Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
e no babo ty mi nie musisz za nic dziękować no chyba że osobiscie
Gość: tedance
Nic wielkiego nie zrobiłam
A ja dziękuję 79magdzie za...całokształt
Gość: renatakamola
79magda
Postów 4996
Data rejestracji 05.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A ja dziękuję również, bo moim tajnym marzeniem od zawsze było znaleźć się w tym wątku
Więc dziękuję tedance za spełnianie marzeń
Idę prosto, nie biorę jeńców żadnych!
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
karolkas
Postów 1245
Data rejestracji 24.07.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
-------------------
-------------------
sambolera
Postów 3656
Data rejestracji 07.05.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
yaro robisz bledy to po pierwsze, a po drugie zycie nie konczy sie na KLIKNIJCIE bo zamiast KLIKNIJCIE mozna sobie podzialac zmiennym IP-chyba nie zaprzeczysz...
sambolera
Postów 3656
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: yaro2004
Oczywiście że nie zaprzeczam i to jest kolejna kwestia dlaczego uważasz, że zmienne IP jest oszustwem, a dział Kliknijcie nie ? Idea i założenia konkursów są proste, głos oddajesz jeśli dana praca Ci się podoba, w przypadku kliknijcie nikt nie zwraca uwagi czy praca jest fajna czy na temat, byle kliknąć i samemu zebrać głos. Wiec jeśli zarzucasz oszustwo osobom zmieniającym IP, sama też jesteś oszustem. Nie oszukujmy się KLINKIJCIE to nic innego jak zmienne IP dla osób które go nie posiadają. Pewnie zaraz poleci lawina postów, ale tak już jest, ktoś musiał pokazać i powiedzieć to głośno 'KLIKNIJCIE' też jest oszustwem.
Ps. Co nie zmienia faktu braku kultury ...
sambolera
Postów 3656
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja nie jestem oszustem-zeby bylo jasne-moglabym miec zmienne IP ale nie potrafilabym tak dzialac...moje prace raczej sa zwiazane z tematem i jest mi milo jak ktos mi na pw pisze ze na moja prace juz klika z przyzwyczajenia bo jej sie slonik podoba czy cos w tym stylu...
nie ma co tego ciagnac chyba bo nabijanie glosow i tak sie przez to nie skonczy, ale Yaro powiedz-masz satysfakcje z nagrod zdobytych w taki sposob?
Satysfakcją nie opłace rachunków, ani nie nakarmie swoich dzieci, wiec skończ to piepxxxx. Koniec tematu. Masz problem pisz PW, to nie top od tego. Nie każdy gra z przyjemności ... Jeśli satysfakcja jest dla Ciebie tak istotna, przeżuć sie na opisowe - zapewne będzie wieksza. To mój ostatni post.
W temacie dziękuje wszystkim normalnym użytkownikom / użytkowniczkom na tym forum, tym 60 osobom z GG i tym z którymi pomagamy sobie poprzez PW. Dobrze, że są tacy jak Wy. Nie bede pisał nicków - bo zaraz będą was obrażać.
is77
Postów 2038
Data rejestracji 17.05.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja tez gram bo rachunki, życie, dziecko i te pe
w kliknijcie nie bywam bo szkoda mi czasu na takie bzdetne konkursy (za przeproszeniem klikacze)
a satysfakcję miewam ogromna jak komisje nagradzają moje autorskie wypociny
w temacie:
dziękuję dziewczynkom za wczorajszy wieczór i piekną pisenke z wizualizacją
choć nie była dla mnie
kalisto1986
Postów 7986
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i ja dodam cos od siebie
Nie popieram żadnych zanizania glosow (co w kliknijcie jest nagminne) , ale tutaj musze przyznać yaro racje kliknijcie jest to samo co zmienne ip dla jasności ja go nie mam .
Zasadą konkursu klikanego jest aby internauci wyłonili najlepsza prace , najlepsza a nie taką która zbierze najwięcej pkt w dziale kliknijcie i choc biore udzial w takich konkach - choc powoli się wycofuje - to i tak musze przyznac z czystym sercem że kliknijcie jest to to samo co zmienne ip , tylko my na kliknijcie siedzimy i nawzajem wymieniamy się tymi głosami a osoba z neo siedzi i sama sobie . Tak czy siak w 99% osoby które liczą iż w konkursie bedzie glosowanie naprawde na najlepsze prace nie ma najmniejszych szans , wiec dajmy sobie spokoj z mówieniem kto jest wielki oszustem a kto nie jesli sami nie dokonca wporządku postępujemy
is77
Postów 2038
Punkty karne 0
Konkursy dodane
stając do klikanego konkursu, trzeba umieć ocenić czy ma sie szansę zebrać ileś klików - czy nie ma się tej szansy.
ja tej szansy nie mam i odpuszczam sobie takie konkursy, staję do takich, gdzie rzeczywiście sa oceniane prace najlepsze- przez jury konkursy
avatea
Postów 1341
Data rejestracji 23.02.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bo w klikanych nie biorę udziału... he... ale nr:)
w temacie - dziękuję, że dzięki forum poznałam parę fajnych osóbek....
www.szkodnikowo.pl
is77
Postów 2038
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bo uderz w stół, a nozyce sie odezwą
Gość: marielu
to ja was pogodzę (teoretycznie)
zbieranie głosów w kliknijcie czy też zmiennym IP lub tez za pomocą odpowiednich programów mają to samo znaczenie - są nieuczciwe
cóż .. panie i panowie w kliknijcie jednak zasługują na większy szacunek bo na prawdę ciężko pracują czasem po kilkanaście godzin by głosów nazbierać , inni mając neo czy też program odpowiedni ciężko pracują by nabić sobie głosów - wszyscy ciężko pracujecie
I normalnie mam do was za tę ciężką pracę szacunek, kiedyś sama próbowałam w takich konkursach i wiem że zbieranie głosów jest trudne i bywa wręcz upokarzające
a to że się tu kłócicie - to mnie bawi każdy z was wierzy że prawda jest po jego stronie
a prawda jest taka że w takich konkursach wygra najsprytniejszy I się w końcu z tym pogódźcie albo.. nie grajcie.
i teraz czekam aż się na mnie rzucicie oblewając smołom i pierzem
is77
Postów 2038
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: marielu