Reklama na e-Konkursy.info

Ambasadorinnowacji - Philips

Gość: lubiemakaron

#6335275 Napisano: 20.03.2017 10:20:30
A ja mam pytanie - mam uzbierane w Ambasadorze prawie 2000 flipsów, ale nie mam zadnych odznak czy jak to się nazywa. I czy jest sens brania udziału w ostatnim etapie - czy to mi cokolwiek da? Bo wiem, ze żeby wylicytować produkt to trzeba było chyba mieć oprócz punktów te odznaki. wiec czy jestem w stanie w jednym etapie zdobyc tyle odznak żeby moc cos wylicytować?
0 0

Gość: tusienka

#6335278 Napisano: 20.03.2017 10:27:54
lubiemakaron napisał(a):

A ja mam pytanie - mam uzbierane w Ambasadorze prawie 2000 flipsów, ale nie mam zadnych odznak czy jak to się nazywa. I czy jest sens brania udziału w ostatnim etapie - czy to mi cokolwiek da? Bo wiem, ze żeby wylicytować produkt to trzeba było chyba mieć oprócz punktów te odznaki. wiec czy jestem w stanie w jednym etapie zdobyc tyle odznak żeby moc cos wylicytować?

Zaczął się teraz dopiero pierwszy z 4 etapów - nikt nie ma odznak emotka Trzeba się teraz pilnować i wykonywać rzetelnie wszyściutkie zadania z każdego z 4 etapów aż do aukcji za niecałe 2 miesiące emotka
0 0

sylwia2

#6335337 Napisano: 20.03.2017 11:54:57
mgielkaa napisał(a):

sylwia2 napisał(a):

Eh... trochę przykre, bo jestem na ambasadorze od 2 lat, a nie miałam możliwości testowania czegokolwiek. 
A z tego co czytam niektóre Panie od niedawna na platformie, a już kilka testów za nimi. 
Nie fear... Wypełniam wszystkie zadania, a tu Pani z ambasady pisze mi, że wybierają osoby najbardziej zaangażowane w wypełnianie wyzwań. LoL

Hmm.. Może nie pasowałaś do profilu testera? W sumie z jakiegoś powodu pytają "dlaczego Ty" emotka  Zawsze masz jeszcze szanse na testy na product testerze.

No jakoś nie wierze, ze przez 2 lata im nie podpasowałam. Myślisz, że czytają co każda z 11616 osob pisze dlaczego Ty? Jakoś w to nie wierze.
1 Pociong 0

bemkag

#6335382 Napisano: 20.03.2017 13:09:59
sylwia2 napisał(a):

No jakoś nie wierze, ze przez 2 lata im nie podpasowałam. Myślisz, że czytają co każda z 11616 osob pisze dlaczego Ty? Jakoś w to nie wierze.

Ja myślę, że czytają i że patrzą na styl pisania, kreatywność. Bo o to przecież chodzi - żeby wybrać kogoś kto nie tylko przetestuje ale i ładnie napisze. Także myślę, że czytają. Ja jak raz się postarałam w zadaniu to dzwonili kilka razy i prosili że im tak się ta historia spodobała, żebyśmy wystąpili w reklamie.
Tak samo testowaliśmy ekspres i sokowirówkę. Na pytania nigdy prosto nie odpowiadałam tylko że tak to określę z fantazją emotka
0 0

sylwia2

#6335391 Napisano: 20.03.2017 13:21:24
bemkag napisał(a):

sylwia2 napisał(a):

Ja myślę, że czytają i że patrzą na styl pisania, kreatywność. Bo o to przecież chodzi - żeby wybrać kogoś kto nie tylko przetestuje ale i ładnie napisze. Także myślę, że czytają. Ja jak raz się postarałam w zadaniu to dzwonili kilka razy i prosili że im tak się ta historia spodobała, żebyśmy wystąpili w reklamie.
Tak samo testowaliśmy ekspres i sokowirówkę. Na pytania nigdy prosto nie odpowiadałam tylko że tak to określę z fantazją emotka

Z fantazją, co masz na myśli?  Skoro pytanie jest "dlaczego Ty"? Rozumiem jeśli do testow byłaby miotła mogłabym napisać, że chciałabyś się poczuć jak prawdziwa wiedzma. Ale jeśli chodzi o visapure czy visacare to raczej nie piszesz ze wyglądasz jak Fiona ze Shreka ( z gębą ogra)
0 0

migi

#6335899 Napisano: 21.03.2017 12:59:55
Odpowiedź z Ambasadora na moje pytanie o zakończeniu programu:
"Dzień dobry,
Pracujemy nad przygotowaniem dużej Aukcji, zachęcamy do brania udziału i życzymy powodzenia,
Punkty, które nie zostaną wykorzystane przepadną wraz z zamknięciem strony,
Zgodnie z regulaminem będzie można wylicytować jedną nagrodę na gospodarstwo domowe, ale w ramach zamknięcia strony prosimy pamiętać, że coś się kończy, coś się zaczyna emotka
Pozdrawiamy,"
0 0

#6335902 Napisano: 21.03.2017 13:06:50
migi napisał(a):

"Dzień dobry,
Pracujemy nad przygotowaniem dużej Aukcji, zachęcamy do brania udziału i życzymy powodzenia,
Zgodnie z regulaminem będzie można wylicytować jedną nagrodę na gospodarstwo domowe, ale w ramach zamknięcia strony prosimy pamiętać, że coś się kończy, coś się zaczyna emotka
Pozdrawiamy,"

właśnie miałam napisać- nie wysilili się by potraktować nas indywidualnie czyli skrzynka pewnie pęka w szwach  emotka identyczna odpowiedź przyfrunęła do mnie- po prostu świetnie 2 500 pktów idzie w las  emotka
0 0

LejziDejzi

#6335910 Napisano: 21.03.2017 13:21:15
tusienka napisał(a):

migi napisał(a):

"Dzień dobry,
Pozdrawiamy,"

właśnie miałam napisać- nie wysilili się by potraktować nas indywidualnie czyli skrzynka pewnie pęka w szwach   emotka identyczna odpowiedź przyfrunęła do mnie- po prostu świetnie 2 500 pktów idzie w las  emotka

Czyli nie ma innego wyjścia jak z całych sił probowac coś wylicytować  emotka  
0 0

monisss

#6335912 Napisano: 21.03.2017 13:23:23
powinni umożliwić każdemu zdobycie 1 nagrody... żałuje, że nie brałam chociażby lokówki.. teraz to będzie bój...
0 0

marta_1234

#6335915 Napisano: 21.03.2017 13:29:07
monisss napisał(a):

powinni umożliwić każdemu zdobycie 1 nagrody... żałuje, że nie brałam chociażby lokówki.. teraz to będzie bój...

Też tak myślę. Walka i to o wszystko. Może dadzą suszarkę do włosów...
0 0

LejziDejzi

#6335916 Napisano: 21.03.2017 13:29:21
monisss napisał(a):

Oj powinni... Nie zazdroszcze tym którzy chomikowali pkt np. przez rok całą rodziną by wylicytowac cos mega... Teraz mogą zostać z niczym ;/ Cieszę się że sama brałam coś systematycznie pomijając ostatnie aukcje gdzie sobie nic nie wzięłam emotka  ale mam nadzieję na odbicie się na ostatniej emotka
2 monisss, nasto 0

#6335924 Napisano: 21.03.2017 13:54:05
LejziDejzi napisał(a):

monisss napisał(a):

Oj powinni... Nie zazdroszcze tym którzy chomikowali pkt np. przez rok całą rodziną by wylicytowac cos mega... Teraz mogą zostać z niczym ;/ Cieszę się że sama brałam coś systematycznie pomijając ostatnie aukcje gdzie sobie nic nie wzięłam emotka  ale mam nadzieję na odbicie się na ostatniej emotka

To już nawet nie chomikowenie a brak wyboru po prostu. Depilator mam, czajnik mam, maszynkę mam a lokówki i prostownice do krótkich włosów nie potrzebne i tak w przedziale punktowym kończył się wybór. 
0 0

monisss

#6335932 Napisano: 21.03.2017 13:59:57
tusienka napisał(a):

LejziDejzi napisał(a):

monisss napisał(a):

To już nawet nie chomikowenie a brak wyboru po prostu. Depilator mam, czajnik mam, maszynkę mam a lokówki i prostownice do krótkich włosów nie potrzebne i tak w przedziale punktowym kończył się wybór. 

ja też tak miałam.. po co mi czajnik za miliony punktów jak mam całkiem dobry, de facto Philips hehe. a sterylizatory do butelek też mi się nie przydadzą.. jak coś chciałam to zwyczajnie mnie stać nie było;)
0 0

#6335936 Napisano: 21.03.2017 14:07:41
monisss napisał(a):

tusienka napisał(a):

LejziDejzi napisał(a):

monisss napisał(a):

ja też tak miałam.. po co mi czajnik za miliony punktów jak mam całkiem dobry, de facto Philips hehe. a sterylizatory do butelek też mi się nie przydadzą.. jak coś chciałam to zwyczajnie mnie stać nie było;)

ale patrzcie jak oni to sprytnie rozegrali- wpierw ten zapis w regulaminie czego nie było od początku programu dali w nowym regulaminie. Potem poczekali aż aukcje się skończą by dać info,że to była przedostatnia. I dla rodzinnych graczy pozamiatane. 
1 monisss 0

pasztetnik

#6336050 Napisano: 21.03.2017 16:39:11
Szczerze to mieli prawo program nawet po prostu zakończyć bez ostrzeżenia i wszystkie punkty papa, także fajnie, że chociaż informują z wyprzedzeniem i planują jakąś dużą aukcję, trzeba znaleźć też plusy emotka  No i ciekawa jestem strasznie, co to będzie nowego, oby coś w podobnym stylu.
0 0

mgielkaa

#6336072 Napisano: 21.03.2017 17:18:59
Ja chomikowałam punkty od lipca, więc mam nadzieję, że jakimś cudem uda mi się coś wylicytować.
0 0

katrin22

#6336279 Napisano: 21.03.2017 23:08:33
ania2812 napisał(a):

Aukcja.  Jestem w szoku.Jak tak można?dostałam w tej chwili @ od ambasadora z faktem iż nastąpił błąd i proponują mi inny odkurzacz jak również zwrot połowy punktów. Lub też zwrot wszystkich punktów. Jaką mam podjąć decyzję?

Nie zgadzaj się. Wylicytowałaś i oczekujesz nagrody.
0 0

katrin22

#6336287 Napisano: 21.03.2017 23:30:57
To zrobili Cię w ....
Próbuj walczyć, pisz, dzwoń do nich. Jak nic się nie da wskórać, to weź gorszy odkurzacz, bo nie wiadomo czy coś uda Ci się wylicytować w następnej aukcji.
0 0

kate1980

#6336474 Napisano: 22.03.2017 12:17:55
ania2812 napisał(a):

katrin22 napisał(a):

To zrobili Cię w ....
Próbuj walczyć, pisz, dzwoń do nich. Jak nic się nie da wskórać, to weź gorszy odkurzacz, bo nie wiadomo czy coś uda Ci się wylicytować w następnej aukcji.

Dzwonić? Ktoś z Was posiada numer kontaktowy? Z tego co mi wiadomo kontakt tylko @

pozostaje tylko e-mail niestety... telefon podany na stronie jest ogólny na infolinie i oni akurat nie mają nic wspólnego z ambasadorem.
0 0

kaylie

#6339543 Napisano: 29.03.2017 11:12:56
Hej. Otrzymałam produkt do testowania i oczywiście umowę. Zastanawia mnie czy tak ma być czy to jakieś niedopatrzenie --> Na żadnym z egzemplarzy nie było podpisu ręcznego osoby odpowiedzialnej od Philipsa. Tak jest zawsze, czy ja zaczynam od problemu? 
0 0