Reklama na e-Konkursy.info

Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

marzenier

#6823419 Napisano: 17.11.2021 16:39:31
Czy Rama z Bidronki informowała za wczoraj?
0 0

ciotkaklotka

#6823422 Napisano: 17.11.2021 17:04:27
poratujcie,
z jakiego konkursu koło miesiąca temu przyszła mi karta Edenred taka z tulipanami. Po rejestracji na karcie 0 a powinno być 100zł
0 0

mietowa

#6823427 Napisano: 17.11.2021 17:23:48
Właśnie dostałam potwierdzenie, że moje zgłoszenie do konkursu Monte Santi zostało zaakceptowane. To dość zabawne, biorąc pod uwagę fakt, że tam nie grałam. No, ale cóż, słowo się rzekło - liczę, że to była świetna praca i czekam na kartę do Sephoryemotka .

A tak poważnie, mam wrażenie, że taka trochę nie do końca profesjonalna jest ta firma, która to wszystko organizuje. Miały być info o zwycięzcach na stronie - nie ma. Próba kontaktu pod dwoma adresami mailowymi zakończona niepowodzeniem (nie odpisali). Teraz porypały im się adresy mailowe uczestników różnych konków... 

mietowa

#6823429 Napisano: 17.11.2021 17:24:43
kerocna napisał(a):

Czy przychodzą do was zwrotki z Winiary w Lidlu? 

Tak, minutę temu wysyłałam. 
0 0

koniczynka123

#6823434 Napisano: 17.11.2021 17:36:41
ciotkaklotka napisał(a):

poratujcie,z jakiego konkursu koło miesiąca temu przyszła mi karta Edenred taka z tulipanami. Po rejestracji na karcie 0 a powinno być 100zł

Z kropli Beskidu o ile się nie mylę https://www.e-kon...a-wodna#.YZUvQLrdjYA
0 0

banka-manka

#6823435 Napisano: 17.11.2021 17:37:21
ciotkaklotka napisał(a):

poratujcie,z jakiego konkursu koło miesiąca temu przyszła mi karta Edenred taka z tulipanami. Po rejestracji na karcie 0 a powinno być 100zł

Chyba Meridol takie dawał.
Sporo osób miało problem z ich doładowaniem. 
Sama długo miałam 0, po kontakcie Meridol kazał kontaktować się z wystawca karty bo oni nic nie poradzą. Ale po tej wymianie wiadomości karta nagle miała saldo dodatnie, bez pisania do wystawcy.
0 0

anialistopad

#6823443 Napisano: 17.11.2021 17:49:42
kerocna napisał(a):

Dziękuję, czyli to u mnie coś nie tak, tylko czort wie co, bo jakiejkolwiek zwrotki brak.emotka

mietowa napisał(a):

kerocna napisał(a):

Tak, minutę temu wysyłałam. 

Wyłącz i włącz telefon. Mam tak w T-Mobile nie czorta nie ma zwrotek. Dopiero jak tak zrobię to dochodzą
1 kerocna 0

cleo25

#6823444 Napisano: 17.11.2021 17:52:33
kerocna napisał(a):

Do mnie też nie przyszło
1 kerocna 0

ciotkaklotka

#6823445 Napisano: 17.11.2021 17:56:55
[quote=a nie przypadkiem z tego konkursu
zamiast karty payback przyszły przedpłacone?
Konkurs "Pokaż emocje EURO z Coca-Cola" Kaufland - e-Konkursy.info
banka-manka]
ciotkaklotka napisał(a):

Chyba Meridol takie dawał.Sporo osób miało problem z ich doładowaniem. 
Sama długo miałam 0, po kontakcie Meridol kazał kontaktować się z wystawca karty bo oni nic nie poradzą. Ale po tej wymianie wiadomości karta nagle miała saldo dodatnie, bez pisania do wystawcy.
0 0

ciotkaklotka

#6823447 Napisano: 17.11.2021 18:03:29
[quote=zamiast karty kaufland
ciotkaklotka][quote=a nie przypadkiem z tego konkursuzamiast karty payback przyszły przedpłacone?
banka-manka]
ciotkaklotka napisał(a):

0 0

mariolakal

#6823448 Napisano: 17.11.2021 18:14:28
Czy princessa dzwoniła dzisiaj z główną nagrodą czy może w sprawie tych "wypasionych" koszulek ?
0 0

banka-manka

#6823450 Napisano: 17.11.2021 18:26:03
ciotkaklotka napisał(a):

zamiast napisał(a):

[quote=a nie przypadkiem z tego konkursuzamiast karty payback przyszły przedpłacone?
banka-manka]

ciotkaklotka napisał(a):

Też możliwe, bo z tego konka też mam i przyszły w podobnym czasie. Ale z tymi z Coli nie było problemu z saldem, miałam ich kilka. Z Meridol jedna i z nią był problem. I one były rejestrowane na dwóch różnych stronach. 
0 0

ciotkaklotka

#6823456 Napisano: 17.11.2021 18:40:49
[quote=a z coli też miałaś z tulipanami?
banka-manka]
ciotkaklotka napisał(a):

zamiast napisał(a):

[quote=a nie przypadkiem z tego konkursuzamiast karty payback przyszły przedpłacone?Konkurs "Pokaż emocje EURO z Coca-Cola" Kaufland - e-Konkursy.info
banka-manka]

ciotkaklotka napisał(a):

Też możliwe, bo z tego konka też mam i przyszły w podobnym czasie. Ale z tymi z Coli nie było problemu z saldem, miałam ich kilka. Z Meridol jedna i z nią był problem. I one były rejestrowane na dwóch różnych stronach. 
0 0

banka-manka

#6823458 Napisano: 17.11.2021 18:50:21

ciotkaklotka napisał(a):

Dobra, przeszukałam dokumenty. Tych z tulipanami mam więcej wiec to będzie te z Coli.
 Z nimi nie miałam problemu z doładowaniem.
0 0

ciotkaklotka

#6823459 Napisano: 17.11.2021 18:52:56
[quote=dzięki wielkie
banka-manka napisał(a):

ciotkaklotka]

ciotkaklotka napisał(a):

Dobra, przeszukałam dokumenty. Tych z tulipanami mam więcej wiec to będzie te z Coli. Z nimi nie miałam problemu z doładowaniem.

agakaz2

#6823463 Napisano: 17.11.2021 19:02:55
sabanerro napisał(a):

mariolakal napisał(a):

Czy princessa dzwoniła dzisiaj z główną nagrodą czy może w sprawie tych "wypasionych" koszulek ?

Podbijam pytanie. Dziwne trochę, żeby z drobnicą dzwonili chyba, czy się mylę? 

nikt nic nie wie
0 0

mariolakal

#6823467 Napisano: 17.11.2021 19:27:24
agakaz2 napisał(a):

sabanerro napisał(a):

mariolakal napisał(a):

nikt nic nie wie

Tylko netka2000 wie...  emotka
0 0

nanajka81

#6823469 Napisano: 17.11.2021 19:33:07
mariolakal napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

sabanerro napisał(a):

mariolakal napisał(a):

nikt nic nie wie

netka wie ale jakoś się nie pochwaliła w MDW, zresztą nikt się nie pochwalił a myślę że taką zaszczytną nagrodą ludzie jednak się pochwalą...
0 0

zielonaszpilka

#6823475 Napisano: 17.11.2021 20:02:26
nanajka81 napisał(a):

mariolakal napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

sabanerro napisał(a):

mariolakal napisał(a):

nikt nic nie wie

netka wie ale jakoś się nie pochwaliła w MDW, zresztą nikt się nie pochwalił a myślę że taką zaszczytną nagrodą ludzie jednak się pochwalą...

To Albedo. Oni sobie lubią podzwonić nawet z bzdurkami emotka a wg regulaminu mają dzwonić i do głównej i do dodatkowych. 
0 0

flinta_13

#6823476 Napisano: 17.11.2021 20:05:21
zielonaszpilka napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

mariolakal napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

sabanerro napisał(a):

mariolakal napisał(a):

nikt nic nie wie

To Albedo. Oni sobie lubią podzwonić nawet z bzdurkami emotka a wg regulaminu mają dzwonić i do głównej i do dodatkowych. 

To trochę im zejdzie emotka
0 0