Reklama na e-Konkursy.info

Czy informują/ informowali?

Majkii

#7138884 Napisano: 14.11.2023 11:16:07
agunia666 napisał(a):

Właśnie ostatnio pisałam o tym że w życiu nic w Navie nie wygrałam, mimo wielu zgloszeń...a może jednak wygrałam, tylko nie otrzymałam wiadomości.😆 
Ciekawe ile osób z Grześki nie dostało żadnego e-maila a wygrali.

Gdyby nie te przypomnienia to z 50 jak nie więcej by nie wiedziało.
Najgorzej jest chyba w Smolar, tam czasami nawet smsy nie docierają nawet...
0 0

Gość: koszalek

#7138886 Napisano: 14.11.2023 11:18:48
zezowaty_kot napisał(a):

majonez1992 napisał(a):

apoccalipsa napisał(a):

Dostałam 2 maile o niewypełnionych formularzach z Grześków bez linków do uzupelnienia. Oryginały nie doszły. Czy mogę coś zrobić oprócz odpisania do NAV? Jest u nich jakaś strona z laureatami gdzie można uzupełnić bezpośrednio czy coś?

Szczerze mowiąc niezły roz... dol mają w tym Navie, najpierw niby poszły nagrody wszystkie, potem się okazało, że poczta się zepsuła, potem sprawdzano osobiście czy ktoś wygrał xDDD czy nie i już miało byc wszystko, wszystko wysłane, a się okazuje że znów jakieś błędy były i że jednak nie dotarły maile emotka
Ciekawe ile nagród w ogóle nie dochodzi w ten sposób, bo nie masz pojęcia że wygrałeś emotka

A to, że nie wiemy i się nigdy nie dowiemy, to tylko i wyłącznie nasza wina. Kiedyś na forum wszystko można było przeanalizować, a teraz pojawiają się jakieś enigmatyczne wpisy sugerujące wygraną. W innym wątku ktoś dopytuje. Ludzie sie boją coś napisać, jakby serio jakiś koszałek miał wejść im na chatę i wyciągać kosmetyki Nivea spod łóżka. Jak padają pytania "serio tyle nagród i 3 osoby się chwalą" to w odpowiedzi albo nie ma nic, albo złośliwości typu "nie zawsze możesz wygrać".

Piszesz (jak to czesto bywa) ogromne bzdury. Czytam forum od dawna i zawsze tak było, że mało osób się chwaliło. Cała "afera" i wasze śmieszne oburzenie wzięło sie z tego, że skrytykowałam kogoś kto jawnie łamie regulamin i waszą dziwną z punktu widzenia moralnego postawę bronienia takich praktyk. O 3/4 waszych "łupów" nawet nie gram. To takie dziwne, że można mieć opinię inną iż twoja? Dzielę się obserwacjami i mam do tego prawo. Zresztą gdy wyrażałam swoją opinię wystarczyło mi po prostu ją wyrazić, kolega mógł zignorować, ja wcale nie lubię ani z nim ani z wami dyskutować, bo sprawa jest przegrana. A teraz żeby się wyluzować zagraj sobie na wróble biegające po parku. A resztę zapraszam do plusowania pani zezowatej, zebyście poczuli, że (w internecie) macie rację.
więcej nie będę z tobą rozmawiać i przypominam, że zadna tenisistka nie gra w turnieju na babcię.
Chce dodatkowo zaznaczyć, że zawsze sie cieszę gdy ktoś wygrywa uczciwie swoją nagrodę nagrodę. Wielokrotnie plusowałam wygrywajace wpisy, i nie mam problemu z gratulowaniem komuś. To paru z wam się uroiło coś co nie jest prawdą. Ile razy nie napiszę o co mi chodzi i tak nie łapiecie. Takze co ja ma mam zrobić? Nic sie nie da i nawet już szkoda czasu. Trzeba zagryźć myslacych inaczej niż grupa, nie?

majonez1992

#7138890 Napisano: 14.11.2023 11:34:57
koszalek napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

majonez1992 napisał(a):

apoccalipsa napisał(a):

Dostałam 2 maile o niewypełnionych formularzach z Grześków bez linków do uzupelnienia. Oryginały nie doszły. Czy mogę coś zrobić oprócz odpisania do NAV? Jest u nich jakaś strona z laureatami gdzie można uzupełnić bezpośrednio czy coś?

Szczerze mowiąc niezły roz... dol mają w tym Navie, najpierw niby poszły nagrody wszystkie, potem się okazało, że poczta się zepsuła, potem sprawdzano osobiście czy ktoś wygrał xDDD czy nie i już miało byc wszystko, wszystko wysłane, a się okazuje że znów jakieś błędy były i że jednak nie dotarły maile emotka
Ciekawe ile nagród w ogóle nie dochodzi w ten sposób, bo nie masz pojęcia że wygrałeś emotka

A to, że nie wiemy i się nigdy nie dowiemy, to tylko i wyłącznie nasza wina. Kiedyś na forum wszystko można było przeanalizować, a teraz pojawiają się jakieś enigmatyczne wpisy sugerujące wygraną. W innym wątku ktoś dopytuje. Ludzie sie boją coś napisać, jakby serio jakiś koszałek miał wejść im na chatę i wyciągać kosmetyki Nivea spod łóżka. Jak padają pytania "serio tyle nagród i 3 osoby się chwalą" to w odpowiedzi albo nie ma nic, albo złośliwości typu "nie zawsze możesz wygrać".

Piszesz (jak to czesto bywa) ogromne bzdury. Czytam forum od dawna i zawsze tak było, że mało osób się chwaliło. Cała "afera" i wasze śmieszne oburzenie wzięło sie z tego, że skrytykowałam kogoś kto jawnie łamie regulamin i waszą dziwną z punktu widzenia moralnego postawę bronienia takich praktyk. O 3/4 waszych "łupów" nawet nie gram. To takie dziwne, że można mieć opinię inną iż twoja? Dzielę się obserwacjami i mam do tego prawo. Zresztą gdy wyrażałam swoją opinię wystarczyło mi po prostu ją wyrazić, kolega mógł zignorować, ja wcale nie lubię ani z nim ani z wami dyskutować, bo sprawa jest przegrana. A teraz żeby się wyluzować zagraj sobie na wróble biegające po parku. A resztę zapraszam do plusowania pani zezowatej, zebyście poczuli, że (w internecie) macie rację.
więcej nie będę z tobą rozmawiać i przypominam, że zadna tenisistka nie gra w turnieju na babcię.

Przez takich hejterów jak TY ludziom odechciewa się chwalić w MDW i taka jest prawda. Wprowadzasz dziwną atmosferę na form, a niektórych się czepiasz szczególnie. Mówisz, że nie chcesz z nimi dyskutować, a odpisujesz niepytana pod jakimś randomowym postem danej osoby.

I temu się NIE DZIWIĘ, że coraz mniej ludzi pisze o swoich nagrodach.
0 0

Gość: koszalek

#7138892 Napisano: 14.11.2023 11:39:22
majonez1992 napisał(a):

koszalek napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

majonez1992 napisał(a):

apoccalipsa napisał(a):

Przez takich hejterów jak TY ludziom odechciewa się chwalić w MDW i taka jest prawda. Wprowadzasz dziwną atmosferę na form, a niektórych się czepiasz szczególnie. Mówisz, że nie chcesz z nimi dyskutować, a odpisujesz niepytana pod jakimś randomowym postem danej osoby.

I temu się NIE DZIWIĘ, że coraz mniej ludzi pisze o swoich nagrodach.

Bo mnie po prostu dziwi, że nikt nie reaguje na pewne rzeczy. Ale juz sie nauczyłam, że nie ma to kompletnie zadnego sensu. KIedy nazywa się oburzenie na łamanie zasad hejterstwem to rzeczywiście o czym tu rozmawiac... Już mi przeszła misja na krzewienie zasad w świecie konkursowym, jest to absolutnie niemożliwe.
0 0

slomkab

#7138894 Napisano: 14.11.2023 11:42:38
maixys napisał(a):

Catcat napisał(a):

Benriach WHISKY informowali?

Do jutra mają być, Benriach pisał na FB.

Ktoś dostał info?
0 0

katrin1

#7138905 Napisano: 14.11.2023 12:16:53
Jeśli ktoś dostał info od albedo z alpro stoktorki proszę pięknie o info na priv emotka
0 0

gregory04

#7138919 Napisano: 14.11.2023 13:03:10
Czy Żubr poszedł wczoraj cały?
0 0

ReneK

#7138923 Napisano: 14.11.2023 13:13:47
zdesperowany_kot napisał(a):

Czy Żubr poszedł wczoraj cały?

Podbijamemotka
też czekam!
tylko czy jest jeszcze jakas nadzieja?🤔
1 tad_pole 0

Majkii

#7138956 Napisano: 14.11.2023 14:02:14
Dostał kto weryfikację z Byniowelove czy dalej cisza?
0 0

slomkab

#7138959 Napisano: 14.11.2023 14:07:28
Kaufland dziś dzwonił?
0 0

Luiza12

#7138966 Napisano: 14.11.2023 14:10:40
Hej, czy Monster informował za ostatni tydzień??
0 0

magalan83

#7139027 Napisano: 14.11.2023 16:09:48
Czy informowali z konkursu Wielka Loteria! Carrefour ?
0 0

ameryka

#7139030 Napisano: 14.11.2023 16:18:14
magalan83 napisał(a):

Czy informowali z konkursu Wielka Loteria! Carrefour ?

jest na stronie smolara losowanie głównych
1 magalan83 0

olunka

#7139041 Napisano: 14.11.2023 16:42:32
czy z Kinder jajka przychodzi też informacja o negatywnej weryfikacji?
0 0

magalan83

#7139046 Napisano: 14.11.2023 16:55:26
A czy informowali już  może z Konkursu "Finish Ultimate Plus w Media Expert" ? emotka
0 0

pikawka

#7139047 Napisano: 14.11.2023 17:02:33
magalan83 napisał(a):

A czy informowali już  może z Konkursu "Finish Ultimate Plus w Media Expert" ? emotka

Nie
1 magalan83 0

koniczynka123

#7139054 Napisano: 14.11.2023 17:31:24
olunka napisał(a):

Odesłałam błędny paragon i napisali, że muszę poprawny, potem odpisali mi jaki nr. Niestety paragon gdzieś mi przepadł więc nagroda też przepadła emotka Poza za tym jeśli nie dostaną danych to wysyłają sms z info o  wygranej.
0 0

olunka

#7139056 Napisano: 14.11.2023 17:37:21
koniczynka123 napisał(a):

olunka napisał(a):

Odesłałam błędny paragon i napisali, że muszę poprawny, potem odpisali mi jaki nr. Niestety paragon gdzieś mi przepadł więc nagroda też przepadła emotka Poza za tym jeśli nie dostaną danych to wysyłają sms z info o  wygranej.

to dzieki, bo nie mam 1, a oni szybko raczej piszą o weryfikacji
0 0

koniczynka123

#7139057 Napisano: 14.11.2023 17:47:32
olunka napisał(a):

olunka napisał(a):

Do kilku dni ale możesz napisać jeśli bardzo Ci zależy
0 0

olunka

#7139058 Napisano: 14.11.2023 17:51:46

olunka napisał(a):

olunka napisał(a):

Do kilku dni ale możesz napisać jeśli bardzo Ci zależy

poczekam kilka dni, choc ostatnio ciagle powinnam pisac do organizatorów, bo cos mi nie chca wysylac nagródemotka
0 0