Reklama na e-Konkursy.info

Ambasadorinnowacji - Philips

Pitach

#6334122 Napisano: 16.03.2017 19:21:38
Czy komuś udało się z testowaniem VisaPure/Visacare ? Wydaje mi się,że do dzisiaj (do jutra?) mieli informować emotka
0 1 Bimbusia

Gość: tusienka

#6334127 Napisano: 16.03.2017 19:32:18
Jest jeszcze jeden kłopot. Pewnie nie tylko w moim przypadku znajdą się dwa konta w rodzinie. Choćby dlatego ,że faceci miewali inne nabory do testów niż my babki. Zdaje się ,że wprowadzili teraz ograniczenie- jedna nagroda na gospodarstwo- ktoś sprawdzał jak to jest w praktyce???. Czy będę mogła zalicytować ja lub mąż tylko??? Jak tak to lipa  nawet nie trochę a bardzo. Nie liczy się w tym momencie wkład  i praca poświęcona przy opiniach , testach, zadaniach po równo każdego z nas- ktoś z nas robił to na darmo po prostu za darmo by zbierać flipsy bez pokrycia emotka
0 0

ksantypa

#6334140 Napisano: 16.03.2017 20:04:08
tusienka napisał(a):

Jest jeszcze jeden kłopot. Pewnie nie tylko w moim przypadku znajdą się dwa konta w rodzinie. Choćby dlatego ,że faceci miewali inne nabory do testów niż my babki. Zdaje się ,że wprowadzili teraz ograniczenie- jedna nagroda na gospodarstwo- ktoś sprawdzał jak to jest w praktyce???. Czy będę mogła zalicytować ja lub mąż tylko??? Jak tak to lipa  nawet nie trochę a bardzo. Nie liczy się w tym momencie wkład  i praca poświęcona przy opiniach , testach, zadaniach po równo każdego z nas- ktoś z nas robił to na darmo po prostu za darmo by zbierać flipsy bez pokrycia  emotka

na gospodarstwo jedna nagroda-wczoraj ktos wygral mi odkurzacz na meza na mnie inna osoba blendera nie mogla
0 0

#6334145 Napisano: 16.03.2017 20:11:17
ksantypa napisał(a):

tusienka napisał(a):

Jest jeszcze jeden kłopot. Pewnie nie tylko w moim przypadku znajdą się dwa konta w rodzinie. Choćby dlatego ,że faceci miewali inne nabory do testów niż my babki. Zdaje się ,że wprowadzili teraz ograniczenie- jedna nagroda na gospodarstwo- ktoś sprawdzał jak to jest w praktyce???. Czy będę mogła zalicytować ja lub mąż tylko??? Jak tak to lipa  nawet nie trochę a bardzo. Nie liczy się w tym momencie wkład  i praca poświęcona przy opiniach , testach, zadaniach po równo każdego z nas- ktoś z nas robił to na darmo po prostu za darmo by zbierać flipsy bez pokrycia  emotka

na gospodarstwo jedna nagroda-wczoraj ktos wygral mi odkurzacz na meza na mnie inna osoba blendera nie mogla

z jednej strony to plus bo konkurencja się znacznie zmniejszy. Minus taki,że szkoda pracy i punktów bo jeśli dają możliwość założenia kilku kont to czemu tylko po to by tylko jedna strona miała z tego korzyści a my nie mamy możliwości wymiany punktów wtedy kiedy chcemy :-/ 
0 0

avanti99

#6334148 Napisano: 16.03.2017 20:15:31
z sensem bylo to ograniczenie na jedna aukcje, ale bez sensu teraz kiedy jest ostatnia. moze napiszemy i odblokuja ten przepis?
0 0

avanti99

#6334152 Napisano: 16.03.2017 20:19:53
i ciekawe co dadza w tej finalowej aukcji, w sumie to szkoda, ze dopiero po tej aukcji poinformowali. 
0 0

eskel

#6334157 Napisano: 16.03.2017 20:36:38
Mam 450 punktów - więc raczej nic nie zwojuje. Szkoda, że już koniec bo dopiero co zacząłem swoja przygodę.
0 0

Gość:

#6334160 Napisano: 16.03.2017 20:38:11
monisss napisał(a):

luko922 napisał(a):

A ja z kolei się boję, że moje punkty, które ciułałem teraz będę sobie mógł o kant d... rozbić emotka  

Tez tak czuje  .

i ja się tego obawiam , bo ludziska mają sporo punktów ...wątpię czy dadzą tyle sprzętuemotka ...już wczoraj było przecież mało produktów emotka
0 0

LejziDejzi

#6334177 Napisano: 16.03.2017 21:10:38
Oby na zakończenie była jakaś mega aukcja emotka  Troche punktów odłozyłam... byłaby okazja wymienić je na coś wypasionego emotka  
Wielka szkoda ze to już oniec tych aukcji... tak bardzo je polubiłamemotka emotka emotka
0 0

bemkag

#6334182 Napisano: 16.03.2017 21:14:14
To było do przewidzenia już w styczniu po akcji z oszukiwaniem dużo osób sugerowało że zakończą program.
0 0

szmerfetka

#6334193 Napisano: 16.03.2017 21:27:58
Kurcze, a u mnie żadnej informacji na @ z philipsa ;-(
0 0

pasztetnik

#6334198 Napisano: 16.03.2017 21:38:09
A o co chodziło z tym oszukiwaniem?
0 0

trampek,

#6334199 Napisano: 16.03.2017 21:42:43
a kiedy jest aukcja i czy trzeba miec te wszystkie odznaki? za 13 dni rozpoczyna sie I etap czy II?
0 0

monia24

#6334227 Napisano: 16.03.2017 22:33:18
trampek, napisał(a):

a kiedy jest aukcja i czy trzeba miec te wszystkie odznaki? za 13 dni rozpoczyna sie I etap czy II?

Jutro pewnie zacznie się pierwszy, a za 13 dni drugi. Aukcja będzie po 4 etapach, odznaki trzeba zbierać. Wg wartości nagrody są potrzebne odznaki - nie zawsze wszystkie.
0 0

Pociong

#6334234 Napisano: 16.03.2017 22:52:20
monia24 napisał(a):

Pociong napisał(a):

tygodni wchodzę CODZ

Ale były maile już jakiś czas temu

No cóż. Więc ja ŻADNYCH maili nie dostawałam, ani o nowych etapach, ani o aukcjach. Dostałam tylko teraz o zakończeniu programu.
0 0

shadow6668x

#6334253 Napisano: 16.03.2017 23:59:40
I nici z ubierania pktów na odkurzacz emotka

Coś się kończy,coś się zaczyna. Ciekawe co planują zamiast Ambasadora innowacji.

Podwójnie trzeba pogratulować tym osobom,które coś trafiły na dopiero co skończonych aukcjach emotka

ksantypa

#6334274 Napisano: 17.03.2017 08:20:15
tusienka napisał(a):

ksantypa napisał(a):

tusienka napisał(a):

z jednej strony to plus bo konkurencja się znacznie zmniejszy. Minus taki,że szkoda pracy i punktów bo jeśli dają możliwość założenia kilku kont to czemu tylko po to by tylko jedna strona miała z tego korzyści a my nie mamy możliwości wymiany punktów wtedy kiedy chcemy :-/ 

zmien dane na np.mame -inny adres
0 0

#6334281 Napisano: 17.03.2017 08:44:11
ksantypa napisał(a):

tusienka napisał(a):

ksantypa napisał(a):

tusienka napisał(a):

a co potem z protokołem???
0 0

bemkag

#6334375 Napisano: 17.03.2017 11:34:04
shadow6668x napisał(a):

rzeba pogratulować tym osobom,które coś trafiły na dopiero co skończonych

Ktoś kiedyś pisał że taki sam program był w innym kraju a potem nagle zakończyli - utworzyli tam coś nowego? Pewnie to samo będzie i u nas.
0 0

takasamajak

#6334391 Napisano: 17.03.2017 11:50:41
tusienka napisał(a):

ksantypa napisał(a):

tusienka napisał(a):

ksantypa napisał(a):

tusienka napisał(a):

a co potem z protokołem???

protokół wtedy będzie też na mamę
0 0