Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
pawel1615
Postów 1758
Data rejestracji 09.12.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: emilka1705
joan
Postów 18368
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja bym na pewno napisała do sprzedawcy mejla z wnioskiem o zwrot nienależnej kwoty za wysyłkę.
Właściwie, to mogłabyś nawet stwierdzić, że przyszła do Ciebie paczka, a czekasz na dwie przesyłki - niech sprawdzą, gdzie Twoja druga walizka. Gdy napiszą, że posłali w jednej paczce, zażądaj zwrotu za wysyłkę drugiej walizki.
Cashback za zakupy na ponad 700 stronach (min. na Allegro, AliExpress, Booking, Pyszne, Zooplus) polecam: https://www.tipli.pl/p/2589564
Gość: emilka1705
Już do nich napisałam. Miał może ktoś podobną sytuację?
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
fryteczka
Postów 3924
Data rejestracji 13.06.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane 12
Kontrahent otrzymał ode ostrzeżenie związane ze sprawą.
Przykro mi, że mimo wysłanych przez serwis Allegro upomnień, nie udało
się (jak dotąd) wyjaśnić tej sprawy. W przypadku dalszego braku reakcji
ze strony Sprzedającego, proszę wziąć pod uwagę przedstawione
dotychczas stanowisko Serwisu i rozważyć skierowanie sprawy do
odpowiednich organów. Jeśli zdecyduje się Pani na taki krok, proszę o
ponowny kontakt. Zgodnie z wcześniejszymi ustaleniami udzielę wówczas
szczegółowych wskazówek dotyczących dalszego postępowania.
czy allegro nie odda mi pieniedzy za ta transakcje ?
co mam robic ? nigdy nie mialam takiej sytuacji
monia24
Postów 4198
Data rejestracji 10.05.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 11
Ja też nie miałam takich sytuacji, ale gdzieś czytałam że oddają kasę, ale pod warunkiem że sprawę zgłosisz na policję
\"Gdy kochasz i podążasz właściwą drogą, to wiatr wieje we właściwą stronę i zawsze jest z górki. A nawet jeśli jest pod górkę, to jak kochasz, ktoś cię za sobą w górę pociągnie\" - M.Witkiewicz
fryteczka
Postów 3924
Punkty karne 1
Konkursy dodane 12
kurcze , nigdy nie bylam na komisariacie
fryteczka
Postów 3924
Punkty karne 1
Konkursy dodane 12
apoccalipsa
Postów 6437
Data rejestracji 15.09.2004
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
fryteczka
Postów 3924
Punkty karne 1
Konkursy dodane 12
Gość: dianek
jeśli mniej - nie wiem (kiedyś nie oddawali, dawno się nie wczytywałam w regulamin POK)
fryteczka
Postów 3924
Punkty karne 1
Konkursy dodane 12
Gość: ati88
Gość: .fresh
mariolakal
Postów 20646
Data rejestracji 24.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ZAKUPY na wymianę paragonową:Biedronka,Bricomarche,Dino,Kaufland,Lewiatan, Lidl,Netto,Orlen,POLOmarket,Rossmann,Żabka
Gość: palermos
Za marzec wyślą w kwietniu
http://allegro.pl/help_item.php?tid=136&item=108&zoom=N
mariolakal
Postów 20646
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dzięki !!! Sorki, ale chodziło mi o luty... Nie dostałam żadnego e-maila...
Gość: dianek
mariolakal
Postów 20646
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dokładnie 8,38 zł.
pioge7
Postów 8201
Data rejestracji 25.05.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Allegro wysyła powiadomienia gdy ma sie powyżej 10 zł, jak tyle będziesz mieć, to na pewno ci napisze