Reklama na e-Konkursy.info

Avanti

magie1982

#6847572 Napisano: 02.03.2022 15:47:27
adamo86 napisał(a):

ladyinred napisał(a):

Dzis ida maile z tego etapu, który skończył sie w tę niedzielę, czy wcześniejszą..,

Wcześniejszą, do 20 stycznia.I komu idą temu idą emotka

Chyba lutego...
0 0

adamo86

#6847573 Napisano: 02.03.2022 15:48:47
magie1982 napisał(a):

adamo86 napisał(a):

ladyinred napisał(a):

Dzis ida maile z tego etapu, który skończył sie w tę niedzielę, czy wcześniejszą..,

Wcześniejszą, do 20 stycznia.I komu idą temu idą emotka

Chyba lutego...

A na tak! bo to już marzec jest emotka
1 magie1982 0

paula9891

#6847577 Napisano: 02.03.2022 15:53:52
giti napisał(a):

heh, ciekawe że na 3 osoby, które sie wpisaly ze 100, wszystkie wygraly pierwszy raz.. emotka mi się wydaje, że nie ma oficjalnie blokady, ale jednak trudniej jest wygrać któryś raz jednak, bo ja żona i mama pierwszymi zgłoszeniami wygraliśmy, a potem 3 tygodnie nikt nic xP (no ale jeszcze czekam dzisiaj chwile czekam...:P) 

Ale co wygraliście? Główne? Jak nie, to na pewno nie ma żadnej blokady, bo u mnie bylo kilka nagród z rzędu.
0 0

deva

#6847578 Napisano: 02.03.2022 15:57:46
Ciekawe czy to już wszystko na dziś...
0 0

giti

#6847579 Napisano: 02.03.2022 15:58:06
paula9891 napisał(a):

giti napisał(a):

heh, ciekawe że na 3 osoby, które sie wpisaly ze 100, wszystkie wygraly pierwszy raz.. emotka mi się wydaje, że nie ma oficjalnie blokady, ale jednak trudniej jest wygrać któryś raz jednak, bo ja żona i mama pierwszymi zgłoszeniami wygraliśmy, a potem 3 tygodnie nikt nic xP (no ale jeszcze czekam dzisiaj chwile czekam...:P) 

Ale co wygraliście? Główne? Jak nie, to na pewno nie ma żadnej blokady, bo u mnie bylo kilka nagród z rzędu.

Tylko 100-wki heh.. to nie wiem, ja wyczuwam jakąś personalno-nazwiskową blokade w każdym bądź razie xD
1 paula9891 0

pioge7

#6847588 Napisano: 02.03.2022 16:23:20
giti napisał(a):

paula9891 napisał(a):

giti napisał(a):

Tylko 100-wki heh.. to nie wiem, ja wyczuwam jakąś personalno-nazwiskową blokade w każdym bądź razie xD

Ze 3 etapy temu wygrała moja mama, teraz wygrałem ja, oboje stówki, to samo nazwisko. 
wczesniej w konkursie Lays/Cheetos u mamy 500 zł, u mnie 5000 zł 
więc chyba blokady nie ma 
0 0

ladyinred

#6847609 Napisano: 02.03.2022 18:07:27
A cos dzis b. malo osob sie pochwaliło … ja wiem, ze jskas czesc wcale sie nie chwali, ale dzis wyatkowo cicho
1 deva 0

monisss

#6847610 Napisano: 02.03.2022 18:09:36
pioge7 napisał(a):

giti napisał(a):

paula9891 napisał(a):

giti napisał(a):

Ze 3 etapy temu wygrała moja mama, teraz wygrałem ja, oboje stówki, to samo nazwisko. wczesniej w konkursie Lays/Cheetos u mamy 500 zł, u mnie 5000 zł 
więc chyba blokady nie ma 

nie ma nie ma. ale fakt, że trzeba mieć tez trochę szczęścia żeby sie wstrzelic emotka
1 pioge7 0

muzasa88

#6847767 Napisano: 03.03.2022 15:30:12
Drogie Avanti poproszę o resztę zwycięzców z konkursu STAR.
Czekanie mnie już denerwuję.
Chcę zejść na ziemię, a nie dalej bujać w obłokach emotka

martucha-jk

#6847943 Napisano: 04.03.2022 14:25:24
muzasa88 napisał(a):

Drogie Avanti poproszę o resztę zwycięzców z konkursu STAR.Czekanie mnie już denerwuję.
Chcę zejść na ziemię, a nie dalej bujać w obłokach emotka

Już są
1 muzasa88 0

marzenier

#6847944 Napisano: 04.03.2022 14:35:35
Oo to jak są podatni na nasze prośby, to ja poproszę o wyniki z Lays.

muzasa88

#6847957 Napisano: 04.03.2022 14:56:07
Podsumowując konkurs STAR- 
Avanti pokonało mnie 5:0.
Niefajnie mi z tymemotka
0 0

myja

#6848526 Napisano: 08.03.2022 14:50:43
Uwaga, mam mega ważne info odnośnie konkursu Cheetos!
Właśnie dostałam telefon od Avanti, że nie mogą mi wydać nagrody, bo moje dane z FB nie zgadzają się z oświadczeniem. Na swoim koncie na FB nie mam wpisanego nazwiska, tylko pierwsze i drugie imię, a musi być dokładnie tak jak jest wpisane w oświadczeniu. Więc ważna sprawa: Avanti porównuje Wasze imię i nazwisko z Facebooka z tym, co wpiszecie w oświadczeniu. Jeśli się nie będzie zgadzać, to nie dostaniecie nagrody. Ja muszę teraz wysłać nowe oświadczenie, że nazwa mojego profilu na FB zawiera moje imię i nie zawiera nazwiska, ale oświadczam, że ja to ja emotka
1 Emememe 0

Emememe

#6848528 Napisano: 08.03.2022 14:55:03
myja napisał(a):

Uwaga, mam mega ważne info odnośnie konkursu Cheetos!Właśnie dostałam telefon od Avanti, że nie mogą mi wydać nagrody, bo moje dane z FB nie zgadzają się z oświadczeniem. Na swoim koncie na FB nie mam wpisanego nazwiska, tylko pierwsze i drugie imię, a musi być dokładnie tak jak jest wpisane w oświadczeniu. Więc ważna sprawa: Avanti porównuje Wasze imię i nazwisko z Facebooka z tym, co wpiszecie w oświadczeniu. Jeśli się nie będzie zgadzać, to nie dostaniecie nagrody. Ja muszę teraz wysłać nowe oświadczenie, że nazwa mojego profilu na FB zawiera moje imię i nie zawiera nazwiska, ale oświadczam, że ja to ja emotka

Potwierdzam, też miałam telefon z Avanti w tej sprawie. 😁
0 0

glamlady88

#6848531 Napisano: 08.03.2022 14:57:43
Czyli czekać na telefon od nich czy wysyłać juz nowe oświadczenie? 
0 0

myja

#6848532 Napisano: 08.03.2022 15:00:24
glamlady88 napisał(a):

Ja bym czekała, może akurat będzie przeglądał oświadczenie pracownik Avanti, który to oleje emotka

Przesadzają z tym formalizmem, przecież nie trzeba mieć na FB swojego imienia i nazwiska... A przy tym wiadomość o wygranej przychodzi na adres e-mail, który przecież podaje się w oświadczeniu emotka
0 0

edzia21

#6848536 Napisano: 08.03.2022 15:03:59
myja napisał(a):

glamlady88 napisał(a):

Ja bym czekała, może akurat będzie przeglądał oświadczenie pracownik Avanti, który to oleje emotka Przesadzają z tym formalizmem, przecież nie trzeba mieć na FB swojego imienia i nazwiska... A przy tym wiadomość o wygranej przychodzi na adres e-mail, który przecież podaje się w oświadczeniu emotka

Nie trzeba mieć swojego imienia i nazwiska?
Chyba najwyższa pora zapoznać się z regulaminem FB emotka

1. Kto może korzystać z Facebooka
Nasza społeczność jest bezpieczniejsza i bardziej odpowiedzialna, kiedy za komentarzami i działaniami stoją prawdziwe osoby. Dlatego wymagamy od użytkownika:
  • posługiwania się imieniem i nazwiskiem, których używa na co dzień;

montezuma

#6848537 Napisano: 08.03.2022 15:06:46
A wystarczyłoby nie kombinować z tym głupim chatbotem i nie byłoby takich sytuacji. Trzymam się najdalej jak to możliwe od FB - a Avanti mnie zmusiło do odkurzenia konta emotka  
Co komu szkodził taki normalny konkursowy formularz jak dotychczas???

myja

#6848540 Napisano: 08.03.2022 15:12:39
edzia21 napisał(a):

myja napisał(a):

glamlady88 napisał(a):

Ja bym czekała, może akurat będzie przeglądał oświadczenie pracownik Avanti, który to oleje emotka Przesadzają z tym formalizmem, przecież nie trzeba mieć na FB swojego imienia i nazwiska... A przy tym wiadomość o wygranej przychodzi na adres e-mail, który przecież podaje się w oświadczeniu emotka

Nie trzeba mieć swojego imienia i nazwiska?Chyba najwyższa pora zapoznać się z regulaminem FB emotka

1. Kto może korzystać z Facebooka
Nasza społeczność jest bezpieczniejsza i bardziej odpowiedzialna, kiedy za komentarzami i działaniami stoją prawdziwe osoby. Dlatego wymagamy od użytkownika:

No właśnie, więc "na co dzień" można używać swojego drugiego imienia lub np. panieńskiego nazwiska emotka  skoro używa się ich "na co dzień".
0 0

edzia21

#6848541 Napisano: 08.03.2022 15:15:01
myja napisał(a):

edzia21 napisał(a):

myja napisał(a):

glamlady88 napisał(a):

Nie trzeba mieć swojego imienia i nazwiska?Chyba najwyższa pora zapoznać się z regulaminem FB emotka 1. Kto może korzystać z Facebooka

No właśnie, więc "na co dzień" można używać swojego drugiego imienia lub np. panieńskiego nazwiska emotka  skoro używa się ich "na co dzień".

Zatem w czym problem, skoro "używa się na co dzień" takich danych jak w profilu na FB...to dlaczego AVANTI twierdzi, że są inne? Nie kumam.
Tak więc na oświadczeniu powinno znaleźć się nazwisko panieńskie i drugie imię...skoro się używa - po sprawie emotka
1 leniuszka 0