Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
asiam
Postów 3676
Data rejestracji 05.06.2004
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Chyba gościu płacił z opcji PŁACÊ Z ALLEGRO.
Jeżeli pisze rozpoczęta to Allegro już ci przelewa na konto.
ZAKUPY NA KONKURSY : Carrefour,Biedronka, Lidl, Lewiatan, Kaufland, Netto, Żabka,Chorten,Hebe,Groszek,Intermarche ,Delikatesy Centrum, ABC, Rossmann, Lewiatan,Orlen, Circle K, Laboo.
asiam-gwarancja uczciwości. Na e-konkach od 2004 roku!
pawel1615
Postów 1758
Data rejestracji 09.12.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale moge poczekac, aż kasa będzie na koncie, czy allegro przeleje mi kase dopiero gdy wyśle grę?
Sorka za głupie pytania, ale pare miesiecy nic nie sprzedawałem, a wcześniej nie było tego płace z allegro
Gość: nineczka17
wejdź w Allegro i a Moja sprzedaż później Płacę z Allegro i Saldo i wypłata środków i sprawdź czy ta sprzedaź była przez płacę z Allegro jeżeli tak to bieniadzę będą dziś lub jutro na koncie jak zleciłeś wpłatę na swoje konto bankowe
a jeżeli nie ma tego to znaczy ze pozlo zwykłym przelewem i wart sprawdzać konto bankowe i wysłać po wejściu przelewu
przychodzi też @ jak się sprzeda i pisze ze wybrał kupujący sposób zapłaty i dostawy i jak wybrał opcję płacę Allegro to jest też drugi @
Nowa wpłata od Kupującego ...
Płacę z Allegro
Kupujący ........ zapłacił Ci za zakupy przez Płacę z Allegro
pawel1615
Postów 1758
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzięki, na allegro żadnej wpłaty nie mam, więc nadal czekam na wpłate na konto
mam tylko takie coś
Metoda płatności: Przelew bankowy
Status : Rozpoczęta
to poczekaj na przelew i wyślij jak będą pieniążki
pawel1615
Postów 1758
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie ma sprawy i mam nadzieję że wytłumaczyłam dobrze
Gość: stonka
Trzeba w ustawieniach płatności allegro podać swoje konto.Żeby allegro wiedziało na jakie konto ma przelać pieniążki.Jeśli nie podawałeś swojego nr konta bankowego w ustawieniach płacęz allegro to trzeba to podac bo pieniązki nie dojdą....
marek262
Postów 414
Data rejestracji 24.08.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: wsciekly
sprawdź tutaj
http://www.polamerpz.com.pl/paczki.htm
Gość: tato999
po miesiącu oczekiwania (przesyłka z zagranicy) napisałam do sprzedającego, że nie mam towaru
kilkarotnie prosił mnie o cierpliwość, że na pewno dojdzie na pewno dojdzie
następnie kazał mi czekać żeby mógł sprawdzić co się stało z przesyłką, po moim ponagleniu poinformował mnie, że przesyłka na 80% zaginęła i żebym podała mu dane do zwrotu pieniędzy
jak prosił tak zrobiłam
i najpierw mnie poinformował, że musi pójśc do banku wpłacić pieniądze i zrobi mi przelew (trwało to tydzień)
następnie poinformował mnie (na początku tego tygodnia), że teraz tak pracuje, że nie ma czasu iść do banku wpłacić pieniędzy
potem dostałam info, że na 100% zrobi przelew do czwartku (czyli do wczoraj) a wczoraj wieczorem napisał mi, że jeśli tylko jedna firma, od której czeka na pieniądze mu wpłaci to on od razu zrobi przelew do mnie
gdyby teraz przede mną stanął zabiłabym go chyba własnymi rękoma
proszę powiedzcie mi jak mam zgłosić tą sprawę na allegro
zgłoszenie sporu nic nie dało bo on nadal odkłada zwrot pieniędzy w czasie, za każdym razem mając inny powód
czy allegro zwróci mi za towar i przesyłkę czy tylko za towar i przede wszystkim jak to zrobić
pomóżcie
konkx
Postów 270
Data rejestracji 30.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Owszem Allegro zwróci pieniądze, ale jak zgłosisz oszustwo na policji
http://allegro.pl/help_item.php?zoom=N&item=736
aneti
Postów 1002
Data rejestracji 26.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Albo trafisz na szlak, albo szlak trafi ciebie...
Cudeńka mojej sister fb http://tiny.pl/h2g4c
mariolakal
Postów 20646
Data rejestracji 24.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ZAKUPY na wymianę paragonową:Biedronka,Bricomarche,Dino,Kaufland,Lewiatan, Lidl,Netto,Orlen,POLOmarket,Rossmann,Żabka
Gość: friq
cytrynkowa
Postów 887
Data rejestracji 01.09.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10261
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jest archiwum dawniejszych aukcji, ale płatne
http://archiwumallegro.pl/szukaj/
ziolko
Postów 10261
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
PROSZÊ PRZECZYTAÆ - OD DZIŚ TEN W¡TEK N I E BÊDZIE SŁUŻYŁ DO LINKÓW, TYLKO I WYŁ¡CZNIE DO PYTANIA SIÊ O ALLEGRO, JAK WYSTAWIAÆ ITP.
OD LINKÓW JEST WIELE INNYCH DZIAŁÓW, NP.
------>>>> wygranie na oddanie/sprzedaż https://www.e-kon...446-cat-7-pg-21.html
------>>>> tablica ogłoszeń - nawiasem mówiąc bardzo unikana, ale pora to zmienić
https://www.e-kon...7091-cat-7-pg-2.html
DODAWANIE LINKÓW DO AUKCJI BÊDZIE RÓWNOZNACZNE Z KARNIAKIEM, A LINKI BÊD¡ USUWANE!!
-----------------------------------------
OBOWI¡ZUJE OD TERAZ
monia24
Postów 4198
Data rejestracji 10.05.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 11
Wreszcie
\"Gdy kochasz i podążasz właściwą drogą, to wiatr wieje we właściwą stronę i zawsze jest z górki. A nawet jeśli jest pod górkę, to jak kochasz, ktoś cię za sobą w górę pociągnie\" - M.Witkiewicz
kajeczka
Postów 3281
Data rejestracji 24.08.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 15
dziękować