Reklama na e-Konkursy.info

PODZIĘKOWANIA

Gość: gocha26

#2032364 Napisano: 18.12.2008 07:45:49
ismena
BARDZO DZIÊKUJÊ emotka
Jeszcze się nie zdążyłam porejestrować, a Ona już mi kapcie wygrała emotka
emotka
0 0

Gość: marielu

#2032412 Napisano: 18.12.2008 07:57:50
Dziękuję pewnej miłej koliżance , nie zdążyłam beknąć a kapcie mi już listonosz przytachał emotka
0 0

mama2006

#2032418 Napisano: 18.12.2008 08:01:47
mama2006 napisał(a):

Dziekuję Mariolakal za kalendarz wygrany w konku na forum. emotka emotka emotka

i jeszcze za długopis.
0 0

jola29k

#2032436 Napisano: 18.12.2008 08:09:38
ja bardzo dziekuje siwy28 emotka
0 0

Gość: aniaaaa

#2032448 Napisano: 18.12.2008 08:14:42
Mariolakal dziękuję za kalendarz! Fajny jest emotka
i Ty też emotka

emotka
0 0

Gość: miriam

#2036166 Napisano: 20.12.2008 06:50:20
Dziękuję dwóm osobom z naszego forum,które dzięki moim podpowiedziom wygrały zestawy w drogerii Natura i nawet nic sie do mnie nie odezwały

otworzyłyście mi oczy
miałaś rację koleżanko X,nie warto się wysilać-wygrałyście dzięki mojej pomocy i ...nic z tego dla mnie-stracony czas na podpowiedzi...
przykre...
0 0

Gość: justys8

#2036178 Napisano: 20.12.2008 06:54:47
gocha26 napisał(a):

ismena
BARDZO DZIÊKUJÊ emotka
emotka

dołączam się dzięki również emotka
0 0

chochliczka

#2036185 Napisano: 20.12.2008 06:58:15
miriam napisał(a):

Dziękuję dwóm osobom z naszego forum,które dzięki moim podpowiedziom wygrały zestawy w drogerii Natura i nawet nic sie do mnie nie odezwały

otworzyłyście mi oczy
miałaś rację koleżanko X,nie warto się wysilać-wygrałyście dzięki mojej pomocy i ...nic z tego dla mnie-stracony czas na podpowiedzi...
przykre...

kurcze nie rozumiem troszke Cie, to dziwne,ze oczekujesz by ktos Cie tu wychwalal, chyba pomoglas im bezinteresownie,a tu sie okazuje,ze nagle chcesz jakies podizekowania i w ogole niewiadomo co emotka
0 0

monia24

#2036192 Napisano: 20.12.2008 07:03:47
chochliczka napisał(a):

miriam napisał(a):

otworzyłyście mi oczy
przykre...

kurcze nie rozumiem troszke Cie, to dziwne,ze oczekujesz by ktos Cie tu wychwalal, chyba pomoglas im bezinteresownie,a tu sie okazuje,ze nagle chcesz jakies podizekowania i w ogole niewiadomo co emotka

no wiesz Chochli, jak pomogła to dziękuję by wypadało powiedziec emotka
0 0

chochliczka

#2036196 Napisano: 20.12.2008 07:05:45
monia24 napisał(a):

chochliczka napisał(a):

miriam napisał(a):

otworzyłyście mi oczy
przykre...

no tak Monia,ale wiesz ja komus pomagajac nigdy nie licze na podziekowania,pomagam bo chce a nie bo cos emotka
w temacie dziekuje Malenkiej89 na ktora zawsze moge liczyc emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka
0 0

Gość: miriam

#2036206 Napisano: 20.12.2008 07:10:11
monia24 napisał(a):

chochliczka napisał(a):

miriam napisał(a):

otworzyłyście mi oczy
przykre...

Dla mnie wystarczyłoby info,że wygrały-tez by mnie ucieszyło...że moja praca nie poszła na marne.
0 0

stasiak50

#2036210 Napisano: 20.12.2008 07:11:26
marcinek1985 dziękuje emotka emotka
0 0

monia24

#2036226 Napisano: 20.12.2008 07:15:05
chochliczka napisał(a):

monia24 napisał(a):

chochliczka napisał(a):

miriam napisał(a):

otworzyłyście mi oczy
przykre...

no tak Monia,ale wiesz ja komus pomagajac nigdy nie licze na podziekowania,pomagam bo chce a nie bo cos emotka
w temacie dziekuje Malenkiej89 na ktora zawsze moge liczyc emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka

ale jednak rozumiem że Miriam jest przykro. To naprawdę pomocna dziewczyna i skoro poświęciła swój czas to by wypadało się jakoś zachowac emotka
0 0

Gość: marielu

#2036288 Napisano: 20.12.2008 07:28:34
a miriam to amelka1808 ? czy jakoś tak? bo mje sie kojarzy normalnie emotka

a co do podziękowań... to mi się wydaje że jak pomagać to z własnej woli, i nie trza oczekiwać fanfar ( owszem miło , ale bez przymusu ) .
0 0

stasiak50

#2036516 Napisano: 20.12.2008 09:08:16
monia24 napisał(a):

chochliczka napisał(a):

monia24 napisał(a):

chochliczka napisał(a):

miriam napisał(a):

otworzyłyście mi oczy
przykre...

ale jednak rozumiem że Miriam jest przykro. To naprawdę pomocna dziewczyna i skoro poświęciła swój czas to by wypadało się jakoś zachowac emotka

a ja tego też nie rozumiem , bo pomagam ludziom i wygrywam nie oczekując w zamian nic a to dlatego że sama chcę to pomagam

a w temacie dziekuje Izuni i Iwonce
0 0

malenka89

#2036583 Napisano: 20.12.2008 09:32:09
Ja również jak chcę to pomagam i nie oczukuję niczego w zamian.
Owszem, miło jest jak ktoś podziękuję, ale nigdy nie upomniałabym się o to.
Chcę to pomagam z własnej woli.

W temacie:

Ja również dziękuję Chochliczce za wszystko emotka
Za to, że zawsze mogę na nią liczyć, zawsze wesprze mnie dobrym słowem i pogada - o wszystkim i o niczym emotka
Nigdy nie spodziewałabym się, że w internecie mogę poznać taką osobę - a jednak emotka
Mam nadzieję, że kiedyś będe mogła podziękować Ci osobiście emotka
0 0

mama2006

#2036610 Napisano: 20.12.2008 09:43:26
gocha26 napisał(a):

ismena
BARDZO DZIÊKUJÊ emotka
emotka

Ismena i ja również dziękuję, bardzo, bardzo, bo juz dawno sobie ten konk odpuściłam a tu nagle niespodzianka.
0 0

Gość: renatakamola

#2036732 Napisano: 20.12.2008 10:36:16
Ja dziękuję karolce_s za dzisiejszą pomoc i nie tylko dzisiajszą i stasik50 za codzienną pomoc i za wszystko, zawsze można na was liczyć jak cos walcie do mnie emotka
0 0

sylwika76

#2036827 Napisano: 20.12.2008 11:23:38
miriam bardzo dziękuję Ci za pomoc emotka emotka emotka
0 0

chochliczka

#2036894 Napisano: 21.12.2008 07:49:23
malenka89 napisał(a):

Ja również jak chcę to pomagam i nie oczukuję niczego w zamian.
Owszem, miło jest jak ktoś podziękuję, ale nigdy nie upomniałabym się o to.
Chcę to pomagam z własnej woli.

W temacie:

Ja również dziękuję Chochliczce za wszystko emotka
Za to, że zawsze mogę na nią liczyć, zawsze wesprze mnie dobrym słowem i pogada - o wszystkim i o niczym emotka
Nigdy nie spodziewałabym się, że w internecie mogę poznać taką osobę - a jednak emotka
Mam nadzieję, że kiedyś będe mogła podziękować Ci osobiście emotka

emotka emotka normalnie sie zawstydzilam emotka emotka
0 0