Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: gocha26
BARDZO DZIÊKUJÊ
Jeszcze się nie zdążyłam porejestrować, a Ona już mi kapcie wygrała
Gość: marielu
mama2006
Postów 3428
Data rejestracji 10.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i jeszcze za długopis.
jola29k
Postów 2220
Data rejestracji 27.09.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Gość: aniaaaa
i Ty też
Gość: miriam
otworzyłyście mi oczy
miałaś rację koleżanko X,nie warto się wysilać-wygrałyście dzięki mojej pomocy i ...nic z tego dla mnie-stracony czas na podpowiedzi...
przykre...
Gość: justys8
dołączam się dzięki również
chochliczka
Postów 3703
Data rejestracji 02.10.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kurcze nie rozumiem troszke Cie, to dziwne,ze oczekujesz by ktos Cie tu wychwalal, chyba pomoglas im bezinteresownie,a tu sie okazuje,ze nagle chcesz jakies podizekowania i w ogole niewiadomo co
monia24
Postów 4198
Data rejestracji 10.05.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 11
no wiesz Chochli, jak pomogła to dziękuję by wypadało powiedziec
\"Gdy kochasz i podążasz właściwą drogą, to wiatr wieje we właściwą stronę i zawsze jest z górki. A nawet jeśli jest pod górkę, to jak kochasz, ktoś cię za sobą w górę pociągnie\" - M.Witkiewicz
chochliczka
Postów 3703
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no tak Monia,ale wiesz ja komus pomagajac nigdy nie licze na podziekowania,pomagam bo chce a nie bo cos
w temacie dziekuje Malenkiej89 na ktora zawsze moge liczyc
Gość: miriam
Dla mnie wystarczyłoby info,że wygrały-tez by mnie ucieszyło...że moja praca nie poszła na marne.
stasiak50
Postów 1330
Data rejestracji 15.12.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
monia24
Postów 4198
Data rejestracji 10.05.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 11
ale jednak rozumiem że Miriam jest przykro. To naprawdę pomocna dziewczyna i skoro poświęciła swój czas to by wypadało się jakoś zachowac
Gość: marielu
a co do podziękowań... to mi się wydaje że jak pomagać to z własnej woli, i nie trza oczekiwać fanfar ( owszem miło , ale bez przymusu ) .
stasiak50
Postów 1330
Data rejestracji 15.12.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a ja tego też nie rozumiem , bo pomagam ludziom i wygrywam nie oczekując w zamian nic a to dlatego że sama chcę to pomagam
a w temacie dziekuje Izuni i Iwonce
malenka89
Postów 7283
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Owszem, miło jest jak ktoś podziękuję, ale nigdy nie upomniałabym się o to.
Chcę to pomagam z własnej woli.
W temacie:
Ja również dziękuję Chochliczce za wszystko
Za to, że zawsze mogę na nią liczyć, zawsze wesprze mnie dobrym słowem i pogada - o wszystkim i o niczym
Nigdy nie spodziewałabym się, że w internecie mogę poznać taką osobę - a jednak
Mam nadzieję, że kiedyś będe mogła podziękować Ci osobiście
mama2006
Postów 3428
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ismena i ja również dziękuję, bardzo, bardzo, bo juz dawno sobie ten konk odpuściłam a tu nagle niespodzianka.
Gość: renatakamola
sylwika76
Postów 3492
Data rejestracji 13.06.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie głosuję na facebooku
chochliczka
Postów 3703
Punkty karne 0
Konkursy dodane