Reklama na e-Konkursy.info

Czy informują/ informowali?

pusheen

#7175348 Napisano: 14.05.2024 13:56:46
banka-manka napisał(a):

pusheen napisał(a):

Wygrał ktoś w konkursie Bourjois? Nie znalazłam pod żadnym zgłoszeniem informacji o wygranej, a według strony konkursowej laureaci właśnie tak zostali powiadomieni. Zgłoszeń było chyba mniej niż nagród, więc dziwna sprawa.  emotka

Widziałam komentarz tylko pod jednym zgłoszeniem. Agencja ma w obserwowanych dosyć sporo kont na których są dodane posty konkursowe. Domyślam się, że kontaktowała się przez wiadomości prywatne. Może był jakiś problem z dodaniem komentarza lub jego ukrywaniem itp. 
Przy informowaniu mogli przeoczyć też jakieś zgłoszenia, bo TT często nie wyświetla wszystkich filmów pod danymi #. Jak masz dobrze dodany post, a nie odezwali się - napisz na e-mail.

Oni obserwują tylko 30 profili i nawet nie wszystkie z nich brały udział w konkursie, więc nie wiem czy to o czymś świadczy. Ale napiszę w takim razie, dzięki. emotka

banka-manka

#7175354 Napisano: 14.05.2024 14:06:52
pusheen napisał(a):

banka-manka napisał(a):

pusheen napisał(a):

Wygrał ktoś w konkursie Bourjois? Nie znalazłam pod żadnym zgłoszeniem informacji o wygranej, a według strony konkursowej laureaci właśnie tak zostali powiadomieni. Zgłoszeń było chyba mniej niż nagród, więc dziwna sprawa.  emotka

Widziałam komentarz tylko pod jednym zgłoszeniem. Agencja ma w obserwowanych dosyć sporo kont na których są dodane posty konkursowe. Domyślam się, że kontaktowała się przez wiadomości prywatne. Może był jakiś problem z dodaniem komentarza lub jego ukrywaniem itp. 
Przy informowaniu mogli przeoczyć też jakieś zgłoszenia, bo TT często nie wyświetla wszystkich filmów pod danymi #. Jak masz dobrze dodany post, a nie odezwali się - napisz na e-mail.

Oni obserwują tylko 30 profili i nawet nie wszystkie z nich brały udział w konkursie, więc nie wiem czy to o czymś świadczy. Ale napiszę w takim razie, dzięki. emotka

Możliwe, że część osób obserwowanych to są osoby np z poprzednich ich konkursów. Stawiam też, że część tych osób to mogą być też pracownicy agencji. Pisać warto.
Wkurzają mnie konkursu na TT gdzie nie wysyła się potem linku do posta przez jakiś formularz czy coś, bo potem te filmy się gubią i nie biorą ich w ogóle pod uwagę przy wyborze emotka

asiaaa85

#7175403 Napisano: 14.05.2024 16:46:21
asiaaa85 napisał(a):

asiaaa85 napisał(a):

tyros27 napisał(a):

adamo86 napisał(a):

tyros27 napisał(a):

Czy Rodowita z Roztocza (Dino) informowała za I etap?

Jak pamietam  z zeszłego roku to najpierw była lista na stronie a później informowali  
Więc warto sprawdzać listę na stronie  

0 0

Kwiat Paproci

#7175405 Napisano: 14.05.2024 16:51:02
asiaaa85 napisał(a):

asiaaa85 napisał(a):

asiaaa85 napisał(a):

tyros27 napisał(a):

adamo86 napisał(a):

tyros27 napisał(a):

Jak pamietam  z zeszłego roku to najpierw była lista na stronie a później informowali  

Zapewne dziś pojawią się wyniki... napewno dużo fajnych zgłoszeń filmików wpadło i mają dylematy kogo nagrodzić....
0 0

andzi18

#7175414 Napisano: 14.05.2024 17:14:06
donia7 napisał(a):

magie1982 napisał(a):

Co z tą Shebą?

No ktoś niby o 5.50 dostał emaila z wygraną karmą emotka

Znajomy również dostał maila z karmą o równej 5:50
0 0

darog

#7175417 Napisano: 14.05.2024 17:20:08
Netto Lays

https://www.e-kon...arzenie-z-lays-netto

czy wszystko powiadomione?
0 0

adamo86

#7175418 Napisano: 14.05.2024 17:21:07
darog napisał(a):

Netto Lays

Dni podobno wszystkie - wg wpisów na forum. Co do głównych i I stopnia nie wiadomo
0 0

olunka

#7175428 Napisano: 14.05.2024 17:51:18
czy z Finisha poszło wszystko jednoczesnie czy na raty sla?
0 0

mietowa

#7175433 Napisano: 14.05.2024 18:06:15
olunka napisał(a):

na raty
0 0

olunka

#7175438 Napisano: 14.05.2024 18:18:19
mietowa napisał(a):

olunka napisał(a):

na raty

dzięki, faktycznie jest mail z zestawem emotka
1 mietowa 0

8igora9

#7175470 Napisano: 14.05.2024 19:57:40
@Kwiat napisał(a):

asiaaa85 napisał(a):

asiaaa85 napisał(a):

asiaaa85 napisał(a):

tyros27 napisał(a):

adamo86 napisał(a):

tyros27 napisał(a):

Zapewne dziś pojawią się wyniki... napewno dużo fajnych zgłoszeń filmików wpadło i mają dylematy kogo nagrodzić....

W zeszłym roku szybko informowali, a teraz przedłużają...  tymczasem ja już zdążyłam zaprosić gości na tego grilla, którego jeszcze nie wygrałam. 🤣
0 0

darog

#7175471 Napisano: 14.05.2024 19:58:05
adamo86 napisał(a):

darog napisał(a):

Netto Lays

Dni podobno wszystkie - wg wpisów na forum. Co do głównych i I stopnia nie wiadomo

Ale jak nie ma wygranej niższego stopnia - to o głównych i tych "lepszych" można zapomnieć. Oni chyba wybierają z tych już  nagrodzonych.

A lista laureatów jest chyba jedna? bez wskazania KTO jaką nagrodę wygrał?
0 0

tyros27

#7175478 Napisano: 14.05.2024 20:30:32
8igora9 napisał(a):

@Kwiat napisał(a):

asiaaa85 napisał(a):

asiaaa85 napisał(a):

asiaaa85 napisał(a):

tyros27 napisał(a):

adamo86 napisał(a):

tyros27 napisał(a):

W zeszłym roku szybko informowali, a teraz przedłużają...  tymczasem ja już zdążyłam zaprosić gości na tego grilla, którego jeszcze nie wygrałam. 🤣

Rodowita jednak będzie aktualizować listę laureatów.
Kiedy?
Odpowiedź Rodowitej:Niebawem.
Takie informacje znalazłam na fb.
0 0

malgosia74

#7175483 Napisano: 14.05.2024 21:17:19
Myślicie, że Finish już po ptokach?
0 0

Kwiat Paproci

#7175485 Napisano: 14.05.2024 21:32:30
malgosia74 napisał(a):

Myślicie, że Finish już po ptokach?

Nie wiem w jakiej kolejności informowali ale ja zgłoszenie wysyłałam w ostatnim dniu  konkurs późnym wieczorem i mail z info o wygranym zestawie przyszedł o 18.05... ale może nie informowali dniami tylko w innej kolejności.,.. trzymam za Was kciuki i mam nadzieję ze jutro pójdzie II tura maili emotka

Misiek89

#7175490 Napisano: 14.05.2024 22:03:59
tyros27 napisał(a):

8igora9 napisał(a):

@Kwiat napisał(a):

asiaaa85 napisał(a):

asiaaa85 napisał(a):

asiaaa85 napisał(a):

tyros27 napisał(a):

adamo86 napisał(a):

tyros27 napisał(a):

Kiedy?

Rodowita chyba ma ciężki orzech do zgryzienia, liczyłem ze dzisiaj będą wyniki, ale już raczej się nie doczekamy. Z ciekawości co wysłaliście - teksty, zdjęcia czy filmy ? :)
0 0

Shifo

#7175493 Napisano: 14.05.2024 22:11:25
Misiek89 napisał(a):

tyros27 napisał(a):

8igora9 napisał(a):

@Kwiat napisał(a):

asiaaa85 napisał(a):

asiaaa85 napisał(a):

asiaaa85 napisał(a):

tyros27 napisał(a):

adamo86 napisał(a):

tyros27 napisał(a):

Kiedy?

Rodowita chyba ma ciężki orzech do zgryzienia, liczyłem ze dzisiaj będą wyniki, ale już raczej się nie doczekamy. Z ciekawości co wysłaliście - teksty, zdjęcia czy filmy ? :)

ja film 🎥
1 Misiek89 0

Misiek89

#7175495 Napisano: 14.05.2024 22:27:10
Shifo napisał(a):

Misiek89 napisał(a):

tyros27 napisał(a):

8igora9 napisał(a):

@Kwiat napisał(a):

asiaaa85 napisał(a):

asiaaa85 napisał(a):

asiaaa85 napisał(a):

tyros27 napisał(a):

adamo86 napisał(a):

tyros27 napisał(a):

Kiedy?

ja film 🎥

Ja też😉. No nie pozostaje nic jak czekać na wyniki, oby jutro wrzucili 👍😁 powodzenia dla wszystkich grających z forum💪👍😊
1 Shifo 0

misiamarysia

#7175537 Napisano: 15.05.2024 10:00:13
Olmed?
Ktoś tam wygrał? Informowali już?
0 0

mietowa

#7175539 Napisano: 15.05.2024 10:04:43
Fortuna Oshee? Było już info?
0 0