Reklama na e-Konkursy.info

Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

mia

#6443809 Napisano: 19.12.2017 10:10:29
aerdna napisał(a):

mixik napisał(a):

mkrzysiek napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

Czegoś tu nie rozumiem. Skoro nagrodą jest doładowanie telefonu pre-paid kwotą 30 PLN bez zastrzeżenia, że to tylko do wykorzystania na rozmowy i SMS-y w sieci Orange lub, że nie można wykorzystać na SMS-y Premium, to chyba coś tu jest nie tak emotka

Też mnie to wkurza.
Mam rozmowy bez limitu  emotka Ale mi prezent zrobili.

Ja prdl... serio te 30 zł to tylko do orange? Nie dosc ze pomieszali z tymi smartfonami to jeszcze 30 zł ktorych malo kto wykorzysta i to w ciagu miesiaca?? Dno dna

Uważam tak samo jak Wy. Przecież w reg. nie ma mowy, że to będzie doładowanie konta promocyjnego.
Czy pisał ktoś do nich w tej sprawie ?

Ja. W odpowiedzi na niedawnego maila o przyznanym doładowaniu 30 zł.
Dostałam info:
Dziękujemy za przesłanie zgłoszenia. Zostało ono zarejestrowane w systemie. Odpowiedź prześlemy
najszybciej jak to będzie możliwe.
Jednocześnie informujemy, że reklamacje są przyjmowane wyłącznie:
a) drogą pisemną - osobiście w Spółce lub za pośrednictwem operatora pocztowego, kuriera lub posłańca;
b) drogą elektroniczną - za pośrednictwem formularza reklamacyjnego
dostępnego na stronie pomoc.bluemedia.pl lub za pośrednictwem formularzy
kontaktowych dostępnych w naszych serwisach bm.pl oraz kokos.pl;
c) ustnie - telefonicznie pod nr tel. 58 7604 822 w godzinach 8:00 - 22.00
w dni robocze oraz w soboty w godzinach 8:00 – 16:00 (połączenie płatne
według stawek właściwego dla Użytkownika operatora telekomunikacyjnego)
lub osobiście do protokołu w Spółce (w godzinach od 8.00 do 16.00 w dni
robocze).
Z poważaniem,
Blue Media S.A.
(...)

Zbieram się na telefon. emotka
1 joan 0

mugolinka

#6443811 Napisano: 19.12.2017 10:11:06
monkakk napisał(a):

xpac napisał(a):

Nie wiem po co właściciel sklepu ma chować towar skoro to dla niego zysk... przecież nie płaci z własnej kieszeni, potem zapewne dostaje zwrot z centrali...

Tak samo ja nie wiem, dlaczego nie może domówić towaru? To było hipotetyczne założenie, bazując na tym jakie historie z Lewiatanami  się zdarzają.

Zrobię drugie rozeznanie w południe. Może doposażyli coś na święta. Nad całym przebiegiem będzie czuwał przedstawiciel. Jak wspomniał ,,On cały czas tam będzie" i wcześniej ,,spróbuje coś załatwić" tak jakby wiedział,że u mnie nie będzie lekko. Zwrócę uwagę na daty. Raczej nie może być tak,że nie będę mieć 2tys - to zapewnia regulamin. Jednak przy tak niskim zaopatrzeniu raczej będą chcieli się go pozbyć(towaru) niż chować. Jak się potoczy nie wiem. Jednak jeśli zrobię aferę i nic nie ugram to będę się tam czułą niczym komornik a to sklep w którym robię zakupy codzienne.
0 0

monkakk

#6443813 Napisano: 19.12.2017 10:13:39
mugolinka napisał(a):

monkakk napisał(a):

xpac napisał(a):

Nie wiem po co właściciel sklepu ma chować towar skoro to dla niego zysk... przecież nie płaci z własnej kieszeni, potem zapewne dostaje zwrot z centrali...

Tak samo ja nie wiem, dlaczego nie może domówić towaru? To było hipotetyczne założenie, bazując na tym jakie historie z Lewiatanami  się zdarzają.

Zrobię drugie rozeznanie w południe. Może doposażyli coś na święta. Nad całym przebiegiem będzie czuwał przedstawiciel. Jak wspomniał ,,On cały czas tam będzie" i wcześniej ,,spróbuje coś załatwić" tak jakby wiedział,że u mnie nie będzie lekko. Zwrócę uwagę na daty. Raczej nie może być tak,że nie będę mieć 2tys - to zapewnia regulamin. Jednak przy tak niskim zaopatrzeniu raczej będą chcieli się go pozbyć(towaru) niż chować. Jak się potoczy nie wiem. Jednak jeśli zrobię aferę i nic nie ugram to będę się tam czułą niczym komornik a to sklep w którym robię zakupy codzienne.

Powodzenia emotka
1 mugolinka 0

lager

#6443831 Napisano: 19.12.2017 10:35:35
monkakk napisał(a):

xpac napisał(a):

monkakk napisał(a):

jokan napisał(a):

mugolinka napisał(a):

jokan napisał(a):

mugolinka napisał(a):

jokan napisał(a):

mugolinka napisał(a):

Jak widać są Lewiatany i Lewiatanki. Mój Lewiatan odmówił zamówienia dodatkowego towaru. Mam się zadowolić tym co jest . Także mój pierwotny plan ,,poproszę cały asortyment " (czyt. makarony Lubella i tymbarki oraz Kubusie, i te kilka dżemów) jest tu zasadny i boję się,że zostanie mi reszta. To byłoby tyle w temacie zakupów marzeń.

a nie zglaszasz tego do organizatora? dlaczego masz na tym ucierpiec ?

Pan z Maspexu tłumaczył,że to ,,zakładanie kolejnych indeksów w sklepie" oni tego nie mają w asortymencie więc to nie są braki w towarze- jakoś tak. Wiedziałam ,że u mnie w sklepie będzie ciężko. Kto śledził moje przeboje z rowerami ten wie... 

to organizator powinien dolozyc staran, abys na tym wyszla tak, jak jest zapisane w regulaminie, skoro np. towaru bedzie za 1500, to 500 zl powinnas dostac w innej formie - niech daja gotowke albo jakies bony - jako organizator sa w stanie kupic bony wszedzie

ale masz jak byk w regulaminie zapis ,,dostępnych wPunkcie Sprzedaży w momencie odbioru Nagrody" - nie ma żadnych nakazów by sklep musiał coś zamawiać emotka  

ale skoro nie sa dostepne, to po co ten caly konkurs....to jest kwestia organizatora i Sklepu, to organizator powinien sie wykazac...przeciez to godzi w jego dobre imię...

Dokładnie. Poza tym to co, załóżmy właściciel sklepu wiedząc o tym, że będzie u niego odbiór nagrody z konkursu (a na pewno nie jest na tym
stratny) może np. pochować produkty na zapleczu. Zostawi tylko kilka i
co, weźmiesz je i wyjdziesz?  Po to w regulaminie jest podana pula
nagrody, żeby organizator się z niej rozliczył. I to nie tylko przed
Tobą, ale innymi organami....

Zresztą jak na innych przykładach widać że da się zatowarować sklep ... Więc trzeba walczyć, nie ma innego wyjścia.

U mnie powyciągali towar jaki mieli, było wszystko, na dodatek podjechali paletami żeby było szybciej, cały sklep się zaangażował, kierowniczka pomagała jak mogła. Pan z Maspexu na koniec dał do podpisu dokumenty, kierowniczka też coś tam podpisywała i powiedział jej, że na całość tych zakupów wystawi im fakturę korygującą. Sklep nic na tym nie straci, więc głupotą przecież byłoby towar chować na zaplecze
1 mugolinka 0

czeko

#6443890 Napisano: 19.12.2017 11:44:21
Pytanko odnośnie konkursu Żywiec zdrój emotka do tych co wygrali- wysyłaliście smsy czy dodawaliście zgłoszenie przez formularz?:)

xpac

#6443949 Napisano: 19.12.2017 13:06:44
czeko napisał(a):

Pytanko odnośnie konkursu Żywiec zdrój emotka do tych co wygrali- wysyłaliście smsy czy dodawaliście zgłoszenie przez formularz?:)

o kurde to tam był formularz ?:) Wszystko wysłane smsem
0 0

krseta

#6443967 Napisano: 19.12.2017 13:35:45
xpac napisał(a):

czeko napisał(a):

był był, ale jakoś długo wysyłał.. też jestem ciekawy czy / i co wygrał ktoś za pomocą formularza:) tam nie ma rezerwy prawda?
0 0

estrelitta

#6443970 Napisano: 19.12.2017 13:42:05
krseta napisał(a):

xpac napisał(a):

czeko napisał(a):

był był, ale jakoś długo wysyłał.. też jestem ciekawy czy / i co wygrał ktoś za pomocą formularza:) tam nie ma rezerwy prawda?

ja wygrałam przez formularz - karta
1 krseta 0

monisss

#6443974 Napisano: 19.12.2017 13:48:21
estrelitta napisał(a):

krseta napisał(a):

xpac napisał(a):

czeko napisał(a):

ja tez przez formularz karta
0 0

adrian

#6443975 Napisano: 19.12.2017 13:51:11
monisss napisał(a):

estrelitta napisał(a):

krseta napisał(a):

xpac napisał(a):

czeko napisał(a):

ja tez przez formularz karta

Ja również przez formularz - iPhone
1 krseta 0

asia670

#6443981 Napisano: 19.12.2017 13:57:48
dzisiaj robiłam rano zakupy w moim osiedlowym Lewiatanie-przedstawiciel Maspexu i Pani z Lewiatana juz czekali w sklepie,po przyjsciu przedstawili mi  zasady zakupów,który wcześniej sobie ustaliłam z kierowniczką i wszystko czekało pięknie spakowane w wózkach przy kasie,dodatkowo miła niespodzianka-bo zmieniły się ceny produktów na promocyjne i przy kasie okazało się,że jeszcze muszę dobrać towaru za blisko 300 zł emotka Kierowniczka z jedną z pracownic wykładały mi wszystko na tasmę i pomagały pakowac do wozków,potem tylko podpisanie protokołów,zdjęcia no naprawdę super zakupy na poziomie i zadnych problemów-co chciałam,to zostało zamówione pode mnie-paragon 1999,54 zł emotka ja tez postanowiłam sie odwdzięczyc i zawiozłam 3 paki produktów dla kierowniczki,pracownicy i kasjerki za grzeczność-było bardzo miło....i jestem zaskoczona,ze macie problemy z tymi zakupami,zyczę wszystkim takich jak moje,aha,i jeszcze  399 pkt sobie nabiłam na kartę lewiatanaemotka

jokan

#6443983 Napisano: 19.12.2017 14:02:02
asia670 napisał(a):

dzisiaj robiłam rano zakupy w moim osiedlowym Lewiatanie-przedstawiciel Maspexu i Pani z Lewiatana juz czekali w sklepie,po przyjsciu przedstawili mi  zasady zakupów,który wcześniej sobie ustaliłam z kierowniczką i wszystko czekało pięknie spakowane w wózkach przy kasie,dodatkowo miła niespodzianka-bo zmieniły się ceny produktów na promocyjne i przy kasie okazało się,że jeszcze muszę dobrać towaru za blisko 300 zł emotka Kierowniczka z jedną z pracownic wykładały mi wszystko na tasmę i pomagały pakowac do wozków,potem tylko podpisanie protokołów,zdjęcia no naprawdę super zakupy na poziomie i zadnych problemów-co chciałam,to zostało zamówione pode mnie-paragon 1999,54 zł emotka ja tez postanowiłam sie odwdzięczyc i zawiozłam 3 paki produktów dla kierowniczki,pracownicy i kasjerki za grzeczność-było bardzo miło....i jestem zaskoczona,ze macie problemy z tymi zakupami,zyczę wszystkim takich jak moje,aha,i jeszcze  399 pkt sobie nabiłam na kartę lewiatana emotka

to lewiatan ma jakies karty? emotka u mnie nigdy nic takiego nie proponowali za zadne zakupy ...
0 0

asia670

#6443988 Napisano: 19.12.2017 14:12:13
jokan napisał(a):

asia670 napisał(a):

dzisiaj robiłam rano zakupy w moim osiedlowym Lewiatanie-przedstawiciel Maspexu i Pani z Lewiatana juz czekali w sklepie,po przyjsciu przedstawili mi  zasady zakupów,który wcześniej sobie ustaliłam z kierowniczką i wszystko czekało pięknie spakowane w wózkach przy kasie,dodatkowo miła niespodzianka-bo zmieniły się ceny produktów na promocyjne i przy kasie okazało się,że jeszcze muszę dobrać towaru za blisko 300 zł emotka Kierowniczka z jedną z pracownic wykładały mi wszystko na tasmę i pomagały pakowac do wozków,potem tylko podpisanie protokołów,zdjęcia no naprawdę super zakupy na poziomie i zadnych problemów-co chciałam,to zostało zamówione pode mnie-paragon 1999,54 zł emotka ja tez postanowiłam sie odwdzięczyc i zawiozłam 3 paki produktów dla kierowniczki,pracownicy i kasjerki za grzeczność-było bardzo miło....i jestem zaskoczona,ze macie problemy z tymi zakupami,zyczę wszystkim takich jak moje,aha,i jeszcze  399 pkt sobie nabiłam na kartę lewiatana emotka

to lewiatan ma jakies karty? emotka u mnie nigdy nic takiego nie proponowali za zadne zakupy ...

karta jak np.Tesco,za bodajże 5 zł 1 pkt i jak uzbiera sie 200 pkt to dostaje się 10 zł
0 0

jokan

#6443992 Napisano: 19.12.2017 14:31:35
asia670 napisał(a):

jokan napisał(a):

asia670 napisał(a):

karta jak np.Tesco,za bodajże 5 zł 1 pkt i jak uzbiera sie 200 pkt to dostaje się 10 zł

dzieki, w moim chyba nie ma, bo mi nigdy nikt takiego wynalazku nie proponowal emotka
0 0

asantesana

#6444033 Napisano: 19.12.2017 15:55:14
Czy Graf z tą Podravką z II etapu to trochę nie przegina przypadkiem? emotka  
1 darog 0

edzia21

#6444034 Napisano: 19.12.2017 15:57:02
asantesana napisał(a):

Czy Graf z tą Podravką z II etapu to trochę nie przegina przypadkiem?  emotka  

nooo... emotka
1 darog 0

darog

#6444038 Napisano: 19.12.2017 16:12:18
Stokrotka woda żywiec.
Oni informują tylko smsem czy jeśli ktoś wysyłał formularz przez stronę to mail?

https://www.e-kon...ta.html#.Wjkm1N_iZPY
0 0

edzia21

#6444039 Napisano: 19.12.2017 16:14:18
darog napisał(a):

Stokrotka woda żywiec.
Oni informują tylko smsem czy jeśli ktoś wysyłał formularz przez stronę to mail?

to również sms
1 darog 0

darog

#6444041 Napisano: 19.12.2017 16:28:34
edzia21 napisał(a):

darog napisał(a):

Stokrotka woda żywiec.

to również sms

i wszystkie nagrody już powiadomili SMSem?
0 0

edzia21

#6444043 Napisano: 19.12.2017 16:30:06
darog napisał(a):

edzia21 napisał(a):

darog napisał(a):

Stokrotka woda żywiec.

to również sms

i wszystkie nagrody już powiadomili SMSem?

z tego co widać w MDW...to niestety, ale tak 
0 0