Reklama na e-Konkursy.info

Avanti

kimberly

#7221319 Napisano: 13.11.2024 20:11:16
Nuna1210 napisał(a):

Mnie Avanti lubi umiarkowanie 😅 Wygrywam zazwyczaj te dzienne nagrody, w prawie każdym ich konkursie (wesołymi rymowankami). Główną dali mi raz - dwa lata temu, jak jeszcze nie konkursowałam "na poważnie". Ale też się zastanawiam, czy mają jakieś osobne komisje albo gust im się zmienia na Cheetosy - wygrywam prawie zawsze w Pepsi i w Lay's, w różnych konkursach Cheetos jeszcze ani razu 🤷‍♀️

Nad tym samym się zastanawiałam kiedyś i mam też tak samo - cheetosy i inne takie (nie pamiętam co ale jeszcze coś było) nigdy nic, a Lays i Pepsi całkiem dobrze mi idzie 😂🫣 tak samo często u nich wygrywałam w konkursach organizowanych na stacjach benzynowych, ale to zwykle też zestawy z Pepsi 🙈
1 Nuna1210 0

mczarna

#7221320 Napisano: 13.11.2024 20:16:12
Myślicie,że w Cheetos Ameryka Południowa to już wszystko rozdane? Bardzo mało wpisów na forum z tego etapu,a na stronie lista zwycięzców nie zmienia się od dawna...
0 0

iwona0103

#7221323 Napisano: 13.11.2024 20:23:44
mczarna napisał(a):

Myślicie,że w Cheetos Ameryka Południowa to już wszystko rozdane? Bardzo mało wpisów na forum z tego etapu,a na stronie lista zwycięzców nie zmienia się od dawna...

Na liście nie ma tylko ostatniego dnia z Ameryki Południowej.
Dodatkowo żadne dane się nie powtarzają, a z obliczeń wynika, że jest tam 3 zwycięzców głównych nagród... może jednak zmienili zasady i nie wybierają z tych już nagrodzonych emotka
0 0

lucya

#7221325 Napisano: 13.11.2024 20:32:19
iwona0103 napisał(a):

mczarna napisał(a):

Dodatkowo żadne dane się nie powtarzają, a z obliczeń wynika, że jest tam 3 zwycięzców głównych nagród... może jednak zmienili zasady i nie wybierają z tych już nagrodzonych emotka

Wybierają główne z tych osób, które wygrały tysiaka emotka
0 0

claudia

#7221332 Napisano: 13.11.2024 20:59:34
kimberly napisał(a):

Nuna1210 napisał(a):

Mnie Avanti lubi umiarkowanie 😅 Wygrywam zazwyczaj te dzienne nagrody, w prawie każdym ich konkursie (wesołymi rymowankami). Główną dali mi raz - dwa lata temu, jak jeszcze nie konkursowałam "na poważnie". Ale też się zastanawiam, czy mają jakieś osobne komisje albo gust im się zmienia na Cheetosy - wygrywam prawie zawsze w Pepsi i w Lay's, w różnych konkursach Cheetos jeszcze ani razu 🤷‍♀️

Nad tym samym się zastanawiałam kiedyś i mam też tak samo - cheetosy i inne takie (nie pamiętam co ale jeszcze coś było) nigdy nic, a Lays i Pepsi całkiem dobrze mi idzie 😂🫣 tak samo często u nich wygrywałam w konkursach organizowanych na stacjach benzynowych, ale to zwykle też zestawy z Pepsi 🙈

Mnie już Avatni nie lubi wogole, wręcz irytuje, odkąd wygrałam duuużą główną nagrodę u nich, ani ja, ani nikt z rodziny o tym nazwisku nie wygrywa kompletnie nic, a zawsze inwestuje dość dużo w konkurs,  wysyłam zawsze naprawde sporo różnych zgloszen, podobnie członkowie rodziny ( piszą sami, w innych agencjach z dobrym skutkiem, zadne slupy) i w każdej innej agencji coś tam trafi w gusta, wiecej czy mniej, więc tu patrzą na nazwisko i tyle, dopóki chcą takie dane jak nazwisko i imie nie będę już  inwestować,  niech się walą, rozumiem ograniczenia, ale w loterii, a nie w konkursach kreatywnych. W Smolarze zero problemu, raz na wozie, raz pod wozem, ale jest się bardziej anonimowym i oceniają kreatywność, bo jak coś naprawdę dobrego wymyślę to wygrywam. I tyle.
1 fantagiro 0

iwona0103

#7221338 Napisano: 13.11.2024 21:23:57
lucya napisał(a):

iwona0103 napisał(a):

mczarna napisał(a):

OK, ale w takim razie te osoby powinny być 2 razy na liście zwycięzców
0 0

Nuna1210

#7221340 Napisano: 13.11.2024 21:28:28
iwona0103 napisał(a):

lucya napisał(a):

iwona0103 napisał(a):

mczarna napisał(a):

Mi się zawsze wydawało, że główne "przeskakują" na górę listy w Avanti, a nie się dublują, ale mogę źle kojarzyć 😅
1 Emememe 0

Enjoy_today

#7221343 Napisano: 13.11.2024 21:41:03
mczarna napisał(a):

Ja wygrałam z Ameryki Południowej stówkę. Zgłoszenie z 3.11. 🙂
0 0

iwona0103

#7221347 Napisano: 13.11.2024 21:46:35
Nuna1210 napisał(a):

iwona0103 napisał(a):

lucya napisał(a):

iwona0103 napisał(a):

mczarna napisał(a):

Mi się zawsze wydawało, że główne "przeskakują" na górę listy w Avanti, a nie się dublują, ale mogę źle kojarzyć 😅

Na liście jest 173 zwycięzców, czyli 170 dziennych i 3 głównych. Żaden się nie powtarza, więc zastanawiam się jak mogą wybierać z tysiaków przy tak ułożonej liście emotka
0 0

Nuna1210

#7221353 Napisano: 13.11.2024 21:56:33
iwona0103 napisał(a):

Nuna1210 napisał(a):

iwona0103 napisał(a):

lucya napisał(a):

iwona0103 napisał(a):

mczarna napisał(a):

Na liście jest 173 zwycięzców, czyli 170 dziennych i 3 głównych. Żaden się nie powtarza, więc zastanawiam się jak mogą wybierać z tysiaków przy tak ułożonej liście emotka

Nawet jeśli, to powinny być już chyba 4 główne, bo Ameryka Północna chyba cała poinformowana już jakiś czas temu. Może powinno być 175, ale któregoś dnia uznali, że nie ma ciekawych zgłoszeń i nie przyznali dwóch nagród? Albo ktoś wygrał dwa razy i nie wpisują maila drugi raz? (Teoretycznie nie ma limitu na osobę) Wątpię, żeby nagle zmienili sposób nagradzania, chociaż też nigdy nie wiadomo 🤷‍♀️
1 iwona0103 0