Reklama na e-Konkursy.info

Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

bethan

#6450534 Napisano: 09.01.2018 11:00:15
dzikuska21 napisał(a):

czy karlsbad oddawania na nieodebrane? jeśli tak to czy tego samego dnia czy na koniec?

My tu czekamy tydzień i nie oddzwaniają emotka
0 0

mahuska

#6450536 Napisano: 09.01.2018 11:05:48
monkakk napisał(a):

sylwika76 napisał(a):

jeśli dzisiaj  nie odebrałam od Albedo telefonu to zadzwonią jutro jeszcze raz???

Tak powinni, na końcu zawsze ślą SMSy żeby się skontaktować z nimi

Do mnie dzwonili bo nie podałam daty urodzenia w oświadczeniu do konkursu syoss kaufland
0 0

Gość:

#6450539 Napisano: 09.01.2018 11:07:51
bethan napisał(a):

dzikuska21 napisał(a):

czy karlsbad oddawania na nieodebrane? jeśli tak to czy tego samego dnia czy na koniec?

My tu czekamy tydzień i nie oddzwaniają  emotka

Do mnie kiedyś oddzwonili po 5 dniach, więc chyba nie ma się czego obawać.  emotka
1 bethan 0

ilonaxx5

#6450557 Napisano: 09.01.2018 11:38:26
anialistopad napisał(a):

https://www.e-kon...waj-intermarche.html   na ten konkurs jak im odesłać paragon na deskę ? W tym formularzu nie ma miejsca na skan paragonu,a w regulaminie piszą o oryginalnym paragonie i o wysyłce listem

też się nad tym zastanawiałam i jak to odesłałaś??
0 0

shineoff

#6450558 Napisano: 09.01.2018 11:39:16
Naszła mnie taka rozkmina - są te konkursy na FB w stylu "polub i udostępnij" - nigdy nie biorę w nich udziału, bo nie chcę zaśmiecać sobie tablicy, ale mam pytanie. Czy ktoś w ogóle kiedyś coś wygrał w takim konkursie? 
0 0

anialistopad

#6450559 Napisano: 09.01.2018 11:39:27
ilonaxx5 napisał(a):

anialistopad napisał(a):

https://www.e-kon...waj-intermarche.html   na ten konkurs jak im odesłać paragon na deskę ? W tym formularzu nie ma miejsca na skan paragonu,a w regulaminie piszą o oryginalnym paragonie i o wysyłce listem

też się nad tym zastanawiałam i jak to odesłałaś??

Tak jak chcieli w smsie bez skanu paragonu przez ten formularz
1 ilonaxx5 0

dzikuska21

#6450560 Napisano: 09.01.2018 11:39:38
Victoria33 napisał(a):

bethan napisał(a):

dzikuska21 napisał(a):

My tu czekamy tydzień i nie oddzwaniają  emotka

Do mnie kiedyś oddzwonili po 5 dniach, więc chyba nie ma się czego obawać.  emotka

czyli jest nadzieja
kurcze - damskie torebki i znajdź szybko telefon emotka
0 0

mundek2004

#6450561 Napisano: 09.01.2018 11:43:08
dzikuska21 napisał(a):

kurcze - damskie torebki i znajdź szybko telefon emotka

nie ma się czym chwalić, wszyscy i tak wiedzą ja z nimi jest
0 0

Agnes

#6450562 Napisano: 09.01.2018 11:44:37
shineoff napisał(a):

Naszła mnie taka rozkmina - są te konkursy na FB w stylu "polub i udostępnij" - nigdy nie biorę w nich udziału, bo nie chcę zaśmiecać sobie tablicy, ale mam pytanie. Czy ktoś w ogóle kiedyś coś wygrał w takim konkursie? 

tak wiele razy
1 shineoff 0

mczarna

#6450567 Napisano: 09.01.2018 11:48:40
Agnes napisał(a):

shineoff napisał(a):

tak wiele razy

Warto patrzeć ile osób gra,bo ja np. odpuszczam jak widzę ponad 400 albo i 1000 komentarzy.Ostatnio hitem jest fotel,gdzie komentarzy jest ponad 14 tysięcy.
1 shineoff 0

katarynka-199

#6450570 Napisano: 09.01.2018 11:51:36
Czy jest wśród Nas, ktoś kto bierze udział w konkursie w ToysRus na Facebook? 
Chodzi o konkurs, gdzie trzeba było zrobić zakupy za 50zł oraz dodać zdjęcia dziecka w Świątecznej Stylizacji.
Mam pytanie.

Może być PRIV emotka
0 0

Agnes

#6450571 Napisano: 09.01.2018 11:52:54
mczarna napisał(a):

Agnes napisał(a):

shineoff napisał(a):

tak wiele razy

Warto patrzeć ile osób gra,bo ja np. odpuszczam jak widzę ponad 400 albo i 1000 komentarzy.Ostatnio hitem jest fotel,gdzie komentarzy jest ponad 14 tysięcy.

tez tak robię dodatkowo nie gram w butikach itp bo nie piszą na ten temat a potem okazuje się że odbiór nagrody osobisty
0 0

shineoff

#6450572 Napisano: 09.01.2018 11:53:07
mczarna napisał(a):

Agnes napisał(a):

shineoff napisał(a):

tak wiele razy

Może to jakiś mega modny fotel? emotka   To inna sprawa, która mnie zadziwia, że są konkursy gdzie do wygrania jest byle g... typu kubek, albo smycz, albo bon na 20 zł, a komentarzy miliard emotka  
0 0

Agnes

#6450573 Napisano: 09.01.2018 11:55:12
no i nie gram o łózka i meble bo to większości ściema
0 0

shineoff

#6450575 Napisano: 09.01.2018 11:57:53
Agnes napisał(a):

no i nie gram o łózka i meble bo to większości ściema

A czemu akurat z meblami ściema? Chociaż w sumie zastanawia mnie transport takiej nagrody emotka  
0 0

mczarna

#6450577 Napisano: 09.01.2018 11:58:25
shineoff napisał(a):

mczarna napisał(a):

Agnes napisał(a):

shineoff napisał(a):

tak wiele razy

Może to jakiś mega modny fotel? emotka   To inna sprawa, która mnie zadziwia, że są konkursy gdzie do wygrania jest byle g... typu kubek, albo smycz, albo bon na 20 zł, a komentarzy miliard emotka  

To jest to dokładnie o czym wczoraj pisałam tu,odnośnie "bojkotów" konkursów z lichymi nagrodami,ze wystarczy spojrzeć co ludzie na Fejsie wyprawiają dla byle czego...

A sam fotel- to tu https://www.faceb.../?type=3&theater
0 0

joan

#6450578 Napisano: 09.01.2018 11:59:31
shineoff napisał(a):

Nie gram, bo to generalnie:
- oszuści sprzedający polubione profile stron,
- bliżej nieokreśleni dziwacy bez jakiejkolwiek znajomości regulaminu FB oraz przepisów podatkowych.

Powiedzmy sobie wprost: wszelakie akcje typu "polub i udostępnij" (niezależnie od stosowanego nazewnictwa w stylu rozdawajka czy zabawa!!!) to nielegalnie organizowane loterie, w dodatku niezgodne z regulaminem FB. Biorąc udział w czymś takim można sobie tylko napytać biedy. Nagrody zwykle niewarte zachodu.

Jest na FB sporo rzetelnie prowadzonych profili, gdzie każdy konkurs posiada regulamin albo krótkie zasady, a jego zapisy są zgodne z wytycznymi FB. Tylko w takich konkursach biorę udział.

mczarna

#6450584 Napisano: 09.01.2018 12:07:01
joan napisał(a):

shineoff napisał(a):

- bliżej nieokreśleni dziwacy bez jakiejkolwiek znajomości regulaminu FB oraz przepisów podatkowych.

Powiedzmy sobie wprost: wszelakie akcje typu "polub i udostępnij" (niezależnie od stosowanego nazewnictwa w stylu rozdawajka czy zabawa!!!) to nielegalnie organizowane loterie, w dodatku niezgodne z regulaminem FB. Biorąc udział w czymś takim można sobie tylko napytać biedy. Nagrody zwykle niewarte zachodu.

Jest na FB sporo rzetelnie prowadzonych profili, gdzie każdy konkurs posiada regulamin albo krótkie zasady, a jego zapisy są zgodne z wytycznymi FB. Tylko w takich konkursach biorę udział.

A to swoją drogą,temat tego typu loterii był wałkowany wielokrotnie ale jak widać-nic sobie z tego nie robią...

Generalnie unikam tego typu rozdawajek ale jak jest jakiś mały lokalny i widzę,że osób tylko kilka to się skuszę.
Raz się wkurzyłam,bo zasada miała być "Udostępnij posta publicznie" i co? Oczywiście wygrały osoby,które takowych udostępnień nie miały ( jeśli już to pewnie udostępniły dla znajomych albo tylko dla siebie), a uświadamianie organizatora,że to 1 ze złamanych zasad nic nie daje.
2. Bywało,że ogłoszenia wyników nigdy nie było...
0 0

xpac

#6450586 Napisano: 09.01.2018 12:10:49
mczarna napisał(a):

joan napisał(a):

shineoff napisał(a):

A to swoją drogą,temat tego typu loterii był wałkowany wielokrotnie ale jak widać-nic sobie z tego nie robią...

Generalnie unikam tego typu rozdawajek ale jak jest jakiś mały lokalny i widzę,że osób tylko kilka to się skuszę.
Raz się wkurzyłam,bo zasada miała być "Udostępnij posta publicznie" i co? Oczywiście wygrały osoby,które takowych udostępnień nie miały ( jeśli już to pewnie udostępniły dla znajomych albo tylko dla siebie), a uświadamianie organizatora,że to 1 ze złamanych zasad nic nie daje.

Dla przykładu... Robię taki konkurs, aby wypromować stronę, do wygrania laptop za 3 tys, wygrywa osoba z grona moich znajomy, lub fikcyjna ( z lewym kontem na FB ) itp. Wszyscy mu gratulują- ahh szkoda, że nie ja... Laptopa tak naprawdę nie ma, osoby również, a strona wypromowana, wszyscy zadowoleni emotka

mczarna

#6450594 Napisano: 09.01.2018 12:16:14
xpac napisał(a):

mczarna napisał(a):

joan napisał(a):

shineoff napisał(a):

Dla przykładu... Robię taki konkurs, aby wypromować stronę, do wygrania laptop za 3 tys, wygrywa osoba z grona moich znajomy, lub fikcyjna ( z lewym kontem na FB ) itp. Wszyscy mu gratulują- ahh szkoda, że nie ja... Laptopa tak naprawdę nie ma, osoby również, a strona wypromowana, wszyscy zadowoleni emotka

Takie to już w ogóle trzeba omijać szerokim łukiem...
0 0