Reklama na e-Konkursy.info

Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

mugolinka

#6438351 Napisano: 07.12.2017 09:50:23
mountain napisał(a):

mugolinka napisał(a):

dolly napisał(a):

mountain napisał(a):

też nie wyobrażam sobie tego latania z małymi koszykami,chyba że pani z zaplecza użyczy wózek na palecie emotka

tylko czy taki wózek zmieści się między półkami emotka

nie ma opcji- przynajmniej u mnie. Wejdę do sklepu. Powiem - poproszę wszystkie produkty łowicz, kotlin i lubella spakować na wynos :-D Niech sami biegają, a ja tym samym zrobiłam zakupy w 4 sekundy  emotka

i to jest dobra myśl poprosić o wszystkie zakupy z asortymentu i zakupy zrobione w minute emotka

Spróbować nie zaszkodzi emotka
0 0

mountain

#6438352 Napisano: 07.12.2017 09:51:14
mugolinka napisał(a):

mountain napisał(a):

mugolinka napisał(a):

dolly napisał(a):

mountain napisał(a):

też nie wyobrażam sobie tego latania z małymi koszykami,chyba że pani z zaplecza użyczy wózek na palecie emotka

nie ma opcji- przynajmniej u mnie. Wejdę do sklepu. Powiem - poproszę wszystkie produkty łowicz, kotlin i lubella spakować na wynos :-D Niech sami biegają, a ja tym samym zrobiłam zakupy w 4 sekundy  emotka

i to jest dobra myśl poprosić o wszystkie zakupy z asortymentu i zakupy zrobione w minute emotka

Spróbować nie zaszkodzi  emotka

gorzej jak przekroczy 2000 tys bo pani przyniesie towar z zaplecza emotka
0 0

mugolinka

#6438353 Napisano: 07.12.2017 09:53:28
mountain napisał(a):

mugolinka napisał(a):

mountain napisał(a):

mugolinka napisał(a):

dolly napisał(a):

mountain napisał(a):

Dlatego nie ryzykuje i nie proszę i Tymbarka i malmę emotka
0 0

joan

#6438355 Napisano: 07.12.2017 09:56:29
zaczytana-pola napisał(a):

krseta napisał(a):

Pani odpisała w emailu, że to była literówka i pomyłka z tą zmianą na 10tego...

Literówkę to można uczynić w jednym miejscu, a nie wszędzie, w tym na głównej stronie konkursu, ewentualnie z 6.12 zrobić 16.12, a nie 10. 12. emotka

Literówka? A nie czasem "błąd systemu"? emotka
0 0

dolly

#6438356 Napisano: 07.12.2017 09:57:07
mountain napisał(a):

Jak przekroczy to chyba można odejmować... bo dopłacić to wiemy, że można
0 0

zaczytana-pola

#6438357 Napisano: 07.12.2017 09:57:29
joan napisał(a):

krseta napisał(a):

Literówkę to można uczynić w jednym miejscu, a nie wszędzie, w tym na głównej stronie konkursu, ewentualnie z 6.12 zrobić 16.12, a nie 10. 12. emotka

System się nie myli. System jest idealny. System sam sortuje SMSy emotka

krseta

#6438362 Napisano: 07.12.2017 10:03:53

joan napisał(a):

krseta napisał(a):

pisałem w sprawie 2 konkursów;) Lewiatan Wedel to "literówka", natomiast E.Leclerc organizowany od 28.11 (30listopada zmienili pytanie w konkursie) to był błąd systemu.emotka
0 0

bajdeq

#6438363 Napisano: 07.12.2017 10:04:11
Widział ktoś może regulamin "Jesienna przygoda z Viscoplast" w Carrefour ?
0 0

ikki

#6438365 Napisano: 07.12.2017 10:09:25
krseta napisał(a):

joan napisał(a):

krseta napisał(a):

pisałem w sprawie 2 konkursów;) Lewiatan Wedel to "literówka", natomiast E.Leclerc organizowany od 28.11 (30listopada zmienili pytanie w konkursie) to był błąd systemu. emotka

Ja też pisałam własnie teraz i czekam na odpowiedz bo kupiłam wczoraj produkty z wedla specjalnie pod konkurs. Myśłałam że trwa do niedzieli a skończył się wczoraj.To jest jedno wielkie niechlujstwo
0 0

Gość: usmiech

#6438367 Napisano: 07.12.2017 10:14:39
mountain napisał(a):

mugolinka napisał(a):

mountain napisał(a):

mugolinka napisał(a):

dolly napisał(a):

mountain napisał(a):

Nie wiedziałem, że można było wygrać 2 MILIONY   emotka
0 0

edzia21

#6438368 Napisano: 07.12.2017 10:15:35
ikki napisał(a):

krseta napisał(a):

joan napisał(a):

krseta napisał(a):

pisałem w sprawie 2 konkursów;) Lewiatan Wedel to "literówka", natomiast E.Leclerc organizowany od 28.11 (30listopada zmienili pytanie w konkursie) to był błąd systemu. emotka

Ja też pisałam własnie teraz i czekam na odpowiedz bo kupiłam wczoraj produkty z wedla specjalnie pod konkurs. Myśłałam że trwa do niedzieli a skończył się wczoraj.To jest jedno wielkie niechlujstwo

Na bank nie przywrócą już konkursu...bo dopiero by sobie bat na łeb ukręcili po takich akcjach. U mnie sprawa wygląda "mniej drastycznie" - również kupiłam paragony wczoraj w lewiatanie, aczkolwiek widząc zmieniającą się datę...wysyłałam wszystko "na kolanie", konkurs i paragony na straty emotka
0 0

mugolinka

#6438370 Napisano: 07.12.2017 10:17:32
dolly napisał(a):

mountain napisał(a):

Jak przekroczy to chyba można odejmować... bo dopłacić to wiemy, że można

No właśnie- wszędzie chyba. Powinni od razu dać drugi regulamin co można a czego nie. Tak by się ustaliło jakąś strategie. Np to czy przyjechać samemu, czy autobusem z całą rodziną i zrobić naradę wojenną : Zośka ty bierzesz syropy- 20 takich, 20 takich; Edek , szturmujesz makarony- 150 szt , Ania - Twoje są sosy- min 40 emotka  Franek- przechwytujesz koszyki  itp
2 nkba, dolly 0

darog

#6438377 Napisano: 07.12.2017 10:24:58
czy często organizator powiadamia w formie mms? 
zdarzało się-że były na tel konkursowym "nie można odczytać wiadomośći" czyli mms

teraz przed chwilą znowu.. kto mógł dziś powiadamiać?
0 0

mugolinka

#6438381 Napisano: 07.12.2017 10:28:57
darog napisał(a):

zdarzało się-że były na tel konkursowym "nie można odczytać wiadomośći" czyli mms

To zależy od telefonu jak ktoś wcześniej wpisał. Mój np jeśli wiadomość ma znaków powyżej 3 wiadomości tekstowych z automatu zmienia na graficzną. Co do tego kto pisał dziś, nie wiem.
0 0

dolly

#6438384 Napisano: 07.12.2017 10:29:15
darog napisał(a):

dokladnie to samo i u mnie przed chwila emotka
0 0

katrin1

#6438389 Napisano: 07.12.2017 10:33:40
Czy wszyscy macie tak beznadziejnie opisane produkty na Melvit w itm? u mnie mąka kukurydziana i mąka żytnia, mysiorki zaakceptują taki opis?
0 0

ikki

#6438390 Napisano: 07.12.2017 10:34:12
edzia21 napisał(a):

ikki napisał(a):

krseta napisał(a):

joan napisał(a):

krseta napisał(a):

Na bank nie przywrócą już konkursu...bo dopiero by sobie bat na łeb ukręcili po takich akcjach. U mnie sprawa wygląda "mniej drastycznie" - również kupiłam paragony wczoraj w lewiatanie, aczkolwiek widząc zmieniającą się datę...wysyłałam wszystko "na kolanie", konkurs i paragony na straty  emotka

widzę że zgłoszenia można wysyłać tylko nie wiem czy będą brane pod uwagę
0 0

darog

#6438395 Napisano: 07.12.2017 10:37:15
dolly napisał(a):

darog napisał(a):

ktoś napisał- że mms powiadamiają PUDLISZKI! w wątku "informują"
Ale w regulaminie teraz sprawdzam i mją wysyłac SMS!
Nieraz dostaje mms na konkursowy i olewam...a potem się dziwie że nic nie wygrywam

62. Każdorazowo w terminie do 4 (czterech) dni roboczych od terminów wyłonienia Laureatów,o których mowa w 58 pkt. i 61 pkt. Regulaminu, Laureaci zostaną powiadomieni o wygranej
za pośrednictwem wiadomości SMS wysłanej na numer telefonu komórkowego, z którego
Laureat dokonał Zgłoszenia, z prośbą o przesłanie na adres e-mailowy Organizatora:
promocja@redheads.pl w terminie do 14 (czternastu) dni od dnia otrzymania tego
powiadomienia wypełnionego i własnoręcznie podpisanego formularza stanowiącego
załącznik nr 2 do Regulaminu wraz ze zdjęciem/skanem dowodu dokonania Zakupu
Promocyjnego. Każdy z plików, o których mowa w zdaniu poprzedzającym powinien zostać
przesłany w formacie .jpg lub .pdf i poj. Max. 2MB
0 0

vazzz

#6438396 Napisano: 07.12.2017 10:37:26
katrin1 napisał(a):

Czy wszyscy macie tak beznadziejnie opisane produkty na Melvit w itm? u mnie mąka kukurydziana i mąka żytnia, mysiorki zaakceptują taki opis?

U mnie "kasza owsiana 400g" a po pieczątkę nawet nie mam jak pojechać, bo ITM mam daleko, więc wysyłam taki paragon.
0 0

dolly

#6438400 Napisano: 07.12.2017 10:39:27
darog napisał(a):

dolly napisał(a):

darog napisał(a):

ktoś napisał- że mms powiadamiają PUDLISZKI! w wątku "informują"
Ale w regulaminie teraz sprawdzam i mją wysyłac SMS!
Nieraz dostaje mms na konkursowy i olewam...a potem się dziwie że nic nie wygrywam

62. Każdorazowo w terminie do 4 (czterech) dni roboczych od terminów wyłonienia Laureatów,o których mowa w 58 pkt. i 61 pkt. Regulaminu, Laureaci zostaną powiadomieni o wygranej
za pośrednictwem wiadomości SMS wysłanej na numer telefonu komórkowego, z którego
Laureat dokonał Zgłoszenia, z prośbą o przesłanie na adres e-mailowy Organizatora:
promocja@redheads.pl w terminie do 14 (czternastu) dni od dnia otrzymania tego
powiadomienia wypełnionego i własnoręcznie podpisanego formularza stanowiącego
załącznik nr 2 do Regulaminu wraz ze zdjęciem/skanem dowodu dokonania Zakupu
Promocyjnego. Każdy z plików, o których mowa w zdaniu poprzedzającym powinien zostać
przesłany w formacie .jpg lub .pdf i poj. Max. 2MB

wysyłaja sms, ale stare telefony moga pozmieniac na MMS i d..a 
w pudliszkach nie grałam jeszcze, masakra no!
1 pablo75 0