winston, LD i min 5zł innych produktów?

anialistopad

#6823504 Napisano: 18.11.2021 00:00:51
Nestle Intermarche macie potwierdzenie od nich na email,że dotarła wiadomość tak jak to jest teraz w Lidlu Winiary?
0 0

visserarthur

#6823507 Napisano: 18.11.2021 00:11:05
anialistopad napisał(a):

Nestle Intermarche macie potwierdzenie od nich na email,że dotarła wiadomość tak jak to jest teraz w Lidlu Winiary?

Nie, teraz tego nie ma- było w majonezie ostatnio. (W Lidlu nie wiem, bo nie grałem jeszcze, ale z tego co piszesz to są potwierdzenia)

visserarthur

#6823508 Napisano: 18.11.2021 00:18:51
dany-duszek napisał(a):

fbmonika1966 napisał(a):

a nie trzeba najpierw kupić byle jakich papierosów i dopiero przy kolejnych zakupach trzeba kupić 2 paczki papierosów Winston, LD i min 5zł innych produktów?

Trochę fbmonika1966 namieszałaś. Kupujesz papierosy (nie wiem, czy nie muszą być inne niż te, których dotyczy promocja), drukuje się kupon i dopiero wtedy przy zakupie dwóch paczek wskazanych papierosów i innych produktów za bodajże 5,01 dostajesz rabat na te inne produkty- za papierosy płaci się normalną kwotę- akcja nie jest związana z kartą Moja Biedronka.
0 0

mr_mac

#6823512 Napisano: 18.11.2021 00:42:05
mamimamu napisał(a):

dwaburekoty napisał(a):

Nie było mnie 4 dni, nie wiem czy padło już to pytanie.Wygrałam w Jagermeister lodówkę, ale nie dostałam jeszcze maila. Czy ktoś z Was już je dostał? Czy wysłaliście już maile z danymi? Zgodnie z regulaminem na wysyłkę danych są dwa dni, ale liczone po otrzymaniu maila...Nie chcę, żeby mi tak fajna nagroda przepadła....

Nie było jeszcze maili (raczej) - wnioskuję po tym, że kilka osób na forum się o to dopytywało, ale jeszcze nikt nie puścił w eter informacji o otrzymanym mailu (myślę, że ktoś by się jednak tym podzielił:), ja też jestem w takiej sytuacji i maila nie mam, no i na fb ludziska też podpytywali, czy maile były już wysyłane, a oni komuś tam odpisali, że trzeba czekać emotka  
...pomijam fakt, że pod postem konkursowym na fb, gdzie Jager odpisuje na posty, zaczyna się handel wygranymi  emotka

Czy ktoś czeka jeszcze na maila od Jagermeister? 
BTW- jakas awaria logowania przez FB...od 2 dni nie mogę się tak zalogować...
0 0

avantanowa

#6823519 Napisano: 18.11.2021 07:38:46
kazdy Twoj post obraza innych ludzi i ich prace, tlumacze Szymborskiej z ktorymi jak mniemam jestes jedyna osoba, ktora moze sie mierzyc swoimi tekstami, sa be bo biora udzial w konkursie, be sa rowniez agencje, ktore twierdzisz, ze nie wywiazuja sie ze swoich obowiazkow, be sa informatycy, ktorzy tworza zle zabezpieczenia, be sa inni konkursowicze, ktorzy wygraja bo z pewnoscia nie zrobili tego uczciwie. Dlatego grasz juz az rok i nie wygrales auta. To sa Twoje powody. Twoj post nie pomaga nikomu, to Ci napisze. W Smolarze gram wiele lat, a daje mi same okruchy, taki jest zywot konkursowicza. Twoj tekst to elaborat jaki jestes wspanialy ale wszyscy wokol Ciebie be.
1 atyde25 0

rogaliczek

#6823520 Napisano: 18.11.2021 07:56:49
Czy ktoś z Was nie dostał bonu 100 zł z Dino Ruszaj w stronę słońca po rzekomo złej weryfikacji?  Ja złożyłam reklamację gdyż prawidłowy produkt zakupiłam. 
1 mr_mac 0

mietowa

#6823608 Napisano: 18.11.2021 12:44:11
Pewnie oklasków nie dostanę za tę wypowiedź, ale cóż. Te pytania o to, "co lubi Avanti", "a co Kiora", "a napiszcie, co preferuje Columbit" są po prostu dziecinne. To konkursy, często z grubą kasą w tle, a nie przedszkole, w którym każdy ma po równo. Naprawdę sądzicie, że ktoś podpowie Wam, jak wygrywać, zmniejszając tym samym swoje szanse na wygraną? 

mahuska

#6823610 Napisano: 18.11.2021 12:44:23
Do kiedy Avanti ma czas na poinformowanie o wynikach pierwszego etapu "Świętuj podwójnie z Lay’s i Cheetos"
0 0

xooxoo

#6823612 Napisano: 18.11.2021 12:49:01
pikawkananajka81 napiszę tutaj, żeby nie robić offtopu w wątku ze zdjęciami. Ja zamówiłam z Lecha rozmiar S i jest idealnie dobra. Rękawy jedynie nieco dłuższe ale tak na szerokość to nie powiedziałabym, że to duży rozmiar. Raczej rozmiarówka wypada standardowo.
1 pikawka 0

monisss

#6823613 Napisano: 18.11.2021 12:51:46
mahuska napisał(a):

Do kiedy Avanti ma czas na poinformowanie o wynikach pierwszego etapu "Świętuj podwójnie z Lay’s i Cheetos"

do 26.11 emotka  
0 0

asantesana

#6823615 Napisano: 18.11.2021 12:59:06
fbmonika1966 napisał(a):

www.SupraKonkurs.pl,do 30.11.2021,kup 1 wino supra---emotka tutaj pisze,bo nie umiem dodawac nowych konkow,pierwszy raz to robie.poprosze bez punktow karnych i moze mi kto wytlumaczy jak torobic-priv.tylko bez chichow.

U góry masz zakładkę "dodaj konkurs". Klikasz w nią, wklejasz link do konkursu dla sprawdzenia, czy takiego przypadkiem nie ma już w bazie), jeśli nie ma, wypełniasz formularz, poradzisz sobie!
Masz też zdublowane posty - aby usunąć jeden klikasz przy swoim poście czerwony krzyżyk. 
1 bezaczek7 0

paula9891

#6823616 Napisano: 18.11.2021 13:06:45
monisss napisał(a):

mahuska napisał(a):

do 26.11 emotka  

A do jutra chyba czas na wybór odpowiedzi (+5 dni na poinformowanie)
0 0

pikawka

#6823617 Napisano: 18.11.2021 13:09:03
xooxoo napisał(a):

pikawkananajka81 napiszę tutaj, żeby nie robić offtopu w wątku ze zdjęciami. Ja zamówiłam z Lecha rozmiar S i jest idealnie dobra. Rękawy jedynie nieco dłuższe ale tak na szerokość to nie powiedziałabym, że to duży rozmiar. Raczej rozmiarówka wypada standardowo.

A jest do wyboru 2xl? 
0 0