Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
bridget
Postów 5950
Data rejestracji 11.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeżeli nie potrafisz kogoś zrozumieć, załóż jego buty, przejdź jego drogę i spójrz jego oczami, a dopiero później oceniaj !!
Gość: boss
nadal aktualne proszę osóbkę o nicku zuzkaa
o odblokowanie bo nie mogę ci wysłać należnego ci kodzika za głosiki u mnie
postscript
Postów 713
Data rejestracji 13.06.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nieaktualne
Moje Allegro:
http://allegro.pl...r.php?us_id=14963867
monikar
Postów 2894
Data rejestracji 04.06.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Gość: magil
postscript
Postów 713
Data rejestracji 13.06.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
asiam
Postów 3717
Data rejestracji 05.06.2004
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
Czy ty odpowiadasz na listy? Zagłosowałam Ci wczoraj za punkcik , a z Twojej strony cisza.
ZAKUPY NA KONKURSY : Carrefour,Biedronka, Lidl, Lewiatan, Kaufland, Netto, Żabka,Chorten,Hebe,Groszek,Intermarche ,Delikatesy Centrum, ABC, Rossmann, Lewiatan,Orlen, Circle K, Laboo.
asiam-gwarancja uczciwości. Na e-konkach od 2004 roku!
Gość: czarnaporzeczka2
akurat to u niej normalne
Gość: boss
nadal aktualne zostało 15 kodów
miketyson
Postów 340
Data rejestracji 21.12.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
no to ja oddam 6 kodów za torbę
bridget
Postów 5950
Punkty karne 0
Konkursy dodane
miketyson
Postów 340
Data rejestracji 21.12.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
Gość: anasma
Gość: paulisiak31
kodzik dzisiaj poszedł na pw więc radze sprawdzić i bez nerwów bo ja zawsze przesyłam kodzik czasami z opóźnieniem ale jest
pisałam Ci asiam ,że wczoraj neta nie miałam wieczorkiem i dopiero dzisiaj zaczełam odpisywać swoje pw a że tego dużo to potrwało
a co do czarnaporzeczka2 normalne to tylko jest to ,że ja nie siedzę cały dzień na pw bo mam dużo zajęć i prawie nigdy nie odpisuje odrazu na pw ale jednego nie możesz mi zarucić Ty zawsze ode mnie punkcik dostałaś z opóźnieniem bo z opóźnieniem ale był
anialistopad
Postów 13586
Data rejestracji 06.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
www.zabawkikrasnala.pl
Gość: patryx
zainteresowani prosze o priv
bridget
Postów 5950
Punkty karne 0