Reklama na e-Konkursy.info

Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

lager

#6438147 Napisano: 06.12.2017 20:28:43
ace napisał(a):

skąd info, że wedel z lewiatana przedłużony? Na stronie konka nie widzę tego...

Znowu zmienili...
0 0

ace

#6438148 Napisano: 06.12.2017 20:30:25
lager napisał(a):

ace napisał(a):

Znowu zmienili...

w sensie zmienili na taką datę jaka była pierwotnie czyli, że do dzisiaj?
0 0

lager

#6438150 Napisano: 06.12.2017 20:36:02
ace napisał(a):

lager napisał(a):

ace napisał(a):

Znowu zmienili...

Na stronie konkursowej wpisali do 06.12 a w regulaminie do 06.10. Co za ludzie tam pracują Boże Święty
0 0

krseta

#6438154 Napisano: 06.12.2017 20:39:17
lager napisał(a):

ace napisał(a):

lager napisał(a):

ace napisał(a):

Znowu zmienili...

Na stronie konkursowej wpisali do 06.12 a w regulaminie do 06.10. Co za ludzie tam pracują Boże Święty

tylko czekać, aż się okaże że pytanie miałobyć inne niż to na stronie (e.leclerc wedel ta agencja już zmieniła raz pytanie w trakcie już trwania konkursu)
1 lager 0

defed

#6438155 Napisano: 06.12.2017 20:40:28
ace napisał(a):

Wczoraj było poprawione i na stronie, i w regulaminie, że konkurs Wedel w Lewiatanie trwa do 10.12.
No a dziś kolejna poprawka, że jednak konkurs trwa do 06.12. emotka

A faktycznie, jest też inna wersja regulaminu, że konkurs trwa od 15.11.2017 r. do 06.10.2017 r. emotka
1 jokan 0

ace

#6438158 Napisano: 06.12.2017 20:42:43
defed napisał(a):

,

masakra jakaś. To ja na wszelki wypadek dziś wyślę emotka Dziękuję za odpowiedź emotka
1 defed 0

joasiunia

#6438159 Napisano: 06.12.2017 20:45:37
defed napisał(a):

ace napisał(a):

Wczoraj było poprawione i na stronie, i w regulaminie, że konkurs Wedel w Lewiatanie trwa do 10.12.
No a dziś kolejna poprawka, że jednak konkurs trwa do 06.12.  emotka

A faktycznie, jest też inna wersja regulaminu, że konkurs trwa od 15.11.2017 r. do 06.10.2017 r.  emotka

Buu... no to mnie zrobili w jajko. Miałam dziś jechać po zakupy, patrzę, przedłużony, myślę: a, pojadę jutro!
A skoro konkurs po kolejnej zmianie jednak do dziś, to już po sprawie. Dziękuję, Lewiatanie! emotka
1 defed 0

monnikk

#6438174 Napisano: 06.12.2017 21:09:50
joasiunia napisał(a):

Buu... no to mnie zrobili w jajko. Miałam dziś jechać po zakupy, patrzę, przedłużony, myślę: a, pojadę jutro!
A skoro konkurs po kolejnej zmianie jednak do dziś, to już po sprawie. Dziękuję, Lewiatanie! emotka

Zrobiłam dokładnie tak samo.
0 0

katrin1

#6438175 Napisano: 06.12.2017 21:13:32
benasia napisał(a):

Sądzicie,że wszyscy laureaci z Moli już zostali powiadomieni?
Nagród było 110, kilka osób tylko się pochwaliło -nie chcę snuć teorii ale z Lewiatana gdzie było mniej nagród o wiele więcej trafiło na forum...

Też mnie to zastanawia, zresztą konkurs był dziwny, zadanie dla dziecka a z regulaminu wynikało, że brać udział mogą wyłącznie osoby pełnoletnie, moje dziecko zrobiło ładną pracę-jak na 8 latka przystało, ale wynika z tego, że sama powinnam narysować pracę-może wtedy miałabym szansę na wygraną emotka

cherry_coke

#6438178 Napisano: 06.12.2017 21:14:38
monnikk napisał(a):

joasiunia napisał(a):

chyba jaja sobie robią ...
0 0

mastah

#6438182 Napisano: 06.12.2017 21:21:11
lager napisał(a):

mastah napisał(a):

luko922 napisał(a):

No co Wy tam piszecie na tego Heinekena?  emotka  HELP MI!

Proponuję aby szczególnie Ci, którzy wygrali więcej niż jeden raz napisali krótki Tutorial, dla nas niedocenianych przez Heinekenie jury emotka

A ja proponuję próbować do skutku, bo wg mnie losują na co jestem przykładem niestety

Tak, zwracałem już uwagę na niebywałe szczęście osób które wygrały kilkukrotnie w stosunku do tych którym nie udała się ta sztuka mimo kilkunastu prób ....emotka .  emotka
0 0

maryam

#6438198 Napisano: 06.12.2017 21:45:17
cherry_coke napisał(a):

monnikk napisał(a):

joasiunia napisał(a):

chyba jaja sobie robią ...

oj dobrze że tu weszłam, dziś trzeba wysłać zgłoszenia emotka
0 0

xpac

#6438200 Napisano: 06.12.2017 21:45:41
dolly napisał(a):

xpac napisał(a):

Hejo emotka  Czy może ktoś się już pytał odnośnie konkursu Allegro, czy mając działalność gospodarczą, ale kupując z konta zwykłego, można brać udział w konkursie ?? Jeśli nie można, to moja stówka poszła się ... i dobrze, że auto nie wpadło, bo bym się chyba zapłakał ....

nie pytał, tylko grał.
Ne mogą brać udziału konta firmowe i tego się trzymajmy.

No dobra ale... w oświadczeniu mamy do zaznaczenia opcję " Oświadczam, że nie prowadzę działalności gospodarczej." czyli co, mam zaznaczyć i wysłać ??
0 0

Gość: poprostuanette

#6438204 Napisano: 06.12.2017 21:48:18
katrin1 napisał(a):

benasia napisał(a):

Nagród było 110, kilka osób tylko się pochwaliło -nie chcę snuć teorii ale z Lewiatana gdzie było mniej nagród o wiele więcej trafiło na forum...

Też mnie to zastanawia, zresztą konkurs był dziwny, zadanie dla dziecka a z regulaminu wynikało, że brać udział mogą wyłącznie osoby pełnoletnie, moje dziecko zrobiło ładną pracę-jak na 8 latka przystało, ale wynika z tego, że sama powinnam narysować pracę-może wtedy miałabym szansę na wygraną emotka

nie było w regulaminie zaznaczone że rysunek ma wykonac dziecko emotka
0 0

basku

#6438205 Napisano: 06.12.2017 21:48:48
czy mozecie tutaj wyslac zgloszenie?
https://www.e-kon...dy.html#.WihXZ1XJ9hw
0 0

izak1000

#6438207 Napisano: 06.12.2017 21:54:00
Na stronie Smolar wyniki jest już zakładka z loterii z coca-cola w Biedronce , a czy sms już były?
0 0

mietowa

#6438209 Napisano: 06.12.2017 22:00:18
poprostuanette napisał(a):

katrin1 napisał(a):

benasia napisał(a):

nie było w regulaminie zaznaczone że rysunek ma wykonac dziecko emotka

Absolutnie nie było nic wspominane o dzieciach - to był konkurs dla dorosłych. 
0 0

dala

#6438210 Napisano: 06.12.2017 22:00:33
xpac napisał(a):

dolly napisał(a):

xpac napisał(a):

Hejo emotka  Czy może ktoś się już pytał odnośnie konkursu Allegro, czy mając działalność gospodarczą, ale kupując z konta zwykłego, można brać udział w konkursie ?? Jeśli nie można, to moja stówka poszła się ... i dobrze, że auto nie wpadło, bo bym się chyba zapłakał ....

nie pytał, tylko grał.

No dobra ale... w oświadczeniu mamy do zaznaczenia opcję " Oświadczam, że nie prowadzę działalności gospodarczej." czyli co, mam zaznaczyć i wysłać ??

Koniecznie musisz zaznaczyć to okienko! Nie możesz wysłać im pustego, nieodhaczonego, bo mogą nie uznać oświadczenia.
0 0

kkbt

#6438215 Napisano: 06.12.2017 22:08:39
dala napisał(a):

xpac napisał(a):

dolly napisał(a):

xpac napisał(a):

nie pytał, tylko grał.

Koniecznie musisz zaznaczyć to okienko! Nie możesz wysłać im pustego, nieodhaczonego, bo mogą nie uznać oświadczenia.

Ja bym nie poświadczała nieprawdy... Poczytaj dokładnie regulamin.
0 0

dala

#6438224 Napisano: 06.12.2017 22:12:52
kkbt napisał(a):

dala napisał(a):

xpac napisał(a):

dolly napisał(a):

xpac napisał(a):

nie pytał, tylko grał.

Ja bym nie poświadczała nieprawdy... Poczytaj dokładnie regulamin.

Wyślij zaznaczone okienko, a w formularzu napisz, że brałeś udział w konkursie z konta prywatnego, ale działalność gospodarczą prowadzisz i masz do tego osobne konto. 
0 0