Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
mariolakal
Postów 20646
Data rejestracji 24.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kurde, gościu nie daje znaku życia, a ja nie umiem sprawdzić, kiedy się ostatnio logował... Nie chcę mu robić kopru, gdyż może się wczasuje...
ZAKUPY na wymianę paragonową:Biedronka,Bricomarche,Dino,Kaufland,Lewiatan, Lidl,Netto,Orlen,POLOmarket,Rossmann,Żabka
zdolnabestia
Postów 5145
Data rejestracji 12.12.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
Użytkownik od: xxxxxxxxxx
Ostatnio logował się: xxxxxxxxxxxx
Jak się ktoś wczasuje, to nie powinien niczego tuż przed wyjazdem kupować. A masz w mailu jego numer telefonu?
mariolakal
Postów 20646
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ostatnio logował się 27 sierpnia, a więc dzień po zakupie... W tym samym dniu zapytał mnie o dane do przelewu jednak sposobu zapłaty ani nic więcej nie podał... Ma 0 komentarzy, 0 sprzedanych i 0 kupionych rzeczy... Nie chcę do Niego dzwonić i się ośmieszać... Czy mogę już zwrócić się o zwrot prowizji i wystawić przedmiot ponownie, czy jeszcze troszkę poczekać ??? Może gościu faktycznie gdzieś wyjechał i zapomniał...
Gość: quaqua
nataszka
Postów 2741
Data rejestracji 25.02.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
\"Kto podróżuje ten dwa razy żyje \"
mariolakal
Postów 20646
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: koza.k90
najprościej jest znaleźć w swojej skrzynce mailowej wiadomość z Allegro ZAKOŃCZENIE SPRZEDAŻY
i tam masz opcję WYSTAW PONOWNIE
mariolakal
Postów 20646
Punkty karne 0
Konkursy dodane
O kurde... nie wpadłam na to... Dzięki... Zaraz sie biorę za przeszukiwanie...
mariolakal
Postów 20646
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie da rady... W opcji "wystaw ponownie" mam puste pola do ponownego wypełnienia... Chciałam wystawić jeszcze raz aukcję z maja... A w archiwum ponoć nie przechowują... Jakieś formularze są do wypełnienia... Nawet nie chciało mi się czytać...
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
lub chociaż info, że wtedy inne koszty wysyłki ?
pawel1615
Postów 1758
Data rejestracji 09.12.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie ( Zmień ) " i to jest domyślnie ustawione na "nie"
tak miałam
banka-manka
Postów 2671
Data rejestracji 08.09.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Jak mam anulować zakup na prośbę kupującego, tak by transakcja została wycofana. Nie chcę ubiegać się o zwrot prowziji (skomplikowana sprawa; pierwszy zakup na allegro tej osoby, dodatkowo twierdzi, że nie ma konta bankowego; a opcjach nie było wysyłki za pobraniem; chce zrobić zwykły przelew a nie prze PayU - a tylko taka była opcja zapłaty; żąda podania nr konta przez e-mail). Bardzo trudno się z tą osobą dogadać. A ja nie chce robić sobie dodatkowego kłopotu.
Chcę tylko, spokojnie na nowo wystawić przedmiot i mieć czystą sytuację, żeby było jasno zaznaczone, że transakcja jest anulowana.
masza
Postów 7424
Data rejestracji 11.11.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Obcując z kotem, człowiek ryzykuje jedynie to, że stanie się wewnętrznie bogatszy.
Colette
banka-manka
Postów 2671
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Dzięki. Tak też myślałam.
Kupujący chce bym podała nr konta, by ten zwrócił mi prowizję.
Nie dociera, że są procedury i wszystko załatwia się przez stronę allegro. Normalnie ręcę opadają takie głupoty wypisuje.
Jeszcze pretensje za cyrk.
zwrócą Ci prowizje i masz czyste konto
banka-manka
Postów 2671
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Dzięki.
W którym miejscu mogę znaleźć taką opcję annuluj transakcję?
Jestem od niedawna na allegro, pierwszy raz mam taką sytuację i nie wiem gdzie takie coś szukać.
po lewej wybierz Zwroty Prowizji i potem Zwroty Prowizji Do Złożenia
banka-manka
Postów 2671
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Dziękuje
dziewczyna kupiła buty i najpierw twierdziła, że brakuje wkładki w jednym bucie, a potem że są na nią za duże i chce je oddać
w aukcji mam podane dokładne rozmiary wkładek a na życzenie udzielam szczegółowych informacji, ale o żadne nie poprosiła
zawsze istnieje też obawa, że za nową rzecz dostanę znoszone obuwie i szukaj tatka latka
co robić
w aukcji nie mam info, że przyjmuję zwroty
nie mam też mniejszych butów na wymianę, bo to była jedyna para (nietrafiony prezent)