Reklama na e-Konkursy.info

Czy informują/ informowali?

delfinka101

#6503865 Napisano: 29.06.2018 11:09:38
Czy cheetos wysłał już maile? Ja widzę ze wygrana ale maila brak
0 0

zawszebeznagrod

#6503823 Napisano: 29.06.2018 09:47:00
warcik napisał(a):

3dominika3 napisał(a):

zawszebeznagrod napisał(a):

bianco napisał(a):

dorax napisał(a):

Czy MC Donald informował o losowaniu z dnia 22.06.2018 ? 

no właśnie,
czy były chociaż skarpetki ? emotka

Nikt na forum się nie chwalił emotka  na facebooku tylko jedna dziewczyna pisze, że wygrała głośnik a nie ma paragonu, bo nie wiedziała że trzeba zatrzymać go emotka

Wpisy z facebooka:Mateusz  jakbyście rozdawali te glowne nagrody to pierwsze co byście się na waszym fanpage pochwalili, że już sa pierwsi zwycięzcy, bo na większej promocji waszej akcji by wam zależało. A tak to, że po cichu organizator się drogą mailową skontaktuje. minęło więcej już niż 2 dni robocze i nikt się nawet nie pochwalił skarpetkami, a co dopiero główną nagrodą...2ZarządzajLubię to!Zobacz więcej reakcji · Odpowiedz · 14 godz.Amanda  McDonald's Ja znam dokładnie regulamin. Robicie wielką kampanię na całą Polskę - a nie podajecie wyników. Dziesiątki moich znajomych wysyłało zgłoszenia - nikt nie dostał żadnego maila. Potwierdzają to też inne osoby, które tu piszą. Przy takiej ilości nagród w I etapie - statystycznie przynajmnie ktoś, kto się tu wpisał - powinien coś wygrać.
CZYLI JAK ROZUMIEM: NIE BĘDĄ PODANI ZWYCIĘZCY POSZCZEGÓLNYCH ETAPÓW (ALBO PRZYNAJMNIEJ ZWYCIĘSKIE KODY)?.

Z drugiej strony, pojawił się taki komentarz:
"Jeśli wygrałem skarpetki i przyszedł mi mail żeby wysłać wam swoje dane to muszę obowiązkowo załączyć zdjęcie paragonu ? Niewiem co się stało z paragonem"

Także chyba pierwszy etap już pozamiatany, chociaż sporo w tym wszystkim wątpliwości.
0 0

warcik

#6503327 Napisano: 28.06.2018 08:34:18
3dominika3 napisał(a):

bianco napisał(a):

dorax napisał(a):

Czy MC Donald informował o losowaniu z dnia 22.06.2018 ? 

no właśnie,
czy były chociaż skarpetki ? emotka

Nikt na forum się nie chwalił emotka  na facebooku tylko jedna dziewczyna pisze, że wygrała głośnik a nie ma paragonu, bo nie wiedziała że trzeba zatrzymać go emotka

Wpisy z facebooka:Mateusz  jakbyście rozdawali te glowne nagrody to pierwsze co byście się na waszym fanpage pochwalili, że już sa pierwsi zwycięzcy, bo na większej promocji waszej akcji by wam zależało. A tak to, że po cichu organizator się drogą mailową skontaktuje. minęło więcej już niż 2 dni robocze i nikt się nawet nie pochwalił skarpetkami, a co dopiero główną nagrodą...2ZarządzajLubię to!Zobacz więcej reakcji · Odpowiedz · 14 godz.Amanda  McDonald's Ja znam dokładnie regulamin. Robicie wielką kampanię na całą Polskę - a nie podajecie wyników. Dziesiątki moich znajomych wysyłało zgłoszenia - nikt nie dostał żadnego maila. Potwierdzają to też inne osoby, które tu piszą. Przy takiej ilości nagród w I etapie - statystycznie przynajmnie ktoś, kto się tu wpisał - powinien coś wygrać.
CZYLI JAK ROZUMIEM: NIE BĘDĄ PODANI ZWYCIĘZCY POSZCZEGÓLNYCH ETAPÓW (ALBO PRZYNAJMNIEJ ZWYCIĘSKIE KODY)?.
0 0

mczarna

#6502793 Napisano: 26.06.2018 22:53:03
mia napisał(a):

mczarna napisał(a):

Jysk kogoś powiadomił dziś?

Co to za konkurs? Nic mi wyszukiwarka nie wyrzuca w bazie, poza kuponami rabatowymi i zakończonymi konkursami... emotka

Wrzuca,wrzuca- ten z Maszą, zakończony,a miały być dziś maile
2 mia, nkba 0

joasiunia

#6502612 Napisano: 26.06.2018 16:25:14
Czy w Stock zawsze przychodzą maile z info o braku wygranej? Bo nie dostałam ani o wygranej, ani o jej braku. A w tym etapie na bank brałam udział... 
0 0

magie1982

#6502585 Napisano: 26.06.2018 15:20:25
defed napisał(a):

magie1982 napisał(a):

nique napisał(a):

jak długo po liście na Cheetos pojawiają się maile? Są już z 23?

u mnie jeszcze nie i z 22 tez nie, chyba ze to ktos inny emotka

@ na koszulki i bluzy przyszły do mnie o 13:52 i 13:53 / zgłoszenie z dnia 22.06.2018 r.

teraz @ za 23 emotka
1 maryam 0

nique

#6502584 Napisano: 26.06.2018 15:20:18
defed napisał(a):

magie1982 napisał(a):

nique napisał(a):

@ na koszulki i bluzy przyszły do mnie o 13:52 i 13:53 / zgłoszenie z dnia 22.06.2018 r.

jest mail z 23 emotka
0 0

defed

#6502582 Napisano: 26.06.2018 15:16:47
magie1982 napisał(a):

nique napisał(a):

0 0

magie1982

#6502578 Napisano: 26.06.2018 15:12:51
nique napisał(a):

1 nique 0

nique

#6502576 Napisano: 26.06.2018 15:09:51
0 0

jorunn2010

#6502317 Napisano: 25.06.2018 20:37:54
Plebiscyt z czasdzieci.pl , gdzie do wygrania bilety do Legendii - wg regulaminu dzisiaj mieli informować. Dostał ktoś maila?

agakaz2

#6502251 Napisano: 25.06.2018 18:25:43
29renata napisał(a):

jokan napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

jokan napisał(a):

czy w lidlu bylo w koncu to losowanie? wygral ktos?

Już chyba były dwa losowania 
Na forum cisza

dzieki, to pewnie mala szansa, moze duzo ludzi gra ...

Ale zawsze ktoś od nas wygrywał... A tym razem cisza. Ja też czekam na wyniki.

Nie wiem kogo nawet zapytać. Na face odpisali że osoby które wygrają dostaną maila
0 0

tearsmile

#6502192 Napisano: 25.06.2018 17:04:53

loteria McDonald's? 
Również czekam na wyniki, z tego co się orientuje jeszcze nie wysyłali maili. Wyczytałam z regulaminu, że mają na to dwa dni robocze (losowanie było 22.06) więc teoretycznie jutro powinniy być wysyłane maile emotka Czekam z niecierpliowścią, może coś się uda wygrać emotka

0 0

magie1982

#6502186 Napisano: 25.06.2018 16:56:57
jorunn2010 napisał(a):

Cheetos rozsyła maile? Bo sporo osób chwali się wygraną; na liście są moje inicjały przy nagrodzie o którą grałam tego dnia, ale mam mega pospolite imię i często występującą literę nazwiska, a maila brak

tak już ok 5 min są maile
0 0

jorunn2010

#6502185 Napisano: 25.06.2018 16:55:31
Cheetos rozsyła maile? Bo sporo osób chwali się wygraną; na liście są moje inicjały przy nagrodzie o którą grałam tego dnia, ale mam mega pospolite imię i często występującą literę nazwiska, a maila brak
1 agakaz2 0

mamimamu

#6501713 Napisano: 24.06.2018 18:05:22
@magie1982 ja pytałam dziś w Hebe "u siebie" czy mogę odebrać już nagrodę (wygrałam n. I st., a ktoś pisał, że mimo braku maila nagroda w sklepie już czekała) i Pani powiedziała, że wczoraj widziała jakiś raport odnośnie laureatów w ich sklepie przesyłek i jutro powinna przyjść paczka do nich z tymi nagrodami) - może więc jutro coś ruszy...Rowera nie było, nie mają ani też ni wydali, więc nadzieja jest:) stam konkurs Panie kojarzyły dość dobrze...
1 magie1982 0

delfinka101

#6501279 Napisano: 22.06.2018 17:29:45
alita napisał(a):

A czy ktoś próbował dowiedzieć się czegoś w "swoim" Hebe? czy np. rower tam był lub jest nadal?

Hm ja dzisiaj byłam na zakupach ale w miejscu gdzie stał to go nie ma... ale plakatów o konku też już nie ma....

Przed chwilą byłam w swoim Hebe, roweru wcześniej nie widziałam, a panie ekspedientki, owszem lampki wydawały, ale nic nie wiedzą o żadnym rowerze...

W moim od dawna roweru nie ma a był, piękny czerwony. Jak pytałam babki gdzie maja te kosmetyki bo chcę rower wygrać to mi odpowiedziała iż już rower jest wygrany.Na co jej  odpowiedziałam; jakim cudem jak konkurs trwa do końca maja,poszła dopytała i mówi; no tak dopiero 1 etap się zakończył. Może być już po wszystkim a moze dopiero w poniedziałek będzie wysyp..oby jeszcze nie informowali bo ja maila nie dostałam
0 0

LejziDejzi

#6501247 Napisano: 22.06.2018 16:45:17
mamimamu napisał(a):

LejziDejzi napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

mia napisał(a):

estrelitta napisał(a):

Rowery z Gosh to już chyba trzeba wykreślić z listy? Organizator chyba ich nie zamierza rozdać emotka

Napisali, że maile będą w tym tygodniu. Ale tydzień mija i cisza. 

Może trzeba ich dźgnąć na FB? emotka Jeśli tam mają jakąś stronę...
Jak odpiszą, że laureaci poinformowani, to przynajmniej padnę ze śmiechu - a przyda mi  się dziś poprawa humoru. emotka

Mają- Gosh Copenhagen Polska. 

Mam wrażenie że Ci z Fb to z innego świata są emotka   emotka  Mnie odpisali że czas na powiadomienie mają do 14 DNI OD ZAKOŃCZENIA KONKURSU... to według mnie ten czas minął emotka  Prosiłam o jasną odpowiedz czy wyniki były czy nie to dostałam to :
Według regulaminu konkursu, osoba, która wygrała zostanie poinformowana o tym mailowo, 14 dni od zakończenia konkursu.

I weź tu nie trać wiary w ludzi emotka

A czy ktoś próbował dowiedzieć się czegoś w "swoim" Hebe? czy np. rower tam był lub jest nadal?

Hm ja dzisiaj byłam na zakupach ale w miejscu gdzie stał to go nie ma... ale plakatów o konku też już nie ma....
0 0

mamimamu

#6501239 Napisano: 22.06.2018 16:34:26
LejziDejzi napisał(a):

mia napisał(a):

estrelitta napisał(a):

Rowery z Gosh to już chyba trzeba wykreślić z listy? Organizator chyba ich nie zamierza rozdać emotka

Jak odpiszą, że laureaci poinformowani, to przynajmniej padnę ze śmiechu - a przyda mi  się dziś poprawa humoru. emotka

Mam wrażenie że Ci z Fb to z innego świata są emotka   emotka  Mnie odpisali że czas na powiadomienie mają do 14 DNI OD ZAKOŃCZENIA KONKURSU... to według mnie ten czas minął emotka  Prosiłam o jasną odpowiedz czy wyniki były czy nie to dostałam to :
Według regulaminu konkursu, osoba, która wygrała zostanie poinformowana o tym mailowo, 14 dni od zakończenia konkursu.

0 0

agakaz2

#6501209 Napisano: 22.06.2018 15:49:48
LejziDejzi napisał(a):

mia napisał(a):

estrelitta napisał(a):

Ale na face dostałam identyczną odpowiedź od Lidla tzn osoby które wygrały dostały informacje na maila. Dziwne by tu na forum na 100 bonów nikt nie wygrał
0 0