Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
luko922
Postów 4764
Data rejestracji 05.08.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wszedłem na forum po ponad pół roku z ciekawości i teraz jestem jeszcze bardziej ciekaw
***** ***!
NoCoTy1906
Postów 135
Data rejestracji 30.11.2021
Punkty karne 1
Konkursy dodane
zielonooka85
Postów 734
Data rejestracji 12.09.2017
Punkty karne 0
Konkursy dodane
reolo3
Postów 180
Data rejestracji 13.12.2011
Punkty karne 1
Konkursy dodane
NoCoTy1906
Postów 135
Punkty karne 1
Konkursy dodane
zielonooka85
Postów 734
Data rejestracji 12.09.2017
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nanajka81
Postów 4481
Data rejestracji 15.06.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
NoCoTy1906
Postów 135
Punkty karne 1
Konkursy dodane
teorie o przeciekach zmowach itp są wymysłem
mandarynka16
Postów 835
Data rejestracji 20.12.2018
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
NoCoTy1906
Postów 135
Punkty karne 1
Konkursy dodane
agaga
Postów 363
Data rejestracji 29.10.2021
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Może zbierasz wszystkie nakrętki plastikowe (czasem w sklepach takie pudło stoi i zbierają na cel charytatywny)
albo jakaś segregacja odpadów plastikowych 😁🤔😉
Gość: kynio1989
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
yaagatka
Postów 517
Data rejestracji 26.03.2008
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Po to jest to forum! Ja tam jestem dumna, że konkursowicze tak genialnie sobie radzą i potrafią dokonać takich cudów I tu akurat zgodnie z regulaminem! Więc o co kaman?
Już prędzej przyczepiłabym sie do gościa z gitarą, który robi z siebie wiochę i zapewne 'omija' regulaminy (chociaz nie wiem, nie sprawdzałam tego-wnioskuje z waszych komentarzy na forum). Ale spojrzmy tez na to, że ktoś go nagradza przecież!
visserarthur
Postów 3917
Data rejestracji 09.10.2006
Punkty karne 3
Konkursy dodane
I jeszcze jeden do drugiego coś w stylu "A "Marian" nie zbiera nakrętek?". Odpowiedź: "On zbiera chyba z Coca Coli, ale co to nas obchodzi, niech sobie zbiera sam na swojej zmianie" i później ich podpytałem, to "Marian" prawdopodobnie dla kogoś, za opłatą zbierał, ale panowie, jak to każdy "niekonkursowicz" nie mieli pojęcia po co komuś nakrętki i jeszcze za to płaci .
Ps: Co to za "tajemnicze pudełka", bo w "Zdjęcia naszych wygranych" nic nie ma...
pikawka
Postów 4005
Data rejestracji 11.01.2019
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
no i to ma sens!!! Ło matko co za raj dla konkursowicza
"Z uśmiechem na twarzy człowiek podwaja swoje możliwości"
cb656
Postów 1779
Data rejestracji 02.08.2021
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
P.S. Też nie ogarniam istoty "problemu". Moderacja usunęła już ten wpis. A cały szum jak widzisz, to nagonka na kogoś, kto ośmielił się nie dość, że wygrać więcej niż inni, to jeszcze miał czelność się tym pochwalić. Czyli normalka tu na forum.
W życiu porządnego człowieka ważne jest, by nie grzeszyć. Ja na przykład nie grzeszę ani urodą, ani rozumem. Nie aspiruję do uznania moich stwierdzeń za absolutne, w pełni obiektywne. Nie oczekuję ślepej mi ufności, czy obdarzenia mnie autorytetem. Deklaruję, że staram się pisać szczerze, choć diagnozuję tę szczerość wyłącznie moim niedoskonałym rozpoznaniem.
maryam
Postów 1716
Data rejestracji 20.10.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
luko922
Postów 4764
Data rejestracji 05.08.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agaga