Reklama na e-Konkursy.info

Czy informują/ informowali?

szkodnik1988

#7253038 Napisano: 10.04.2025 13:58:25
elmas napisał(a):

szkodnik1988 napisał(a):

elmas napisał(a):

szkodnik1988 napisał(a):

GoldenGirl napisał(a):

Pilsner ani widu ani słychu wyników  😅 chyba będą trzymać w niepewności do jutra :S

Z całym szacunkiem dla ASPE, ale ta sytuacja świadczy tylko o wielkiej niekompetencji tej agencji i kpiny z konkursowiczów... Jestem w stanie zrozumieć delikatną obsuwę z różnych powodów, ale wtedy powinni się spiąć i na następny dzień dać wyniki, a wypadałoby też napisać wyjaśnienie na stronie dlaczego nie został dopełniony regulamin. Raczej już tam nie zgram emotka

Przynajmniej jest szansa, że przeczytają i wybiorą najlepsze zgłoszenia. Mogli przecież zrobić szybkie losowanie i rozesłać maile do laureatów godzinę po tym, jak ktoś zadzwonił z pytaniem o wyniki  emotka

Skoro uważasz że to normalne i sprawiedliwe to ok emotka  dla Mnie śmieszne bo czasu było na to sporo.

Nigdzie nie napisałam, że to "normalne i sprawiedliwe", ale na pewno to mniejsze zło.

W sumie to ktoś mógłby dzisiaj dokonać zakupu i wysłać im zgłoszenie z dopiskiem "mam delikatną obsuwę" emotka

elmas

#7253042 Napisano: 10.04.2025 14:09:42
szkodnik1988 napisał(a):

elmas napisał(a):

szkodnik1988 napisał(a):

elmas napisał(a):

szkodnik1988 napisał(a):

GoldenGirl napisał(a):

Pilsner ani widu ani słychu wyników  😅 chyba będą trzymać w niepewności do jutra :S

Z całym szacunkiem dla ASPE, ale ta sytuacja świadczy tylko o wielkiej niekompetencji tej agencji i kpiny z konkursowiczów... Jestem w stanie zrozumieć delikatną obsuwę z różnych powodów, ale wtedy powinni się spiąć i na następny dzień dać wyniki, a wypadałoby też napisać wyjaśnienie na stronie dlaczego nie został dopełniony regulamin. Raczej już tam nie zgram emotka

Przynajmniej jest szansa, że przeczytają i wybiorą najlepsze zgłoszenia. Mogli przecież zrobić szybkie losowanie i rozesłać maile do laureatów godzinę po tym, jak ktoś zadzwonił z pytaniem o wyniki  emotka

Skoro uważasz że to normalne i sprawiedliwe to ok emotka  dla Mnie śmieszne bo czasu było na to sporo.

Nigdzie nie napisałam, że to "normalne i sprawiedliwe", ale na pewno to mniejsze zło.

W sumie to ktoś mógłby dzisiaj dokonać zakupu i wysłać im zgłoszenie z dopiskiem "mam delikatną obsuwę" emotka

Może też się kiedyś zdarzyć, że ktoś nie zdąży wypełnić formularza laureata albo odesłać paragonu w określonym czasie. Nie wiem, jak jest z ASPE, ale niektóre agencje potrafią pójść człowiekowi na rękę, żeby nagroda nie przepadła. Ale to niezgodne z regulaminem, więc pewnie żaden laureat nigdy nie korzysta z takiej możliwości emotka
0 0

szkodnik1988

#7253043 Napisano: 10.04.2025 14:11:39
elmas napisał(a):

szkodnik1988 napisał(a):

elmas napisał(a):

szkodnik1988 napisał(a):

elmas napisał(a):

szkodnik1988 napisał(a):

GoldenGirl napisał(a):

Może też się kiedyś zdarzyć, że ktoś nie zdąży wypełnić formularza laureata albo odesłać paragonu w określonym czasie. Nie wiem, jak jest z ASPE, ale niektóre agencje potrafią pójść laureatom na rękę, żeby nagroda nie przepadła. Ale to niezgodne z regulaminem, więc pewnie żaden laureat nigdy nie korzysta z takiej możliwości emotka

Kilka razy się zdarzyło przeoczyć termin, ale żadna agencja nigdy na rękę nie poszła niestety emotka
0 0

zof83

#7253046 Napisano: 10.04.2025 14:20:09
elmas napisał(a):

szkodnik1988 napisał(a):

elmas napisał(a):

szkodnik1988 napisał(a):

elmas napisał(a):

szkodnik1988 napisał(a):

GoldenGirl napisał(a):

Może też się kiedyś zdarzyć, że ktoś nie zdąży wypełnić formularza laureata albo odesłać paragonu w określonym czasie. Nie wiem, jak jest z ASPE, ale niektóre agencje potrafią pójść człowiekowi na rękę, żeby nagroda nie przepadła. Ale to niezgodne z regulaminem, więc pewnie żaden laureat nigdy nie korzysta z takiej możliwości emotka

Tutaj słowo "niektóre" ma duże znacznie, ale z reguły agencje, które naginają regulamin np. nie informując w terminie itp.  wymagają od konkursowicza bezwzględnego przestrzegania regulaminu, idealnie wpisuje się tutaj powiedzenie: "
Co wolno wojewodzie, to..." emotka
0 0

myszania

#7253049 Napisano: 10.04.2025 14:40:41
Pilsner informuje maile idą emotka
1 agakaz2 0

timi211

#7253060 Napisano: 10.04.2025 15:05:24
Ktoś wie, za który tydzień Bitwa Smaków opublikowała wyniki?
0 0

niunio

#7253063 Napisano: 10.04.2025 15:08:15
timi211 napisał(a):

Ktoś wie, za który tydzień Bitwa Smaków opublikowała wyniki?

Przedostatni.
Tydzień VIII: 24.03.2025 – 30.03.2025
1 meliska 0

agakaz2

#7253069 Napisano: 10.04.2025 15:28:29
a zabka tiger to dzis ma informować?
0 0

taak

#7253125 Napisano: 10.04.2025 18:38:32
Czy informowali już może o głównych z Tak to można rysować Pudliszki? Wybór miał być teoretycznie do 07.04
0 0

sabaka

#7253148 Napisano: 10.04.2025 20:31:25
taak napisał(a):

Czy informowali już może o głównych z Tak to można rysować Pudliszki? Wybór miał być teoretycznie do 07.04

Było info 1.04 na e-mail
1 taak 0

iwona0103

#7253177 Napisano: 10.04.2025 22:13:17
iwona0103 napisał(a):

pikawka napisał(a):

atlantydek napisał(a):

pikawka napisał(a):

atlantydek napisał(a):

pikawka napisał(a):

GoldenGirl napisał(a):

Pilsner z żabki  ktoś coś wygrał? emotka

Też czekam na info  z niecierpliwością emotka

Po dobranocce wrzucą, ta agencja to wieczorne marki

Dobranocka już minęła emotka

Miałem na myśli różowe pasmo bajek emotka

Taka jestem nakręcona na ten konkurs, aż sama zła na siebie jestem. Mam takie świetne dwa teksty i pewnie nawet stówy nie wygram a czekam na Czechy emotka

To tak jak ja, różnica tylko w liczbie tekstów, bo ja wysłałam 1 arcydzieło emotka

Sprawdziło się emotka  arcydzieło nie zasłużyło nawet na 100 zł a dawno nie wyszedł mi tak dobry tekst...
0 0

pikawka

#7253180 Napisano: 10.04.2025 22:42:13
iwona0103 napisał(a):

iwona0103 napisał(a):

pikawka napisał(a):

atlantydek napisał(a):

pikawka napisał(a):

atlantydek napisał(a):

pikawka napisał(a):

GoldenGirl napisał(a):

Pilsner z żabki  ktoś coś wygrał? emotka

Też czekam na info  z niecierpliwością emotka

Po dobranocce wrzucą, ta agencja to wieczorne marki

Dobranocka już minęła emotka

Miałem na myśli różowe pasmo bajek emotka

Taka jestem nakręcona na ten konkurs, aż sama zła na siebie jestem. Mam takie świetne dwa teksty i pewnie nawet stówy nie wygram a czekam na Czechy emotka

To tak jak ja, różnica tylko w liczbie tekstów, bo ja wysłałam 1 arcydzieło emotka

Sprawdziło się emotka

arcydzieło nie zasłużyło nawet na 100 zł a dawno nie wyszedł mi tak dobry tekst...

U mnie to samo :/ nawet plecaka emotka
0 0

nieprzytomna

#7253223 Napisano: 11.04.2025 10:49:32
Stanley?
0 0

Dekasia

#7253237 Napisano: 11.04.2025 11:08:47
nieprzytomna napisał(a):

Stanley?

Chyba do 14 kwietnia ma się odbyć komisja i później 3 dni na poinformowanie. Oby się okazało, że jeszcze nie informowali emotka
0 0

mili05

#7253338 Napisano: 11.04.2025 14:34:08
Loteria "Tiger Drapnij 2025", czy było już jakieś info?
0 0

nanajka81

#7253365 Napisano: 11.04.2025 15:34:51
Co może iść przesyłką od nadawcy "ROK-LOG"?
0 0

sabaka

#7253366 Napisano: 11.04.2025 15:37:14
nanajka81 napisał(a):

Ja czekam na książkę z portalu kryminalnego i na nagrodę z Pudliszki Żabka, też mam info
0 0

nanajka81

#7253368 Napisano: 11.04.2025 15:39:56
sabaka napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

Ja czekam na książkę z portalu kryminalnego i na nagrodę z Pudliszki Żabka, też mam info

ok dzięki, zapytałam siostrę też ma więc ketchupy z Żabki emotka
0 0

natkas

#7253476 Napisano: 11.04.2025 21:29:22
Wysokie Obcasy???
0 0

snowflake

#7253481 Napisano: 11.04.2025 21:46:07
natkas napisał(a):

Wysokie Obcasy???

Nikt od dawna u nich chyba nie widział ani wyników ani laureatów emotka