Reklama na e-Konkursy.info

Czy wysyłają juz nagrody z... ???

anaesth

#7224566 Napisano: dzisiaj o 19:24:30
prosiaczek napisał(a):

Co będzie jutro FedEx woził? Jakiś gourmet?

Tak, Gourmet emotka

Ale mnie wk* ten FedEx. Też macie problem z przekierowaniem paczki? Już mnie trzęsie na samą myśl o konfrontacji z ich kurierem. Zawsze są z nim problemy.

vixen

#7224569 Napisano: dzisiaj o 19:39:34
anaesth napisał(a):

prosiaczek napisał(a):

Tak, Gourmet emotka

Ale mnie wk* ten FedEx. Też macie problem z przekierowaniem paczki? Już mnie trzęsie na samą myśl o konfrontacji z ich kurierem. Zawsze są z nim problemy.

A z kiedy wygrana? Ja wygrałam zestaw pod koniec października i nie mam nic o przesyłce. Nawet nie widzę siebie na liście zwycięzców
0 0

anaesth

#7224570 Napisano: dzisiaj o 19:44:07
vixen napisał(a):

anaesth napisał(a):

prosiaczek napisał(a):

Tak, Gourmet emotka

A z kiedy wygrana? Ja wygrałam zestaw pod koniec października i nie mam nic o przesyłce. Nawet nie widzę siebie na liście zwycięzców

Nie wiem, która to nagroda jedzie, ale obydwie wygrane na początku października emotka A dostałaś pozytywną weryfikację?
0 0

misiamarysia

#7224571 Napisano: dzisiaj o 19:49:21
A co jutro może wozić UPS od Ergo Marketing? Nic nie kojarzę, żebym u nich wygrała.
0 0

vixen

#7224572 Napisano: dzisiaj o 19:52:50
anaesth napisał(a):

vixen napisał(a):

anaesth napisał(a):

prosiaczek napisał(a):

Tak, Gourmet emotka

Nie wiem, która to nagroda jedzie, ale obydwie wygrane na początku października emotka A dostałaś pozytywną weryfikację?

Nie mam maila o weryfikacji. A długo czekaliście na weryfikację i czy informują o negatywnej?
0 0

tadziowa

#7224581 Napisano: dzisiaj o 20:34:50
misiamarysia napisał(a):

A co jutro może wozić UPS od Ergo Marketing? Nic nie kojarzę, żebym u nich wygrała.

Też mam - czy to nie przypadkiem kieliszki z ferrero?
0 0

nitka310

#7224582 Napisano: dzisiaj o 20:42:26
Loteria na wage złota, gourmet. Ja widzę siebie na liście jako Anna K, zamiast Anna B. Jestem pewna, że to ja ponieważ to mała wioska i nazwa się zgadza emotka  ciekawe czy paczka dotrze. Pozytywną weryfikację mam 22.10 na e-mailu.
0 0

misiamarysia

#7224584 Napisano: dzisiaj o 20:45:51
tadziowa napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

Też mam - czy to nie przypadkiem kieliszki z ferrero?

No nie, tam jest inny organizator. Trzeba czekać do jutra na rozwiązanie zagadki.
0 0

nienia

#7224590 Napisano: dzisiaj o 20:54:42
mdepfs napisał(a):

czy ktoś jeszcze czeka na 100 zł z DPD?
pierwszą miałam migusiem, a o drugiej zapomnieli?

Dzisiaj dostałam stówkę z ostatniego dnia
0 0