Reklama na e-Konkursy.info

Avanti

Emememe

#6848982 Napisano: 10.03.2022 16:06:58
misiamarysia napisał(a):

Za który etap Cheetos informuje?

VIII - Co jest najfajniejsze w karmieniu zwierzaków?

cleo25

#6849003 Napisano: 10.03.2022 17:43:58
Czy można wygrać dwa razy w jednym etapie Cheetos na te same dane?
0 0

myja

#6849431 Napisano: 14.03.2022 12:42:51
Czy były już maile za VII etap Lays?
0 0

monisss

#6849432 Napisano: 14.03.2022 12:45:38
myja napisał(a):

nie jeszcze , przynajmniej nikt się nie chwalił
0 0

mixik

#6849439 Napisano: 14.03.2022 13:13:14
monisss napisał(a):

myja napisał(a):

nie jeszcze , przynajmniej nikt się nie chwalił

Właśnie się pochwalił
1 monisss 0

katake

#6849442 Napisano: 14.03.2022 13:24:04
myja napisał(a):

Były maile.
0 0

lasiglasty

#6849516 Napisano: 14.03.2022 16:55:39
W Lay'sach wystarczy odesłać paragon z etapu, w którym się wygrało? Czy trzeba dołączyć też z poprzednich, w których się nie wygrało? 
0 0

faworek

#6849517 Napisano: 14.03.2022 17:00:45
lasiglasty napisał(a):

W Lay'sach wystarczy odesłać paragon z etapu, w którym się wygrało? Czy trzeba dołączyć też z poprzednich, w których się nie wygrało?  

wystarczy ten, którym się wygrało emotka
0 0

lasiglasty

#6849518 Napisano: 14.03.2022 17:02:20
faworek napisał(a):

lasiglasty napisał(a):

wystarczy ten, którym się wygrało emotka

Dziękuję bardzo emotka
1 faworek 0

cb656

#6849522 Napisano: 14.03.2022 17:22:12
lasiglasty napisał(a):

W Lay'sach wystarczy odesłać paragon z etapu, w którym się wygrało?
Czy trzeba dołączyć też z poprzednich, w których się nie wygrało? 

Z ciekawości zapytam: a co szkodzi wysłać wszystkie razem, skoro i tak są to już paragony bezużyteczne? emotka
To taki akt dobrej woli przecież, Organizator też człowiek, umie docenić gest. emotka
...a nawet, gdyby tak się zdarzyło, w co mocno wątpię emotka że na jedno z tych przegranych zgłoszeń na końcu fuksem trafisz nagrodę pocieszenia z rezerwy, to przecież list z paragonami mają już u siebie i mogą to zweryfikować, a oszczędzasz pieniążki za kolejną wysyłkę poleconym priorytetem. emotka
0 0

paula9891

#6849525 Napisano: 14.03.2022 17:28:47
cb656 napisał(a):

lasiglasty napisał(a):

Z ciekawości zapytam: a co szkodzi wysłać wszystkie razem, skoro i tak są to już paragony bezużyteczne? emotka
To taki akt dobrej woli przecież, Organizator też człowiek, umie docenić gest. emotka
...a nawet, gdyby tak się zdarzyło, w co mocno wątpię emotka że na jedno z tych przegranych zgłoszeń na końcu fuksem trafisz nagrodę pocieszenia z rezerwy, to przecież list z paragonami mają już u siebie i mogą to zweryfikować, a oszczędzasz pieniążki za kolejną wysyłkę poleconym priorytetem. emotka

W Avanti nie ma rezerwy. emotka
0 0

lasiglasty

#6849526 Napisano: 14.03.2022 17:32:32
cb656 napisał(a):

lasiglasty napisał(a):

Już tłumaczę. Na paragonie z poprzedniego etapu mam zakup na inny konkurs, który czeka na rozwiązanie. Zazwyczaj tak nie robię, ale tu zadecydował przypadek emotka  

daisygirl

#6849533 Napisano: 14.03.2022 19:04:04
lasiglasty napisał(a):

cb656 napisał(a):

lasiglasty napisał(a):

Z ciekawości zapytam: a co szkodzi wysłać wszystkie razem, skoro i tak są to już paragony bezużyteczne? emotka To taki akt dobrej woli przecież, Organizator też człowiek, umie docenić gest. emotka

Już tłumaczę. Na paragonie z poprzedniego etapu mam zakup na inny konkurs, który czeka na rozwiązanie. Zazwyczaj tak nie robię, ale tu zadecydował przypadek emotka  

ja potrafie mieć 5-6 konkursów na paragonie XD ale u nas na wsi to sie wsciekaja przy kasie jesli ktos sobie zyczylby np osobne wydruki na to czy tamto
1 maria1980 0

soulfly

#6849538 Napisano: 14.03.2022 19:27:55
daisygirl napisał(a):

lasiglasty napisał(a):

cb656 napisał(a):

lasiglasty napisał(a):

Z ciekawości zapytam: a co szkodzi wysłać wszystkie razem, skoro i tak są to już paragony bezużyteczne? emotka To taki akt dobrej woli przecież, Organizator też człowiek, umie docenić gest. emotka ...a nawet, gdyby tak się zdarzyło, w co mocno wątpię emotka że na jedno z tych przegranych zgłoszeń na końcu fuksem trafisz nagrodę pocieszenia z rezerwy, to przecież list z paragonami mają już u siebie i mogą to zweryfikować, a oszczędzasz pieniążki za kolejną wysyłkę poleconym priorytetem. emotka

ja potrafie mieć 5-6 konkursów na paragonie XD ale u nas na wsi to sie wsciekaja przy kasie jesli ktos sobie zyczylby np osobne wydruki na to czy tamto

Powiedz że celebrujesz zakupy emotka

cb656

#6849567 Napisano: 14.03.2022 23:05:14
daisygirl napisał(a):

ja potrafię mieć 5-6 konkursów na (jednym) paragonie...

Weź to wrzuć do wątku "popraw sobie humor", bo to zabawne śmieszne jest po prostu. emotka
0 1 maria1980

fiona25

#6849591 Napisano: 15.03.2022 08:28:44
daisygirl napisał(a):

lasiglasty napisał(a):

cb656 napisał(a):

lasiglasty napisał(a):

Z ciekawości zapytam: a co szkodzi wysłać wszystkie razem, skoro i tak są to już paragony bezużyteczne? emotka To taki akt dobrej woli przecież, Organizator też człowiek, umie docenić gest. emotka ...a nawet, gdyby tak się zdarzyło, w co mocno wątpię emotka że na jedno z tych przegranych zgłoszeń na końcu fuksem trafisz nagrodę pocieszenia z rezerwy, to przecież list z paragonami mają już u siebie i mogą to zweryfikować, a oszczędzasz pieniążki za kolejną wysyłkę poleconym priorytetem. emotka

Ja też tak mam , moze się kiedyś na tym przejadę ale miewam po 3 konkursowe produkty na jednym paragonie.No ale u mnie to wynika z beznadziejnej skuteczności - to chyba byłby cud jakbym wygrała w dwóch konkach/loteriach w podobnym czasie emotka

maria1980

#6849592 Napisano: 15.03.2022 08:32:51
fiona25 napisał(a):

daisygirl napisał(a):

lasiglasty napisał(a):

cb656 napisał(a):

lasiglasty napisał(a):

Ja też tak mam , moze się kiedyś na tym przejadę ale miewam po 3 konkursowe produkty na jednym paragonie.No ale u mnie to wynika z beznadziejnej skuteczności - to chyba byłby cud jakbym wygrała w dwóch konkach/loteriach w podobnym czasie emotka

Tez tak mam i nigdy nie miałam problemu, żeby organizator mi nie odesłał paragonu .Zreszta teraz więcej jest wysyłania zdjęć paragonu przez formularz niż poczta …wiec szybciej i wygodniej mam brać wszystko na jeden emotka  
0 0

daisygirl

#6849647 Napisano: 15.03.2022 12:13:15
cb656 napisał(a):

daisygirl napisał(a):

Weź to wrzuć do wątku "popraw sobie humor", bo to zabawne śmieszne jest po prostu. emotka

A co Cię tak śmieszy w tym? emotka  
0 0

paula9891

#6849666 Napisano: 15.03.2022 13:24:50
Idą maile Cheetos emotka
0 0

cb656

#6849670 Napisano: 15.03.2022 13:38:07
daisygirl napisał(a):

cb656 napisał(a):

daisygirl napisał(a):

A co Cię tak śmieszy w tym? emotka  

Po prostu to, że od doświadczonego konkursowicza oczekuję jednak jakiejś wyobraźni w zakresie planowania paragonowego emotka
Chyba, że grasz tak sobie tylko, wcale nie licząc na żadną wygraną, co ewentualnie tłumaczy taką niefrasobliwość, za to wcale nie staje się mniej śmieszne przez to. emotka
0 0