Reklama na e-Konkursy.info

Czy informują/ informowali?

fan-mandaryny

#7157830 Napisano: 07.02.2024 12:57:03
Też czekam na jakieś powiadomienie od Ariela. Serio, jeszcze tego nie rozstrzygnęli? Przyznam osobiście, że wiązałem z tym konkursem wielkie nadzieje.
0 0

majonez1992

#7157833 Napisano: 07.02.2024 12:59:22
fan-mandaryny napisał(a):

Też czekam na jakieś powiadomienie od Ariela. Serio, jeszcze tego nie rozstrzygnęli? Przyznam osobiście, że wiązałem z tym konkursem wielkie nadzieje.

Inaczej, oni twierdzą że rozstrzygnęli i maile "były wysyłane" od poniedziałku.

anaesth

#7157842 Napisano: 07.02.2024 13:09:53
nanajka81 napisał(a):

Chyba jak każdy z konkursowiczów... Niektórzy nawet zainwestowali w więcej niż jedno opakowanie i spędzili długie godziny aby napisać odpowiedź godną pralki... A tu lipa. Jak nic się nie rozwiąże to chyba tylko w mediach pozostaje syf zrobić... PS. A co to znaczy "były wysyłane"? Powinni listę wrzucić i wtedy powiedzmy że wszystko byłoby jasne a tak to mamy zwycięzców - widmo...

To też nie jest gwarancja. Listę można choćby stworzyć z pomocą AI, jak komuś się nie chce. Dać mu polecenie „stwórz listę unikalnych imion z inicjałami nazwiska w liczbie 110” i voila emotka
1 nanajka81 0

olunka

#7157844 Napisano: 07.02.2024 13:10:31
ja napisałam na maila ze strony P7G kontakt dla mediów, dajcie jeszcze jakiś inny - to tez wyslę

majonez1992

#7157846 Napisano: 07.02.2024 13:11:55
anaesth napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

Chyba jak każdy z konkursowiczów... Niektórzy nawet zainwestowali w więcej niż jedno opakowanie i spędzili długie godziny aby napisać odpowiedź godną pralki... A tu lipa. Jak nic się nie rozwiąże to chyba tylko w mediach pozostaje syf zrobić... PS. A co to znaczy "były wysyłane"? Powinni listę wrzucić i wtedy powiedzmy że wszystko byłoby jasne a tak to mamy zwycięzców - widmo...

To też nie jest gwarancja. Listę można choćby stworzyć z pomocą AI, jak komuś się nie chce. Dać mu polecenie „stwórz listę unikalnych imion z inicjałami nazwiska w liczbie 110” i voila emotka

No to się zgadza, ale co z potwierdzeniami wysyłki nagród, protokołami itp dla samej firmy P&G. Chyba 60 koła nie chcą wrzucić byle gdzie...
Za dużo ściem by było.  Ale niewykluczone, że tak będzie emotka
1 nanajka81 0

radziosny

#7157850 Napisano: 07.02.2024 13:24:38
majonez1992 napisał(a):

anaesth napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

No to się zgadza, ale co z potwierdzeniami wysyłki nagród, protokołami itp dla samej firmy P&G. Chyba 60 koła nie chcą wrzucić byle gdzie...

Nie jestem za bardzo w temacie, akurat nie brałem udziału w tym konkursie, ale żeby aż tak ktoś ściemniał? Jestem ciekaw jak to się skończy.. teraz jest jakiś konkurs z produktami P&G i ciekawe czy w ogóle warto brać udział..
0 0

majonez1992

#7157851 Napisano: 07.02.2024 13:27:18
radziosny napisał(a):

majonez1992 napisał(a):

anaesth napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

Nie jestem za bardzo w temacie, akurat nie brałem udziału w tym konkursie, ale żeby aż tak ktoś ściemniał? Jestem ciekaw jak to się skończy.. teraz jest jakiś konkurs z produktami P&G i ciekawe czy w ogóle warto brać udział..

Uprzedzam, organizuje go ta sama agencja. 
Konkurs powinien zostać rozwiązany do 31/01, do dziś nie ma wyników.
Tzn. w praktyce nie ma, w teorii oni twierdzą, że laureaci dostali informację, jednak nikt z całego forum na 110 nagród (a paragon kosztował 40 zl)

anaesth

#7157853 Napisano: 07.02.2024 13:33:37
Tak sobie myślę, że może moderator mógłby zrobić z tej dyskusji o Arielu osobny wątek, bo to pewnie jeszcze trochę potrwa… Tak żeby pytania o inne wyniki nie zginęły w morzu postów o tym nieszczęsnym Pelargos. emotka

mstelmas11

#7157859 Napisano: 07.02.2024 13:47:09
Też grałam. I cisza.i znajoma też  Żadnego info. Nie informowali na pewno.
1 kumulacja 0

byekitty

#7157861 Napisano: 07.02.2024 13:48:23
anaesth napisał(a):

Tak sobie myślę, że może moderator mógłby zrobić z tej dyskusji o Arielu osobny wątek, bo to pewnie jeszcze trochę potrwa… Tak żeby pytania o inne wyniki nie zginęły w morzu postów o tym nieszczęsnym Pelargos. emotka

https://www.e-kon...sy/pelargos#p7157860

andzi18

#7157917 Napisano: 07.02.2024 16:59:22
majonez1992 napisał(a):

andzi18 napisał(a):

assal napisał(a):

Jeśli chodzi o konkursy na everydayme, oni często w ogóle nie informują. Nagle przychodzi nagroda do domu.
Tam lepiej mieć dobrze uzupełnione dane w formularzu emotka

Właśnie we wrześniu wygrałem kapsułki Ariel, dostałem maila z prośbą o uzupełnienie danych (te już były w systemie) i cisza. Nic nie dostałem. Napisałem do everydayme i skierowali mnie do Pelargos, którzy nie raczyli odpowiedzieć emotka

Ale dostales je finalnie czy nie?

Nie dostałem kapsułek, nie dostałem odpowiedzi na maila dlaczego ich nie dostałem emotka
0 0

malgosia74

#7157937 Napisano: 07.02.2024 17:44:07
andzi18 napisał(a):

majonez1992 napisał(a):

andzi18 napisał(a):

assal napisał(a):

Jeśli chodzi o konkursy na everydayme, oni często w ogóle nie informują. Nagle przychodzi nagroda do domu.
Tam lepiej mieć dobrze uzupełnione dane w formularzu emotka

Właśnie we wrześniu wygrałem kapsułki Ariel, dostałem maila z prośbą o uzupełnienie danych (te już były w systemie) i cisza. Nic nie dostałem. Napisałem do everydayme i skierowali mnie do Pelargos, którzy nie raczyli odpowiedzieć emotka

Ale dostales je finalnie czy nie?

Nie dostałem kapsułek, nie dostałem odpowiedzi na maila dlaczego ich nie dostałem emotka

Muszę przyznać że od Everydayme nie otrzymałam wygranego zestawu środków czystości ani kapsułek Ariela, ani konkretnych odpowiedzi na moje emaile z pytaniami dlaczego nie dotarły do mnie wygrane nagrody... Rozczarowanie to raz, ale przede wszystkim negatywne zadanie mam od dłuższego czasu o akcjach u nich. A obecne oczekiwanie na wyniki Kauflandowego konkursu i ich totalna olewka i robienie człowieka w bambuko to już przesada, też będę pisać aż im się po nocach będą śnić skargi...

marzycielka89

#7158017 Napisano: 07.02.2024 20:57:52
Dobry wieczór, chciałam się przydać jako nowicjusz na forum. Czytam od miesiąca Wasze forum i bardzo chciałam dołączyć☺️ . Na wstępie mam pytanie o konkurs noworoczne postanowienia Heinz z Lidla. Czy coś wiadomo ? Pozdrawiam serdecznie 😘

pimparimpa

#7158032 Napisano: 07.02.2024 21:22:08
marzycielka89 napisał(a):

Dobry wieczór, chciałam się przydać jako nowicjusz na forum. Czytam od miesiąca Wasze forum i bardzo chciałam dołączyć☺️ . Na wstępie mam pytanie o konkurs noworoczne postanowienia Heinz z Lidla. Czy coś wiadomo ? Pozdrawiam serdecznie 😘

Heinz ma czas na informowanie do 9.02, nikt się nie chwalił wygraną, więc czekamy i skrzynki odswieżamy😀
0 0

anaesth

#7158037 Napisano: 07.02.2024 21:36:54
marzycielka89 napisał(a):

Najlepiej zaglądać do:
- "Na co czekamy" https://www.e-kon...?strona=154#p7157160
- "moje dzisiejsze wygrane" i wpisać np. "heinz" w lupce
- "informują" - j/w, choć tu chyba prościej przeglądnąć ostatnie posty
0 0

Dekasia

#7158134 Napisano: 08.02.2024 12:41:41
To mi w smak, to gdzie się zatrzymał z informowaniem? 🤔
0 0

ArtystkaZeSpalonegoTeatru

#7158140 Napisano: 08.02.2024 13:11:32
Dekasia napisał(a):

12 etap informowali, a potem już cisza, więc może moje zdjęcia się nie podobały 😉
0 0

asantesana

#7158144 Napisano: 08.02.2024 13:17:57
ArtystkaZeSpalonegoTeatru napisał(a):

Dekasia napisał(a):

12 etap informowali, a potem już cisza, więc może moje zdjęcia się nie podobały 😉

z 13 też informowali już dość dawno
0 0

Emememe

#7158145 Napisano: 08.02.2024 13:18:15

Dekasia napisał(a):

13 etap też był informowany, datowo wychodzi na to, że i 14 powinien być poinformowany, choć nikt się nie pochwalił emotka
0 0

Dekasia

#7158147 Napisano: 08.02.2024 13:20:20

Emememe napisał(a):

Dekasia napisał(a):

13 etap też był informowany, datowo wychodzi na to, że i 14 powinien być poinformowany, choć nikt się nie pochwalił emotka

Dzięki, czekam na 15 i tak mi się właśnie wydawało, ze w tym tygodniu powinno być info, ale nikt się nie chwali. To czekam nadal emotka
0 0