Reklama na e-Konkursy.info

Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

pikawka

#6813689 Napisano: 07.10.2021 19:02:49
stoonooga napisał(a):

Spotkaliście się z sytuacją, że sklep nie chce podbić paragonu? Tłumaczą że nie mają takiego obowiązku i nikt się pod tym nie podpisze.  Co w takiej sytuacji zrobić?

Kilka dni temu bylam w dino po pieczątkę bo agencja sobie zażyczyła..nie robili problemu ale pani powiedziala, ze w razie co ona moze wydrukowac mi taki szczegółowy paragon, na ktorym bedzie dokladnie napisane jaki produkt jest. Moze spróbuj zażądać taki szczegółowy? 
1 stoonooga 0

stoonooga

#6813691 Napisano: 07.10.2021 19:08:39
pikawka napisał(a):

stoonooga napisał(a):

Spotkaliście się z sytuacją, że sklep nie chce podbić paragonu? Tłumaczą że nie mają takiego obowiązku i nikt się pod tym nie podpisze.  Co w takiej sytuacji zrobić?

Kilka dni temu bylam w dino po pieczątkę bo agencja sobie zażyczyła..nie robili problemu ale pani powiedziala, ze w razie co ona moze wydrukowac mi taki szczegółowy paragon, na ktorym bedzie dokladnie napisane jaki produkt jest. Moze spróbuj zażądać taki szczegółowy? 

Ja mam właśnie problem w Dino ; jutro pójdę może na inną zmianę trafię
1 maryam 0

ziolko

#6813692 Napisano: 07.10.2021 19:09:11
stoonooga napisał(a):

Oczywiście. Niestety... Jak jeszcze było tesco u mnie, to właśnie w tesco robili największe problemy. W intermarche tez. 
Wtedy napisałam do agencji, że nie ma opcji podbicia paragonu przez sklep i zacytowałam wypowiedź pani z bok.
Opcją jest zrobienie zdjęcia paragonu i zakupionego produktu. 
Ale musisz dopytać organizatora, czy takie coś może być, bo nie każdy może to respektować. 
1 stoonooga 0

onlyrybka

#6813698 Napisano: 07.10.2021 19:25:05
Czy z Fanty dostajecie maila o wygranej czy jest tylko info na messengerze ?
0 0

pikawka

#6813700 Napisano: 07.10.2021 19:46:14
ziolko napisał(a):

stoonooga napisał(a):

Oczywiście. Niestety... Jak jeszcze było tesco u mnie, to właśnie w tesco robili największe problemy. W intermarche tez. 
Wtedy napisałam do agencji, że nie ma opcji podbicia paragonu przez sklep i zacytowałam wypowiedź pani z bok.
Ale musisz dopytać organizatora, czy takie coś może być, bo nie każdy może to respektować. 

Ja wlasnie jak wysylalam moj paragon to zrobilam zdjecie z produktem a mimo to po tygodniu mail, ze chca pieczątkeemotka
0 0

anialistopad

#6813703 Napisano: 07.10.2021 20:25:27
Mu mnie w itm i Auchan problem z podbiciem też jest Patrzą jak na durnia i powiedzą,że nie i koniec. Ostatnio też do Reginy potrzebował pieczątka z itm to oczywiście nie podbili. Zadzwoniłam do Pani od konkursu i powiedziałam co w itm mi powiedzieli.pieczątki już nie chciała ,a stwierdziła,że z itm ona sobie sama załatwi i załatwiła. Karta już w domu dawno
0 0

visserarthur

#6813726 Napisano: 07.10.2021 22:21:46
ziolko napisał(a):

stoonooga napisał(a):

Mi w Tesco kiedyś nie chcieli, ale napisałem na fb i odpisali, że skoro potrzebuję, to napiszą do sklepu, choć to zależy na kogo się trafiło, w każdym razie miałem foto tej odpowiedzi i się zawsze na nią powoływałem. Co do Intermarche się nie wypowiem, bo mam dwa takie Marche w mieście, gdzie na paragonie drukują się kody kreskowe i tylko w nich robie zakupy, jeśli są na konkurs. Co do innych sklepów, to jak nie da się polubownie, to zaczynam, że mają potwierdzić prawdę, a nie nieprawdę, a jak i to nie pomaga, to kontynuuję, że sklep powinien opisać prawidłowo produkt (oczywiście nie mówię, po co mi ta pieczątka, chyba, że ktoś jest miły, to coś ściemniam).
0 0

sylwika76

#6813729 Napisano: 07.10.2021 22:35:14
Czy do Kogoś Piwne życzenia wysłały dwa maile z informacja o wygranym bonie w odstępie 10 min ?
Wysłałam 1 zgłoszenie więc nie rozumiem o co chodzi???
0 0

shell

#6813733 Napisano: 07.10.2021 22:51:23
visserarthur napisał(a):

ziolko napisał(a):

stoonooga napisał(a):

Mi w Tesco kiedyś nie chcieli, ale napisałem na fb i odpisali, że skoro potrzebuję, to napiszą do sklepu, choć to zależy na kogo się trafiło, w każdym razie miałem foto tej odpowiedzi i się zawsze na nią powoływałem. Co do Intermarche się nie wypowiem, bo mam dwa takie Marche w mieście, gdzie na paragonie drukują się kody kreskowe i tylko w nich robie zakupy, jeśli są na konkurs. Co do innych sklepów, to jak nie da się polubownie, to zaczynam, że mają potwierdzić prawdę, a nie nieprawdę, a jak i to nie pomaga, to kontynuuję, że sklep powinien opisać prawidłowo produkt (oczywiście nie mówię, po co mi ta pieczątka, chyba, że ktoś jest miły, to coś ściemniam).

Dlaczego nie mówisz po co Ci pieczątka? Zaintrygowałeś mnie. Przecież konkursy są hm.. jawne, w sensie, że pracowniczy czasami emotka wiedzą, że przeprowadzany jest konkurs, Boisz się o coś? Chyba nie o konkurencję emotka
0 0

edzia21

#6813735 Napisano: 07.10.2021 22:55:53
Konkurs ALWAYS Carrefour...czy jest ktoś, kto nie ma słowa "lista rezerwowa" w smsie? Nie kumam o co im chodzi z tą listą, wcześniej esków na bank nie było. Wpadło dzisiaj kilka esków...wszystko z rezerwą emotka  wtf?!
0 0

doo

#6813740 Napisano: 07.10.2021 23:13:20
Niech mnie ktoś oświeci – loteria ciasteczkowe.pl. Na stronie jest napisane, że bramki z nagrodami otwierają się w godzinach 9-19, a w regulaminie nie widzę niczego o bramkach. Ponadto poza tymi godzinami też da się wysłać zgłoszenie - co prawda w moim wypadku efekt wygranej jest żaden, ale czy te bramki jednak obowiązują czy nie?
0 0

visserarthur

#6813742 Napisano: 07.10.2021 23:28:09
shell napisał(a):

visserarthur napisał(a):

ziolko napisał(a):

stoonooga napisał(a):

Dlaczego nie mówisz po co Ci pieczątka? Zaintrygowałeś mnie. Przecież konkursy są hm.. jawne, w sensie, że pracowniczy czasami emotka wiedzą, że przeprowadzany jest konkurs, Boisz się o coś? Chyba nie o konkurencję emotka

Uważam, że nie muszę się tłumaczyć, a pracownicy... bardzo rzadko wiedzą, co się u nich w sklepie dzieje, nawet nie wpadają na to, dlaczego osobne paragony. Klient wie więcej, np. jak kasjer w Biedrze ma wklepać kod, albo w Dino zrealizować bon („to my mamy bony Dino?”) itd. O konkurencji nie myślę, choć jest dużo większa niż kiedyś...
1 pikawka 0

visserarthur

#6813743 Napisano: 07.10.2021 23:33:39
doo napisał(a):

Niech mnie ktoś oświeci – loteria ciasteczkowe.pl. Na stronie jest napisane, że bramki z nagrodami otwierają się w godzinach 9-19, a w regulaminie nie widzę niczego o bramkach. Ponadto poza tymi godzinami też da się wysłać zgłoszenie - co prawda w moim wypadku efekt wygranej jest żaden, ale czy te bramki jednak obowiązują czy nie?

Możesz sobie wysłać poza, ale nic nie wygrasz, chyba, że w losowaniu „uzupełniającym”. Oczywiście, że w regulaminie jest mowa o bramkach w godzinach 9-19
2 doo, atyde25 0

monia0303

#6813756 Napisano: 08.10.2021 08:11:38
Czy ktoś wygrał na jednego messengera 2 bony do zalando z fanty?
0 0

domika

#6813757 Napisano: 08.10.2021 08:12:15
monia0303 napisał(a):

Czy ktoś wygrał na jednego messengera 2 bony do zalando?

Nie ja,. ale tak wygrywają.

atyde25

#6813758 Napisano: 08.10.2021 08:23:51
Jestem w  szoku z tym  kołem fortuny  że  są godziny jakieś.Jestem  jednak zbyt spontanicza w wysyłaniu.Poczułam nagle to teraz  i  posłałam.Czy  to może też zadziałać w lotto  wygram 6 i mam  żarcik:)
0 0

kalmia86

#6813759 Napisano: 08.10.2021 08:34:55
Za które etapy tic tac wysyła swoje gadżety promocyjne?
Dostał już ktoś czapki?
0 0

cudaczek121

#6813763 Napisano: 08.10.2021 09:16:16
Mama dostala nowy bon do biedronki na 15 zl mimo ze nie wykorzystała tego pierwszego. Orientuje się ktoś czy w takim razie oba zadziałają? Czy tylko ten drugi?
0 0

bibeck

#6813768 Napisano: 08.10.2021 09:23:53
cudaczek121 napisał(a):

Mama dostala nowy bon do biedronki na 15 zl mimo ze nie wykorzystała tego pierwszego. Orientuje się ktoś czy w takim razie oba zadziałają? Czy tylko ten drugi?

Tylko ten drugi, była wymiana wcześniej wysłanych na nowe. Chociaż spróbować zawsze można... emotka
0 0

sylzab2294

#6813771 Napisano: 08.10.2021 09:38:58
cudaczek121 napisał(a):

Stare nie działają, są z automatu nieaktywne...
0 0