Reklama na e-Konkursy.info

Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

mdepfs

#6450047 Napisano: 08.01.2018 12:09:32
poprostuanette napisał(a):

a odp na mój kom odpisali ze nalezało przejśc wszystkie kroki emotka

tyle że w reg nie ma nic o żadnych krokach dodatkowych, o klikneiciu w przycisk wez udział tylko o tym zeby napisac wiaodmosc...

pięknie emotka  
0 0

mia

#6450049 Napisano: 08.01.2018 12:10:23

tyle że w reg nie ma nic o żadnych krokach dodatkowych, o klikneiciu w przycisk wez udział tylko o tym zeby napisac wiaodmosc...

Spokojnie, to dopiero I etap był. Pewnie chodziło im o te wszystkie zgody, co tam ich trzeba było w formularzu srylion pozaznaczać... emotka
0 0

Gość: poprostuanette

#6450050 Napisano: 08.01.2018 12:10:41
mdepfs napisał(a):

pięknie emotka  

a potem mi napisali ze zglsozenie doszło... czyli8 dalej nic nie wiemy emotka
0 0

mdepfs

#6450051 Napisano: 08.01.2018 12:10:45
jokan napisał(a):

mdepfs napisał(a):

Mysia napisał(a):

mdepfs napisał(a):

jokan napisał(a):

mdepfs napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

msg prze komputer?

tak

to ja nie mam czegoś takiego. zreszta ewidentnie psize w reg wejdz na messengera i podziel sie swoim sposobem... nie ma nic o botach, kliknieciach czymkolwiek

też nic takiego nie mam.. aż się przyjrzałam i dopiero teraz zauważyłam na msg na kompie menu (3 kreseczki)w którym jest przycisk weź udział .. ja pier***lę  emotka

ja mysle, ze te zwykle zgloszenia tez beda przyjmowac, no bez przesady....pytamy sie ich?

ja zapytałam, ale na razie bez odp.

Ja zaczęłam wysyłać i zobaczyłam ten przycisk, więc mimo wysłanego wcześniej zgłoszenia puściłam to jeszcze raz przez tą ich aplikacje czy jak to się tam zwie..

ja troszkę za późno się skapnęłam emotka

a ja sobie w Wordzie przygotowałam, potem tylko skopiowałam i nie widziałam tego menu rozwijanego....

zrobiłam tak samo -_- dopiero teraz jak przez przypadek na telefonie zauwazylam przycisk to zaczełam szperać i znalazłam to menu na kompie ...
0 0

glena

#6450052 Napisano: 08.01.2018 12:10:46
petunija1 napisał(a):

Ktoś wygrał za zgłoszenie mailem z ASTRY bon lub produkty?
Bez podawania w mailu oczywiście telefonu... emotka

W informują z 5 stycznia było info o mailach z astry, ale nie wiem, czy bony czy produkty
0 0

cherry_coke

#6450053 Napisano: 08.01.2018 12:11:29
jokan napisał(a):

a ja sobie w Wordzie przygotowałam, potem tylko skopiowałam i nie widziałam tego menu rozwijanego....

A nie przyszła Ci zwrotka, że odpowiedź za długa... ?
0 0

petunija1

#6450056 Napisano: 08.01.2018 12:14:10
glena napisał(a):

petunija1 napisał(a):

W informują z 5 stycznia było info o mailach z astry, ale nie wiem, czy bony czy produkty

Wiem,że jedna osoba na forum pochwaliła się wygranymi głośnikami i tylko tyle...
0 0

madzia1-s

#6450058 Napisano: 08.01.2018 12:21:36
Ja wyslalam zgloszenie przez koputer, na fanpage Belvity kliknelam wyslij wiadomosc i zaczela sie "rozmowa" z botem, najpierw kliknelam rozpocznij, pozniej ze biore udzial w konkursie, pozniej wyslalam tekst (napisali, ze za dlugoi, chociaz byl ok, skrocilam o kilka znakow), pozniej nr paragonu i nr systemowy, akceptacja regulaminow i podziekowanie za udzial w konkursie.

Nie wiem z czego to wynika, ze u was sie to nie pojawilo - ten bot...
0 0

glena

#6450059 Napisano: 08.01.2018 12:22:43
petunija1 napisał(a):

glena napisał(a):

petunija1 napisał(a):

Wiem,że jedna osoba na forum pochwaliła się wygranymi głośnikami i tylko tyle...

jest też wpis w MDW o słuchawkach i w INFORMUJĄ o bonie (w informują chyba 3 osoby 5 pisały, że ASTRA dzwoni/wysyła maile) - no i dzisiaj dalej dzwonią
0 0

mczarna

#6450064 Napisano: 08.01.2018 12:29:32
deva napisał(a):

apoccalipsa napisał(a):

kinzao napisał(a):

Znaczy, nie mi oceniać kto i po co idzie w takie konkursy emotka Jak komuś się tego typu nagrody podobają to spoko, niech gra emotka Mam tylko przeczucie, że takie nieproporcjonalne zainteresowanie konkursami w których są dość tanie nagrody z czasem zmieni politykę sponsorów nagród emotka bo po co sponsorować 10 telefonów jak za te pieniądze można kupić 200 parawanów z wielkim napisem firmy, które już w lipcu wylądują na naszych karaibskich plażach? emotka a ludzie i tak to kupią...

ta polityka istnieje już od dłuższego czasu, niestety
i tylko ignorowanie takich konkursów może to zmienić 

ja nie gram, może jak bedzie małe zainteresowanie to im sie odechce wciskać badziewia...

Proszę Was, widać na Fejsie co ludzie z siebie robią dla byle jakiej pierdoły,więc to,że Ty zingnorujesz,inna osoba zignoruje to nie znaczy,że inni na tysiąc kont/ osób nie zagrają...
1 Claudia77 0

izkak

#6450071 Napisano: 08.01.2018 12:37:55
madzia1-s napisał(a):

Ja wyslalam zgloszenie przez koputer, na fanpage Belvity kliknelam wyslij wiadomosc i zaczela sie "rozmowa" z botem, najpierw kliknelam rozpocznij, pozniej ze biore udzial w konkursie, pozniej wyslalam tekst (napisali, ze za dlugoi, chociaz byl ok, skrocilam o kilka znakow), pozniej nr paragonu i nr systemowy, akceptacja regulaminow i podziekowanie za udzial w konkursie.

A czy miałaś już jakąś konwersację z Belvitą? Czy była to Twoja pierwsza wiadomość do nich? Ja miałam już wcześniejsze wiadomości z poprzednich konkursów i mi się bot z przyciskiem "weź udział" nie wyświetlił na komputerze emotka   Dopiero po zalogowaniu się w aplikacji na telefonie wyświetliło mi się info z konkursem.
0 0

wycior

#6450073 Napisano: 08.01.2018 12:39:45
..czy Fantasia już była..?
0 0

madzia1-s

#6450074 Napisano: 08.01.2018 12:39:47
izkak napisał(a):

madzia1-s napisał(a):

A czy miałaś już jakąś konwersację z Belvitą? Czy była to Twoja pierwsza wiadomość do nich? Ja miałam już wcześniejsze wiadomości z poprzednich konkursów i mi się bot z przyciskiem "weź udział" nie wyświetlił na komputerze  emotka   Dopiero po zalogowaniu się w aplikacji na telefonie wyświetliło mi się info z konkursem.

Faktycznie moze to z tego wynikac, nie to byla moja pierwsza rozmowa z nimi emotka
0 0

Claudia77

#6450077 Napisano: 08.01.2018 12:41:10
izkak napisał(a):

madzia1-s napisał(a):

A czy miałaś już jakąś konwersację z Belvitą? Czy była to Twoja pierwsza wiadomość do nich? Ja miałam już wcześniejsze wiadomości z poprzednich konkursów i mi się bot z przyciskiem "weź udział" nie wyświetlił na komputerze  emotka   Dopiero po zalogowaniu się w aplikacji na telefonie wyświetliło mi się info z konkursem.

bo jak już wcześniej wysyłałaś wiadomości, to niestety to się nie pojawia, bo jest na górze strony, jak wchodzisz na msg to od razu jesteś na samym dole konwersacji, więc trzeba przewinać do góry 
1 izkak 0

jokan

#6450078 Napisano: 08.01.2018 12:42:04
madzia1-s napisał(a):

izkak napisał(a):

madzia1-s napisał(a):

Faktycznie moze to z tego wynikac, nie to byla moja pierwsza rozmowa z nimi emotka

moja tez nie byla pierwsza....bo im wczesniej wygarnelam za poprzedni konkurs ha ha....juz widze jak wygram emotka
0 0

jokan

#6450079 Napisano: 08.01.2018 12:43:22
cherry_coke napisał(a):

jokan napisał(a):

nie, bo to nie bylo botem wysylane, tylko zwykla wiadomoscia
0 0

cherry_coke

#6450081 Napisano: 08.01.2018 12:45:48
jokan napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

jokan napisał(a):

Czyli ktoś to kiepsko obmyślił... 
0 0

jokan

#6450084 Napisano: 08.01.2018 12:49:13
cherry_coke napisał(a):

jokan napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

jokan napisał(a):

Czyli ktoś to kiepsko obmyślił... 

moze tak faktycznie jest, ze jak ktos pierwszy raz wysylal do nich wiadomosc, to od razu mial bota, a ci inni mieli do wyboru zwykla wiadomosc i bota, ale dopiero pozniej sie pokapowali ze tak jest...
0 0

jokan

#6450087 Napisano: 08.01.2018 12:53:43
odpowiedz z Belvity z FB: emotka

Witamy. Joanno, aby zgłoszenie zostało zatwierdzone, musisz przejść wszystkie wymagane kroki. Wszystkie informacje znajdziesz w dostępnym regulaminie

{w regulaminie nie ma nic o botach, ze trzeba cos kliknac, wejsc, etc.)
0 0

izkak

#6450090 Napisano: 08.01.2018 12:59:13
jokan napisał(a):

odpowiedz z Belvity z FB: emotka

Witamy. Joanno, aby zgłoszenie zostało zatwierdzone, musisz przejść wszystkie wymagane kroki. Wszystkie informacje znajdziesz w dostępnym regulaminie

W regulaminie jest mowa o wysłaniu w prywatnej wiadomości odpowiedzi konkursowej (max 200 znaków), adresu e-mail, numeru paragonu i kasy oraz akceptacji regulaminu/wyrażeniu zgodny na przetwarzanie danych. Nie ma informacji o bocie, więc w teorii zgłoszenia z tymi danymi powinny być brane pod uwagę. Niestety w praktyce różnie to bywa i obawiam się, że nasze zgłoszenia wysłane jako zwykłe wiadomości zostaną po prostu zignorowane... 
0 0