Reklama na e-Konkursy.info

Avanti

adamo86

#7221095 Napisano: dzisiaj o 10:02:53
gregory napisał(a):

U Avanti nic się nie zmieniło w zasadach przyznawania głównych po wprowadzeniu platformy joy? Należy przypuszczać, że komputery z konkursu w Lidlu będą wybrane z nagród dziennych?

Chętnie bym odpowiedział, ale najpierw musiałbym wygrać jakąkolwiek dzienną emotka

gregory

#7221097 Napisano: dzisiaj o 10:05:32
adamo86 napisał(a):

gregory napisał(a):

U Avanti nic się nie zmieniło w zasadach przyznawania głównych po wprowadzeniu platformy joy? Należy przypuszczać, że komputery z konkursu w Lidlu będą wybrane z nagród dziennych?

Chętnie bym odpowiedział, ale najpierw musiałbym wygrać jakąkolwiek dzienną emotka

może ktoś analizując listę nagrodzonych ma tę wiedzę? ja niestety też nie mogę zweryfikować, bo od miesiecy nic u nich nie wygrałem, na co już wielokrotnie sie żaliłem tutaj.
0 0

Nuna1210

#7221098 Napisano: dzisiaj o 10:11:03
gregory napisał(a):

adamo86 napisał(a):

gregory napisał(a):

może ktoś analizując listę nagrodzonych ma tę wiedzę? ja niestety też nie mogę zweryfikować, bo od miesiecy nic u nich nie wygrałem, na co już wielokrotnie sie żaliłem tutaj.

Nic się raczej nie zmieniło, bo na każdej liście laureatów jest ich tyle, ile dziennych. Po prostu wygrani głównej wskakują na górę, więc pewnie tutaj też tak będzie 🙂
0 0

incendio12

#7221102 Napisano: dzisiaj o 10:17:40
adamo86 napisał(a):

gregory napisał(a):

Dla przypomnienia dla innych adamo86 nieraz w przeszłości wygrywał u Avanti naprawdę mnóstwo razy i nieraz naprawdę duże nagrody główne, a sama widziałam kilka jego tekstów i potwierdzam że poziom był ultra wysoki emotka    Więc moim skromnym zdaniem to, że Avanti nawet jego teraz nie nagradza zwykłymi bonami to o czymś świadczy emotka  Więc głowa do góry dla wszystkich, Avanti chyba naprawdę teraz nagradza w większości przypadków zupełnie co innego.. A szkoda, bo lubiłam brać udział w ich konkursach, a nieraz pisząc tekst aż się czuło, że to jest tak bardzo w stylu Avanti, że nagroda niemal na 100% będzie i to się sprawdzało emotka

elemelex

#7221105 Napisano: dzisiaj o 10:23:21
Opieracie się na błędnym założenu, że można u kogos wygrywać bez końca. Konkurs to za każdym razem coś innego, choc pytania są często podobne to jednak zmienne sa inne. Ja nie widzę różnicy między tym co było a jest, bardziej zauważam ze tu chodzi o mnie i o to jak czuję pytania. Odpowiedź moze byc dobra, ale nie wybijać sie z tłumu. No i pomyślcie skoro jeden typ odpowiedzi był juz nagradzany to mogło im się znudzić.
Nagradzaja co im odpowiada i to nawet chyba dobrze, że nie wiecznie to samo, bo kreatywność to jednak zmiany a nie schematy.
0 0

incendio12

#7221107 Napisano: dzisiaj o 10:27:12
elemelex napisał(a):

Opieracie się na błędnym założenu, że można u kogos wygrywać bez końca. Konkurs to za każdym razem coś innego, choc pytania są często podobne to jednak zmienne sa inne. Ja nie widzę różnicy między tym co było a jest, bardziej zauważam ze tu chodzi o mnie i o to jak czuję pytania. Odpowiedź moze byc dobra, ale nie wybijać sie z tłumu. No i pomyślcie skoro jeden typ odpowiedzi był juz nagradzany to mogło im się znudzić.

Myslę że faktycznie po prostu im się już znudził ten styl. Nie uważam że można wygrywać u kogoś bez końca. Po prostu widzę wyraźna granicę między czasami kiedy wygrywało się u nich praktycznie cały czas a pewnego razu po prostu przestali nagradzać wszyskto jak leci emotka

elemelex

#7221108 Napisano: dzisiaj o 10:28:56
incendio12 napisał(a):

elemelex napisał(a):

Myslę że faktycznie po prostu im się już znudził ten styl. Nie uważam że można wygrywać u kogoś bez końca. Po prostu widzę wyraźna granicę między czasami kiedy wygrywało się u nich praktycznie cały czas a pewnego razu po prostu przestali nagradzać wszyskto jak leci emotka

To znak, że czas ponapinać mięśnie kreatywności, cokolwiek to znaczy  emotka

iwona0103

#7221115 Napisano: dzisiaj o 10:36:58
Skoro dali mi tysiaczka z cheetos to rzeczywiście gust im się zmienił. Moim zdaniem na lepszy emotka
Wcześniej słabo się dogadywaliśmy.

incendio12

#7221116 Napisano: dzisiaj o 10:38:49
iwona0103 napisał(a):

Skoro dali mi tysiaczka z cheetos to rzeczywiście gust im się zmienił. Moim zdaniem na lepszy emotka

A widzisz, są w takim razie dwie strony medalu  emotka

adamo86

#7221118 Napisano: dzisiaj o 10:42:47
incendio12 napisał(a):

adamo86 napisał(a):

gregory napisał(a):

Dla przypomnienia dla innych adamo86 nieraz w przeszłości wygrywał u Avanti naprawdę mnóstwo razy i nieraz naprawdę duże nagrody główne, a sama widziałam kilka jego tekstów i potwierdzam że poziom był ultra wysoki emotka    Więc moim skromnym zdaniem to, że Avanti nawet jego teraz nie nagradza zwykłymi bonami to o czymś świadczy emotka  Więc głowa do góry dla wszystkich, Avanti chyba naprawdę teraz nagradza w większości przypadków zupełnie co innego.. A szkoda, bo lubiłam brać udział w ich konkursach, a nieraz pisząc tekst aż się czuło, że to jest tak bardzo w stylu Avanti, że nagroda niemal na 100% będzie i to się sprawdzało emotka

Dzięki incendio12 za miłe słowa emotka

elemelex, ja nic nie zakładam - po prostu piszę jak jest emotka  widziałem już dużo wpisów, że ludzie przestali wygrywać. Moja ostatnia wygrana dzienna była w czerwcu - już na platformie JOY, więc to nie ona jest tu problemem emotka
Jakiś tam "swój poziom" cały czas trzymam i może kiedyś jeszcze coś się spodoba emotka
Czego sobie i Wam życzę emotka

iwona0103

#7221156 Napisano: dzisiaj o 11:47:24
incendio12 napisał(a):

iwona0103 napisał(a):

A widzisz, są w takim razie dwie strony medalu  emotka

Chociaż podejrzewam, że tego dnia nikt nie grał i dlatego wygrałam. W strach się bać 10 nagród dziennych i nie nagrodzili emotka
0 0

zezowaty_kot

#7221157 Napisano: dzisiaj o 12:03:13
adamo86 napisał(a):

incendio12 napisał(a):

adamo86 napisał(a):

gregory napisał(a):

Dzięki incendio12 za miłe słowa emotka

elemelex, ja nic nie zakładam - po prostu piszę jak jest emotka  widziałem już dużo wpisów, że ludzie przestali wygrywać. Moja ostatnia wygrana dzienna była w czerwcu - już na platformie JOY, więc to nie ona jest tu problemem emotka
Jakiś tam "swój poziom" cały czas trzymam i może kiedyś jeszcze coś się spodoba emotka
Czego sobie i Wam życzę emotka

Nie zapominajcie, że wśród piszących też są ciągłe rotacje. Ktoś odpada na jakiś czas zmniejszając konkurencję, później dojdzie 10 nowych osób i konkurencja się zwiększa. Ja nie zauważyłam zmiany stylu przy ich wyborach, po prostu nigdy nie wiemy z kim przyszło nam się w danym dniu mierzyć emotka
0 0