Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: lubiemakaron
Gość: tusienka
Zaczął się teraz dopiero pierwszy z 4 etapów - nikt nie ma odznak Trzeba się teraz pilnować i wykonywać rzetelnie wszyściutkie zadania z każdego z 4 etapów aż do aukcji za niecałe 2 miesiące
sylwia2
Postów 71
Data rejestracji 13.06.2016
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bemkag
Postów 33
Data rejestracji 22.01.2017
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja myślę, że czytają i że patrzą na styl pisania, kreatywność. Bo o to przecież chodzi - żeby wybrać kogoś kto nie tylko przetestuje ale i ładnie napisze. Także myślę, że czytają. Ja jak raz się postarałam w zadaniu to dzwonili kilka razy i prosili że im tak się ta historia spodobała, żebyśmy wystąpili w reklamie.
Tak samo testowaliśmy ekspres i sokowirówkę. Na pytania nigdy prosto nie odpowiadałam tylko że tak to określę z fantazją
sylwia2
Postów 71
Data rejestracji 13.06.2016
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
migi
Postów 794
Data rejestracji 02.06.2015
Punkty karne 0
Konkursy dodane
"Dzień dobry,
Pracujemy nad przygotowaniem dużej Aukcji, zachęcamy do brania udziału i życzymy powodzenia,
Punkty, które nie zostaną wykorzystane przepadną wraz z zamknięciem strony,
Zgodnie z regulaminem będzie można wylicytować jedną nagrodę na gospodarstwo domowe, ale w ramach zamknięcia strony prosimy pamiętać, że coś się kończy, coś się zaczyna
Pozdrawiamy,"
Czasem najlepszym komentarzem jest milczenie.
LejziDejzi
Postów 1160
Data rejestracji 08.04.2015
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
monisss
Postów 3942
Data rejestracji 17.06.2016
Punkty karne 0
Konkursy dodane
marta_1234
Postów 951
Data rejestracji 22.12.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
LejziDejzi
Postów 1160
Data rejestracji 08.04.2015
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
monisss
Postów 3942
Data rejestracji 17.06.2016
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pasztetnik
Postów 70
Data rejestracji 12.09.2016
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mgielkaa
Postów 120
Data rejestracji 25.07.2016
Punkty karne 0
Konkursy dodane
katrin22
Postów 5808
Data rejestracji 20.07.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
katrin22
Postów 5808
Data rejestracji 20.07.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Próbuj walczyć, pisz, dzwoń do nich. Jak nic się nie da wskórać, to weź gorszy odkurzacz, bo nie wiadomo czy coś uda Ci się wylicytować w następnej aukcji.
kate1980
Postów 1269
Data rejestracji 15.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kaylie
Postów 34
Data rejestracji 03.01.2017
Punkty karne 0
Konkursy dodane