Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: emilka1705
oj tam czepiasz się:) pisałam to w takich nerwach, że i tak błędy wyszły minimalne
ewachem
Postów 1404
Data rejestracji 13.02.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
antylopia
Postów 2034
Data rejestracji 16.08.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
LetyShop zarejestruj się i otrzymaj dyszkę na zakupy : https://letyshops...l/winwin?ww=31866668
http://panelariad...gister?ref=987658453
Gość: dianek
antylopia
Postów 2034
Data rejestracji 16.08.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tygrysek82bu
Postów 1015
Data rejestracji 10.11.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
500 punktów promocyjnych za dowolny, jednorazowy zakup na Allegro za kwotę minimum 25 zł. w ciągu 14 dni od wpisania karty PAYBACK w ustawienia Allegro.
Kod kuponu:76HT67
joan
Postów 18368
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mój sprzedał coś na allegro. Dostał automatyczną wiadomość, że kupujący wybrał opcję Płacę z Inteligo i transakcja ma status Rozpoczęta. To myśleliśmy, że przelew został właśnie zainicjowany i pieniążki powoli się do nas kulają.
Pół godziny później. Kupujący mieszka w mieście obok, więc dzwoni, że zaraz przyjedzie po towar. Podjeżdża auto. Wysiadają dwaj łysi mężczyźni nie obdarzeni przez Naturę szyją i brzęczą łańcuchami. Biorą towar i... wręczają Mojemu kasę
Od dawna nie sprzedaję na Allegro i jestem w szoku -> się tak zagubiliśmy w tym wszystkim, że omal nie wydaliśmy za darmo wylicytowanego przedmiotu
Cashback za zakupy na ponad 700 stronach (min. na Allegro, AliExpress, Booking, Pyszne, Zooplus) polecam: https://www.tipli.pl/p/2589564
slavek
Postów 1714
Data rejestracji 23.05.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Trzeba było dać za darmo. Z tego co piszesz chłopcy mieli duże apetyty, więc zapewne dużo jedzą, a to kosztuje
https://www.refun...ros/10zlotychnastart
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Łożtyłajzo, mi się tu naigrawać będziesz! Już widzę, jak za kilka dni zorientowalibyśmy się, że kasa nie wpłynęła i pukamy do drzwi tych pakerów
status rozpoczęta znaczy że ktoś wybrał sposób dostawy, ale niekoniecznie dokonał przelewu
często PayU nawala i taka rozpoczęta może wisieć w nieskończoność
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
O PayU wiem tyle, że wygrałam u nich w konkursie kartę. Trzeba będzie trochę posiedzieć w necie i się zainteresować takimi sprawami, bo nie dosyć, że wstyd tak w tyle zostać, to i niebezpieczne to
Monika11
Postów 7454
Data rejestracji 11.01.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no właśnie mam taką sytuację rozpoczęta od poniedziałku, ale to jest ładowanie ludzi w balona,bo jeżeli jest już numer wpłaty moim zdaniem jest rozpoczęta.Miałam wysłać przesyłkę ale stwierdziłam że osoba ma sporo negatywów i się wstrzymałam .I do tej pory nie mam pieniędzy na koncie
Podobno szczęście jest jak Pszczółka Maja...jest gdzieś tylko nie wiadomo gdzie.
Statusy dla wpłaty
Rozpoczęta – płatność została zdefiniowana przez Kupującego, nie ma jednak jeszcze informacji o wpływie pieniędzy. Wpłata nie została zrealizowana przez Kupującego albo jest w trakcie przesyłania pomiędzy bankami.
Anulowana – Użytkownik lub Operator serwisu anulował płatność, zanim została zakończona. Operator (PayU S.A.) może anulować płatność w kilku przypadkach, np. brak wpłaty po 10 dniach od zdefiniowania płatności, bank nie autoryzował transakcji lub jeśli zaistniały inne powody, które nie pozwoliły na poprawne przeprowadzenie transakcji.
Odrzucona – Mimo anulowania płatności wpłata została jednak wykonana (widoczne obciążenie na koncie lub potwierdzenie wpłaty). Kupujący może w ciągu pięciu dni ponownie zlecić nam przekazanie pieniędzy na konto Sprzedającego w PayU lub wycofać środki na swoje konto w PayU, a następnie zlecić nam wypłatę. Po pięciu dniach odrzucona wpłata automatycznie zmienia status na Wycofana.
Zakończona – wpłata została przeprowadzona poprawnie. W wyjątkowych sytuacjach Sprzedający może zwrócić środki Kupującemu.
Wycofana – ten status dotyczy płatności, która została wcześniej odrzucona, a Kupujący wycofał swoją wpłatę lub została wycofana automatycznie po 5 dniach od odrzucenia. Środki są do dyspozycji Kupującego w PayU - może teraz zlecić nam ich wypłatę na rachunek bankowy lub przekazem na wskazany adres.
czytanie nie boli
Monika11
Postów 7454
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mia
Postów 17426
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wtedy już kupujący nie może cofnąć pieniędzy.
Monika11
Postów 7454
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Monika11
Postów 7454
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wychodzi z tego że może Ja też zawsze nie wnikałam jak był status rozpoczęcia
ktosiu
Postów 1206
Data rejestracji 08.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja kiedyś też miałam taką sytuację. Kupujący twierdził, że wpłaty dokonał, a ja pieniędzy nie miałam, status był rozpoczęty od kilka dni. Na koniec się okazało, że to ja miałam ustawione na moim allegro PAY U: wypłata na żądanie zamiast automatycznie do końca dnia. A że nie żądałam, to mi nie przelewali. Może sprawdź swoje ustawienia.
C'est le moment ou jamais...
Monika11
Postów 7454
Punkty karne 0
Konkursy dodane