Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: tokrzysiek
smsowicz
Postów 1407
Data rejestracji 10.08.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Przyczepić się może zawsze bez powodu. Sprzedając pojedyncze rzeczy mniej się narażasz na nalot niż sprzedając w hurcie - wtedy jest to traktowane jako sprzedaż zorganizowana dla celów zarobkowych dająca regularne wpływy, które wymaga zarejestrowania działalności gospodarczej i płacenie 19% podatku. Definicja sprzedaży zorganizowanej nie jest dokładnie zdefiniowana i zależy od luźnej interpretacji poborcy skarbowego.
smsowicz
Postów 1407
Punkty karne 0
Konkursy dodane
-zbyt długi czas oczekiwania na odpowiedź (0 opinii)
-nieuprzejma obsługa (0 opinii)
-brak odpowiedzi na dodatkowe pytania (0 opinii)
-brak kontaktu ze Sprzedającym (0 opinii)
Skoro jest 0 opinii innych niż 5 gwiazdek, to jak mogę mieć średnią 4.9?
Gość: kama1985
Można zaznaczyć mniejszą liczbę gwiazdek bez dodatkowego zaznaczania opinii. Wystarczy, że ktoś tak zrobił i już punktacja spada.
monia24
Postów 4198
Data rejestracji 10.05.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 11
\"Gdy kochasz i podążasz właściwą drogą, to wiatr wieje we właściwą stronę i zawsze jest z górki. A nawet jeśli jest pod górkę, to jak kochasz, ktoś cię za sobą w górę pociągnie\" - M.Witkiewicz
pawel1615
Postów 1758
Data rejestracji 09.12.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie jestem pewien, ale chyba trzeba rozpoczać spór i wtedy allegro samo wyśle do niego wiadomość
asiam
Postów 3676
Data rejestracji 05.06.2004
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Po lewej:
CENTRUM SPORÓW
ZWROTY PROWIZJI
Tam odnajdujesz aukcję i klikasz PRZYPOMNIJ KUPUJ¡CEMU
ZAKUPY NA KONKURSY : Carrefour,Biedronka, Lidl, Lewiatan, Kaufland, Netto, Żabka,Chorten,Hebe,Groszek,Intermarche ,Delikatesy Centrum, ABC, Rossmann, Lewiatan,Orlen, Circle K, Laboo.
asiam-gwarancja uczciwości. Na e-konkach od 2004 roku!
monia24
Postów 4198
Data rejestracji 10.05.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 11
dziękuję, wysłałam wg sposobu Asi.
smsowicz
Postów 1407
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Trzeba zaznaczyć, ale chyba jest pozycja inne, której tu nie ma.
Gość: xagadee
Nie trzeba zaznaczać powodu obniżenia punktacji gwiazdkowej, można dać nawet jedną gwiazdkę bez podania przyczyny.
Testowałam wystawiając komentarze.
smsowicz
Postów 1407
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Można bez podania przyczyny, ale tylko przy 5 gwiazdkach. Przy <5 trzeba podać powód.
Zapewniam Cię, że nie
Dawałam 2 gwiazdki i nie określałam powodu.
poczytaj tutaj: http://allegro.pl...184850&t=1184833
większej ilości podobnych wpisów nie chciało mi się już szukać
smsowicz
Postów 1407
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Teraz przetestowałem i faktycznie można zaniżać bez podania przyczyny. Kiedyś chyba się nie dało i coś zmienili. Sam najczęściej bardzo późno wystawiam komentarze i już nie pamiętam jak to było, więc wszędzie daje po 5 gwiazdek bez paprania się.
mariolakal
Postów 20646
Data rejestracji 24.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ZAKUPY na wymianę paragonową:Biedronka,Bricomarche,Dino,Kaufland,Lewiatan, Lidl,Netto,Orlen,POLOmarket,Rossmann,Żabka
ziolko
Postów 10261
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
raczej nie.. musisz wystawiać aukcje od początku
w archiwum są tylko te aukcje, które zakończyły się sprzedażą
truskaweczka123
Postów 453
Data rejestracji 12.05.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mariolakal
Postów 20646
Data rejestracji 24.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A ewentualnie gdzie je mogę znaleźć ???
ulaaa
Postów 26
Data rejestracji 04.07.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pawel1615
Postów 1758
Data rejestracji 09.12.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Aukcja The Sims 3 PO ZMROKU - DODATEK, FOLIA, NOWA (1509737088)
Płatność 539XXXXX
Metoda Płatności Przelew bankowy
i właśnie jak klikne na te 539XXXXX to przenosi mnie do jakiejś karty płatności i tam mam napisane
Metoda płatności Przelew bankowy
Status Rozpoczęta
Utworzenie 2011-03-21 19:29:11
tzn, ze uzytkownik przelał mi kase z allegro czy jak?