Reklama na e-Konkursy.info

Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

jokan

#6446461 Napisano: 28.12.2017 17:09:45
violka88 napisał(a):

czy były wyniki za wczoraj z loterii orlen?

ja sie pytalam dzisiaj o 23.12 i ktos pisal, ze nie
0 0

barcza

#6446463 Napisano: 28.12.2017 17:10:50
bandit napisał(a):

szczupak napisał(a):

bandit napisał(a):

mariolakal napisał(a):

szczupak napisał(a):

czy przychodzą Wam zwrotki z loterii coca-cola ze stacji circle??
Fortis to organizuje, już drugi esek poszedł a emotka zwrotki brak
ktoś coś?

Chętnie bym przetestowała obecność lub brak zwrotki, ale nikt nie chce mi sprzedać/wymienić paragonu...  emotka

Witam 
Zwrotki przyszly ale na drugi dzień emotka

a też macie takie długie numery paragonu z ukośnikiem w środku? może to ma jakieś znaczenie???

tak wysyłałem numer paragonu z ukosnikiem emotka  nawet pisałem maila do agencji FORTIS że nie było od razu zwrotek to mi odpisali że będą na nastepny dzień, może hurtem jakoś to wysyłają

u mnie od 3 dni brak zwrotki. Jeżeli chodzi o Fortis to mam pytanie z ostatnich dni z auta były smsy. 
0 0

violka88

#6446464 Napisano: 28.12.2017 17:13:28
jokan napisał(a):

violka88 napisał(a):

a czyli tak do tyłu są z wynikami, przed świętami na drugi dzień powiadamiali emotka
ok to poczekamy czyli jeszcze jest szansa emotka
0 0

venix

#6446480 Napisano: 28.12.2017 17:59:23
violka88 napisał(a):

jokan napisał(a):

violka88 napisał(a):

a czyli tak do tyłu są z wynikami, przed świętami na drugi dzień powiadamiali emotka

Pewnie jutro emotka
1 violka88 0

kaka72

#6446485 Napisano: 28.12.2017 18:19:12
czy Wedel z Leclerca o wszystkich nagrodach już poinformował?
0 0

jokan

#6446492 Napisano: 28.12.2017 18:35:12
-Violka- napisał(a):

violka88 napisał(a):

jokan napisał(a):

violka88 napisał(a):

Pewnie jutro  emotka

no ja tez czekam, bo mam nadprogramowy paragon, albo puszcze na nowa szanse, a jesli wygram, to wymienie sobie na inny:)
0 0

edzia21

#6446495 Napisano: 28.12.2017 18:49:56
kaka72 napisał(a):

czy Wedel z Leclerca o wszystkich nagrodach już poinformował?

tak, były również głośniki i laptopy.

anirak

#6446499 Napisano: 28.12.2017 19:18:07
Wg regulaminu Rycerze Duracell, zakup baterii musi być dokonany w konkretnym sklepie...TAK???
0 0

venix

#6446501 Napisano: 28.12.2017 19:19:46
anirak napisał(a):

Wg regulaminu Rycerze Duracell, zakup baterii musi być dokonany w konkretnym sklepie...TAK???

w dowolnym 
0 0

venikaaa

#6446519 Napisano: 28.12.2017 20:08:14
koniczynka123 napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

stellasz napisał(a):

Mam pytanie do doświadczonych konkursowiczów, w Święta wiadomo dużo czasu więc sobie krzyżówki w tele tygodniu rozwiązywałam emotka  Fajne nagrody  - i tu pytanie. Wygrał ktoś coś w takim magazynowym konkursie? Jak tu sprawdzić czy tam autentyczne dają te nagrody czy tylko taka lipa żeby kasę na smsy nie małą wydać? Bo nie wiem czy jest sens wysyłać, nigdy nie widziałam aby ktoś się chwalił wygraną w takim konkursie....

Nikt się tu nie chwalił bo pewnie te konkursy nie były w bazie A innymi wygranymi nie można. 

Często są te konkursy w bazie bo krzyżówki są co tydzień
https://www.e-kon...;sort=date_start-asc
ale jedna pula nagród obejmuje następujące gazety: Kurier TV, Super TV, Telemax, Tele Świat, TV 14, Świat Seriali, Tele Tydzień, To&Owo, Twoje Imperium, Świat&Ludzie, Relaks, Rewia, Na
Żywo, Chwila dla Ciebie, Życie na gorąco, Takie jest Życie, Show, Tina,
Naj, Dobry Tydzień, 100 rad, Sukcesy i porażki, Z Życie wzięte.
Zaś inna pula nagród gazety: „Chwila na relaks, Czas na relaks, Krzyżówki dla Ciebie, Najlepsze Panoramy, Barwy życia, Bliżej Ciebie, Cała Ty, Emocje i wzruszenia,
Kalejdoskop losów, Moja historia, Na ścieżkach życia, Prawdziwe
historie, Ta Nasza Młodość, Śledztwo, Boże Narodzenie, Cała TY !
Krzyżówki, Chwila dla Ciebie. Wyd. Specjalne, Chwila na relaks. Wyd.
Specjalne, Chwila na rozrywkę, Duże litery, Historie kryminalne,
Historie Niesamowite, Imperium TV. Wyd. Specjalne, Krzyżówki i podróże,
Krzyżówki z gwiazdami, Magia Miłości, Najlepsze historie, Najpiękniejsze
romanse na jesień, Najpiękniejsze romanse na lato, Najpiękniejsze
romanse na Walentynki, Najpiękniejsze romanse na wiosnę, Najpiękniejsze
romanse na zimę, Panoramy Teleświata, Rewia poleca. Krzyżówki, Rozrywka
na jesień, Rozrywka na lato, Rozrywka na wiosnę, Rozrywka na zimę,
Sekrety i Namiętności, Sukcesy i Porażki. Wyd. Specjalne, Uśmiech
Anioła, Wielkanoc, Z życia rodziny, Z życia wzięte. Wyd. Specjalne, Ze
starego pamiętnika, Życie i Nadzieja, O miłości !, Historie o Duchach,
Szczypta Magii, Rozrywka Z Życia Wzięte Wyd. Specjalne, Rozrywka Świat i
Ludzie Wyd. Specjalne, Najlepsze Historie Z Życia Wzięte

Więc trzeba mieć po byku szczęście żeby coś trafić emotka

7 lat temu wygrałam 1000zł w Chwila dla Ciebie, dosyć szybko od wysyłania rozwiązań, pierwsza moja tak duża wygrana, mam nawet jeszcze wycinek z moim zdjęciem emotka Potem zaczęłam obsesyjnie przez jakieś pół roku słać rozwiązania, na siebie na męża i bez rezultatu,dałam spokój jak po jakimś czasie wyszukałam informację, że te nagrody to jest na ileś tam gazet przypada, teraz może raz do roku wyślę sms. Miałam farta
0 0

mn112

#6446581 Napisano: 28.12.2017 21:49:53
venikaaa napisał(a):

koniczynka123 napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

stellasz napisał(a):

Mam pytanie do doświadczonych konkursowiczów, w Święta wiadomo dużo czasu więc sobie krzyżówki w tele tygodniu rozwiązywałam emotka  Fajne nagrody  - i tu pytanie. Wygrał ktoś coś w takim magazynowym konkursie? Jak tu sprawdzić czy tam autentyczne dają te nagrody czy tylko taka lipa żeby kasę na smsy nie małą wydać? Bo nie wiem czy jest sens wysyłać, nigdy nie widziałam aby ktoś się chwalił wygraną w takim konkursie....

Nikt się tu nie chwalił bo pewnie te konkursy nie były w bazie A innymi wygranymi nie można. 

Często są te konkursy w bazie bo krzyżówki są co tydzień
https://www.e-kon...;sort=date_start-asc
ale jedna pula nagród obejmuje następujące gazety: Kurier TV, Super TV, Telemax, Tele Świat, TV 14, Świat Seriali, Tele Tydzień, To&Owo, Twoje Imperium, Świat&Ludzie, Relaks, Rewia, Na
Żywo, Chwila dla Ciebie, Życie na gorąco, Takie jest Życie, Show, Tina,
Naj, Dobry Tydzień, 100 rad, Sukcesy i porażki, Z Życie wzięte.
Zaś inna pula nagród gazety: „Chwila na relaks, Czas na relaks, Krzyżówki dla Ciebie, Najlepsze Panoramy, Barwy życia, Bliżej Ciebie, Cała Ty, Emocje i wzruszenia,
Kalejdoskop losów, Moja historia, Na ścieżkach życia, Prawdziwe
historie, Ta Nasza Młodość, Śledztwo, Boże Narodzenie, Cała TY !
Krzyżówki, Chwila dla Ciebie. Wyd. Specjalne, Chwila na relaks. Wyd.
Specjalne, Chwila na rozrywkę, Duże litery, Historie kryminalne,
Historie Niesamowite, Imperium TV. Wyd. Specjalne, Krzyżówki i podróże,
Krzyżówki z gwiazdami, Magia Miłości, Najlepsze historie, Najpiękniejsze
romanse na jesień, Najpiękniejsze romanse na lato, Najpiękniejsze
romanse na Walentynki, Najpiękniejsze romanse na wiosnę, Najpiękniejsze
romanse na zimę, Panoramy Teleświata, Rewia poleca. Krzyżówki, Rozrywka
na jesień, Rozrywka na lato, Rozrywka na wiosnę, Rozrywka na zimę,
Sekrety i Namiętności, Sukcesy i Porażki. Wyd. Specjalne, Uśmiech
Anioła, Wielkanoc, Z życia rodziny, Z życia wzięte. Wyd. Specjalne, Ze
starego pamiętnika, Życie i Nadzieja, O miłości !, Historie o Duchach,
Szczypta Magii, Rozrywka Z Życia Wzięte Wyd. Specjalne, Rozrywka Świat i
Ludzie Wyd. Specjalne, Najlepsze Historie Z Życia Wzięte

Więc trzeba mieć po byku szczęście żeby coś trafić emotka

7 lat temu wygrałam 1000zł w Chwila dla Ciebie, dosyć szybko od wysyłania rozwiązań, pierwsza moja tak duża wygrana, mam nawet jeszcze wycinek z moim zdjęciem emotka Potem zaczęłam obsesyjnie przez jakieś pół roku słać rozwiązania, na siebie na męża i bez rezultatu,dałam spokój jak po jakimś czasie wyszukałam informację, że te nagrody to jest na ileś tam gazet przypada, teraz może raz do roku wyślę sms. Miałam farta

Kiedyś miałam nudną pracę, ciągle czytałam tam tego typu gazetki i wysyłałam odpowiedzi. Było to z 10 lat temu i udało mi się wygrać gdzieś w odstępie pół roku nagrody w kilku różnych gazetach (Imperium tv, Rewia i jeszcze jakieś), jak się okazuje jednego wydawnictwa. Pamiętam, były to jakieś kosmetyki, masażery do stóp...wtedy jeszcze nie było takich wypasionych nagród jak teraz telewizory czy cuś...potem długi czas jeszcze wysyłałam rozwiązania, moja mama też i tata...ale nigdy nic się nie trafiło po tym jednorazowym wysypie. Miałam wrażenie, że jak zaczyna grać ktoś nowy, to dają mu wygrać i to na wszystkich frontach. Tak na zachętę do kupowania ich prasy. Tym bardziej, że wtedy miałam też nazwisko takie, jak moi rodzice emotka  Jak nigdy nie grałaś - spróbuj! Na pewno można tam wygrać. 
0 0

rafi323raf

#6446587 Napisano: 28.12.2017 21:56:48
Za moich czasów to były konkursy w gazetach! Od kilku lat już prawie ich nie organizują, kiedyś to w większości gazet konkursy były. I to różne, nie tak jak w przykładzie powyższym, jedna pula nagród w kilkudziesięciu tytułach...

slonko365

#6446591 Napisano: 28.12.2017 22:11:37
rafi323raf napisał(a):

Za moich czasów to były konkursy w gazetach! Od kilku lat już prawie ich nie organizują, kiedyś to w większości gazet konkursy były. I to różne, nie tak jak w przykładzie powyższym, jedna pula nagród w kilkudziesięciu tytułach...

Też pamiętam lodówki i pralki za byle krzyżówki, i masę konkursów z fajnymi nagrodami. Ale w jakimś momencie się to skończyło, większość poszła w smsy i nagrody raczej z kategorii gadżetów...
0 0

shineoff

#6446594 Napisano: 28.12.2017 22:17:43
Hej, znalazłam konkurs (nie wiem czy mogę wkleić link, najwyżej usunę wypowiedź - http://pokazywarka.pl/konkursfitness/ ) na innej stronie. Chciałam go dodać do bazy, ale wydaje mi się on podejrzany. Co o tym sądzicie?
0 0

delvitto

#6446598 Napisano: 28.12.2017 22:28:52
slonko365 napisał(a):

rafi323raf napisał(a):

Też pamiętam lodówki i pralki za byle krzyżówki, i masę konkursów z fajnymi nagrodami. Ale w jakimś momencie się to skończyło, większość poszła w smsy i nagrody raczej z kategorii gadżetów...

lubiłam te krzyżówki, często wygrywałam, raczej pierdółki same, ale te wygrane bardzo cieszyły...;) pilnowałam, by mieć zawsze w domu odpowiednie kartki pocztowe i znaczki:) ostatnio postanowiłam znów zagrać, w "Chwili dla ciebie', bo chciałam zmienić startery w telefonach, a miałam na nich trochę nie wykorzystanych środków. I chociaż wysłałam ich całkiem sporo, nic się nie udało, ale codziennie przychodził od nich spam ;( powiedziałam sobie, nigdy więcej, teraz wolne środki przesyłam na siepomaga lub coś podobnego, przynajmniej komuś pomogę;)

asper01

#6446630 Napisano: 29.12.2017 00:27:05
Czy orientuje się ktoś na jakim etapie jest unique one z weryfikacją laureatów loterii Winiary w Biedronce? 
0 0

rozinio

#6446716 Napisano: 29.12.2017 10:47:18
Nie mogę coś znaleźć wątku o wygranych na sprzedaż nie wiem czemu, ale być może komuś się przyda taka informacja. Zobaczyłam dzisiaj w tej grupie (o wyjazdach na Dominikanę i Kubę) https://www.faceb...ups/915325535270353/ że ktoś chce kupić bon do ITAKA. Na bank ktoś ma na zbyciu, więc podsyłam emotka
0 0

Mila26

#6446766 Napisano: 29.12.2017 11:44:07
ktoś orientuje się może czy na konkurs Duracell może być kupiona jedna bateria?
0 0

deva

#6446770 Napisano: 29.12.2017 11:49:56
rafi323raf napisał(a):

to prawda: konkursy walentynkowe, świąteczne, walentynkowe, urodziny czasopism, nagle urwało się. Jakby się wszyscy umówili:  nic nie organizujemy. Teraz raz na rok w  jednej, dwóch gazetach jakiś konkursik, eh.....szkoda.
0 0

olunka

#6446774 Napisano: 29.12.2017 11:55:58
deva napisał(a):

rafi323raf napisał(a):

to prawda: konkursy walentynkowe, świąteczne, walentynkowe, urodziny czasopism, nagle urwało się. Jakby się wszyscy umówili:  nic nie organizujemy. Teraz raz na rok w  jednej, dwóch gazetach jakiś konkursik, eh.....szkoda.

ja też pamietam konkursy w Przyjaciólce, Rewii, Takie jest życie, smsy za 1,23, praktycznie w każdym numerze cos wygrałam:)
0 0