Reklama na e-Konkursy.info

Czy informują/ informowali?

donia7

#6433706 Napisano: 27.11.2017 18:14:22
ania1 napisał(a):

franczeskaf napisał(a):

poprostuanette napisał(a):

wielka promocja carrefour?

Też czekam do dzisiaj powinni informować z 1 etapu. 

W regulaminie jest napisane, że do dzisiaj? 

na stronie jest napisane: 1 ODSŁONA konkursu odbędzie się w
dniach 6.11 - 22.11.
Zwycięzców poinformujemy
drogą mailową do 27.11
1 ania1 0

deva

#6433511 Napisano: 27.11.2017 12:18:37
czy jest ktoś kto nie dostał mnaila  z żabki nescafe o wysyłce bonów empik na maila?
0 0

dzikuska21

#6433098 Napisano: 25.11.2017 16:10:50
trissm napisał(a):

Pojawiła się lista na stronie Świeżaki  i Kropka TV. Wydaje mi się, że mogłam wygrać, mam rzadkie imię i zgadza się miejscowość (nieduża). Ale na maila niczego nie dostałam...hmmm... Czy ktoś coś?

Niebieska_Laguna napisał(a):

trissm napisał(a):

Może tamte świeżaki były z tego konkursu "Teatrzykowego"? Na stronie Kropki nie ma laureatów, a w Regulaminei wyczytałam, że owszem, wyłonić mieli do 21.11, ale dają sobie 21 dni na poinformowanie laureatów...

trissm napisał(a):

Czy ktoś dostał już jakies info o Świeżakach z Kropka TV? Skoro było ich 600, to zakładam, że na forum ktoś przygarnie emotka

Już ktoś pisał, że go informowali, ale faktycznie to mało jak na tyle nagród. Może jeszcze nie wszystko. 

A możliwe emotka  

Wydaje mi się że ci co wysyłali maila to mogą nie dostać żadnej informacji zwrotnej bo przecież w tytule maila podawało się wszystkie dane do wysyłki Natomiast te osoby które wysyłał smsy to wydaje mi się że powinny już dawno dostać info bo niby skąd organizatorzy mieliby imię i miejscowość,która widnieje na liście Zwycięzców?w SMSie wysłało się tylko życzenia
1 trissm 0

trissm

#6432957 Napisano: 24.11.2017 23:22:33
Pojawiła się lista na stronie Świeżaki  i Kropka TV. Wydaje mi się, że mogłam wygrać, mam rzadkie imię i zgadza się miejscowość (nieduża). Ale na maila niczego nie dostałam...hmmm... Czy ktoś coś?

trissm napisał(a):

Może tamte świeżaki były z tego konkursu "Teatrzykowego"? Na stronie Kropki nie ma laureatów, a w Regulaminei wyczytałam, że owszem, wyłonić mieli do 21.11, ale dają sobie 21 dni na poinformowanie laureatów...

trissm napisał(a):

Czy ktoś dostał już jakies info o Świeżakach z Kropka TV? Skoro było ich 600, to zakładam, że na forum ktoś przygarnie emotka

Już ktoś pisał, że go informowali, ale faktycznie to mało jak na tyle nagród. Może jeszcze nie wszystko. 

A możliwe emotka  

0 0

Monika11

#6432768 Napisano: 24.11.2017 14:25:12
paula27 napisał(a):

Monika11 napisał(a):

Czy @ były z Heinekena już ?Czy tylko wyniki na stronie ?

Maile też były. Od razu po wynikach na stronie wysyłają wiadomość mailową.

Szkoda ,że miejscowości nie piszą - niby w regulaminie pisze , że będą publikować z miejscowością .Czasami @ nie dochodzą .Najgorzej jak się ma popularne imię
0 0

paula27

#6432757 Napisano: 24.11.2017 14:11:45
Monika11 napisał(a):

Czy @ były z Heinekena już ?Czy tylko wyniki na stronie ?

Maile też były. Od razu po wynikach na stronie wysyłają wiadomość mailową.
1 Monika11 0

ludwinia666

#6432269 Napisano: 23.11.2017 16:07:55
Heineken wysyła maila w tym samym czasie gdy sie pojawia wyniki na stronie, czy z jakimś opóźnieniem?

pablo75

#6430860 Napisano: 20.11.2017 22:46:48
monkakk napisał(a):

mrmax napisał(a):

czy wszyscy dostali już bony mailowe do żabki z Graj z Lays?

Nie, u mnie tylko część

Ja jeszcze niczego nie dostałem.
0 0

monkakk

#6430858 Napisano: 20.11.2017 22:26:55
mrmax napisał(a):

Nie, u mnie tylko część
1 mrmax 0

mrmax

#6430856 Napisano: 20.11.2017 22:26:03
0 0

darog

#6429324 Napisano: 16.11.2017 15:35:39
darog napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

darog napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

marzenier napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

gosia16 napisał(a):

marzenier napisał(a):

gosia16 napisał(a):

Dzwoni dzisiaj to Orange,czy nie?

A z czym oni maja jeszcze dzwonic?
Z doladowaniami?

trudno powiedzieć ,mieli z "czymś" dzwonić  https://wakacjezo...n=wakacjezorange   emotka

Może rezerwa. Dwa nieodebrane telefony i nagroda przepada. emotka

A fakt...
Bezlitośnie polecieli z tym zapisem emotka

Niestety. Ja miałam słaby zasięg podczas rozmowy (a to druga rozmowa była) i to jest zdecydowanie niekomfortowe. Człowiek się niepotrzebnie stresuje. 

Ciekawy konkurs...Akurat było 1 połaczenie, nie dzwonili drugi raz, do nich tel, mieli zadzwonić, nie dzwonili, napisany mail - cisza - w spr. odp. 
A który to pkt regulaminu o rezerwach?
Bo wcześniej mi się zapamiętało, że rezerwy nie ma, i nagrody są dla organizatora.

Nie wiem czy jest rezerwa, pomyślałam, że może jest. Ale z regulaminu wynika, że nie ma.
Trudno mi oceniać czyja to wina - to odnośnie tego że nie oddzwonili drugi raz. Ja uważam, że nie powinno tak być, bo potem są takie sytuacja, jak Twoja. Niby ktoś dzwonił, a niby nie. Może zasięgu nie było albo coś i cenzura. Jak ktoś ma dual sima to czasem cisza w eterze jest jak ktoś rozmawia przez drugi numer i też jest lipa. Zwyczajnie ludziom brakuje empatii.  

U mnie sytuacja jasna, zasięg OK-warunki domowe-cisza, spokój, tel w kieszeni., tel na 1 SIM,
2 maile do nich, 2x dzwonienie do nich. 
dziś nikt nie dzwonił. 
przed chwilą trzeci mail ze screenem z ich strony-że mają dzwonić między 9-15 a jest 15;15 i tel - 2 połaczenie zgodnie z regulaminem nie ma.

Z uporem maniaka w odp ta sama teść..
Dziękujemy za przesłanie zgłoszenia. Zostało ono zarejestrowane w systemie. Odpowiedź prześlemy najszybciej jak to będzie możliwe. 

Jednocześnie informujemy, że reklamacje są przyjmowane wyłącznie: 

a) drogą pisemną - osobiście w Spółce lub za pośrednictwem operatora pocztowego, kuriera lub posłańca;
b) drogą elektroniczną - za pośrednictwem formularza reklamacyjnego dostępnego na stronie pomoc.bluemedia.pl lub za pośrednictwem formularzy kontaktowych dostępnych w naszych serwisach bm.pl oraz kokos.pl;
c) ustnie - telefonicznie pod nr tel. 58 7604 822 w godzinach 8:00 - 22.00 w dni robocze oraz w soboty w godzinach 8:00 – 16:00 (połączenie płatne według stawek właściwego dla Użytkownika operatora telekomunikacyjnego) lub osobiście do protokołu w Spółce (w godzinach od 8.00 do 16.00 w dni robocze).

Z poważaniem,
Blue Media S.A.

Niniejsza wiadomość została przekazana w imieniu Blue Media S.A. z siedzibą w Sopocie, ul. Powstańców Warszawy 6, 81-718 Sopot, zarejestrowana w Sądzie Rejonowym Gdańsk-Północ VIII Wydział Gospodarczy KRS pod nr 0000320590, NIP 585-13-51-185, REGON 191781561. Kapitał zakładowy 2 000 000 PLN (wpłacony w całości).

Jeżeli nie jest Pan/Pani zamierzonym i wskazanym adresatem niniejszej wiadomości, nie może Pan/Pani jej ujawniać, kopiować, dystrybuować ani też w żaden inny sposób udostępniać lub wykorzystywać. Jeżeli otrzymał/a Pan/Pani tę wiadomość przez pomyłkę prosimy o niezwłoczne poinformowanie nas o tym i o usunięcie wiadomości.
System Pomocy: https://pomoc.bluemedia.pl
0 0

darog

#6429317 Napisano: 16.11.2017 15:21:45
cherry_coke napisał(a):

darog napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

marzenier napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

gosia16 napisał(a):

marzenier napisał(a):

gosia16 napisał(a):

Z doladowaniami?

trudno powiedzieć ,mieli z "czymś" dzwonić  https://wakacjezo...n=wakacjezorange   emotka

A fakt...

Niestety. Ja miałam słaby zasięg podczas rozmowy (a to druga rozmowa była) i to jest zdecydowanie niekomfortowe. Człowiek się niepotrzebnie stresuje. 

Ciekawy konkurs...Akurat było 1 połaczenie, nie dzwonili drugi raz, do nich tel, mieli zadzwonić, nie dzwonili, napisany mail - cisza - w spr. odp. 
Bo wcześniej mi się zapamiętało, że rezerwy nie ma, i nagrody są dla organizatora.

Nie wiem czy jest rezerwa, pomyślałam, że może jest. Ale z regulaminu wynika, że nie ma.
Trudno mi oceniać czyja to wina - to odnośnie tego że nie oddzwonili drugi raz. Ja uważam, że nie powinno tak być, bo potem są takie sytuacja, jak Twoja. Niby ktoś dzwonił, a niby nie. Może zasięgu nie było albo coś i cenzura. Jak ktoś ma dual sima to czasem cisza w eterze jest jak ktoś rozmawia przez drugi numer i też jest lipa. Zwyczajnie ludziom brakuje empatii.  

U mnie sytuacja jasna, zasięg OK-warunki domowe-cisza, spokój, tel w kieszeni., tel na 1 SIM,
2 maile do nich, 2x dzwonienie do nich. 
dziś nikt nie dzwonił. 
przed chwilą trzeci mail ze screenem z ich strony-że mają dzwonić między 9-15 a jest 15;15 i tel - 2 połaczenie zgodnie z regulaminem nie ma.
0 0

cherry_coke

#6429231 Napisano: 16.11.2017 13:07:27
darog napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

marzenier napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

gosia16 napisał(a):

marzenier napisał(a):

gosia16 napisał(a):

Z doladowaniami?

A fakt...

0 0

darog

#6429224 Napisano: 16.11.2017 13:00:03
cherry_coke napisał(a):

marzenier napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

gosia16 napisał(a):

marzenier napisał(a):

gosia16 napisał(a):

Z doladowaniami?

A fakt...

0 0

aguagu

#6428708 Napisano: 15.11.2017 14:53:58
katrin1 napisał(a):

aguagu napisał(a):

monkakk napisał(a):

czy kret śle @ partiami czy wszystko na raz? o której macie @

@ o 19:30 z myjką A

otrzymał ktoś maila z mopem Vileda od Kreta?

ktoś pisał wczoraj o wygranym mopie
0 0

katrin1

#6428694 Napisano: 15.11.2017 14:38:34
aguagu napisał(a):

monkakk napisał(a):

czy kret śle @ partiami czy wszystko na raz? o której macie @

@ o 19:30 z myjką A

otrzymał ktoś maila z mopem Vileda od Kreta?
0 0

deva

#6428530 Napisano: 15.11.2017 11:49:21
superloser napisał(a):

deva napisał(a):

czy tylko jeden świeżak na 600 z kropki tv wpadł?

A tam sie numer telefonu podawało? Bo niby smsem info.

można było słać życzenia smsem, lub mailem
0 0

pekaes86

#6428369 Napisano: 14.11.2017 16:34:56
marilla napisał(a):

mczarna napisał(a):

czemuszka napisał(a):

marilla napisał(a):

asper01 napisał(a):

marilla napisał(a):

Dobry wieczór wszytskim:) po dluzszej przerwie w koknursowaniu, wracam z pytaniem. Czy Cetaphil już informował z 1 etapu ??  KOnkurs w bazie https://www.e-kon...ok.html#.We8r4lS0Ndg

Czy ten Cetaphil w ogóle informuje?

Dobre pytanie, chyba jeszcze nikt sie nie chwalił.Chyba że dopiero po wszytskich etapach ?

też chciałabym coś wiedzieć na temat tego konkursu

Też mnie to zastanawia i mam wrażenie,że będą chyba dopiero na samym końcu informować...Ktoś to może potwierdzić?

pisałam do nich na fb-gdzie mozna znalezc wyniki z poczatkowych etapow konkursu-odpowiedzli ze laureaci sa informowani droga mailowa, i ze mam sprawdzic powiadomienia . tzn nie wiem juz jak to rozumiec- mysle ze chyba wszyscy beda na koncu informowani skoro nikt sie do tej pory nie pochwalił..

Potwierdzam - wygrałam zestaw na cały rok. Informują mailowo. Pierwszy zestaw już w domu kurierem (wysyłka cyklicznie co kilka tygodni) emotka
0 0

marilla

#6428294 Napisano: 14.11.2017 14:46:38
mczarna napisał(a):

czemuszka napisał(a):

marilla napisał(a):

asper01 napisał(a):

marilla napisał(a):

Dobry wieczór wszytskim:) po dluzszej przerwie w koknursowaniu, wracam z pytaniem. Czy Cetaphil już informował z 1 etapu ??  KOnkurs w bazie https://www.e-kon...ok.html#.We8r4lS0Ndg

Czy ten Cetaphil w ogóle informuje?

Dobre pytanie, chyba jeszcze nikt sie nie chwalił.Chyba że dopiero po wszytskich etapach ?

też chciałabym coś wiedzieć na temat tego konkursu

Też mnie to zastanawia i mam wrażenie,że będą chyba dopiero na samym końcu informować...Ktoś to może potwierdzić?

pisałam do nich na fb-gdzie mozna znalezc wyniki z poczatkowych etapow konkursu-odpowiedzli ze laureaci sa informowani droga mailowa, i ze mam sprawdzic powiadomienia . tzn nie wiem juz jak to rozumiec- mysle ze chyba wszyscy beda na koncu informowani skoro nikt sie do tej pory nie pochwalił..
0 0

monkakk

#6428269 Napisano: 14.11.2017 14:01:15
magisterek napisał(a):

akaska napisał(a):

toka napisał(a):

apoccalipsa napisał(a):

FBdominika napisał(a):

Orange informowali już o wygranych doładowaniach?

raczej nie

nie
W poprzednich edycjach o ile mnie pamięć nie myli najpierw była lista na stronie,a potem doładowywali fony.

Coś się pozmienialo na stronie i jest info, że o nagrodach informują od 9 do 16.11. A jeszcze wczoraj było do 10.11. Może jakieś rezerwy?

A czy ktoś z poinformowanych z WAKACJE Z ORANGE dostał już e-maila z informacją o wygranej?

Cisza
0 0