Reklama na e-Konkursy.info

Czy informują/ informowali?

hakowal

#6605303 Napisano: 31.05.2019 21:55:39
jofe8484 napisał(a):

Czy ktoś się orientuje, czy laureaci konkursów w Zwierciadle są też informowani e-mailowo?

Tak, informują mailowo o wygranej. Dziś były maile z wygaranymi kosmetykami Ziaja jagody acai 
1 jofe8484 0

jofe8484

#6605294 Napisano: 31.05.2019 21:20:11
Czy ktoś się orientuje, czy laureaci konkursów w Zwierciadle są też informowani e-mailowo?
0 0

joasiunia

#6604995 Napisano: 31.05.2019 09:19:52
Czy były wysyłane maile z Monte (z tygodnia 20-26.05)?
1 e563 0

dala

#6604709 Napisano: 30.05.2019 11:33:32
mia napisał(a):

A Develey "Jak smakuje jakość" to za kwiecień informowali? Pewnie ja w MDW przegapiłam?

Tak, informowali, ja dostałam maila 9 maja o wygraniu 50 zł
1 mia 0

agagru

#6602421 Napisano: 22.05.2019 23:58:50
iwona0103 napisał(a):

Wasa, rowery?

Dzisiaj dostałam maila po 16.
0 0

renata1107

#6602064 Napisano: 21.05.2019 22:05:07
nataszka napisał(a):

joasiunia napisał(a):

marengo napisał(a):

witegz napisał(a):

grappa25 napisał(a):

czy Jameson /epicka opowieść już informował? zdaje się, że czas już minął.

Jakieś wieści?

Ktoś? coś?

U mnie nic, zero wieści... 

ja 1 zgłoszenie i też cisza....

Dostałam maila 14 maja, wygrana zestaw Jamesona.

edzia21

#6601763 Napisano: 20.05.2019 23:33:31
magdalena_g napisał(a):

edzia21 napisał(a):

magdalena_g napisał(a):

Pudliszki C4 ???

pytasz o rezerwę?

Skuterem na grilla  tam gdzie też karty po 500 były do wygrania

Info było w tamtym tygodniu (do 18.05 był czas na odsyłanie danych, dzisiaj były maile o weryfikacji), zapewne niebawem pójdzie rezerwa.

sosnina1

#6601730 Napisano: 20.05.2019 22:00:16
darog napisał(a):

darog napisał(a):

edzia21 napisał(a):

lid napisał(a):

koleżanka dostała odpowiedź od Toblerone. Wyglada na to, że nie uwzględnili smsów... Chyba, że ktoś dostał info sms?

"Dzień dobry,informujemy,że z powodu rekordowej liczby zgłoszeń do obydwu konkursów termin ogłoszenia zwycięzców uległ zmianie. Od dnia wczorajszego informujemy wyłonionych Toblerone'owiczów. Listę zwycięzców konkursu Toblerone Auchan ogłosimy w dniu 16.05.2019, natomiast konkursu Toblerone Lidl do dnia 20.05.2019.Jeżeli nie otrzymali Państwo do dzisiaj maila z informacją o wygranej oznacza to,że niestety nie ma Was w gronie nagrodzonych.Przepraszamy za kłopot.Pozdrawiamy,Zespół Toblerone"

niestety, esków brak  emotka  (przynajmniej u mnie)

fakt! nikt nie dostał smsa ze znajomych a konkurs był mega obstawiony.
czyli smsów nie wzieli pod uwage?? 
Toblerone to nie bykle jaka marka by się zajmowała takim konkursem taka bykle jaka agencyjka która nie respektuje swojego regulaminu!
"rekordowa ilość" ich przerosła? a to "profesjonaliści" z góry sobie ustalili, że po 10 zgłoszeń z każdego auchan będzie??

ps. nawet nie mamy potwierdzenia odczytu wiadomosci mail
sms - nagród zero.
ot loteryjka!

Bardzo prosze o przesłanie emaila, za pomoca, którego koleżanka kontaktowała się z firma, która organizowała konkurs Toblerone w LIDLu.
0 0

aempe

#6600968 Napisano: 17.05.2019 16:02:02
Mail z Avanti (miejsce 41-50)
0 0

ann93

#6600933 Napisano: 17.05.2019 14:27:02
ninakow7712 napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

Czy z Kinderbueno dostajecie jakąś informację / mail o wygranej? Widzę siebie na liście, więc uznałam ,że nagroda moja, ale nie mam żadnej oficjalnej informacji

ja też siebie widzę, jeżeli chodzi o bilety, a info brak emotka

Po kilku dniach dostaje się maila od nich  emotka

ninakow7712

#6600932 Napisano: 17.05.2019 14:25:23
misiamarysia napisał(a):

Czy z Kinderbueno dostajecie jakąś informację / mail o wygranej? Widzę siebie na liście, więc uznałam ,że nagroda moja, ale nie mam żadnej oficjalnej informacji

ja też siebie widzę, jeżeli chodzi o bilety, a info brak emotka

misiamarysia

#6600931 Napisano: 17.05.2019 14:17:17
Czy z Kinderbueno dostajecie jakąś informację / mail o wygranej? Widzę siebie na liście, więc uznałam ,że nagroda moja, ale nie mam żadnej oficjalnej informacji.
0 0

mdepfs

#6600919 Napisano: 17.05.2019 14:01:14
faworek napisał(a):

mdepfs napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

mdepfs napisał(a):

kolezanka dostała odp. od Avanti na fb: "Dzień dobry, zgodnie z rozporządzeniem RODO nie możemy publikować nazwisk laureatów, dlatego zwycięzcy zostali poinformowani drogą mailową."

RODO SRODO w regulaminie mają zapis o tym, że przetwarzanie danych będzie obejmowało listę laureatów "Dane osobowe Uczestników Konkursu będą przetwarzane w szczególności w celu organizacji iprzeprowadzenia Konkursu, wyłonienia laureatów, opublikowania listy laureatów..." Dodatkowo laureaci wyrażają zgodę na możliwość publikacji zd1ęć wszędz5e 5 na 5ch str6nach 5 na 5nsta 5 na fb. Ciśnijmy ich więc niech opublikują listę i zwycięskie prace, bo jak dla mnie to znowu konkurs przekręt.

przekazalam żeby koleżanka cisnęła i to napisała, ale podobno kontakt baza-ziemia się urwał...

Też napisałam do nich na fb, ciekawe co odpiszą. Może wszyscy napiszmy to coś ruszy?

ja ich poprosiłam, aby poinformowali oficjalnie przez social media że obrady dobiegły końca,czy coś w tym stylu. dużo ludzi się jeszcze oszukuje, że a nóż widelec.. ale bez odzewu. 
1 faworek 0

faworek

#6600913 Napisano: 17.05.2019 13:51:27
mdepfs napisał(a):

mdepfs napisał(a):

kolezanka dostała odp. od Avanti na fb: "Dzień dobry, zgodnie z rozporządzeniem RODO nie możemy publikować nazwisk laureatów, dlatego zwycięzcy zostali poinformowani drogą mailową."

RODO SRODO w regulaminie mają zapis o tym, że przetwarzanie danych będzie obejmowało listę laureatów "Dane osobowe Uczestników Konkursu będą przetwarzane w szczególności w celu organizacji iprzeprowadzenia Konkursu, wyłonienia laureatów, opublikowania listy laureatów..." Dodatkowo laureaci wyrażają zgodę na możliwość publikacji zd1ęć wszędz5e 5 na 5ch str6nach 5 na 5nsta 5 na fb. Ciśnijmy ich więc niech opublikują listę i zwycięskie prace, bo jak dla mnie to znowu konkurs przekręt.

przekazalam żeby koleżanka cisnęła i to napisała, ale podobno kontakt baza-ziemia się urwał...

Też napisałam do nich na fb, ciekawe co odpiszą. Może wszyscy napiszmy to coś ruszy?
0 0

mdepfs

#6600912 Napisano: 17.05.2019 13:48:05

mdepfs napisał(a):

0 0

faworek

#6600909 Napisano: 17.05.2019 13:41:17
mdepfs napisał(a):

ann93 napisał(a):

mdepfs napisał(a):

Ciekawe czy w ogóle ktoś wygrał  emotka

też mnie to zastanawia, zgłoszenie oczywiście swoje uważam za the best of the best, ale wiadomo są gusta i guściki  emotka  ale żeby nikt serio nawet kosmetyków.. dziwne... 

Pewnie ustawka, nie wierzę w to, że nikt nie wygrał...i nie chcą opublikować listy...

zielonaszpilka

#6600908 Napisano: 17.05.2019 13:41:14
mdepfs napisał(a):

2 ann93, faworek 0

ann93

#6600907 Napisano: 17.05.2019 13:40:41
mdepfs napisał(a):

ann93 napisał(a):

mdepfs napisał(a):

też mnie to zastanawia, zgłoszenie oczywiście swoje uważam za the best of the best, ale wiadomo są gusta i guściki  emotka  ale żeby nikt serio nawet kosmetyków.. dziwne...

No właśnie... Tym bardziej, że nagród było sporo... Ktoś by się pochwalił... 
0 0

mdepfs

#6600905 Napisano: 17.05.2019 13:38:28
ann93 napisał(a):

mdepfs napisał(a):

0 0

faworek

#6600904 Napisano: 17.05.2019 13:38:06
ann93 napisał(a):

mdepfs napisał(a):

Śmiechu warte to. 
1 Mila26 0