Reklama na e-Konkursy.info

Avanti

gregory

#7219635 Napisano: 07.11.2024 16:39:44
nagród rzeczywiście mniej no i umówmy się, 100 zł to naprawdę nie jest szal przy obecnych cenach. Ja gram tylko ze względu na główną , która mi się marzy, ale jak widać z marnym skutkiem. Bilet do suntago też nie zachęca. Mogliby dać chociaż jakiś rodzinny. Ale jak się komuś nie podoba to nie musi grać. Tak czy inaczej Avanti bardzo lubię, ale fajne czasy z nimi chyba minęły.

fan-mandaryny

#7219731 Napisano: 07.11.2024 23:16:58
gregory napisał(a):

nagród rzeczywiście mniej no i umówmy się, 100 zł to naprawdę nie jest szal przy obecnych cenach. Ja gram tylko ze względu na główną , która mi się marzy, ale jak widać z marnym skutkiem. Bilet do suntago też nie zachęca. Mogliby dać chociaż jakiś rodzinny. Ale jak się komuś nie podoba to nie musi grać. Tak czy inaczej Avanti bardzo lubię, ale fajne czasy z nimi chyba minęły.

Ja mam podobne zdanie. Kiedyś bardzo długo miałem jakaś klęske u nich, a już potem zdarzało się coś wygrywać - dwa lata temu nawet otarłem się o samochód w Dino, gdzie zgłoszeń podobno bardzo dużo, a dalej to już chyba mnie wykolegowali, bo nawet żadnej drobnicy nie mogę u nich wygrać. Przesłałem chwalić się nagrodami. Oni tu regularnie wchodzą. Wiele razy się chwaliłem nagrodami, zwyczajnie przestałem. Co robię nie tak, że nic nie mogę wygrać u nich? Gramy razem z Mamą i obydwoje same pudła. Czyżby nas dyskwalifikowano za paragony, różniące się jedną cyfrą na końcu i tym samym IP? Sadzę, ze warto być czujnym i teraz zamierzam już tego pilnować i obrać inną strategię, bo (na podstawie moich obserwacji) raczej na to patrzą.
0 0

kimberly

#7219739 Napisano: 08.11.2024 00:06:07
fan-mandaryny napisał(a):

gregory napisał(a):

Ja mam podobne zdanie. Kiedyś bardzo długo miałem jakaś klęske u nich, a już potem zdarzało się coś wygrywać - dwa lata temu nawet otarłem się o samochód w Dino, gdzie zgłoszeń podobno bardzo dużo, a dalej to już chyba mnie wykolegowali, bo nawet żadnej drobnicy nie mogę u nich wygrać. Przesłałem chwalić się nagrodami. Oni tu regularnie wchodzą. Wiele razy się chwaliłem nagrodami, zwyczajnie przestałem. Co robię nie tak, że nic nie mogę wygrać u nich? Gramy razem z Mamą i obydwoje same pudła. Czyżby nas dyskwalifikowano za paragony, różniące się jedną cyfrą na końcu i tym samym IP? Sadzę, ze warto być czujnym i teraz zamierzam już tego pilnować i obrać inną strategię, bo (na podstawie moich obserwacji) raczej na to patrzą.

A mi się wydaje, że nie patrzą;) często mi się zdarzało kupować siostrze i sobie paragon jeden za drugim i wysłać z tego samego IP i obydwie wygrałyśmy 🫣 albo obydwie nie, bądź tylko jedna z nas… wiele z nas ma podobny problem do Ciebie (zmniejszenie skuteczności w Avanti), wydaje mi się że prędzej to wina większej konkurencji, reklamy konkursów? Albo zmiany gustu jury emotka  ale to też tylko moje zdanie i nie obrażaj się, po to tu jesteśmy żeby wymieniać się opiniami emotka  wydaje mi się, że za bardzo zamartwiasz się i analizujesz, więcej luzu emotka  czasem dopiero jak odpuściłam i wyluzowałam zaczęły przychodzić maile z wygranymi:)
bądź co bądź życzę Ci powodzenia i żeby w końcu Avanti zaczęło patrzeć przychylnym okiem na Ciebie i na nas też 😁

fan-mandaryny

#7219744 Napisano: 08.11.2024 00:17:16
kimberly napisał(a):

gregory napisał(a):

A mi się wydaje, że nie patrzą;) często mi się zdarzało kupować siostrze i sobie paragon jeden za drugim i wysłać z tego samego IP i obydwie wygrałyśmy 🫣 albo obydwie nie, bądź tylko jedna z nas… wiele z nas ma podobny problem do Ciebie (zmniejszenie skuteczności w Avanti), wydaje mi się że prędzej to wina większej konkurencji, reklamy konkursów? Albo zmiany gustu jury emotka  ale to też tylko moje zdanie i nie obrażaj się, po to tu jesteśmy żeby wymieniać się opiniami emotka  wydaje mi się, że za bardzo zamartwiasz się i analizujesz, więcej luzu emotka  czasem dopiero jak odpuściłam i wyluzowałam zaczęły przychodzić maile z wygranymi:)
bądź co bądź życzę Ci powodzenia i żeby w końcu Avanti zaczęło patrzeć przychylnym okiem na Ciebie i na nas też 😁

Masz rację, dało mi to do myślenia. Czasem coś trzeba puścić wolno, jak w to się mówi, a wtedy wróci... sukces! Dziękuję za garść motywacji. I Tobie, i nam wszystkim tego życzę. Dobranoc. 

ewikewikk

#7219759 Napisano: 08.11.2024 08:00:21
nanajka81 napisał(a):

asper01 napisał(a):

gregory napisał(a):

Po prostu nie wiem, ale czymś się naraziłem Avanti. Od miesięcy nic, nawet drobiazgu, a wcześniej wybitnie dobrze nam się współpracowało. Podejrzewam już, że wrzucili mnie na jakąś czarną listę. Tracę siły i motywację do ich konkursów...

To samo! emotka  Ale konkursy to nie istota życia przecież. Także luuuz emotka

w zeszłym roku wygrałam u nich kilka razy w tym główną, w tym roku nie wygrałam ani raz... Jestem na jakiejś czarnej liście czy co?

Ja kiedyś sporo wygrywałam, potem już nie. Może zmieniają się osoby oceniające zgłoszenia?
1 montezuma 0

montezuma

#7219786 Napisano: 08.11.2024 09:36:23

... Oni tu regularnie wchodzą. ...

A skąd takie info? emotka
Pytam bez złośliwości - zaintrygowało mnie to po prostu - przypuszczenie, czy coś więcej? emotka
0 0

estrelitta

#7219794 Napisano: 08.11.2024 10:06:56
Lays z Lidla wyniki poszły już do końca?
0 0

gregory

#7219801 Napisano: 08.11.2024 10:16:38
estrelitta napisał(a):

Lays z Lidla wyniki poszły już do końca/

i znowu u mnie nic. czas chyba na separację z Avanti. Cóż ja ci Avanti zrobiłem, że tak mnie odstawiłeś... A tak fajnie mi się pisały odpowiedzi. liczyłem, że u ciebie trafię bon na wczasy, ale już się nie łudzę. chyba nie ma szans.
0 0

adamo86

#7219803 Napisano: 08.11.2024 10:18:47
gregory napisał(a):

estrelitta napisał(a):

i znowu u mnie nic. czas chyba na separację z Avanti. Cóż ja ci Avanti zrobiłem, że tak mnie odstawiłeś... A tak fajnie mi się pisały odpowiedzi. liczyłem, że u ciebie trafię bon na wczasy, ale już się nie łudzę. chyba nie ma szans.

To chyba było pytanie emotka  na liście brakuje 3 ostatnich dni
1 ewikewikk 0

gregory

#7219804 Napisano: 08.11.2024 10:23:13
adamo86 napisał(a):

gregory napisał(a):

estrelitta napisał(a):

w mdw jest wpis o wygranych, wiec chyba poszły dalsze dni, tylko listy jeszcze nie uzupełnili.
0 0

adamo86

#7219806 Napisano: 08.11.2024 10:26:49
gregory napisał(a):

adamo86 napisał(a):

gregory napisał(a):

estrelitta napisał(a):

w mdw jest wpis o wygranych, wiec chyba poszły dalsze dni, tylko listy jeszcze nie uzupełnili.

Wcześnie się wpis pojawił, więc może to info z wczoraj emotka
0 0

gregory

#7219809 Napisano: 08.11.2024 10:30:55
warto więc dodać, że interpunkcja jest istotna...
0 0

adamo86

#7219834 Napisano: 08.11.2024 11:25:10
gregory napisał(a):

Był tam znak zapytania, tylko przebrał się za "/" i straszy emotka
0 0

gregory

#7219838 Napisano: 08.11.2024 11:28:31
adamo86 napisał(a):

gregory napisał(a):

oby tak było, bo już najgorsze emocje we mnie obudził niestety
0 0

adamo86

#7219841 Napisano: 08.11.2024 11:30:27
gregory napisał(a):

adamo86 napisał(a):

gregory napisał(a):

Taki spóźniony psikus. Już autorka poprawiła emotka  i w mdw pojawiło się też info, że to było za 30.10 emotka

estrelitta

#7219844 Napisano: 08.11.2024 11:40:27
adamo86 napisał(a):

gregory napisał(a):

adamo86 napisał(a):

gregory napisał(a):

Taki spóźniony psikus. Już autorka poprawiła emotka  i w mdw pojawiło się też info, że to było za 30.10 emotka

Tak, bo autorka pisze cichaczem z pracy i zamiast ? wskoczyło/ - uciekł shift emotka
1 adamo86 0

gregory

#7219847 Napisano: 08.11.2024 11:54:53
jakąs nadzieję mi to daje, ale jednak z dużą dawka niepewnosci, że czymkolwiek potrafie jeszcze ująć To Jury...
0 0

stokrotka238

#7219937 Napisano: 08.11.2024 14:43:56
Czy możecie mi zdradzić czy tu czy na pw co mniej więcej lubi Avanti?  Czy wola prozę czy rymy? Czy zabawnie czy bardziej poważnie? Nie mam już do nich siły... emotka
Proszę! 🙏
0 0

incendio12

#7219940 Napisano: 08.11.2024 14:53:52
stokrotka238 napisał(a):

Czy możecie mi zdradzić czy tu czy na pw co mniej więcej lubi Avanti?  Czy wola prozę czy rymy? Czy zabawnie czy bardziej poważnie? Nie mam już do nich siły... emotka
Proszę! 🙏

Ja kiedyś dużo wygrywałam u Avanti, wierszykami raczej takimi pozytywnymi, ale od jakiegoś czasu nic mi nie chcą dać, tak jakby całkiem zmieniło im się poglądy emotka

gregory

#7221091 Napisano: 13.11.2024 09:54:53
U Avanti nic się nie zmieniło w zasadach przyznawania głównych po wprowadzeniu platformy joy? Należy przypuszczać, że komputery z konkursu w Lidlu będą wybrane z nagród dziennych?
0 0