Reklama na e-Konkursy.info

Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

katrin1

#6813290 Napisano: 06.10.2021 13:30:00
nikos napisał(a):

visserarthur u mnie lepiej. Na jeden numer nie dostałam wcale, na drugi tak. Po czym jeszcze nie zdążyłam to użyć, a wczoraj nie dostałam nowego  emotka

Ja na 5 bonów otrzymałam tylko 1 w poniedziałek, nie zdążyłam użyć a wczoraj dostałam info o nowym. Dziś rano na próbę chciałam stary wykorzystać i nie wszedł, było info, że już wykorzystany, nowy zadziałał bez problemu. Ciekawe czy te bony, które się nie doczłapały jeszcze dojdą emotka
0 0

masza

#6813292 Napisano: 06.10.2021 13:33:31
visserarthur napisał(a):

masza napisał(a):

visserarthur napisał(a):

flinta_13 napisał(a):

masza napisał(a):

visserarthur napisał(a):

No to Biedra obnażyła swoją głupotę, bo nie przysłali mi wszystkich kodów z I edycji, choć twierdzili, że wysłali, tylko gdyby wysłali, to przyszłyby te nowe...

niekoniecznie, ja nie dostałąm nowych na numery wygrane w 1 edycji  emotka

Ja też nie ...to nie ferr emotka

No właśnie, czyli jeśli ich nie użyłyście, to w sklepie może się okazać, że nie działają...

ja swoje juz dawno zużyłam

No to dobrze, jak użyłaś, to „drugich” nie dostaniesz, a mi nawet „pierwszych” nie przysłali, choć twierdzą, że wysłali, a gdyby wysłali, to logicznie patrząc, wczoraj powinny przyjść te nowe, bo wysyłali do tych, którzy nie wykorzystali (ewentualnie też do tych, którzy wykorzystali wczoraj)

Do tych co wykorzystali też wysłali

Monika11 napisał(a):Dostałam sms o nowych kodach do Biedronki - na telefony -,, z przyczyn technicznych przeprowadzam wymianę kodów .. i dostałam nowy choć już użyłam tamten -o co chodzi ? 
0 0

nikos

#6813293 Napisano: 06.10.2021 13:35:03
katrin1 napisał(a):

nikos napisał(a):

visserarthur u mnie lepiej. Na jeden numer nie dostałam wcale, na drugi tak. Po czym jeszcze nie zdążyłam to użyć, a wczoraj nie dostałam nowego  emotka

Ja na 5 bonów otrzymałam tylko 1 w poniedziałek, nie zdążyłam użyć a wczoraj dostałam info o nowym. Dziś rano na próbę chciałam stary wykorzystać i nie wszedł, było info, że już wykorzystany, nowy zadziałał bez problemu. Ciekawe czy te bony, które się nie doczłapały jeszcze dojdą emotka

Obawiam się, że nie... ja na ten numer co nie dostałam wypełniłam w drugim etapie jeszcze raz i nie dostałam nic. Wczorajszy updeate kodów dał tyle, że mam figę z makiem, a nie kod  emotka  już mnie to bawi, a nie irytuje emotka
0 0

magdalena-chili

#6813296 Napisano: 06.10.2021 13:41:06
edzia21 napisał(a):

magdalena-chili napisał(a):

karolina651 napisał(a):

Czy te bony po 100 zl z kabanosów Duda macie do wykorzystania w dowolnym Leclercu? Bo na moim jest pieczatka sklepu w Warszawie i nie wiem co jest grane? Czy tylko tam można wykorzystać czy one tylko tak wyglądają wszystkie...

Nieeee. W poprzedniej edycji juz tak było. Pieczatka sklepu w Wwie bo tu chyba oni te bony wydawali. A płacić można w każdym leclerku.

PS. A jak przyszly bony? Poczta? Czy jakiś kurier? 

Poczta - polecony

Aaa, to to czeka... dziękuję emotka
0 0

karolina651

#6813297 Napisano: 06.10.2021 13:41:12
edzia21 napisał(a):

magdalena-chili napisał(a):

karolina651 napisał(a):

Czy te bony po 100 zl z kabanosów Duda macie do wykorzystania w dowolnym Leclercu? Bo na moim jest pieczatka sklepu w Warszawie i nie wiem co jest grane? Czy tylko tam można wykorzystać czy one tylko tak wyglądają wszystkie...

Nieeee. W poprzedniej edycji juz tak było. Pieczatka sklepu w Wwie bo tu chyba oni te bony wydawali. A płacić można w każdym leclerku.

PS. A jak przyszly bony? Poczta? Czy jakiś kurier? 

Poczta - polecony

Aha, to dobrze. Dziekuje za odpowiedz.
0 0

ditomaso

#6813304 Napisano: 06.10.2021 14:21:21
Podravka Vegeta czy jest jakiś konkurs obecnie? Bodajże do kilku dni wstecz widziałem jakieś info
0 0

kameleon1982

#6813305 Napisano: 06.10.2021 14:24:47
ditomaso napisał(a):

Podravka Vegeta czy jest jakiś konkurs obecnie? Bodajże do kilku dni wstecz widziałem jakieś info

Konkurs od 15 października 
0 0

ditomaso

#6813307 Napisano: 06.10.2021 14:27:07
kameleon1982 napisał(a):

ditomaso napisał(a):

Konkurs od 15 października 

podeślij info,Dzięki
0 0

visserarthur

#6813308 Napisano: 06.10.2021 14:28:31
masza napisał(a):

visserarthur napisał(a):

masza napisał(a):

visserarthur napisał(a):

flinta_13 napisał(a):

masza napisał(a):

visserarthur napisał(a):

No to Biedra obnażyła swoją głupotę, bo nie przysłali mi wszystkich kodów z I edycji, choć twierdzili, że wysłali, tylko gdyby wysłali, to przyszłyby te nowe...

niekoniecznie, ja nie dostałąm nowych na numery wygrane w 1 edycji  emotka

Ja też nie ...to nie ferr emotka

No właśnie, czyli jeśli ich nie użyłyście, to w sklepie może się okazać, że nie działają...

ja swoje juz dawno zużyłam

No to dobrze, jak użyłaś, to „drugich” nie dostaniesz, a mi nawet „pierwszych” nie przysłali, choć twierdzą, że wysłali, a gdyby wysłali, to logicznie patrząc, wczoraj powinny przyjść te nowe, bo wysyłali do tych, którzy nie wykorzystali (ewentualnie też do tych, którzy wykorzystali wczoraj)

Do tych co wykorzystali też wysłali

Monika11 napisał(a):Dostałam sms o nowych kodach do Biedronki - na telefony -,, z przyczyn technicznych przeprowadzam wymianę kodów .. i dostałam nowy choć już użyłam tamten -o co chodzi ? 

Tak, napisała, ale że tylko na te Wykorzystane wczoraj- to w sumie logiczne, bo jak „szykowali” nowe kody, to nie byli w stanie płynnie tego przeprowadzić (przyszykowali do wysyłki nowe, ale stare były aktywne, więc użyła)
1 masza 0

katrin1

#6813310 Napisano: 06.10.2021 14:32:25
Na te kody trzeba uważać i nie płacić nimi za zakupy konkursowe, robi rabat na produktach i suma paragonu wychodzi już -15 zł

rare85

#6813315 Napisano: 06.10.2021 14:45:16
katrin1 napisał(a):

Na te kody trzeba uważać i nie płacić nimi za zakupy konkursowe, robi rabat na produktach i suma paragonu wychodzi już -15 zł

Jak potrzebny tylko nr paragonu lub kod z produktu to właśnie warto nimi płacić emotka W ten sposób miałam kilka paragonów "gratis". Inna sprawa, że nic z nich nie wygrałam emotka emotka
0 0

katrin1

#6813319 Napisano: 06.10.2021 15:01:28
rare85 napisał(a):

katrin1 napisał(a):

Jak potrzebny tylko nr paragonu lub kod z produktu to właśnie warto nimi płacić emotka W ten sposób miałam kilka paragonów "gratis". Inna sprawa, że nic z nich nie wygrałam emotka emotka

Tak, tu się zgodzę emotka
1 rare85 0

Luiza12

#6813320 Napisano: 06.10.2021 15:10:12
Hej, pytanko do osób, które wygrały bon Zalando w Fancie, czy otrzymaliście jakieś potwierdzenie danych albo może bon?
0 0

noemi

#6813321 Napisano: 06.10.2021 15:17:19
Luiza12 napisał(a):

Hej, pytanko do osób, które wygrały bon Zalando w Fancie, czy otrzymaliście jakieś potwierdzenie danych albo może bon?

Bon przyszedł do mnie już kolejnego dnia po wysłaniu danych.
0 0

Monika11

#6813337 Napisano: 06.10.2021 16:05:02
sabanerro napisał(a):

A wie ktoś może, czy jak użyłam jeden bon z biedronki razem z kartą biedronka męża to jak będę chciała użyć drugi bon to czy go przyjmie znów z tą samą kartą? 

tak
1 sabaka 0

Luiza12

#6813372 Napisano: 06.10.2021 17:04:37
noemi napisał(a):

Luiza12 napisał(a):

Bon przyszedł do mnie już kolejnego dnia po wysłaniu danych.

Dzięki za odp.,ja nic nie otrzymalam emotka
0 0

notta

#6813382 Napisano: 06.10.2021 17:54:36
z dżingla liona kiedy wiadomo co się wygrało? emotka
0 0

notta

#6813387 Napisano: 06.10.2021 18:06:17
sabanerro napisał(a):

ivanotta napisał(a):

z dżingla liona kiedy wiadomo co się wygrało?  emotka

Nagrodę emotka  niespodziankę.
Będzie wiadomo jak przyjdzie. 

jak ja nie lubię niespodzianek emotka
0 0

Monika11

#6813391 Napisano: 06.10.2021 18:14:45
nikos napisał(a):

katrin1 napisał(a):

nikos napisał(a):

Obawiam się, że nie... ja na ten numer co nie dostałam wypełniłam w drugim etapie jeszcze raz i nie dostałam nic. Wczorajszy updeate kodów dał tyle, że mam figę z makiem, a nie kod  emotka  już mnie to bawi, a nie irytuje emotka

Na te numery co nie dotarły kody warto jeszcze raz wypełnić szkolenie, wypełniałam w tamtym tygodniu i dziś kody dotarły
0 0

nikos

#6813400 Napisano: 06.10.2021 18:46:01
Monika11 napisał(a):

nikos napisał(a):

katrin1 napisał(a):

nikos napisał(a):

Na te numery co nie dotarły kody warto jeszcze raz wypełnić szkolenie, wypełniałam w tamtym tygodniu i dziś kody dotarły

Super, do mnie niestety nie dotarł. 
0 0