Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: loczeq
i teraz pytanie czy lepiej sprzedac towar i otrzymac wplate PzA i bys stratnym bagatela 20 gr (max) na 500 zl czy lepiej stracic klienta i czekac niewiadomo ile na nastrepnego ? w mysle zasady dlaczego ktos ma zarobic czyt. allegro
tak jak powiedzialem ja np. juz z wogle nie korrzystam ze zwyklych przelewow i jak ktos by nie udoistepnil opcji PzA to bym u niego nie kopil
to teoretycznie nie korzystaj z bankow sama zanosc kase sprzedawcom ;d po co banki maja obracac twoja kasa ;d
visserarthur
Postów 3972
Data rejestracji 09.10.2006
Punkty karne 3
Konkursy dodane
to szkoda, ze masz konto z kapitalizacją miesieczną, a nie dzienną
zaraz sobie skrobne maila do uokik, bo listem mi sie nie chce, a w wolnym kraju nikt mi swobody obracania wplasnym pieniadzem ograniczal nie bedzie, a juz napewno nie allegro
ale wytlumacz mi w ktorym miejscu ograniczaja i w jaki sposob ? przeciez kazdy moze skorzystac ze zwyklego przelewu, jesli nie akceptujez PzA to nie akceptujez regulaminu Allegro = nie masz prawa sprzedawac/kupowac
is77
Postów 2038
Data rejestracji 17.05.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zresztą, może zaraz mnie zarzucicie korzystniejszymi
visserarthur
Postów 3972
Punkty karne 3
Konkursy dodane
Ps: inna sprawa gdyby osoby te mieszkaly np. na wsi gdzie jest tylko poczta, ale jest jednak inaczej
alle alegro jest tu tylko posrednikiem, a posrednicy po to abys:
1. nie poonosila dodatkowych oplat za trazakcje kartowe
2. dostała w przeciagu kilku minut info w placie pieniedzy (zwykly przelew dochodzi na nastrepny dzien roboczy)
3. kupujacy byl zadowolny - wrocil do Ciebie
visserarthur
Postów 3972
Punkty karne 3
Konkursy dodane
mylisz sie, banki tez maja rozne zapisy w regulaminach, a jednak kary płacą...
nie mozna sobie napisac regulaminu i juz... jednak jest cos takiego jak konstytucja.
bylbym w stanie zrozumiec ze ktos Ci wplaca np 100 tys zl i allegro to przetrzymuje tydzien ale w wiekszosci przypadkow lodzie handluja cenzuraami wiec ...
visserarthur
Postów 3972
Punkty karne 3
Konkursy dodane
visserarthur
Postów 3972
Punkty karne 3
Konkursy dodane
asiam
Postów 3740
Data rejestracji 05.06.2004
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
I dlatego naśmiewasz się z tych co handlują rzeczami po 2-3 zł.
Nieprzyjemny jesteś .
ZAKUPY NA KONKURSY : Carrefour,Biedronka, Lidl, Lewiatan, Kaufland, Netto, Żabka,Chorten,Hebe,Groszek,Intermarche ,Delikatesy Centrum, ABC, Rossmann, Lewiatan,Orlen, Circle K, Laboo.
asiam-gwarancja uczciwości. Na e-konkach od 2004 roku!
(jak ktos np handluje pierolami po 2,3 zl i nie hcce miec cenzuranika na rachunku to sobie moze raz na kilka dni zbiorcza wyplate zrealizowac)
w kt
orym miejscu sie nasmiewam ? mowie ze to opcja w tych wlasnie przypadkach jest najbardziej potrzebna:
1. nie robi nam sie smietnik na rachunku
2. kwoty sa na tyle niskie ze mozna zaufac allegro i wyslac towar od razu po powiadomieniu o otrzymaniu wplaty przy pomocy PZA (chodz ja nawet jak sprzedaje cos za kilka tys zl to nie czekam az fizycznie przyjda pieniadze z allegro na moje konto)
ziolko
Postów 10293
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Gość: krzychm
Zapraszam na swistak.pl
Sprzedaję tutaj rzeczy bez opłat. Warto spróbować.
Zarejestruj się
http://www.swistak.pl/p/467683/
iwonciaaa
Postów 1653
Data rejestracji 23.09.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
moroccangirl
Postów 324
Data rejestracji 09.04.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
phytum actif nutrition odżywka wygładzająca włosy Yves Rocher
phytum actif nutrition krem na zniszczone końcówki włosów Yves Rocher
Lirene peeling drobnoziarnisty
Balsam dove
Dezodorant dove
Internet hits vol.1 CD
Ahista Ahista DVD
Zabójczy szept
Ultimatum Bourne'a
Hiszpania - podróże marzeń DVD
ceny już od złotówki
http://www.allegr...ions.php?uid=9214101
Number one girl DVD
Zapowiedź DVD
Odrzuceni DVD
Dziękujemy za palenie DVD
Natural city wojna się rozpoczęła DVD
Przypadek Harolda Cricka DVD
Krwawe wizje DVD
Zakochani widzą słonie DVD
Milarepa DVD
Bez skrupułów DVD
ceny już od złotówki
Zapraszam
Gość: kamisiek
kupiłam na all kurtkę, przelew zrealizowany elektronicznie tego samego dnia. po tygodniu odzywa się sprzedający,że w tym tygodniu nie nada przesyłki bo jest na uczelni, podaje datę kiedy nada. mija wyznaczony termin, przesyłki brak. na @ nie odp, próbuje sms. dowiaduję się, że przesyłka nie została wysłana bo: jest w szpitalu, jest w ciązy, trudno jej pogodzić uczelnię z ciążą i że jestem wredna baba jak tego nie rozumiem.podaje kolejny termin wysyłki i znów nie wysyła, nie odp na @ i sms. wczoraj wieczorem prawie po miesiącu od wpłaty napisała mi ze odsyła pieniądze. wystawić negatyw???