Reklama na e-Konkursy.info

Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

dwaburekoty

#6447527 Napisano: 01.01.2018 18:10:47
paula9891 napisał(a):

Mi sie wydaje, ze jednak Jogobella miala najlepszy konkurs, ale niestety za nic nie moglam sie wpasowac w ich gusta
Ale co tam... Byli inni, ktorzy docenili moje starania

Dla mnie Milko, zdecydowanie.
1 nelunia 0

joasiajulia

#6447529 Napisano: 01.01.2018 18:14:11
poprostuanette napisał(a):

FBilona napisał(a):

pawelski napisał(a):

Jaki był waszym zdaniem najlepszy konkurs ( nie loteria) pod względem ilości i wartości nagród do wygrania ?

Dla mnie desperados

Jogobella bez slow

Zdecydowanie Auchan  emotka
0 0

marcin1411

#6447532 Napisano: 01.01.2018 18:43:59
Mam pytanie do laureatów konkursu z Visy. Czy ktoś wysłał im zamiast zdjęcia potwierdzenia zakupu z terminala, potwierdzenie ze swojego konta bankowego( chodzi o screena, że dana zapłata przeszła) i czy w takim razie potwiedzenie zostało pomyślnie zweryfikowane czy też nie? Z góry dzięki za odpowiedź.   Pozdrawiam
0 0

joan

#6447533 Napisano: 01.01.2018 18:49:14
dwaburekoty napisał(a):

Nie jestem laureatką konkursu Milko, ale pamiętam go i potwierdzam: to był wyczesssany konkurs, z bardzo oryginalnymi nagrodami, dla każdego coś wspaniałego emotka

rebelmen

#6447538 Napisano: 01.01.2018 19:27:03
Dlaczego nie przychodzą potwierdzenia smsem Coca cola na Circle K?
0 0

gocha542

#6447539 Napisano: 01.01.2018 19:35:16
rebelmen napisał(a):

przychodzą z dużym opóźnieniem  emotka
0 0

ankasss

#6447540 Napisano: 01.01.2018 19:36:16
marcin1411 napisał(a):

Mam pytanie do laureatów konkursu z Visy. Czy ktoś wysłał im zamiast zdjęcia potwierdzenia zakupu z terminala, potwierdzenie ze swojego konta bankowego( chodzi o screena, że dana zapłata przeszła) i czy w takim razie potwiedzenie zostało pomyślnie zweryfikowane czy też nie? Z góry dzięki za odpowiedź.   Pozdrawiam

ja wysłałam  potwierdzenie wydrukowane z konta + zdjęcia karty visa z zamazanymi cyframi ( w takim samym układzie jak na potwierdzeniu) w piatek otrzymałam maila, ze weryfikacja pozytywna
0 0

rogaliczek

#6447542 Napisano: 01.01.2018 19:46:14
gocha542 napisał(a):

rebelmen napisał(a):

przychodzą z dużym opóźnieniem  emotka

Sms wysłany 21 grudnia do dzisiaj zwrotki brak emotka
0 0

kama.z

#6447549 Napisano: 01.01.2018 20:05:29
jokan napisał(a):

delvitto napisał(a):

błagam, powiedzcie o co chodzi, czy ta opaska jest ze złota, że tylu ludzi o nią gra? 
https://www.nieprzespijzimy.pl/form

ja tez tego nie czaje, a moze mysla, ze skoro to taka mala nagroda to jest ich wiecej niz 1 sztuka jak np. robota czy roweru ?

A ja mam wrażenie, że licznik zgłoszeń wcale nie aktualizuje się na bieżąco i wcale nie ma tak mało zgłoszeń na inne nagrody
0 0

anialistopad

#6447552 Napisano: 01.01.2018 20:13:18
Karlsbad uznaje kopie paragonu lub kopie systemowa paragonu? Siostra kupila mi milke w polo i wyrzucila paragony. Pytam w razie gdybym wygrala tam 
0 0

siatka

#6447562 Napisano: 01.01.2018 20:38:24
kama.z napisał(a):

jokan napisał(a):

delvitto napisał(a):

błagam, powiedzcie o co chodzi, czy ta opaska jest ze złota, że tylu ludzi o nią gra? 
https://www.nieprzespijzimy.pl/form

ja tez tego nie czaje, a moze mysla, ze skoro to taka mala nagroda to jest ich wiecej niz 1 sztuka jak np. robota czy roweru ?

A ja mam wrażenie, że licznik zgłoszeń wcale nie aktualizuje się na bieżąco i wcale nie ma tak mało zgłoszeń na inne nagrody

Niby tak dużo chętnych a od 3 tygodni nikt nie chce odebrać nagrody ?
0 0

katrin1

#6447564 Napisano: 01.01.2018 20:51:38
joan napisał(a):

dwaburekoty napisał(a):

Nie jestem laureatką konkursu Milko, ale pamiętam go i potwierdzam: to był wyczesssany konkurs, z bardzo oryginalnymi nagrodami, dla każdego coś wspaniałego emotka

O, i dla mnie Milko sypnęlo fajnymi nagrodami, żałowałam że tak późno zabrałam się za ten konkurs emotka
1 joan 0

edzia21

#6447566 Napisano: 01.01.2018 20:53:51
katrin1 napisał(a):

joan napisał(a):

dwaburekoty napisał(a):

O, i dla mnie Milko sypnęlo fajnymi nagrodami, żałowałam że tak późno zabrałam się za ten konkurs emotka

A ja żałuję, że w ogóle tam nie zagrałam z racji braku czasu emotka
3 joan, mia, benasia 0

harnas

#6447580 Napisano: 01.01.2018 22:03:08
anialistopad napisał(a):

Karlsbad uznaje kopie paragonu lub kopie systemowa paragonu? Siostra kupila mi milke w polo i wyrzucila paragony. Pytam w razie gdybym wygrala tam 

musisz im odesłać oryginał
0 0

Niebieska_Laguna

#6447600 Napisano: 02.01.2018 00:06:56
Podobno nie ma głupich pytań, więc zapytam: mam kartę przedpłaconą mBanku na 100 zł z konkursu Wedel w ABC, Delikatesy Centrum, itp... I chciałabym zrobić za nią zakupy w sklepie, czy wystarczy przeciągnąć paskiem magnetycznym w terminalu i wbić pin, który był dołączony? Bo tej karty chyba nie można wkładać do terminalu jak tej zwykłej? I czy trzeba ją jakoś aktywować przed taką płatnością? Pytam, bo nie mam doświadczenia z takimi kartami, a nie chcę się zbłaźnić w sklepie. 
0 0

mirai

#6447602 Napisano: 02.01.2018 00:29:57
koniczynka123 napisał(a):

Niebieska_Laguna napisał(a):

Podobno nie ma głupich pytań, więc zapytam: mam kartę przedpłaconą mBanku na 100 zł z konkursu Wedel w ABC, Delikatesy Centrum, itp... I chciałabym zrobić za nią zakupy w sklepie, czy wystarczy przeciągnąć paskiem magnetycznym w terminalu i wbić pin, który był dołączony? Bo tej karty chyba nie można wkładać do terminalu jak tej zwykłej? I czy trzeba ją jakoś aktywować przed taką płatnością? Pytam, bo nie mam doświadczenia z takimi kartami, a nie chcę się zbłaźnić w sklepie. 

Nie trzeba jej aktywować, a płatność zależy od sklepu, w 1 ekspedientka przeciągnęła paskiem i podałam pin a w innym wkładała ją do terminala i Pin

To też zależy od organizatora. Moją kartę mBank z Sidolux na 100 zł musiałem aktywować kontaktując się z organizatorem na nr infolinii. To było po świętach - czas na aktywację: kilka dni roboczych, więc nie jest jeszcze aktywna. Pozdrawiam.
0 0

mirai

#6447607 Napisano: 02.01.2018 00:39:17

mirai napisał(a):

Niebieska_Laguna napisał(a):

Nie trzeba jej aktywować, a płatność zależy od sklepu, w 1 ekspedientka przeciągnęła paskiem i podałam pin a w innym wkładała ją do terminala i Pin

To też zależy od organizatora. Moją kartę mBank z Sidolux na 100 zł musiałem aktywować kontaktując się z organizatorem na nr infolinii. To było po świętach - czas na aktywację: kilka dni roboczych, więc nie jest jeszcze aktywna. Pozdrawiam.

Laguna pytała o wedel a tej nie trzeba aktywować. Jeśli jest wymóg aktywacji tj w sidoluxie to taka informacja jest zawsze podawana

Dlatego zaznaczyłem, że to zależy od organizatora konkursu (loterii) - mimo, że kartę wydaje ten sam bank.
0 0

anialistopad

#6447609 Napisano: 02.01.2018 06:56:46
harnas napisał(a):

anialistopad napisał(a):

No to zajeb....mnie załatwiła. Liczyc na siostre fajnie. Zostaly mi tylko te co mam na @ od niej 
0 0

Gość: poprostuanette

#6447693 Napisano: 02.01.2018 11:13:32
Czy macie maile z konkursu wielkopolski? Bo ja na żadnym mailu żadnej info z prosba o dan ei paragon emotka
0 0

ziolko

#6447708 Napisano: 02.01.2018 11:20:59
anialistopad napisał(a):

harnas napisał(a):

anialistopad napisał(a):

No to zajeb....mnie załatwiła. Liczyc na siostre fajnie. Zostaly mi tylko te co mam na @ od niej 

dlaczego??? wyrzuciła je??  emotka
0 0